Kupovao sam do sada Extra Zagor, ali onako po nekoj navici ... od kad su krenuli ovi noviji brojevi, koje sam nekada ja kupovao na trafici u izdanju ZS, obradujem se uvek kad izadje neki novi.
Ovaj sa Vukom Samotnjakom mi je posebno drag, čudi me da nikada nije napravljena priča sa povratkom Vuka Samotnjaka.
U svakom slučaju, preporučujem mlađima koji vole zagora obavezno da pročitaju ovu priču.
Postedite nas samo povratka Vuka Samotnjaka,da ne useremo jos jednu divnu uspomenu.Do sada su uspeli sve da uniste Od Fon Axsela pa sve do Rendala Mutanta. Inace ovo je neponovljiva prica.Jedinstvena.
Mda, Vuku Samotnjaku fali doza tragicnosti na kraju. 'Srecan' kraj (iliti pravedan) mi u ovoj epizodi definitivno ne lezi. Steta sto nije islo u smeru Trenutaka zebnje , koja je nenadjebiva . Da ne duzim, Vuka je trebalo obesiti (da visi) samo zato sto mu je koza crvene boje, tako je to nekada bilo.
Originally posted by REJS Do sada su uspeli sve da uniste Od Fon Axsela pa sve do Rendala Mutanta.
A jak su kurac i jedan i drugi !
Slažem se za von Axsela, to je obično smeće od stripa s onim šugavim Gambom, ali prvi mutant mi je odličan, drugi... Ah, drugi... Već sam bio dovoljno grub s von Axselom...
Originally posted by andjelt U svakom slučaju, preporučujem mlađima koji vole zagora obavezno da pročitaju ovu priču.
Sto ja mislim da jeste??? 'sam utripovao ili sta?
ne razumem ? ... ako si pogresan deo mog teksta citirao i hteo da kazes da mislis da se Vuk Samotnjak pojavljuje ponovo u nekoj epizodi, veruj mi ne pojavljuje se ... osim u Toza Comic Strip br 2 "Besana noc"
Originally posted by andjelt ne razumem ? ... ako si pogresan deo mog teksta citirao i hteo da kazes da mislis da se Vuk Samotnjak pojavljuje ponovo u nekoj epizodi, veruj mi ne pojavljuje se ... osim u Toza Comic Strip br 2 "Besana noc"
Ja stvarno mislio da se pojavljuje jos jednom.. :)
Stvarno je priča fenomenalna,nisam ništa očekivao jer nisam znao ništa o njoj,sad vidim da su u pravu oni koji su jedva čekali da ovo izađe. S nestrpljenjem čekam nastavak.
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Ja vam se divim svima koji ste novi kao ja i kojima su vam vrhunske ove neke stare epizode
Ja sam odrastao na redovnoj od Slobodne i dosada nista nisam ni priblizno zanimljivo iz extra serije procitao sto bi bilo u rangu vecine epizoda i poteza SD 9-63...
A prijatelj koji je u istoj situaciji kao i ja, je nedavno po prvi put procitao te cuvene "Divove..." i kaze mrtav-hladan "Nigdje veze", ne moze se mjeriti s ovim razdobljem koje sam spominjao tako da se meni sada to ne da ni citati jer sam uvjeren da i meni nece biti nista specijalno, jos jer bih trebao citati sca...