forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 VICEVI !!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 681

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/11/2011 : 11:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/11/2011 : 11:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 27/11/2011 : 11:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

Sveti Petar i Bog se dogovore da primaju samo slučajeve koji su umrli spektakularnom smrću! Poslije nekog vremena kuca netko na nebeska vrata.
Sveti Petar:
- Primamo samo neobične slučajeve!
Pokojnik:
- Saslušaj moju priču! Uvijek sam mislio da me žena vara. Tako sam došao 3 h ranije s posla, trčim ko lud 11 katova do stana, otvaram vrata, pretražujem stan i na terasi nađem tipa kako gol golcat visi sa vanjske strane terase i drži se za ogradu. Na to uzimam čekić i udaram ga k'o kretena svom snago po prstima. On padne na nekakvu mekanu granu točno ispod. Đubre! Ja natrag u kuhinju, uzimam frižider i baca ga preko terase i pun pogodak! Napokon je kreten sređen, a meni je to iznenađenje donijelo infarkt i eto, evo me kod tebe!
- Ok – veli Sveti Petar – možeš ući.
Ubrzo poslije toga ponovo se začuje kucanje na vratima.
- Primamo samo neobične slučajeve! – veli Sveti Petar.
- Nema problema – kaže pokojnik – Radio sam, kao i svaki dan, jutarnje vježbe na terasi i spotaknem se pa u padu u zadnji čas uhvatim za ogradu terase stana ispod mog. «Bože» - pomislim – «kakva sreća da sam još među živima». Tad dolazi neki idiot i udara čekićem po mojim prstima, ja padam i to baš na neku granu! Pomislim: «Ludo, već drugi put sam izbjegao smrt»! Pogledam gore i tad me pogodi ovaj blesavi frižider!
- Ok, možeš ući u moj raj.
Tada ponovno zakuca na nebeska vrata.
- PRIMAMO SAMO NEOBIČNE SLUČAJEVE! – kaže Sveti Petar.
- Nema problema – kaže pokojnik – Sjedim ja poslije jednog dobrog jebanja gol u frižider…
- To je dovoljno. Uđi.

To je ovo otprilike

http://www.youtube.com/watch?v=HQ5rNpRJhE8

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/11/2011 : 12:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Mojih ruku djela:

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja

Edited by - Zagor12 on 27/11/2011 12:38:17
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 27/11/2011 : 15:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
Bolje troši slobodno vreme na nešto drugo. XD

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 27/11/2011 : 15:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sveti Petar i Bog se dogovore da primaju samo slučajeve koji su umrli spektakularnom smrću! Poslije nekog vremena kuca netko na nebeska vrata.
Sveti Petar:
Pokojnik:
- Saslušaj moju priču! Uvijek sam mislio da me žena vara. Tako sam došao 3 h ranije s posla, trčim ko lud 11 katova do stana, otvaram vrata, pretražujem stan i na terasi nađem tipa kako gol golcat visi sa vanjske strane terase i drži se za ogradu. Na to uzimam čekić i udaram ga k'o kretena svom snago po prstima. On padne na nekakvu mekanu granu točno ispod. Đubre! Ja natrag u kuhinju, uzimam frižider i baca ga preko terase i pun pogodak! Napokon je kreten sređen, a meni je to iznenađenje donijelo infarkt i eto, evo me kod tebe!
- Nema problema – kaže pokojnik – Radio sam, kao i svaki dan, jutarnje vježbe na terasi i spotaknem se pa u padu u zadnji čas uhvatim za ogradu terase stana ispod mog. «Bože» - pomislim – «kakva sreća da sam još među živima». Tad dolazi neki idiot i udara čekićem po mojim prstima, ja padam i to baš na neku granu! Pomislim: «Ludo, već drugi put sam izbjegao smrt»! Pogledam gore i tad me pogodi ovaj blesavi frižider!
- Nema problema – kaže pokojnik – Sjedim ja poslije jednog dobrog jebanja gol u frižider…
- To je dovoljno. Uđi.

sad su kvit

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/11/2011 : 22:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/11/2011 : 22:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Mujo po prvi put putuje avionom. Sav je u frci i muka mu je. Stjuardesa
primjećuje da Mujo ima nagon za povraćanjem i kaže:
Nemojte molim vas, sad ću vam donijeti vrećicu! Mujo se jedva suzdržava da
se ne izbljuje. Stjuardesa donosi vrećicu i odlazi ispraćena pogledom
zahvalnosti. Dolazi poslije kratkog vremena i zatiče cijeli avion izbljuvan
i sve putnike u jadnom stanju.
Pa zaboga što ste to uradili, jesam vam dala vrećicu?
Ma jesi, ja sam je odmah i napunio, ali kad se avion zaljuljao htjelo se
prosut' pa sam malo otpio, a onda su ovi oko mene počeli.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/11/2011 : 22:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Bio Englez u Bosni u Misiji. Kada se vratio u svoju dragu domovinu, dosli
mu prijatelji na caj u pet popodne. I, izmedu ostalih pitanja o navikama
ljudi iz Bosne, upitali su ga da li tamo u Bosni ljudi piju caj i koje
vrste caja. Englez iz Misije im je odgovorio da Bosanci takoder piju caj,
samo ne u pet popodne, nego kad god im to padne na um. I dalje je
razgovor tekao ovako:
"I have tried all kinds of tea there: camomile tea, linden tea, fruit tea,
but there is one kind of tea that Bosnian people drinks very often and
they mention it almost every minute, but I never managed to find it, to
try it..."
" What is the name of that famous Bosnian tea? Do you remember?"
"Yes of course. It is called: Yeboga tea!"

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Lucy Liu
Average Member

Croatia
711 Posts

Member since 14/09/2007

Posted - 28/11/2011 : 14:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lucy Liu an AOL message  Send Lucy Liu an ICQ Message  Send Lucy Liu a Yahoo! Message  Send Lucy Liu a Private Message  Reply with Quote
Razgovaraju dva moderna umjetnika:
-I,kako ti je sad kad si se oženio?
-Baš mi je zanimljivo.Svaku nedjelju ujutro,ja slikam a žena mi priprema ručak.U podne,svaki od nas pokušava pogoditi što je onaj drugi htio da napravi!

My username was a mistake.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 28/11/2011 : 15:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bio Englez u Bosni u Misiji. Kada se vratio u svoju dragu domovinu, dosli
mu prijatelji na caj u pet popodne. I, izmedu ostalih pitanja o navikama
ljudi iz Bosne, upitali su ga da li tamo u Bosni ljudi piju caj i koje
vrste caja. Englez iz Misije im je odgovorio da Bosanci takoder piju caj,
samo ne u pet popodne, nego kad god im to padne na um. I dalje je
razgovor tekao ovako:
"I have tried all kinds of tea there: camomile tea, linden tea, fruit tea,
but there is one kind of tea that Bosnian people drinks very often and
they mention it almost every minute, but I never managed to find it, to
try it..."
" What is the name of that famous Bosnian tea? Do you remember?"
"Yes of course. It is called: Yeboga tea!"

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 28/11/2011 : 17:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote

ja bi za ove srbiste glaso....dobro zbore...
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/11/2011 : 19:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
KRAS tvoje politiziranje u topiku namjenjenom vicevima i karikaturama lagano počinje ić na jetra...
Odjebi više sa strankama i predstojećim izborima.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 28/11/2011 : 19:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

mene fascinira da su Slovencima zanimljiviji naši izbori nego nama.
izgleda da je ljudima stvarno dosadno

pa ja sam hrvat, moji starci imaju pravo glasat u 11 izbornoj jedinici... samim tim, ja odlučujem kome idu moja dva glasa...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 28/11/2011 : 19:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

KRAS tvoje politiziranje u topiku namjenjenom vicevima i karikaturama lagano počinje ić na jetra...
Odjebi više sa strankama i predstojećim izborima.

ok, nrću više... ja sam mislio da se sprdamo ?
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/11/2011 : 19:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma nek radi šta oće, al nek barem otvori topik u svaštari i ciao, a ne da ljudi idu otvarat topik da se malo nasmiju i onda nalete na njegova glupetanja..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 28/11/2011 : 19:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma nek radi šta oće, al nek barem otvori topik u svaštari i ciao, a ne da ljudi idu otvarat topik da se malo nasmiju i onda nalete na njegova glupetanja..

reko sam da neću više, nemoraš bit dosadan...i ono gore o hsp je bila sprdnja...
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8623 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 28/11/2011 : 19:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KRAS

quote:

quote:

reko sam da neću više, nemoraš bit dosadan...i ono gore o hsp je bila sprdnja...

Dok sam tipkao svoj post ti si svoj već poslao, tako da ga nisam ni stigao pročitat..

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 28/11/2011 : 19:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Ako Ameri prezive uragan IRENU, poslat cemo im JADRANKU...
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 28/11/2011 : 19:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Na samrtnoj postelji obraća se baba unuku:
- "Želim da ti ostavim farmu koju imam s velikom vilom, tri
traktora, ergelom konja i svom ostalom stokom, kao i 3.567.456 $."
Oduševljeni unuk:
- "Wow! Nisam znao da imaš to sve, a gdje se nalazi ta farma?"
Baba odgovara:
-"Na facebooku!"
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/11/2011 : 20:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sveti Petar:
Pokojnik:
- To je dovoljno. Uđi.

ajooo,,,vrh

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 28/11/2011 20:29:19
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 29/11/2011 : 23:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Psihijatar u SAD vodi sastanak grupne terapije s četiri mlade
majke i njihovom malom djecom
Vi svi imate opsesije, primjeti on.
Tada se obrati prvoj majci:
Vi ste opsjednuti hranom, čak ste i svoju ćerku nazvali Candy (slatkiš).
Okrene se ka drugoj:
A Vaša opsesija je novac, manifestuje se čak i u imenu Vaše kćeri Penny (novčić).
Tada se okrene trećoj:
Vaša opsesija je alkohol, manifestuje se čak i kroz naziv Vašeg djeteta Brandy (konjak).
U tom momentu četvrta se majka diže, uzima sina za ruku i procjedi:
"Hajde Dick, idemo..."!!!!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts

Member since 17/10/2002

Posted - 02/12/2011 : 13:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send YNWA a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 02/12/2011 : 14:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
- Koji auto ide 120 km/h po makadamu?
- Službeni...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 03/12/2011 : 00:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
Suprug i supruga stigli pred vrata raja, a dežurni anđeo odluči da prije ulaska u raj za svoje preljube budu kažnjeni. Za svaki preljub jedan ubod iglom. Obavio muž pokoru, gleda okolo, ali nigdje ne vidi svoju ženu.
- Gdje mi je supruga? - upita on anđela, a ovaj mu odgovori:
- Eno je pod šivaćim strojem.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page
Page: of 681 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.47 seconds. Snitz Forums 2000