Originally posted by NESVRSTANI Uvik su me fascinirali ljudi koji se kurče svojin primitivizmon.
I mene ti nerviras tako naduven pa trpim tvoje postove... A imam neki osecaj da ti je jezik do zemlje a muda misaona imenica pa bi tako pricao sa mnom uzivo da se vidimo... 'ajde odgmizi nazad u rupu i trazi jaja...
Originally posted by NESVRSTANI Uvik su me fascinirali ljudi koji se kurče svojin primitivizmon.
I mene ti nerviras tako naduven pa trpim tvoje postove... A imam neki osecaj da ti je jezik do zemlje a muda misaona imenica pa bi tako pricao sa mnom uzivo da se vidimo... 'ajde odgmizi nazad u rupu i trazi jaja...
Ne čudi me tvoja reakcija, tipična je za ljude tvoje vrste. Kad se samo sitin kako si usran i manji od makovog zrna bija u Makarskoj.
Pa neznam koji je njemu da u topicu o tvom Tarzanu koji je BTW odličan i kojeg jedva čekam kupit, ponovno kenja po stripu koji sa ovim tvojim nema nikakve veze.
Ma to ja ionako reda radi...za ovako nešto se ne pita cijena,nego eventualno gleda gdje bi se moglo ugrebat za potpis :P Jedan primjerak je već odavno rezerviran u striparnici Palach
Originally posted by kreŠa Ček, smeta ti jer je ružan ili jer je ženski? I stvarno prevazilazi svaku meru ovo pljuvanje.
Ne smeta mi, ali me nervira kada ga dizete u nebo kao da je Mikelandjelo naslikao nesto.. A ja ga poredim sa nekim koji je meni dobar, kao na primer ovaj u Tarzanu.. I onda je to neuporedivo.. I ako mi je ovaj lep, logicno je da ce onaj biti ruzan.. Ako vidite neku lepotu u onome, ja se stvarno pitam nosite li vi pravu dioptriju, masku za varenje ili sta... A pljujem ako mi se pljuje.. Imas ignore listu pa me prebaci....
DOSTA majku mu jebem, imas PM pa se raspravljaj o tome koji ti je Tarzan lepsi ! Prilicno smo se izjebali da donesemo narodu ovo izdanje i ne zelim da mu u threadu o zvanicnoj promociji nekakav sawitch vrsi strucne komparacije ko je musko a ko bosko. U qrac, jebote...
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Cika Bane, hvala na postavljenom linku, koji je prelomio da ovo uzimam 100%. Prvo sto mi price izgledaju zanimljivo, crtez fantastican, a i volim domace radove poznatih inostranih proizvoda :). Nadam se da cete nekada izbaciti i kolekciju Yu Bleka, vrijedice mnogima. Molio bih samo da mi neko odgovori imaju li Tarzanove avanture neku bitnu hronologiju, i da li mi je za citanje Yu Tarzana potrebno neko predznanje (pri tom ne mislim na onu pricu o Tarzanu koju svi znaju)
Nema hronologije, mozes citati bez brige. Tarzanov svet je, doduse, najvise modeliran po Russu Manningu, tako da je slicniji njemu nego Hogarthu/Fosteru.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej