DOSTA majku mu jebem, imas PM pa se raspravljaj o tome koji ti je Tarzan lepsi ! Prilicno smo se izjebali da donesemo narodu ovo izdanje i ne zelim da mu u threadu o zvanicnoj promociji nekakav sawitch vrsi strucne komparacije ko je musko a ko bosko. U qrac, jebote...
'ajde bre jebi se malo... Ja sam pohvalio ovo i uporedio.. I vec me dva puta prozivaju... 'ocu kurac da cutim... Sta si koji kurac i okacio ovo ako ne smem da komentarisem i uporedjujem??? Da ti kazem "Bravo" i da stavim smajli???? Sta??? Ne razumem... Jeb'o te Tarzan.. Necu vise nista napisati...
Atlantic (Sweden) je bio zaduzen za distribuciju po svetu, a MP za proizvodnju. Cinjenica je da se prodaja u 4-5 zemalja ne moze smatrati sjanim uspehom, ali, vremena su bila takva da je i tolika prodaja bila dovoljna da svi budu srecni. Yu Tarzan svakako nije spadao u svetske hitove, ali Tarzan ima cvrstu stalnu publiku koja je opravdavala ceo posao.
I u svakoj epizodi onaj intro sa 400 godina itd. Sumnjam da bismo izdrzali tu torturu. kad vec pricamo, Meni licno je Fantom daleko drazi lik od Tarzana, ali u sustini, podjednako su sterilni i dosadni. Svojevremeno sam jako voleo Murovog Fantoma, ima nekakvu opicenu duhovitost u sebi. Posle sam voleo onih par Berijevih epizoda u kojima mu je ocito pomagao brat Den. A onda je stigao Rex i sve je otislo u pm. Fantom se pretvorio u pravu stepford domacicu. Vecito nasmejan i srecan da sluzi mejnstrimu. A ovo sada sto rade s njim, no comment.
Ja sam načuo da je strip trenutno 2800 din u knjižari u Novom Sadu... htio sam uzeti ali mi je to malo puno (ne radi se o pitanju kvalitete ili objektivne vrijednosti samo kažem da mi je to sada malo puno para), u stvari nije mi jasno da promo cijena i normalna cijena može biti ovolika razlika... ima li tko kakvu informaciju više?