forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 546

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/11/2011 : 19:47:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Globinjo, razocaravas me. Uradio sam special edition kosovke za tebe, a ti tako.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/11/2011 : 20:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Globinjo, razocaravas me. Uradio sam special edition kosovke za tebe, a ti tako.

tek sam sad vidio...jebi ga,ponavljaš se
jedan je man city
ono je za anale!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/11/2011 : 20:13:18  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by Tonka24

Ovako draga gospodo. Ja ne poričem da me uopće nije briga kako pišem jer nisam ovdje došao pisati pravopisno točno nego sam došao opušteno napisati što mislim.

dragitonkaevosadvidiškakonamaizgledajutvojipostovitakodanijeuopćeriječomekomilitvrdomčsorryštotetvojaočitanepismenosttolikopogađaaakotevećtolikopogađaondabimogaoiporaditnanjojimašivišenegodovoljnogodinabok.

da to je tu negdi sa Tonkom..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/11/2011 : 20:17:31  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja se nakon ovogo sigurnone pojavljujem na dinamovom, hajdukovom i hrv topicu.
Lijepo se vi vrijeđajte naslađivajte jedan drugom i gledajte tko je naisao ć umjesto č a u glavi nemate zrno mozga.

ajde sta se sad ljutis..pusti paru sta prica..on ti je sa Brača..a znas kakvi su oni..

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/11/2011 : 21:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovako draga gospodo. Ja ne poričem da me uopće nije briga kako pišem jer nisam ovdje došao pisati pravopisno točno nego sam došao opušteno napisati što mislim.

dragitonkaevosadvidiškakonamaizgledajutvojipostovitakodanijeuopćeriječomekomilitvrdomčsorryštotetvojaočitanepismenosttolikopogađaaakotevećtolikopogađaondabimogaoiporaditnanjojimašivišenegodovoljnogodinabok.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 24/11/2011 21:07:00
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 24/11/2011 : 21:10:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

ajde sta se sad ljutis..pusti paru sta prica..on ti je sa Brača..a znas kakvi su oni..

Čekaj malo brni... ti zaista vjeruješ da on kuži našu zajebanciju.... NOT !!!

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/11/2011 : 21:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
U Belgiji sam pio cesto sa nekim Hrvatima, jednom su potakli Brach. Jedan od njih je rekao "gde prestaje ljudskost, tu pocinje Brac" :D

Nikad nisam testirao teoriju :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 24/11/2011 : 21:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
evokakoizgledajednarečenicabeznapisanihrazgodaka

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 24/11/2011 21:13:03
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/11/2011 : 21:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čekaj malo brni... ti zaista vjeruješ da on kuži našu zajebanciju.... NOT !!!

ma ne kuzi on dosta toga..ali to nije razlog da vise ovdje ne pise..nek pise covik sta ga volja meni ne smeta..

a zar ti stvarno vjerujes da je boldano bilo njemu upuceno da shvati..

Edited by - brni on 24/11/2011 21:17:15
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 24/11/2011 : 23:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by makikatalinic

Zamislite samo da Kruno ne osvoji naslov u Dinamu, odmah bi letio

Letio je on i sa naslovom.
Inače, da, i Dinamo je najobičnija legija stranaca, ali za razkiku od APOEL-a neuspješna.

Sva sreća pa sam već protuargument napisao u postu u kojem si me quotao, pa neću kopirati...

--

Evo igrom slučaja i nekakav tekstić od Indexa : http://www.index.hr/sport/clanak/video-cudo-zvano-apoel--prica-koju-mamic-i-jurcic-moraju-procitati/584779.aspx

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/11/2011 : 03:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma ne kuzi on dosta toga..ali to nije razlog da vise ovdje ne pise..nek pise covik sta ga volja meni ne smeta..

nek piše šta god želi.... problem je u tome što ima živčani sustav vjeverice i kao takav problema sa samokontrolom..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/11/2011 : 12:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovako draga gospodo. Ja ne poričem da me uopće nije briga kako pišem jer nisam ovdje došao pisati pravopisno točno nego sam došao opušteno napisati što mislim. Očito neki od vas ne znaju i nisu sposobni odgovoriti na tuđe mišljenje pa se hvatate stvari kao što su pravopis i tu podjebajete.
Ja sa takvim ljudima ne želim imati nikakvih kontakta, imaam ja pametnijeg posla nego da ljudi koji ne znaju odgovoriti i koji jedno rade drugo govore a trece misle meni ovdje drze lekcije i naslađivaju se jedva čekajući nesto na sto se mogu nasladiti.
Ja se nakon ovogo sigurnone pojavljujem na dinamovom, hajdukovom i hrv topicu.
Lijepo se vi vrijeđajte naslađivajte jedan drugom i gledajte tko je naisao ć umjesto č a u glavi nemate zrno mozga.

ne daj se isprovocirati, sto mozes ocekivati od hajdukovaca nego provokacije
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/11/2011 : 12:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Inače, da, i Dinamo je najobičnija legija stranaca, ali za razkiku od APOEL-a neuspješna.

pa nisu svi stranci u dinamu losi
samir i beciraj su stvarno nepotrebni dinamu, pokazalo se to u svim jacim utakmicama, nemamo napada, ne mozemo zadrzati loptu naprijed, protivnicke obrane nemaju pritiska te se slobodno i opusteno dodavaju
ipak je rukavina nedostajao, u biti kako je rukavina lagano izbacivan iz prve postave dinama dinamo je sve losije i losije izgledao u LP, to je jako brz igrac, igrac lakog koraka, koji se stalno krece i obrane moraju obracati paznju na njega i biti skoncetrirane, dok je s becirajem drugacije, ne moraju ga previse paziti, malo remplanja i ovaj je gotov, tu i tamo uspije proci s krila ali i tada ga brzo zaustave, ima spore reakcije, robusan je ali je prespor i trom za moderan nogomet
rukavina je idealan igrac modernog nogometa samo treba uskladiti svoju pokretljivost, presing, lakucu ulaska u sanse s realizacijom

kad je dinamo protiv malmoa ostao bez igraca manje dok je rukavina bio u napadu taj igrac manje se nije toliko osjetio, jer je rukavina trcao za dvojicu, napadao obranu i vezne igrace, no njegovim izlaskom i ulaskom krstanovica dinamo je igrao s devetoricom jer krstanovic naprijed nije mogao do lopte i bio je totalno odsjecen od ostatka momcadi, s devet igraca se bilo jos teze braniti

a samir, sto vise reci za njega, covjek koji je postao dinamu preskup, igrac kojeg se ne moze lako prodati jer svojim igrama u sest sezona nije pokazao nista, mamic mora placati novinarima da ga dizu u nebesa kad " proigra " protiv intera iz zapresica ili slaven belupa ne bi li to zapazili skauti velikih klubova
mamic je pogrijesio sto je forsirao samira, trebao je pokusati s moralesom, ovaj je pokazivao znakove napredka, ali nikad nije bio zamisljen kao prva opcija i naknadno je marginaliziran
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/11/2011 : 23:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

samir i beciraj su stvarno nepotrebni dinamu,

ima još daleko gorih igrača od njih dvojice. Ibanez i Pokrivač, npr.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12496 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 26/11/2011 : 01:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

samir i beciraj su stvarno nepotrebni dinamu, pokazalo se to u svim jacim utakmicama, nemamo napada, ne mozemo zadrzati loptu naprijed, protivnicke obrane nemaju pritiska te se slobodno i opusteno dodavaju
ipak je rukavina nedostajao, u biti kako je rukavina lagano izbacivan iz prve postave dinama dinamo je sve losije i losije izgledao u LP, to je jako brz igrac, igrac lakog koraka, koji se stalno krece i obrane moraju obracati paznju na njega i biti skoncetrirane, dok je s becirajem drugacije, ne moraju ga previse paziti, malo remplanja i ovaj je gotov, tu i tamo uspije proci s krila ali i tada ga brzo zaustave, ima spore reakcije, robusan je ali je prespor i trom za moderan nogomet
rukavina je idealan igrac modernog nogometa samo treba uskladiti svoju pokretljivost, presing, lakucu ulaska u sanse s realizacijom

kad je dinamo protiv malmoa ostao bez igraca manje dok je rukavina bio u napadu taj igrac manje se nije toliko osjetio, jer je rukavina trcao za dvojicu, napadao obranu i vezne igrace, no njegovim izlaskom i ulaskom krstanovica dinamo je igrao s devetoricom jer krstanovic naprijed nije mogao do lopte i bio je totalno odsjecen od ostatka momcadi, s devet igraca se bilo jos teze braniti

a samir, sto vise reci za njega, covjek koji je postao dinamu preskup, igrac kojeg se ne moze lako prodati jer svojim igrama u sest sezona nije pokazao nista, mamic mora placati novinarima da ga dizu u nebesa kad " proigra " protiv intera iz zapresica ili slaven belupa ne bi li to zapazili skauti velikih klubova
mamic je pogrijesio sto je forsirao samira, trebao je pokusati s moralesom, ovaj je pokazivao znakove napredka, ali nikad nije bio zamisljen kao prva opcija i naknadno je marginaliziran

Have mercy
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 26/11/2011 : 02:05:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjotek sam sad vidio...jebi ga,ponavljaš se
jedan je man city
ono je za anale!

Jašta je, City je analno raščetvorio United.

Potpis.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/11/2011 : 15:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

samir i beciraj su stvarno nepotrebni dinamu,

ima još daleko gorih igrača od njih dvojice. Ibanez i Pokrivač, npr.

pa sto nedostaje ibanezu, ako je netko u dinamu s ljeve strane opasan to je upravo on
pokrivac nije stranac, u svakom slucaju bolji je igrac od samira i beciraja, ako ne vidis razliku onda se ne kuzis u nogomet i slusas ono sto ti mamiceva masinerija servira
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/11/2011 : 16:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:

quote:

quote:

kao prvo pitanje : kakve predispozicije napadac modernog nogometa mora imati? imas verziju jelavica, takav tip napadaca mora u svakom skoku biti opasniji od obrane
svi su se smijali olicu, ali olic je vrlo bitan i zahvalan napadac koji po lijevoj strani moze odraditi od spice do beka

recimo beciraj iga nogomet kakav se igrao u vrijeme pelea, a ni samir nije daleko
prosinecki je kao razigravac, recimo, 1998 rasturao, u to vrijeme klasnic je imao 18 godina, prosinecki oko trideset, dok je klasnic napredovao te sa 22 godine postao vazan cimbenik verdera u nogometu su se stvari mjenjale i modernizirale, klasnic se prilagodio modernom nogometu valjda ili zato sto je bio vrlo mlad ili zato sto je talentiran, a danasnji ga trener nase mle repke ne dozivljava bas previse jer se mora skoncetrirati na postoke koje ce zaraditi od igraca koji ce se mozda prodati

Edited by - Kruger on 26/11/2011 16:03:46
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12496 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 26/11/2011 : 16:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by izivko

quote:

quote:

quote:

kao prvo pitanje : kakve predispozicije napadac modernog nogometa mora imati? imas verziju jelavica, takav tip napadaca mora u svakom skoku biti opasniji od obrane
svi su se smijali olicu, ali olic je vrlo bitan i zahvalan napadac koji po lijevoj strani moze odraditi od spice do beka

recimo beciraj iga nogomet kakav se igrao u vrijeme pelea, a ni samir nije daleko
prosinecki je kao razigravac, recimo, 1998 rasturao, u to vrijeme klasnic je imao 18 godina, prosinecki oko trideset, dok je klasnic napredovao te sa 22 godine postao vazan cimbenik verdera u nogometu su se stvari mjenjale i modernizirale, klasnic se prilagodio modernom nogometu valjda ili zato sto je bio vrlo mlad ili zato sto je talentiran, a danasnji ga trener nase mle repke ne dozivljava bas previse jer se mora skoncetrirati na postoke koje ce zaraditi od igraca koji ce se mozda prodati

Napadač bi trebao biti brz, čvrst u duelu, dobar u skoku, dobrog šuta i fine tehnike Rukavina nema ništa od ovoga. Recimo trenutno je Benzema jedan od najboljih napadača.

Have mercy
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/11/2011 : 17:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
iziviko
ti ocito nemas pojma o nogometnoj tehnici, benzema je nogometna zbunjola koja moze briljirirat protiv dinamo i to je njegov nivo
rukavina je uzasno brz, cvrst u duelu, u skoku je solidan, ima dobar sut, izvrsne je tehnike, sto ocekivat bolje, ali nema realizaciju, to mu je problem
zanimljivo neki igraci koji nemaju brzinu, tehniku, cvrstocu u duelu, nikakav sok imaju solidnu realizaciju, problem je u tome sto im treba sve pripremiti da bi zabili gol, kao napr beciraj
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 26/11/2011 : 18:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
iziviko
ti ocito nemas pojma o nogometnoj tehnici, benzema je nogometna zbunjola koja moze briljirirat protiv dinamo i to je njegov nivo

Hajde, za Rukavinu bih se mogao složiti. Dečko je malo previše kritikovan zbog promašaja protiv Reala, protiv Malmea nam je svima uzeo živaca za narednih par sezona.

No, napisati ovo za Benzemu... Prije par godina je United imao najneprobojniju odbranu u Evropi, stvaranje šansi protiv Uniteda je bilo teže od zabijanja golova nekom drugom. Te godine su igrali protiv Lyona, a Benzema je izneredio odbranu Uniteda i dao golčinu. U Realu je prošle godine uz relativno malu minutažu natrpao dovoljno golova da uđe među 23 igrača u FIFA-inom izboru.

Potpis.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/11/2011 : 18:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja bih se prije složio sa Krugerom, po pitanju Benzeme
istina je sto si napisao, Heyoka, ali od igrača od 35 milijuna eura se očekuje daleko, daleko više
mačak u vreći
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/11/2011 : 23:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Heyoka

quote:
iziviko

Hajde, za Rukavinu bih se mogao složiti. Dečko je malo previše kritikovan zbog promašaja protiv Reala, protiv Malmea nam je svima uzeo živaca za narednih par sezona.

No, napisati ovo za Benzemu... Prije par godina je United imao najneprobojniju odbranu u Evropi, stvaranje šansi protiv Uniteda je bilo teže od zabijanja golova nekom drugom. Te godine su igrali protiv Lyona, a Benzema je izneredio odbranu Uniteda i dao golčinu. U Realu je prošle godine uz relativno malu minutažu natrpao dovoljno golova da uđe među 23 igrača u FIFA-inom izboru.

a sto reci za benzemu, covjeku sve pripreme i ovaj jedva uspije zabijati
kakvih sve blesana luta svjetskim klubovima za velike pare ovaj je jos i solidan, menadzeri odreduju tko valja a tko ne, a sad jel on dovoljno dobar to nije ni bitno, potplacena medijska masinerija ce odraditi svoje, a o kladionicarskim grupacijama nije potrebno ni govoriti
sto se tice uniteda, fegi je oduvjek ima dobar nos za dobre igrace, ali biti ce da se i on s godinama izgubio, ako u sjecanskom roku nesto ne napravi ode unitedu naslov a i u LP - u mu se crno pise

rukavina protiv malmoa nije zabio tri dobre prilike, ali je zato odradio presing i destrukciju, nedostaje mu realizacija, vjerojatno bi trebao igrati vise na krilu ili iza napadaca, dobro se krece, a i brz je, pas igra mu je odlicna pa ne bi bio los za razigravanje suigraca
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/11/2011 : 17:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Čestitke Interu na zasluženom bodu, to je sve samo zato jer nisu "skinuli gaće"

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/11/2011 : 17:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
i to od 56. sa igračem manje!
Go to Top of Page
Page: of 546 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.75 seconds. Snitz Forums 2000