forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Za sve jezike - poll
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 21/11/2011 : 20:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu
Ako nije podgoricki Dan, ne znam sta je.

Da se ne uplićemo dalje u politiku, nemam živaca - "Srpske novine", časopis/glasnik Srpskog nacionalnog savjeta CG.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/11/2011 : 20:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

Obožavam ovakve topike. Svaka čast ljudi odkle vam samo ispadaju ovakve budalaštine. Moj duboki naklon.

+1. I ja se zadivim nekima.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 21/11/2011 : 20:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
@Mairosu
Ne pominji mi Veseljake, nikad im necu oprostiti Nightmare tour...
A kako se Godmouth izgovara? Gadmut?

@Cronos
Samo ti dodji u KG, pa ce vidis sta ce te snadje...

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/11/2011 : 20:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Gadmut, jasta, k'o Portsmouth koji je Port-smooth.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/11/2011 : 20:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
A glede veselog, meni je favorit bio kad su "royal mounted police" preveli kao "gorska policija" :D :D :D :D

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 21/11/2011 : 20:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Mogli su i dodat "kraljevska" (royal).

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/11/2011 : 20:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Inace, jutros sam uspavljivao cerku pevajuci joj Nove Fosile i "mislis da mi dizes tlak, za mene si samo zrak", a popodne je bila Crvena Jabuka i nekakvi ibrici, sahati, i begove dzamije. Moja strepnja da mi dete ne progovori nekakvim stranim jezikom pocinje sada, a trajace ko zna koliko.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 21/11/2011 : 21:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

@Mairosu
Ne pominji mi Veseljake, nikad im necu oprostiti Nightmare tour...
A kako se Godmouth izgovara? Gadmut?

@Cronos
Samo ti dodji u KG, pa ce vidis sta ce te snadje...

e tamo sam ga tek najebo.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 21/11/2011 : 21:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood
fažol. grah se puno rjeđe koristi. bar ovde

Gdje to ovde? Ti si isto poliglot ha?

Što se tiče zrcala ne mogu biti siguran ali mislim da ne znam nikoga da tak govori; a bome mi je društvo poprilično šaroliko. Inače kažem špiglin.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/11/2011 : 21:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Fadzola u crnoj gori. Inace, paradajz, rajcica, pamidora... :D

Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 21/11/2011 : 21:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Kad sve sagledas, imamo nekih stotinu razlicitih rijeci, a i to zavisi od regije do regije (nikako od drzave do drzave). Prosijecan Hercegovac kad ode na, recimo jug Srbije, ako se juznjaci potrude, nece razumijeti skoro nista :)
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 21/11/2011 : 22:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Kad sve sagledas, imamo nekih stotinu razlicitih rijeci, a i to zavisi od regije do regije (nikako od drzave do drzave). Prosijecan Hercegovac kad ode na, recimo jug Srbije, ako se juznjaci potrude, nece razumijeti skoro nista :)

Necu ih ja Beogradjanin razumeti kako valja, kamoli Hercegovac.

O nekakvom Pirotu da ne govorimo.

Uz to, ima i onaj vic kad Beogradjanin ode na more u Split i u kafani kaze "ja bih pivo", a konobar mu kaze "pa pivaj, ko ti brani" :D

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/11/2011 : 10:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Prošla dva ljeta sam po 10-ak dana poslom boravio u Čakovcu, i tada mi se drugi put u životu dogodilo da nimalo ne razumijem ljude oko sebe. Sjedim na kavi, oko mene stariji i mlađi domaći svijet, oni pričaju a ja ne kužim Boga tebe. Prvi put sam to iskusio još kao klinac kod strine u Pazinu.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 22/11/2011 : 10:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Da, jezik mi je vrlo bitan.

nikad ne bih kupio strip na srpskom i, naravno, na jeziku koji ne razumijem

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/11/2011 : 10:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

nikad ne bih kupio strip na srpskom

Moze i pojasnjenje ?

Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 22/11/2011 : 11:00:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
Ružan mi je jezik. Čitanje na srpskom mi ne bi bila uživancija nego mučenje.
A ružni su mi i njemački (najgori od svih, zamrzio sam ga još kad sam išao u školu stranih jezika i kasnije kada sam ga učio u srednjoj), španjolski... a moram priznat da mi i turski zvuči sve odbojnije.

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/11/2011 : 11:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Posteno, hvala.

Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 22/11/2011 : 11:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Hahaha, ja ne razumem kako nekome moze biti ruzan srpski, a da mu nije ruzan hrvatski, crnogorski, bosanski i obrnuto, zamenite srpski s bilo kojim od navedenih jezika...

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/11/2011 : 11:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Srpski jes ruzniji od hrvatskog kad ga devojke govore, that much I'll admit.

Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 22/11/2011 : 12:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
quote:

Srpski jes ruzniji od hrvatskog kad ga SPLICANKE govore, that much I'll admit.

Ovako moze
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/11/2011 : 13:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Prošla dva ljeta sam po 10-ak dana poslom boravio u Čakovcu, i tada mi se drugi put u životu dogodilo da nimalo ne razumijem ljude oko sebe. Sjedim na kavi, oko mene stariji i mlađi domaći svijet, oni pričaju a ja ne kužim Boga tebe.

Stvarno? Barem su Čakovčani pitomi ljudi, naviknuti na književni i ako si imalo odrastao na purgerskom bez problema bi razumio. Osim ako se nisu spustili ovi gornji Međimurci z bregov...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4023 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 22/11/2011 : 14:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prijatelj iz rijeke za zivota nije mogao pogoditi sta su 'stepenice' :D

Ja sam iz Rijeke i uglavnom pijan nisam mogao pogoditi stepenicu,ali mislim da se ovdje itekako govori stepenica.Čak ne mislim nego sam siguran tako da ne znam o čemu pričaš ako si mislio na nas Riječane.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/11/2011 : 16:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Nisam rekao da svi rijecani ne znaju, vec evo, ovaj konkretni nije znao. :D

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 22/11/2011 : 17:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Za konkretan primjer, ja govorim stepenica, ali i stubište, nikad ne bih rekao stepenište, navika...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4023 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 22/11/2011 : 17:56:34  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Meni je iskreno čudno da itko iz Rijeke ne zna što su stepenice jer se ovdje priča poprilično književnim jezikom.Eventualno u riječkom prstenu kažu skaline,ali opet svi oni govore i ovaj književni rvacki.Tako da će prije biti da ovaj "Riječanin" nije vidio Rijeke osim na razglednici :P
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000