forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Фудбалска репрезентација Србије
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 93

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 25/10/2011 : 11:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
VOLKOV IPAK U DRESU SRBIJE
Izvor:B92, Sport

Vršilac dušnosti selektora Srbije Radovan Ćurčić nagovestio je da bi Vladimir Volkov mogao da se nađe u dresu ‘orlova’ na predstojećim prijateljskim mečevima.

Na pitanje “Sporta”, da li na spisku za utakmice sa Meksikom i Hondurasom u Centralnoj Americi, ima i onih igrača koji su interesantni drugim Savezima i reprezentacijama, Ćurčić je rekao:

“Mislite na Volkova? Ako već insistirate onda ću da kažem da je blizu poziva. Nije definitivno, ali... Imamo na toj poziciji Kolarova, Duško Tošić ne igra u Betisu, Obradovića nema u Saragosi. Videćemo, igrači imaju još dve-tri utakmice do okupljanja i mislim da je najvažnije da svi budu zdravi”.

Ćurčić je za “Sport” istakao da dueli sa Meksikom i Hondurasom za njega nemaju prijateljski karakter.

“Čekaju nas dve veoma ozbiljne provere. Prethodnih dana sam nekoliko puta gledao utakmice meksičke reprezentacije, radim analizu onoga što nas očekuje i posle svega mogu da kažem da nas čekaju dve jake takmičarske utakmice. Da, Meksiko deluje zbilja fascinantno. Ekipa koja igra visok presing, taktički dobro postavljena i ono što upada u oči, jeste visok stepen discipline. Nešto što baš nije karakteristično za selekcije sa tog područja. Nema, dakle, sumnje da nas očekuje veoma jaka provera”, rekao je Ćurčić.

Srbija protiv Meksika igra 11. novembra, a nekoliko dana i protiv Hondurasa.
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 29/10/2011 : 11:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
KARADŽIĆ: "REALIZOVANI SVI PLANOVI"
Izvor:B92, politika.rs

Fudbalski savez Srbije (FSS) će organizovati prevremene izbore početkom naredne godine, izjavio je predsednik FSS-a Tomislav Karadžić u Kruševcu.

"Neuspeh reprezentacije u svakom slučaju nije mali, ali to neće biti jedini razlog za prevremene izbore", rekao je Tomisla Karadžić, a prenosi "Politika".

"FSS je odlaskom reprezentacije na svetsko prvenstvo, pokretanjem infrastrukture i izgradnjom „Kuće fudbala“ izvršio sve planove koje je predvideo u svom četvorogodišnjem radu".

"Prvi neuspeh je neodlazak na evropsko prvenstvo. On nije mali. Trebalo je da se nađemo na evropskom prvenstvu, a nismo, ali sada treba biti realističan. Svaka reč koja znači neko odbranaštvo nije dobra iz prostog razloga što bi imali sijaset priča zašto smo u teškoćama. Poseban problem je što nam se desilo da u jednoj godini nemamo rezultate ni u klupskom takmičenju. Naši veliki klubovi su otpali iz međunarodnog takmičenja maltene već u prvom, ili drugom kolu. Na slab rezultat se nadovezao i neuspeh reprezentacije, a narod na to gleda sa podozrenjem i nije zadovoljan. Nismo zadovoljni ni mi. Nije nam lako, ali u svakom slučaju mi radimo svoj posao. Pred nama su izbori polovinom sledeće godine. Sada ću prvi put da kažem da će verovatno sednica Izvršnog odbora biti krajem novembra meseca. Uveren sam da će doći do opredeljenja za neke ranije izbore i to iz razloga što nemamo selektora, a hoćemo izbore za novo rukovodstvo, koje treba da bira selektora i da bude odgovorno za sledeći cilj, a to je odlazak na svetsko prvenstvo, jer te kvalifikacije počinju u septembru. Verujem da ćemo do marta, ili aprila 2012. godine, imati završene izbore u Fudbalskom savezu Srbije", dodao je Karadžić.

Predsednik FSS je izrazio optimizam i u pogledu promene odluke Nemanje Vidića o napuštanju reprezentacije:

"Nemanja Vidić je veliko ime, najbolji defanzivac na svetu. Šteta je što je pre vremena doneo takvu odluku. Nadamo se da to nije kraj. Još jednom ćemo pokušati da razgovaramo sa njim. Nadam se da ćemo ga videti u našoj reprezentaciji kao kapitena s obzirom da se Stanković povukao, prema ranijoj najavi. Ja verujem da će Nemanja imati i neki drugi trenutak kad će promeniti tu svoju odluku."

Fudbalska reprezentacija Srbije imaće uskoro nekoliko prijateljskih utakmica, koje će biti šansa za nove igrače.

"U novembru idemo na utakmicu sa Meksikom i Hondurasom, u februaru ćemo imati ponovo jednu prijateljsku utakmicu, a to je prilika za ove mlade selektore da malo osveže reprezentaciju. Da vidimo neke momke koji će uskoro biti poznati.
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 29/10/2011 : 11:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
LUKIĆ STAO U ODBRANU VIDIĆA
Izvor:B92, zvanični sajt

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić zatražio je prekid "hajke" na Nemanju Vidića zbog odluke da se povuče iz reprezentacije.

"Hajka na Vidića trebalo bi da prestane. Postoje mediji, ali i fudbalski radnici, koji su prešli granicu dobrog ukusa i bave se maltene omalovažavanjem Nemanjinog fudbalskog lika i dela. FK Crvena zvezda oseća potrebu, kao njegov matični klub, da stane u odbranu Nemanje", navodi se u Lukićevom saopštenju.

Prvi čovek crveno-belih istakao je da je Vidić jedan od najtrofejnijih igrača naše zemlje, kapiten Mančester Junajteda i igrač u koga bezgranično poverenje ima "možda i najbolji trener na svetu", Aleks Ferguson.

"Nemanja je mnogo dao fudbalskoj Srbiji, igrao je povredjen, davao maksimum i sada je trebalo da predstavlja stub nekog novog tima. On je svojim ugledom u svetu neizmerno doprineo i ugledu Srbije odnosno našeg fudbala. U Vidića ne treba sumnjati. Crvena zvezda ne sumnja da je Nemanja imao duboke i jake razloge da povuče ovakav potez i da stoji iza svake svoje reči", naveo je Lukić.

On je dodao da čak i ako Vidić ne promeni odluku, to ne može da umanji šve što je ovaj igrač dao srpskom fudbalu.

Vidić je u ponedeljak saopštio da se povlači iz nacionalnog tima, za koji je odigrao 56 utakmica i postigao dva gola.
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 29/10/2011 : 11:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
VOLKOV ZA B92: "ODLUKA U NEDELJU"
Izvor:B92

Vladimir Volkov se poslednjih dana nalazi na raskršću između Srbije i Crne Gore, a za B92 je rekao da će odluku o reprezentativnoj karijeri saopštiti u nedelju.

Posle prve vesti da će postati deo tima Branka Brnovića, pojavili su se demanti sa raznih strane, čak i iz Fudbalskog saveza Srbije, a tek sada oglasio se i levi bek "crno-belih"

"Ja sam Srbin, rođeni Beograđanin, a moja matična zemlja je Srbije. Ali, poštovaću što sam dobio šansu i igraću za Crnu Goru kao da je moja matična zemlja“, rekao je Volkov pre dva dana za podgoričku "Arenu".

U petak su iz Fudbalskog saveza Srbije rekli da će Volkov nastupati za "Bele orlove" i da je on bio u konkurenciji još kod bivšeg selektora Petrovića.

"z FSS zvanično mi se niko nije obratio, a ni pokušao da me odgovori da ne pristanem da igram za Crnu Goru", demantovao je Volkov dan ranije.

Njegova odluka je je navodno bila definitivna, a da prelomi nagnao ga je veliki uspeh Crnogoraca u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i plasman u baraž.

“Ponuda mi je prijala, razmišljao sam, ali nisam znao šta da radim i nije bilo lako. Ali, konsultovao sam se sa prijateljima i porodicom i pristao. Prvenstveno iz razloga što je Crna Gora u ekspanziji, imaju jaku reprezentaciju i postoji mogućnost da se nađe na Evropskom prvenstvu. Ali, iako, ne daj Bože, ne izbori plasman, neću se kajati, biće još utakmica, tako da ta istorijska šansa nije prelomna. Smatram da je ovo veliki korak u karijeri i da ću napraviti prave stvare koje su u ličnom interesu, ali i u interesu Partizana. Imaće još jednog reprezentativca“, rekao je Volkov za "Arenu".

Volkov je bio počastvovan što su mu se obratile fudbalske veličine kao što su Dejan Savićević i Savo Milošević.

“Ljudi koji su me kontaktirali smatram da su velika imena i nadam se da je to što su mi rekli stvarno tako. A što pričati od Deji, Miloševiću, Brnoviću? Čast mi je što su me pozvali i to shvatam kao nagradu za moj prethodni rad i daje mi snagu da nastavim da radim i igram bolje“.
I pored primamljivih ponuda iz inostranstva Volkov je proteklog leta odlučio da se vrati u Srbiju i igra za Partizan.

“Partizan je institucija i sve što povlači ta reč. Lepo je igrati, sa jedne strane, ali sa druge nije lako. Partizan je veliki klub, sa velikim brojem navijača, a od nas se očekuju dobri rezultati, svesni da se ne živi od strae slave i da se mora pobeđivati i igrati dobro. Ne možete da se opustite, jer igrači kluba koji ima šampionske ambicije moraju uvek da su koncentrisani.

Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 29/10/2011 : 11:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
FSS: VOLKOV ĆE IGRATI ZA SRBIJU
Izvor:B92, Sport

Čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije izjavili su za “Sport” da će fudbaler Partizana Vladimir Volkov nastupati za “Bele orlove”.

“Koliko znam, vode se još razgovori na nivou Saveza i kluba. Sve što mogu da vam kažem jeste da verujem da će Volkov da igra za svoju zemlju, za Srbiju”, izjavio je Tomislav Karadžić, predsednik FSS.

U medijima je osvanula izjava iz Crne Gore, ali i samog fudbalera da je stvar gotova.

“To nije pitanje za predsednika, već za struku, odnosno selektora reprezentacije. A ja koliko znam, v. d. selektora Radovan Ćurčić je najavio da će Volkov dobiti poziv da igra za naš nacionalni tim”, dodao je Karadžić.

Sličnu reakciju “Sport” je dobio i od generalnog sekret ara FSS Zorana Lakovića.

“Vladimir Volkov se nalazio na širem spisku reprezentacije Srbije kod selektora Vladimira Petrovića, ali se povredio”, otkriva Laković.

Volkov je izjavio da ga niko iz rukovodstva Saveza nije zvao.

“To i nije posao predsednika ili generalnog sekretara, da jeste bilo bi pogrešno. Ovo je stvar struke, trenera i selektora. Mene samo čudi da u ranijem periodu nije bio član nekih naših mlađih selekcija”.

Prema informacijama iz Crne Gore, rođeni Beograđanin je odlučio da ne igra za Srbiju.

“Moje mišljenje je da će igrati za zemlju u kojoj je rođen, a to je Srbija”, rekao je za “Sport” Laković.

Prošlo je nekoliko dana od izjave v. d. selektora Radovana Ćurčića da će Vladimir Volkov dobiti poziv za novembarske prijateljske mečeve Srbije protiv Meksika i Hondurasa. U međuvremenu, došlo je do obrta i informacije da bek Partizana želi da igra za Crnu Goru.

“Da, rekao sam da zajedno sa Kolarovim predstavlja rešenje za levu stranu terena i da mu spremam poziv. Ništa se u mojim razmišljanjima nije promenilo. Sačekaćemo epilog razgovora koji su u toku, što se mene tiče – Volkov nije sporan”, podseća Ćurčić.

Oglasio se i predsednik Partizana Dragan Đurić koji je demantovao da će Volkov igrati za Crnu Goru.

“Vladimir Volkov će igrati za Srbiju! To je interes srpskog fudbala i Partizana! Volkov je veliki profesionalac i sjajan momak. Odavno je trebalo da bude u Partizanu, verovatno i da igra za nacionalni tim. Sada je došlo vreme da zaigra za Srbiju, a da nije tako, bili bismo ponosni na njega i da obuče dres Crne Gore”, rekao je Đurić za “Sport”.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 31/10/2011 : 11:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Коначно!! Ајмо Стојке!!

quote:
Stojković brani Srbiju u Meksiku, pozvani Radović i Volkov

Vladimir Stojković braniće za reprezentaciju Srbije na prijateljskim utakmi­cama protiv Meksika 11. i Hondurasa 14. novembra. Privremeni selektor Sr­bije Radovan Ćurčić definitivni spisak putnika za Meksiko siti i San Pedro Sul saopštiće u petak, ali je izvesno da će golman Partizana posle gotovo jednogodišnjeg ignorisanja od strane prethodnog selektora Vladimira Pe­trovića, sada stati među stative nacionalnog tima.

Čovek koji je fantastičnim odbranama dao pun doprinos uspehu reprezenta­cije pod vođstvom Radomira Antića u kvalifikacijama za SP bio je standar­dan do početka borbe za odlazak na EP. Iz reprezentacije je definitivno is­pao posle skandala u Đenovi i do završetka kvalifikacija tadašnji selektor Vladimir Petrović nije ga pozivao ni na prijateljske mečeve iako je bilo ja­sno da je Vladimir Stojković naš najbolji golman.

Na spisku Radovana Ćurčića pored Vladimira Stojkovića iz tabora Parti­zana i Crvene zvezde biće još Vladimir Volkov i Milan Vilotić.

Među reprezentativcima konačno će se naći i Miroslav Radović. Najbolji fudbaler Legije odavno je igrama u poljskom klubu zaslužio da dobije priliku među Orlovima, ali je tek Ćurčić učinio ono što pre njega nisu Đukić, Antić i Petrović. Miroslav Radović je bio standardan član mlade reprezentacije iz koje ga je otpisao Miroslav Đukić posle novosadskog debakla od Šved­ske u kvalifikacijama za EP u Holandiji, iako fudbaler Legije na toj utakmici ni­je ni igrao.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/11/2011 : 19:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Капитен Жигић: "Водићу Србију новим путем"

Куку леле мајко!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 10/11/2011 19:33:08
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40219 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 10/11/2011 : 19:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne, ovo stvarno vise nije smesno... Ne mogu vise da se smejem... Ovo je vec bolesno.. Bezobrazluk je odavno prestao..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/11/2011 : 20:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Najviše je mečeva odigrao, najduže je u repki od sadašnjih igrača. Logičan izbor.
Možda jedino Ivanović da mu parira, ali je Žigić ipak po meni ispred njega.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 12/11/2011 : 15:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb
Коначно!! Ајмо Стојке!!

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40219 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/11/2011 : 15:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Citao sam izvestaj i taj izvestaj kaze da je Stojkovic branio dobro.. Odbranio neku stopostotnu sansu ali da je reprezentacija ista ona od pre 2 meseca, ni za kurac.. Ponasanje katastrofa, nezalaganje i odnos prema igri ravan nuli...

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 12/11/2011 : 15:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
Na stranu zajebancija ali zvati popušenog Stojkovića, zatim neke likove Radovića, Vilotića ... su za svaku osudu.
Kaluđerović dok je davao goloe nije dobijao pozive (a mesto napadača nam je rak-rana) a sada ga zovu kada je totalno van forme.

Evo sastava od sinoć:
Srbija: Stojković, Ninkov (Tomović 83), Ivanović, Rajković, Kolarov, Kuzmanović, Kačar, Ninković (Petrović 77), Krasić (Janković 63), Jovanović (Ljajić 68), Žigić (Mrđa 73, Kaluđerović 78). Žuti kartoni: Ivanović, Rajković, Ninković, Kolarov. Crveni karton Kolarov u 88.

Glavna i osnovna stvar:
sa ovakvom taktikom (samo jedan špic) mi bi trebali u ekipi da imamo i Kristijana Ronalda i Lea Mesija da bi nekoga pobedili

Dokle više taj kukavičluk!

Ovaj Ćurčić, koga kao smatraju našim dobrim trenerom, je pokazao koliki su naši trenerski dometi.
Ej, čovek zna da je tu samo par utakmica i ćao pa umesto da pokaže muda i reprezentaciju povede napadački on kao sisa odigra siguricu: 5 veznjaka Kuzmanović, Kačar, Ninković, Krasić,, Jovanović koji će nešto muljati na sredini i pokušati da preko krila (Krasić,, Jovanović) pogode Žigića - tražeći neki remi i moliti Boga da uleti neka (često slučajna) šansa za pobedu. Tako postavljenom taktikom Žigić neće ni pipnuti loptu (osim par završnih šuteva - ako do njih i dođe) i biće totalno van igre. Pa ko još tako igra????
Pa mi u startu dajemo protivniku remi u ruke i dozvoljavamo da nas potuče zonskom igrom na sredini terena i brzim kontrama.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/11/2011 : 16:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Коначно!! Ајмо Стојке!!

Не знам јеси ли гледао меч. Ја јесам. Стојке био најбољи играч. Одбранио пар сигурних голова, а за први се не може кривити.

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 12/11/2011 : 16:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

Капитен Жигић: "Водићу Србију новим путем"

Куку леле мајко!

E što dočekasmo,da nam je ovo kljuse vođa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40219 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/11/2011 : 16:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Na stranu zajebancija ali zvati popušenog Stojkovića, zatim neke likove Radovića, Vilotića ... su za svaku osudu.
Kaluđerović dok je davao goloe nije dobijao pozive (a mesto napadača nam je rak-rana) a sada ga zovu kada je totalno van forme.

Evo sastava od sinoć:
Srbija: Stojković, Ninkov (Tomović 83), Ivanović, Rajković, Kolarov, Kuzmanović, Kačar, Ninković (Petrović 77), Krasić (Janković 63), Jovanović (Ljajić 68), Žigić (Mrđa 73, Kaluđerović 78). Žuti kartoni: Ivanović, Rajković, Ninković, Kolarov. Crveni karton Kolarov u 88.

Glavna i osnovna stvar:
sa ovakvom taktikom (samo jedan špic) mi bi trebali u ekipi da imamo i Kristijana Ronalda i Lea Mesija da bi nekoga pobedili

Dokle više taj kukavičluk!

Ovaj Ćurčić, koga kao smatraju našim dobrim trenerom, je pokazao koliki su naši trenerski dometi.
Ej, čovek zna da je tu samo par utakmica i ćao pa umesto da pokaže muda i reprezentaciju povede napadački on kao sisa odigra siguricu: 5 veznjaka Kuzmanović, Kačar, Ninković, Krasić,, Jovanović koji će nešto muljati na sredini i pokušati da preko krila (Krasić,, Jovanović) pogode Žigića - tražeći neki remi i moliti Boga da uleti neka (često slučajna) šansa za pobedu. Tako postavljenom taktikom Žigić neće ni pipnuti loptu (osim par završnih šuteva - ako do njih i dođe) i biće totalno van igre. Pa ko još tako igra????
Pa mi u startu dajemo protivniku remi u ruke i dozvoljavamo da nas potuče zonskom igrom na sredini terena i brzim kontrama.

Cekaj Ultrase, Stojkovic ciju igru sinoc hvale ti osporavas? treba li jos dati sansu Jorgacevicu koji je primio gol sa 200 metara??? Ne spominjes nigde Zigica koji je trenutno 8-a klasa evropskih napadaca... Ja sam za to da treba zvati Kaludjerovica ali sam isto za to da ne treba zvati Ninkovica, Jovanovica i Petrovica... Treba dati sansu Markovicu i Lazovicu... Lazovic je opasniji igrac od naseg celog veznog reda bar za 40%.. O Markovicu necu ni da govorim.. U drugim reprezentacijama briljiraju klinci ispod 18 a kod nas je to naucna fantastika pozvati nekog takvog... Stvarno nisu zasluzili ni da oko bacim na njih... I onda me neko pita zasto mi je Partizan ispred reprezentacije... Ne da je ispred nego reprezentacija ne moze ni da prismrdi...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/11/2011 : 17:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Sale, to što ti spominješ ko igra, a ko ne, to se može tako lako primeniti i na Partizan. Na žalost.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40219 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/11/2011 : 17:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa kod Stanoja i ne bas... Ja sam u sustini zadovoljan njegovim vodjenjem ekipe... Od govana pravi dobru pitu..

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/11/2011 : 17:40:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
"Meksikanci su imali podršku sa tribina, domaći teren, krenuli su odmah ofanzivno. Malo su nezgodna reprezentacija, sa brzim igračima, niskog težišta i usledio je brzo njihov gol koji nam je malo podigao koncentraciju, nakon čega smo uspostavili sve kako treba na terenu", dodao je čuvar mreže "orlova".

Jebote, ovaj tesko da je i onoj njegovoj plasticnoj kurvetini neki autoritet sa ovakvim mozgom. Kaze, usledio je njihov gol, al onda smo uspostavili sve kako treba :D :D :D :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40219 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/11/2011 : 17:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
A jesi li citao izjavu Zigica? "Nismo zasluzili da izgubimo" Razmisljam stvarno da otvorim topic da diskutujemo o tome koliko su kosarkasi pametniji od fudbalera... Mislim bar za 40 poena.. U proseku...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/11/2011 : 17:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

A jesi li citao izjavu Zigica? "Nismo zasluzili da izgubimo" Razmisljam stvarno da otvorim topic da diskutujemo o tome koliko su kosarkasi pametniji od fudbalera... Mislim bar za 40 poena.. U proseku...

:D Zigara je, inace, visoko inteligentan. Pa vidis mu na faci, a pogotovo osmehu :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40219 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/11/2011 : 17:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Stvarno, preterano je.. Onaj Macvan ima oblik lobanje kao Hamti-Damti ali kada ga slusas, decko inteligentan.. A ovo, jezivo.. I onda se mi cudimo rezultatima.. Pa pola njih ne moze verovatno iole pametnijeg trenera da skapira...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/11/2011 : 17:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa kod Stanoja i ne bas... Ja sam u sustini zadovoljan njegovim vodjenjem ekipe... Od govana pravi dobru pitu..

Mislio sam da igraju oni koji ne zaslužuju, a da neki koji imaju kvalitet ne mogu da dođu do prilike. Ili tu priliku dobijaju na kašićicu.
Nisam mislio na Stanojeve (ne)kvalitete.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/11/2011 : 17:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se malo jace druzio sa njima...ima tu bisera tupavosti ali ima i pametnih momaka. Npr. Milijas je prilicno bistar.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40219 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 12/11/2011 : 18:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Nije mi jasno samo zasto mali Lazovic ne igra.. I Markovic... Napredovali bi samo tako u dve utakmice sa A reprezentacijom...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/11/2011 : 18:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nije mi jasno samo zasto mali Lazovic ne igra.. I Markovic... Napredovali bi samo tako u dve utakmice sa A reprezentacijom...

Svasta, pa to je zdravorazumno, sto je veliki protivnik nasih selektora po sebi.

Go to Top of Page
Page: of 93 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000