Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Solid Snake
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/mk(1).jpg)
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 30/11/2011 : 18:59:02
|
quote: Originally posted by Krscho
Kad ce ovo na kioske? Kolko sam vidio ove godine nije trebalo biti vise specijala
Zima 2012.![](icon_smile_big.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
5106 Posts
Posted - 30/11/2011 : 19:17:29
|
quote: Originally posted by Solid Snake
Kad ce ovo na kioske? Kolko sam vidio ove godine nije trebalo biti vise specijala
Zima 2012.![](icon_smile_big.gif)
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) Upišat ću se od smijeha ako nastavim čitati ovaj topic.
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/11/2011 : 19:27:23
|
dobro je, bila zima 2011 ili 2012 važno da je tu taj specijal...Mangiantini me razočarao več iako tu ne djeluje loše... ne očekujem previše pa možda razočarenje bude manje. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8288 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
hua
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Peeping Tom - poster.jpg)
Serbia
768 Posts
Member since 04/01/2003 |
Posted - 30/11/2011 : 21:55:31
|
Koliko je specijala izaslo (ne racunajuci onih prvih par) a da jos nije izasla HC varijanta? I hoce li biti uopste HC izdanje ovih poslednjih specijala? |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 01/12/2011 : 00:07:34
|
Gallienus Irons hahaha ! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
Kit Carson
Advanced Member
![](AvatarUpload/4pards.jpg)
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7794 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/images.jpg)
Bosnia and Herzegovina
17195 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 01/12/2011 : 09:29:29
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Valjda sutra.![](icon_smile_cool.gif)
Napišite kad ovo bude na kioscima. |
|
feka82
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/w601093938605.5151.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 01/12/2011 : 09:34:09
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Zima koja dolazi i jeste zima (januar i februar)2012. Mislim da to nije greska.![](icon_smile_approve.gif)
ovo najvjerovatnije i izlazi u januaru , zato je i stavljeno zima 2012 ![](icon_smile_wink.gif) |
feka |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 01/12/2011 : 12:29:36
|
quote: Originally posted by delboj
Valjda sutra.![](icon_smile_cool.gif)
Napišite kad ovo bude na kioscima.
Sada kupio na kiosku. Žena rekla da su ih danas dobili. Na zadnjoj strani je obavijest za Klasik.![](icon_zagor.gif) |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
Kum Ruzvelt
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/images[8].jpg)
357 Posts
Member since 03/09/2011 |
Posted - 01/12/2011 : 12:43:57
|
Kakav oduran crtez... sad mi je jasno zasto ne kupujem nistao novo od Zagora. Klasik, napokon... nadam se iduce sedmice! |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9937 Posts
Member since 28/02/2004 |
|
kandraks
Advanced Member
![](AvatarUpload/kandraxxxxxxx77.gif)
Bosnia and Herzegovina
3922 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 01/12/2011 : 15:15:50
|
quote: Originally posted by mamlaz
sta je u sljedecem klasiku?
"Pobunjenici Iz Louisiane" |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
djukak
Senior Member
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 01/12/2011 : 17:34:34
|
Napokon nešto pozitivno od LU. Samo kako ćemo ubuduće dobivati specijalce.
Verovatno par meseci nakon italijana, što je sasvim prihvatljivo ![](hail.gif) ![](hail.gif) |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
kandraks
Advanced Member
![](AvatarUpload/kandraxxxxxxx77.gif)
Bosnia and Herzegovina
3922 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 01/12/2011 : 17:42:13
|
Mozda i ranije, ove smo godine isti mjesec dobili "Manituovu Skrinju" a Gigant "Dvorac Na Nebu" sa samo mjesec zaostatka...![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 01/12/2011 : 17:51:08
|
quote: Originally posted by kandraks
Mozda i ranije, ove smo godine isti mjesec dobili "Manituovu Skrinju" a Gigant "Dvorac Na Nebu" sa samo mjesec zaostatka...![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Bolje da ih ne havalimo ili će se popraviti pa po kome ćemo onda pljuvati.![](icon_smile_big.gif) |
|
Krscho
Junior Member
![](avatars/037.jpg)
Croatia
380 Posts
Member since 19/06/2011 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 02/12/2011 : 18:48:37
|
Bolje da ih ne havalimo ili će se popraviti pa po kome ćemo onda pljuvati.![](icon_smile_big.gif)
Po Veselom![](icon_smile_big.gif) A kad se oni poprave opet po Ludensu![](icon_smile_big.gif) |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 02/12/2011 : 19:55:41
|
kupljeno i u deželi, zanimljivo izdanje, Mangiantini čak ok(najlošije crta baš Zagora), nije još pročitano ali se radujem jako... Zagor nije loš, može bit samo odličan i prosječan...nisam još čitao lošeg Zagora....(Kukci su prosječni recimo). |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 02/12/2011 : 21:50:33
|
quote: Originally posted by teller
kupljeno i u deželi, zanimljivo izdanje, Mangiantini čak ok(najlošije crta baš Zagora), nije još pročitano ali se radujem jako... Zagor nije loš, može bit samo odličan i prosječan...nisam još čitao lošeg Zagora....(Kukci su prosječni recimo).
![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
Charlito de la Vega
Junior Member
![](avatars/w401052865529.1088.jpg)
Croatia
328 Posts
Member since 26/07/2011 |
Posted - 03/12/2011 : 20:27:57
|
Odličan specijalac!!! Pravo osvježenje! |
I don't want to be one wave in the water but sea will drag me deep: one more haggard drowned man. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|