forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Hladna Kao Led, Nina Bunjevac
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 26/11/2011 : 15:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
Paro:
"Čuj ti njega molim te.... buka u komunikacijskom kanalu?..pa usrat ću se od smijeha."

Usrat ćeš se od smijeha?
To mnogo toga objašnjava.

No, ne dajte se smesti dečki, samo vi udarajte po svom.
Izgubio sam bilo kakvu nadu u informaciju.
na ovom topicu nema mjesta za jednog od nas.
pa, ja idem.

Samo da dodam Deersu, koji je jedini napisao nešto doista konstruktivno:
da, crtež je fenomenalan, ali i mene (tim više) zanima kako će se voditi priča.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 26/11/2011 : 15:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
nije da me nešto posebno taklo...ne sviđa mi se crtež...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/11/2011 : 17:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
šta god mislili, da nije bilo na ovom topicu ljudi kojima se taj crtež ne sviđa, ostao bi manje-više nezapažen sa najviše 20 komentara i 150 ogleda, ovako se diskutira i komentira pa ne vidim zašto bi kritika nekih zas...rala ili zagadila topic...valjda je bolje da se prića i komentira nego da se na topic javi 10-15 ljudi i svi redom u glas:sviđa mi se, fantastično je, kupujem, ovo sam čekao...evo i ajdukuvcu se ne sviđa crtež pa valjda nije ogadio sada topic....debatiralo se, Nina je dobila zasluženo pažnju, dobili smo novi smailič i to je to...to je forum, ako treba samo hvalit ulogirajte se na neki
političke stranke forum pa hvalite svoje kukuriku i HDZ koalicije...nije na svjetu napravljen strip koji bi se sviđao baš svima, čak nije to uspjelo Zagoru kako bi domačoj Nini?i šta onda ako se pet-šest forumašima ne sviđa crtež? nije to neko mjerilo za kvalitetu tog...crtež je istina avandgardan(napredan i nesvagdanišnji) pa upada u oko ali treba cijenit Ninin trud i dati podržku...moju ima iako neću to kupit jer me vesele neke druge stvari...ko voli-nek izvoli, pažnju več zavreduje jer je delo domačih ruku...ako su to još ženske toliko bolje.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/11/2011 : 20:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by vladimir
Usrat ćeš se od smijeha?
To mnogo toga objašnjava.

No, ne dajte se smesti dečki, samo vi udarajte po svom.
Izgubio sam bilo kakvu nadu u informaciju.
na ovom topicu nema mjesta za jednog od nas.
pa, ja idem.

Slušaj pametnjakoviću, vidim da sam očito ne možeš skužit pa ću ti dat do znanja.

vi zapravo samo serete bezveze, jer to što vi pišete
NIKOG NE ZANIMA, već samo glupavo zauzima prostor.
To što radite ovom jadnom topicu jest sjebavanje,
vi ste pravi topicbrejkeri, koga boli k šta se vama sviđa ili ne sviđa!?
naprosto, ti i sawitch dokazujete koliko su ovakvi forumi ograničeni.

Dal vidiš ovo što si ranije napisao mudrolijo novinarska?
E, pa ovim svojim rečenicama si bio 10x bezobrazniji nego što je Savić bio svojim postovima o stripu. Da se mene pita puknuo bih ti ban na 2 tjedna samo na osnovu ovih omaložavajućih i bahatih rečenica.
Dal ti je sad malo jasnije pametnjakoviću???

EDIT: Za razliku od tebe, Savić je barem pojasnio svoje riječi i ispričao se..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 26/11/2011 20:18:24
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 26/11/2011 : 20:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
@ ontopic

Meni se crtež osobno sviđa, ali mi je glupo sudit po samo par tabli...ako će bit neki privju za pročitat onda ću znat..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/11/2011 : 20:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dajte se smirite, molim Vas...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 26/11/2011 : 23:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ovih par tabli su jako dobre i meni su lijepe i jedva čekam da kupim album
shvaćam da se ovakav crtež može nekome ne sviđati, iz razloga što je (možda) prejake grafike za strip - ja recimo žeželjeve stripove ne volim zbog prejake grafike - ali izjaviti da je ovo ružno, to stvarno zaslužuje ovaj novi smajli

i vjerovali ili ne, i o ukusima se raspravlja, nije to nešto što dobiješ majčinim mlijekom, nego se njeguje, usavršava i mijenja

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 27/11/2011 : 09:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message
Sve je ovdje na ovom topicu kako i treba biti. Ovaj strip se jednostavno ne može svidjeti ljubiteljima zagora ili kit telera, jer nije logično da istu publiku ima jole i dječaci, rozga i majke, klapa škafetin i dragica čičotreska. Sva ta ljubav i znanje dolazi odgojom, okruzenjem, stilom zivota, društvom, zeljom za ucenjem i sl.
U mom kvartu prije 20 godina kad bi culi narodnjake da neko pusta u najmanju ruku bi ga coporativno izasrali, a sada cvrče na sve strane i seljačine ponosno pojačavaju svoje močne glazbene naprave iz velikih crnih auta.
Sto hoću reci? ok je volit i slusat "svoje" samo stišajte malo glazbu.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/11/2011 : 08:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
kredu?

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/11/2011 : 13:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
aha....zanimljivo.

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 28/11/2011 : 15:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Rico

Sve je ovdje na ovom topicu kako i treba biti. Ovaj strip se jednostavno ne može svidjeti ljubiteljima zagora ili kit telera, jer nije logično da istu publiku ima jole i dječaci, rozga i majke, klapa škafetin i dragica čičotreska. Sva ta ljubav i znanje dolazi odgojom, okruzenjem, stilom zivota, društvom, zeljom za ucenjem i sl.
U mom kvartu prije 20 godina kad bi culi narodnjake da neko pusta u najmanju ruku bi ga coporativno izasrali, a sada cvrče na sve strane i seljačine ponosno pojačavaju svoje močne glazbene naprave iz velikih crnih auta.
Sto hoću reci? ok je volit i slusat "svoje" samo stišajte malo glazbu.

hehe lijepo receno

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 01/12/2011 : 22:17:34  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
Kupio, procitao, jednom recju katastrofa!

Crtez mi se svidja to mi je i jedini dobar deo stripa.

Da obrazlozim katasrofu.

Muka mi je vise od proseravanja i predstavljanja srba kroz prizmu par stotina huligana, stavljanja celog naroda i njegovu ideologiju kao ideologiju mrznje, pljuvanje po sopstvenom indetitetu, pljuvanje po crkvi i izrugavanje, provlaciti toliko vec izlizane parole koje nose huligani kao sto su "Smrt pederima", prkazivanja srpske omladine kroz organizaciju Obraz i prikazivanje destruktivnog nacionalizma.

Meni licno djubre i nikada ga ne bih prodavao na nasem trzistu.
Sramota sto je to izaslo i u inostranstu i sto se Srbija i srbi ponovo predsavljaju u ruznom svetlu.

Neinventivno scenaristicki cak i za one koji vole ovakve pljuvacine u smislu da je tema toliko prezvakana da je u neku ruku komicno.
Ko voli evo jos jedna ista tema film Parada. S tim u vezi sto film parada je na fantastican nacin prikazao prijateljstvo izmedju srbina, hrvata, siptara, bosanskog muslimana.

Zao mi je sto niko ne napravi strip gde ce se Srbi prkazati u nekom lepom svetlu kroz sport Novak. npr, kroz neke lepe vrednosti kao sto je prijateljstvo, ljubav, timski duh, podrska, kao sto smo videli u filmu Montevideo, i na taj nacin da se predsavimo u svetu.

I na kraju propo huligana:

Mi smo majstori i da od toga napravimo bum. U velikim i razvijenim zemljama huligana i kriminala ima mnogo vise, veci su neredi, veca sranja, ubistva svakog dana jednostavno svet je otisao dodjavola. Ali zato cemo mi sami sebe predstaviti kao najgore bitange jer je to hit u svetu.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40256 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/12/2011 : 22:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Znao sam ja odmah da to ne treba kupovati

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 01/12/2011 : 22:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:
Originally posted by roland

Da obrazlozim katasrofu.

Muka mi je vise od proseravanja i predstavljanja srba kroz prizmu par stotina huligana, stavljanja celog naroda i njegovu ideologiju kao ideologiju mrznje, pljuvanje po sopstvenom indetitetu, pljuvanje po crkvi i izrugavanje, provlaciti toliko vec izlizane parole koje nose huligani kao sto su "Smrt pederima", prkazivanja srpske omladine kroz organizaciju Obraz i prikazivanje destruktivnog nacionalizma.

Sramota sto je to izaslo i u inostranstu i sto se Srbija i srbi ponovo predsavljaju u ruznom svetlu.

Neinventivno scenaristicki cak i za one koji vole ovakve pljuvacine u smislu da je tema toliko prezvakana da je u neku ruku komicno.
Ko voli evo jos jedna ista tema film Parada. S tim u vezi sto film parada je na fantastican nacin prikazao prijateljstvo izmedju srbina, hrvata, siptara, bosanskog muslimana.

Zao mi je sto niko ne napravi strip gde ce se Srbi prkazati u nekom lepom svetlu kroz sport Novak. npr, kroz neke lepe vrednosti kao sto je prijateljstvo, ljubav, timski duh, podrska, kao sto smo videli u filmu Montevideo, i na taj nacin da se predsavimo u svetu.

Mi smo majstori i da od toga napravimo bum. U velikim i razvijenim zemljama huligana i kriminala ima mnogo vise, veci su neredi, veca sranja, ubistva svakog dana jednostavno svet je otisao dodjavola. Ali zato cemo mi sami sebe predstaviti kao najgore bitange jer je to hit u svetu.

Prvo, svaka čast na argumentovanom mišljenju (uopšte nisam sarkastičan). :)
Drugo, u mnogim stvarima se ne slažemo, no ta diskusija bi začas prerasla u političku raspravu > kraj topica. :)
Objašnjeno je unutar predgovora šta je želelo da se postigne tim stripom koji se tebi nije dopao, te lični porivi autora za stvaranje istog. :)

I ako te je toliko razočarao, prodaj ga po nižoj ceni. :P

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 01/12/2011 : 23:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
Jel zna netko pouzdano dal to dolazi sa sljedećom turom u hr?

I koliko sam shvatio to što priča roland je samo jedan od priča u ovom albumu, kakve su ostale?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 01/12/2011 : 23:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Znao sam ja odmah da to ne treba kupovati

Cuti trebalo bih da otvoris vidovnjacku agenciju. Ti bio vidovit a raja da te rastrgne. I Nostradamus je svojevremeno imao slicnih problema.

Sto se tice onih tvojih 100 dinara bio si i velikodusan, opet si ostao na nuli. A ja pukao hiljadu i kusur dinara

Baj d vej, bacio sam ga i to bukvalno covek mora da se drzi svojih principa. Propo Kresinog predloga da ga prodam jeftinije.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 01/12/2011 : 23:05:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Iskreno, ta je najkonfuznija - tek iz drugog čitanja shvatih o čemu se, zapravo, radi. :)
Ostale priče su pravi slice-of-life, prikazan opet kroz vrlo zanimljivu prizmu čovekolikih životinja ili neke vrste otpadnika društva.

Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 01/12/2011 : 23:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

quote:

Da obrazlozim katasrofu.

Drugo, u mnogim stvarima se ne slažemo, no ta diskusija bi začas prerasla u političku raspravu > kraj topica. :)
Objašnjeno je unutar predgovora šta je želelo da se postigne tim stripom koji se tebi nije dopao, te lični porivi autora za stvaranje istog. :)

Kreso ne seri. Ne glumi potparola. To mogu da ti kazem jer se privatno dobro poznajemo. Ivan iz Darkwooda, duza kovrdzva braon kosa verovatno nisi ni znao da je Rolan moj nik. Imas moj mobilni a i ovako se cesto u Darkvudu vidjamo pa mozemo da popricamo o cemu hoces. Ali sto se tice politike, sto se tice devedesetih ipak si ti deckic da bih o tome pricali i jednostavno nisi ziveo u tom vremenu a ove ideje zastupljene u stripu su ceciklacija devedesetih strpana u moderno ruho.
Ali moze popricacemo bas me zanima tvoje misljenje.
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 01/12/2011 : 23:15:23  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:

quote:

quote:

Da obrazlozim katasrofu.

Kreso ne seri. Ne glumi potparola. To mogu da ti kazem jer se privatno dobro poznajemo. Ivan iz Darkwooda, duza kovrdzva braon kosa verovatno nisi ni znao da je Rolan moj nik. Imas moj mobilni a i ovako se cesto u Darkvudu vidjamo pa mozemo da popricamo o cemu hoces. Ali sto se tice politike, sto se tice devedesetih ipak si ti deckic da bih o tome pricali i jednostavno nisi ziveo u tom vremenu a ove ideje zastupljene u stripu su ceciklacija devedesetih strpana u moderno ruho.
Ali moze popricacemo bas me zanima tvoje misljenje.

Zeboravih da stavim smajlija da ljudi ne pomisle da ovo ima ljutit ton.
Dakle, Kreso ne seri.
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 01/12/2011 : 23:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:
Originally posted by Deers

Jel zna netko pouzdano dal to dolazi sa sljedećom turom u hr?

I koliko sam shvatio to što priča roland je samo jedan od priča u ovom albumu, kakve su ostale?

Sve price manje ili vise imaju tu neku notu sivila devedesetih. Kresa je lepo rekao u par recenica.

Kresa:
Iskreno, ta je najkonfuznija - tek iz drugog čitanja shvatih o čemu se, zapravo, radi. :)
Ostale priče su pravi slice-of-life, prikazan opet kroz vrlo zanimljivu prizmu čovekolikih životinja ili neke vrste otpadnika društva.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 01/12/2011 : 23:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
E, stvarno nisam znao da si ti. :)
Inače, ne glumim nikakvog portparola, izdanje nisam ni kupio, niti ću u neko skorije vreme jerbo para nemam. Ali mi se jako dopalo - što crtež, što scenario.
Istina, devedesetih sam većinom bio nepostojeći, verovatno otud i ovolike razlike u mišljenju. :)

Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 01/12/2011 : 23:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:

E, stvarno nisam znao da si ti. :)
Inače, ne glumim nikakvog portparola, izdanje nisam ni kupio, niti ću u neko skorije vreme jerbo para nemam. Ali mi se jako dopalo - što crtež, što scenario.
Istina, devedesetih sam većinom bio nepostojeći, verovatno otud i ovolike razlike u mišljenju. :)

Da znas,...ah ove moderne generacije:), a ja odrastao na tres filmu osamdestih i Bruce Campbellu kralju b produkcije i po ceo dan drndao komodor.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4740 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 02/12/2011 : 00:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Hmmmm, Tim Barton, komercijala nultih i pikao sve od televizora do psp-a. :D

Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 02/12/2011 : 00:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message
quote:

Hmmmm, Tim Barton, komercijala nultih i pikao sve od televizora do psp-a. :D

Ajde, ajde ne hvali se to je sve zasluga tvog caleta koji te je i navukao na stripove i ostale prave vrednosti.
Go to Top of Page

vladimir
New Member

Croatia
194 Posts

Member since 21/01/2005

Posted - 02/12/2011 : 12:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vladimir a Private Message
Roland, koliko ti imaš godina?
Oprosti, ali mi je jako bitno
za čitanje tvojih impresija o stripu.
Mislim, stvarno bez ljutnje, baš me zanima.
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000