forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 23:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ајде Боки, не зезај. Колика је Звезда институција BILAговори то, што смо их ми тек пре годину или две стигли у броју титула.

Samo sam ti dodao nesto da ti recenica bude tacna..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 23:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by okiboki
Jedan Cakarevic na primer ima 3.7 skokova defanzivnih,1 ofanzivni,2.2 asistencije,a sut za tri 45.5%.I to sve za vise od 10 minuta manje od ovog.Cakarevic ej koji se gubio nevidjeno na ovom pocetku aba lige.

Zaboravio si i 29,4% za dva + 11 izgubljenih lopti. Slučajno verovatno

e da, indeks Morisona 114, indeks Čakarevića 37.

A da ne spominjem učinak Čakarevića u evroligi, kuku.

Nisam zaboravio samo sam dao banalan primer i uporedio neke stavke Morisona i Cakarevica koji realno nije odigrao nista tih 6 kola.Ako je on u tim parametrima bio bolji od Morisona za 10 minuta manje na parketu onda to nesto govori.Opet ti kazem ne sporim kvalitet napadacki Morisona ali on sem toga sto daje koseve ocigledno nema nista.Pa koji je skor CZBG posle 6 kola?Znam reci ces ne moze sam ali jebes ti to kad igrac daje 30 poena a ekipa gubi.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 23:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

кхм..
[/quote]

U cosak...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 23:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Доћи ће опет ред на њих, нећемо ми владати заувек.
То је као да кажеш да Ливерпул није институција... Кад је Ливерпул харао, Манчестера нигде није било, сада је обрнуто, конташ.. све се окреће.

ne kontaju, to je problem. Jednima je stalo 91e, drugima počelo 2000. U prevodu i jedni i drugi gledaju ono što žele da vide i prave se pametni..

Не капирам их.. разуемем да воле Партизан, али није на одмет мало реалности.. и после Елфак мене не разуме

Него, ајмо ми Имрахиле на нашу црвено-бело тему

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 23:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Zvezda nikad nista nije predstavljala u nasoj kosarci jos od tih pedesetih godina proslog veka i sada je konacno tamo gde joj je mesto.Imali su par pozitivnih izleta,tj titula i to je sve.Uporedjujete neuporedivo i nemam vise sta da dodam,mrzi me

Ajde ajde Boki. A Moka, a Kaponja, a Duci Simonovic, a kup koraca, a finale koraca. Do '92, institucijo moja, imali smo jedno 15 titula vise od vas :D

Ајде Боки, не зезај. Колика је Звезда институција говори то, што смо их ми тек пре годину или две стигли у броју титула.

Pa naravno,nije institucija nego stub bre.
Zvezdasima bi najbolje bilo da je vreme stalo 91.Ih kako bi to lepo bilo

То је као да кажеш да Ливерпул није институција... Кад је Ливерпул харао, Манчестера нигде није било, сада је обрнуто, конташ.. све се окреће.

Pomiri se sa Makabizacijom Partizana.Sto pre to svi shvate bice lakseNa njih ne moze vise da dodje red jer ne postoje.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 23:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nisam zaboravio samo sam dao banalan primer i uporedio neke stavke Morisona i Cakarevica koji realno nije odigrao nista tih 6 kola.Ako je on u tim parametrima bio bolji od Morisona za 10 minuta manje na parketu onda to nesto govori.Opet ti kazem ne sporim kvalitet napadacki Morisona ali on sem toga sto daje koseve ocigledno nema nista.Pa koji je skor CZBG posle 6 kola?Znam reci ces ne moze sam ali jebes ti to kad igrac daje 30 poena a ekipa gubi.

To nešto valjda govori o timu, a ne o igraču. Budi fer.
A indeks Morisona na 6 mečeva je 19, indeks Čakarevića 6. Da se ne zezamo, to govori dosta.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 23:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Не капирам их.. разуемем да воле Партизан, али није на одмет мало реалности.. и после Елфак мене не разуме

Nikad
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 23:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne kontaju, to je problem. Jednima je stalo 91e, drugima počelo 2000. U prevodu i jedni i drugi gledaju ono što žele da vide i prave se pametni..

Pa nije pocelo 2000 nego smo uvek u kosarci za njih bili institucija.Vadilo ih je jedino tih 10 titula od pre pamtiveka i nista drugo.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 23:28:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Što Sale ne pogledaš našu statistiku? Pogotovo igrača koji igraju na njegovoj poziciji?

Nasi Lucic i Cakarevic nisu igrali u NBA ligi... I nisu bas istih godista i iskustava...

zato i trubim da nam Morison treba, tanki smo na toj poziciji..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 23:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To nešto valjda govori o timu, a ne o igraču. Budi fer.
A indeks Morisona na 6 mečeva je 19, indeks Čakarevića 6. Da se ne zezamo, to govori dosta.

Ma ne poredim ih samo sam dao primer sa igracem na kojeg sam prvo kliknuo.Cakarevic je boljiInace pise se da se Morison i po treci put pokacio sa Pesicem.Ako je istina nece taj jos dugo da vas uveseljava.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 23:30:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Pa nije pocelo 2000 nego smo uvek u kosarci za njih bili institucija.Vadilo ih je jedino tih 10 titula od pre pamtiveka i nista drugo.

Nije, počelo je 92 realno. Tad smo uradili nešto čime smo zajebali sve njihove titule.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 23:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Super, neka dođe kod nas
A možda je Kari zeznuo stvar.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 23:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Како смо могли да будемо институција за њих, кад смо их јуче стигли у титулама, у дербијима је до пре пар година готово било изједначено... Ми смо први титулу узели 7о и неке, а Звезда 20 година пре нас!! Сада ћеш да ми кажеш да имамо евро титулу и три купа Кораћа. ОК. Звезда у фудбалу има КЕШ, више титула, купова. Онда је она за нас институција, тако?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 23:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Što Sale ne pogledaš našu statistiku? Pogotovo igrača koji igraju na njegovoj poziciji?

Nasi Lucic i Cakarevic nisu igrali u NBA ligi... I nisu bas istih godista i iskustava...

Ajmo sad opet.Nije on za nas,on je soler pa tako narednih 10 strana
Ma kad ga proda Coki a Vlade uzme pod svoje nece mu ni trebati insulin.Ima secer da mu pada samo od napora

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 23:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa nisam ja ni rekao da ne treba.. Ali kao soler, kakvim ga ja sada vidim, ne treba... Moje licno misljenje, ja ne volim solere...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 23:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nikad

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13539 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 23:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Како смо могли да будемо институција за њих, кад смо их јуче стигли у титулама, у дербијима је до пре пар година готово било изједначено... Ми смо први титулу узели 7о и неке, а Звезда 20 година пре нас!! Сада ћеш да ми кажеш да имамо евро титулу и три купа Кораћа. ОК. Звезда у фудбалу има КЕШ, више титула, купова. Онда је она за нас институција, тако?

Po meni, kada smo uzeli titulu u Evropi, to je bilo to. Džaba im sve titule u prvenstvu.

Iato važi i za fudbal. Nadam se da ćemo ih uskoro prestići, ali nemamo ono što oni imaju.. I realno, nikad nećemo ni imati. Jedino da se desi neka kataklizma u celj Evropi, pa da sve krene ispočetka..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 23:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije, počelo je 92 realno. Tad smo uradili nešto čime smo zajebali sve njihove titule.

Ako tako gledas da,ali samo na papiru smo ih zajebali.Ako izuzmes onih 10 titula koje su uzeli pedesetih,oni su do 92' uzeli samo jos dve titule a mi smo vec nesto znacili u Evropi.Imali smo dva kupa koraca i jedan F4.Realno ako izuzmemo te titule pedesetih kada se nije ni igrala ozbiljna kosarka oni nisu nama ni do kolena.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12047 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 11/11/2011 : 23:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa nisam ja ni rekao da ne treba.. Ali kao soler, kakvim ga ja sada vidim, ne treba... Moje licno misljenje, ja ne volim solere...

Da dovedu Sasu Pavlovica i ja cu biti zadovoljan. Komletniji igrac+je Grobar.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 23:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Po meni, kada smo uzeli titulu u Evropi, to je bilo to. Džaba im sve titule u prvenstvu.

Iato važi i za fudbal. Nadam se da ćemo ih uskoro prestići, ali nemamo ono što oni imaju.. I realno, nikad nećemo ni imati. Jedino da se desi neka kataklizma u celj Evropi, pa da sve krene ispočetka..

Не верујем да ће се колеге Партизановци сложити да је Звезда у фудбалу за нас институција.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/11/2011 : 00:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wesskowaz
Da dovedu Sasu Pavlovica i ja cu biti zadovoljan. Komletniji igrac+je Grobar.

Inace, slao ti ja danas mail preko sajta ali mi se vratio nekoliko puta.. Bilo na Limundu kod Alexvuk clana Plava ptica jedna knjiga za 88 dinara...

Kraljicu Kariba mi ne diraj, ta mi fali.. :)))

Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 12/11/2011 : 00:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Pa blokirao te covek. :D :P

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/11/2011 : 00:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Da, to je.. I promeni avatar u Gatuza..

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12047 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 12/11/2011 : 08:52:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Nisam blokirao, nego je to mail od drugara koji vise nije u funkciji.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/11/2011 : 17:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=12&nav_id=557115

Podseca li vas ovaj gol na neki?? Samo sto je taj drugi bio dosta lepsi..

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.47 seconds. Snitz Forums 2000