Da li je ovaj serijal sa osamnaestim albumom završen?
Ne,valjda jos jedan ima. A zna li neko kad ce drugi integral,ovo ipak treba citati u boji. Ko sto sam vec negde pomenuo,do ovog integrala nisam znao da je ona zenska crnkinja
Da li je ovaj serijal sa osamnaestim albumom završen?
Ne,valjda jos jedan ima. A zna li neko kad ce drugi integral,ovo ipak treba citati u boji. Ko sto sam vec negde pomenuo,do ovog integrala nisam znao da je ona zenska crnkinja
Pa kada joj nisi zagledao lice, ko zna u sta si ti gledao
Ja nisam citao u boji, ali odmah mi je bilo uocljivo da se radi o nekoj meleskinji. Mada sam se navikao na crno beli crtez kada je Vance u pitanju. Uvek sam uzivao u stripovima koje je on crtao citajuci ih Stripotekama i Gigantima. Ramira, B. Brazila, a posebno Bob Morana, pa mi je i ova XIII-ica super legla, cak mi se najvise svid
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica
Pa tamo na engleskom wikiju lepo pise da su bili pregovori u vezi nastavljivanja a na fruncuskom je vec i najavljen ovaj novi 20. broj koji izlazi ovih dana. Znaci, pregovoru su uspjeli (bez da trazim informacije po drugim sajtovima). A i naslovnica je tu.
Bane, kad ce to?
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Kao što sam najavio...nakon Interlibera poplava novih izdanja: četiri nova Tex Giganta, Dick Long, Morgan, Ana iz Džungle pa čak i novi Mark i Alan Ford Klasik
A da to ne bi bilo sve, danas u toku dana nam stižu XIII integral 3 i 4
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See