forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 DC
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 37

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 02/11/2011 : 22:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
Overite The Shade (limited series #1 zasad), meni je baaaaaas super jedno od najboljih novih. Mozda malo biased jer volim Opal City i Robinsona. :)
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 02/11/2011 : 22:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grujah.

Sto se tice Krypta:

:)

meni je zapravo fascinantno sto je taj kadar u stripu bas onako nasumicno ubacen

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 02/11/2011 : 22:52:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate
meni je zapravo fascinantno sto je taj kadar u stripu bas onako nasumicno ubacen

Cela radnja je tako skroz konfuzna .. cas Klark cas Sups.., ko da fali par kadrova svuda.. ali da, ta scena najvise strci
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9470 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 02/11/2011 : 23:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
ne samo kadrovi neko i cijele stranice.

ili sam ih se zasitio ili ovo sve postaje sve bezveznije. svi (većina) se bori preko nekih generičnih, neinspirativnih čudovišta. mah...

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/11/2011 : 00:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
kad se sitim da sam prije par miseci cita new krypton sagu koja mi je bila zakon..a sad ovo..superman koji se skriva po podrumima..ima karakter spidermana a izgled Harry Potera..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 03/11/2011 : 00:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ja nisam neko merodavno telo, u smislu da mogu da uporedjujem sa drugim Superman stipovima, itd....jer ih nisam mnogo procitao, au contraire

ali AC sam po sebi mi se vrlo dopada, i sve mi je bolji iz epizode u epizodu
shodno tome - jedva cekam jos :D :)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 03/11/2011 : 00:52:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
I meni je super, no AC #1 i dalje bila najbolji AC od ova 3, al praticu i dalje. Ja sam takodje Sups-pocetnik, tako da... :D Al da fale stranice i da lici na malo na Harija - fale i lici :D
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 03/11/2011 : 01:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Meni bas suprotno, svaki AC mi je bolji od proslog, s tim sto mi je kec bio jako slab.
Animal man je psihodelija. :D

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 03/11/2011 : 12:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake Plissken

Meni bas suprotno, svaki AC mi je bolji od proslog, s tim sto mi je kec bio jako slab.
Animal man je psihodelija. :D

I to dobra psihodelija

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/11/2011 : 15:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
I koja su mišljenja o serijalima, sad već nakon 3. broja, koje se isplati čitati? mcn mora još izbaciti top 6 za treće brojeve...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 24/11/2011 : 16:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
ja za sad pratim: action comics, animal man, swamp thing, suicide squad, wonder woman, batman, batman & robin, Frankenstein agent of shade, demon knights, deathstroke, stormwatch, all star western, justice league dark, justice league international, grifter, green lantern (koji je počeo jadno ali mi je sad nešto interesantniji), i green lantern corps (koji su očajni ali je unutra gardner pa im dajem još jedan broj).
počeo sam isto ko i mcn ali neke brojeve nisam mogao pokupit ni drugi broj. mislim da sam na drugom prestao sa red lanterns, aquaman-om i green lantern new guardians.
omac ču vjerovatno još provierit kad se nakupi malo više jer mi je bio totalna bolesnoča i ponekad mi to baš treba (a i ima jako kirby filling :) )
ostalo sam uspeo prežvakat prvi broj ali nije bilo za mene. a i to što sada pratim je mnogo sad kad pogledam. vidjet ču kad završio prvi story arc. corps leti sa pull liste vjerovatno več sa sljedečim brojem.
sve u svemu meni to nije ispao neki cijelikupni reboot. green lantern ide ko prije (u čistu dosadu) batman i batman familija takođe nije baš nešto promjenila, a to je več skoro 20 naslova. superman i njegovi naslovi su jedini koji su imali neke veče promjene a to je to. animal man može totalno stat i u stari u. isto i swamp thing. frankestein i demon knights takođe. barem za sad. šta ja znam. marvel ja napravio više promijena a ništa nisu reklamirali. sve u svemu, da nisu rekli da prave reboot ne bi ni skužio.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 24/11/2011 : 17:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

I koja su mišljenja o serijalima, sad već nakon 3. broja, koje se isplati čitati? mcn mora još izbaciti top 6 za treće brojeve...

Na putu sam, skinem week 12 noćas ili sutra pa javim. :) Bit će top 7, ali iz čistog mazohizma. :))

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 24/11/2011 : 17:31:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
GL new guardians je meni dvojka bas popravila stvar, dok je Aquaman malo uprskao, ali zato JLA za sada roka sjajno, a JLI 3 je popravio utisak.

Ja sam trenutno na mozda 27-28 naslova, ali to zato sto se zelim malo upoznati sa Deathstrokom, Firestormom, Blue beetle, Deadmanom i jos nekim junacima o kojima ne znam nista. Od Supermena ne pratim samo Superboy, ostali su dobri sasvim, dok je DC recimo za sada njesra. Bets je odlican, Dark knight solidan, Nightwing mi za sada lezi kao i Batgirl.

Greenlantern mi je sjajan, Corps slabiji, Guardiansi malo bolji od njih, a Red Lanterni su mi tu u ravni s Corpsima. All star Western bi mogao biti jako dobar, FLash je isto okej, dok sam za sada odusevljen Carptain Atomom (ako se izuzme njesra u Libiji, jebi ga). Sve u svemu nije lose, kontam da cu nakon prvog story arca verovatno ostati na petnaestak naslova, sto je realno dosta.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9470 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 24/11/2011 : 23:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
zar sam ja jedini kojemu je u all-star westernu 2 i 3 bolji el diablo od hexa?

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 25/11/2011 : 02:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Rezultati trećega kruga:

All Star Western
Animal Man
Aquaman
Resurrection Man
Suicide Squad
Voodoo
Wonder Woman

Imamo lijepo crtane i više ili manje kompetentno napisane sveske i kod ovih sedam se čak donekle i sjećam što sam pročitao. :P

Idući mjesec umlatit ću još tri.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

J.Stickman
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
395 Posts

Member since 28/10/2009

Posted - 25/11/2011 : 11:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit J.Stickman's Homepage  Send J.Stickman a Private Message  Reply with Quote
Nastavljam sa Animal Man, Batman, Swamp Thing, Superman, Action Comics, Wonder Woman, Aquaman, Resurrection Man, Voodoo, All Star Western...
Zaobišao Catwoman. Pokajah se nakon dva broja što sam to uopšte čitao, ali, ko je mogao da zna...

https://www.instagram.com/avet_rio_gribaje/

Edited by - J.Stickman on 25/11/2011 11:38:10
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 25/11/2011 : 11:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Catwoman je cist ok, ako ignoriramo ševu nje i Batmana u kostimu ko da je neki slash fiction. I crtež je izvrstan.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 25/11/2011 : 12:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Catwoman pokriva sve fetise. ;D

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 01/12/2011 : 13:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
http://www.021.rs/Info/Zanimljivosti/Strip-o-Supermenu-prodat-za-2-16-miliona-dolara.html
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 01/12/2011 : 15:12:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Je li to ona stara vest ili je nesto novo? Posto sam utripovao da je prodat jos pre bar sedam-osam meseci za sllicnu lovu.

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 01/12/2011 : 15:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
početkom godine je bilo prodan izvod koji je ocjenjen sa 8.5 za 1.5mio$ ovaj je ocjenjen sa 9. priča se da ima još jedan izvod koji je bolji ali ko bi to znao.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/12/2011 : 17:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Kako sam malo pročitavao nove naslove iz reboota, došao na ideju sklepati malu biografiju...

Mister Terrific

Jedan od manje poznatijih superheroja DC univerzuma, Mister Terrific, i njegove tri inkarnacije…

http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/mister/mister-terrific/

Malo mi je čudno što i tako mizerniji i neku ruku prosječni junaci dobivaju svoje serijale nakon ovog reboota. Vjerojatno će se stopiti u masi i uskoro izgubiti u nizu naslova.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/12/2011 : 18:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
O, jebeno!
Michael Holt mi je super lik u JSA serijalu.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 04/12/2011 : 18:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Malo mi je čudno što i tako mizerniji i neku ruku prosječni junaci dobivaju svoje serijale nakon ovog reboota. Vjerojatno će se stopiti u masi i uskoro izgubiti u nizu naslova.

Yeah. MT mi je bio medju gorima u ributu brzo sam odustao
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12955 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/12/2011 : 18:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako sam malo pročitavao nove naslove iz reboota, došao na ideju sklepati malu biografiju...

Mister Terrific

Jedan od manje poznatijih superheroja DC univerzuma, Mister Terrific, i njegove tri inkarnacije…

http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/mister/mister-terrific/

Dee, možda bi bilo dobro da u onu kućicu gore staviš podatke i o tvorcima i prvom pojavljivanju Michaela Holta. Vidim da si to napravio u tekstu, ali možda bi i ovo bilo dobro dodati.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page
Page: of 37 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000