forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIBLIOTEKA ZAGOR - Knjige 13-16 uskoro!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/12/2011 : 02:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by PAJDO

E sad, kad su već zagorofili radili ovo izdanje zar se nije moglo izvest da se ubace originalne kolor naslovnice s originalnim fontom naslova pojedine epizode na hrvatskom jeziku?? Isto mi je smetalo i kod VČ-a. Ipak je ovo KOLEKCIONARSKO IZDANJE!!!!
Zar se nije moglo ubaciti po koja stranica teksta, tipa malo o Nolitti malo o Ferriju o ovome o onome??!! Ipak je ovo KOLEKCIONARSKO IZDANJE!!!!
Onda mi opali cijenu od 200 250kn i neću se buniti jer ću imati Zagora kakvog želim, zauvijek.
Da ne bi završio sve u negativi moram pohvaliti dizajn, kao i ideju o mat i sjajnim koricama, kao i izbor ilustracija za unutarnje korice. Neka nam još dugo poživi ovo KOLEKCIONARSKO IZDANJE??!! Zagora

a koji ce ti vrag malo o ferriju,malo o nolitti,ne znaš ništa o njima iliznači,po tebi KOLEKCIONARSKO IZDANJE TREBA IMAT NASLOVNICE U BOJI...ZAŠTO?di to piše da mora bit?pa ne voli svatko boju...PA ka dite si čita zagora u c/b...pa kad su talijani u sb vidili ovo,pali su na guzicu zbog crno bilih naslovnica,zašto nama to smeta,a kao većina vas ovdje drka na talijanske osvrte i komentare,recenzije,forume,događaje itd...sad su talijani u kurcu jer se njima sviđa c/b...pa kad je meni nuccio rekao,vidjevši ovo izdanje:"fala Bogu,napokon jedno izdanje bez drečavih boja",onda...200-250 kn...pa tko bi to onda kupovao...rekoh davno,ne možeš ovce i novce...imaš izdanje,od početka,kronološki,na materinjem jeziku,koje prevodi zole,koji je konjina kad je u pitanju zagor(zna zole zašto konjina),gdje mu je bernard dao odriješene ruke,dakle,jednom od nas zaluđenika zagorom,jednom od forumaša je dao ovo da odradi,a ne nekom tamo koji bi to odradio reda radi...ja ne kažem da je ovo savršeno izdanje,meni npr.smeta onaj bili papir koji mi bode oči...ali,tako je to kad bernard voli bilu bojuni meni se hrbat ne sviđa,ja bi to drugačije...ali,ja ne radim to izdanje,niti ga ti radiš...radi onaj tko ima pravo na to...rekoh već-za neko vrijeme na aukcijama će se ovi brojevi prodavati po većoj cijeni jer ih neće biti...a najbolja su pitanja dokle će ovo ići...a kad će smak svita...kad će hrvati na mjesec...kad će hajduk u ligu prvaka...DRAGI BOG TO NE ZNA...dakle,dok dur,dur...namjera je da se izbaci sve,pa nije se u ovo krenulo reda radi...

Bez ikakve uvrede ali jesi se to ti naglo opametio?!
Ne mogu virovati da si napisao ovako dobar post u šoku sam
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19599 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/12/2011 : 10:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ima i globo svoje dobre trenutke...
ja sam se pomirio sa izdanjem takvim kakvo je i sad mi je malo lakše....
nije idealno ali je ok za te novce....možda su očekivanja bila prevelika uz sve te bombastične najave?
četri knjige godišnje i sve ok...to je 480 epizoda u 30 godina...nadam se da če Ludens distribuciju vršit
i u svijet koji postoji kad se prošeće duga.*

duga*= slo. mavrica

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7987 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 06/12/2011 : 20:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E sad, kad su već zagorofili radili ovo izdanje zar se nije moglo izvest da se ubace originalne kolor naslovnice s originalnim fontom naslova pojedine epizode na hrvatskom jeziku?? Isto mi je smetalo i kod VČ-a. Ipak je ovo KOLEKCIONARSKO IZDANJE!!!!
Zar se nije moglo ubaciti po koja stranica teksta, tipa malo o Nolitti malo o Ferriju o ovome o onome??!! Ipak je ovo KOLEKCIONARSKO IZDANJE!!!!
Onda mi opali cijenu od 200 250kn i neću se buniti jer ću imati Zagora kakvog želim, zauvijek.
Da ne bi završio sve u negativi moram pohvaliti dizajn, kao i ideju o mat i sjajnim koricama, kao i izbor ilustracija za unutarnje korice. Neka nam još dugo poživi ovo KOLEKCIONARSKO IZDANJE??!! Zagora

a koji ce ti vrag malo o ferriju,malo o nolitti,ne znaš ništa o njima iliznači,po tebi KOLEKCIONARSKO IZDANJE TREBA IMAT NASLOVNICE U BOJI...ZAŠTO?di to piše da mora bit?pa ne voli svatko boju...PA ka dite si čita zagora u c/b...pa kad su talijani u sb vidili ovo,pali su na guzicu zbog crno bilih naslovnica,zašto nama to smeta,a kao većina vas ovdje drka na talijanske osvrte i komentare,recenzije,forume,događaje itd...sad su talijani u kurcu jer se njima sviđa c/b...pa kad je meni nuccio rekao,vidjevši ovo izdanje:"fala Bogu,napokon jedno izdanje bez drečavih boja",onda...200-250 kn...pa tko bi to onda kupovao...rekoh davno,ne možeš ovce i novce...imaš izdanje,od početka,kronološki,na materinjem jeziku,koje prevodi zole,koji je konjina kad je u pitanju zagor(zna zole zašto konjina),gdje mu je bernard dao odriješene ruke,dakle,jednom od nas zaluđenika zagorom,jednom od forumaša je dao ovo da odradi,a ne nekom tamo koji bi to odradio reda radi...ja ne kažem da je ovo savršeno izdanje,meni npr.smeta onaj bili papir koji mi bode oči...ali,tako je to kad bernard voli bilu bojuni meni se hrbat ne sviđa,ja bi to drugačije...ali,ja ne radim to izdanje,niti ga ti radiš...radi onaj tko ima pravo na to...rekoh već-za neko vrijeme na aukcijama će se ovi brojevi prodavati po većoj cijeni jer ih neće biti...a najbolja su pitanja dokle će ovo ići...a kad će smak svita...kad će hrvati na mjesec...kad će hajduk u ligu prvaka...DRAGI BOG TO NE ZNA...dakle,dok dur,dur...namjera je da se izbaci sve,pa nije se u ovo krenulo reda radi...

i ja sam zakeralo,a ovo je mozda i najaci post.
fali samo jos pitanje-koji toalet papir koristi ferri?

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7987 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 06/12/2011 : 20:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

s ovakvim tempom bojin se da neki neče ni dočekat da sve ovo izađe

slazem se.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 06/12/2011 : 22:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma pucao sam bezveze o Nolitti o Ferriju, mislio sam općenito neki tekst vezan za Zagora.
Šta se tiče naslovnica u boji, naravno da je na izdavaču odluka, meni kao konzumentu tog izdanja je da komentiram tu odluku. Crno bijele naslovnice su super stvar i to sam ti već prije rekao. Samo sam mišljenja da je trebalo ubacit i one u boji. Prijevod, dizajn, papir i ostali k....ci palci sve super to sam prije rekao. Ja ću nastaviti uzimati ovo izdanje jer sam generalno zadovoljan, ali imam pravo na komentar
A Hajduk će, ako se nastavi ovako, u LP kad izađe zadnji broj ovog Zagora

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/12/2011 : 22:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Generalno, ovo izdanje je ipak jako dobro odrađeno, broj 2 je na nivou s kojim sam vrlo zadovoljan, kod jedinice sam popizdio zbog onih uvrnutih stranica, ne ponovilo se!
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 06/12/2011 : 22:40:42  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Generalno, ovo izdanje je ipak jako dobro odrađeno, broj 2 je na nivou s kojim sam vrlo zadovoljan, kod jedinice sam popizdio zbog onih uvrnutih stranica, ne ponovilo se!

To i ja kažem.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7987 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 06/12/2011 : 22:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To i ja kažem.

solidno iuzdanje.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/12/2011 : 19:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

i kako sada gledas na te dvije knjige sa skoro identicnim brojem stranica a jedna je skoro duplo deblja?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/12/2011 : 19:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
stvarno ne mogu da shvatim neke stvari, pogotovo da se takve amaterske greske desavaju jednoj iskusnoj kuci kao sto je Ludens.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 07/12/2011 : 20:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

stvarno ne mogu da shvatim neke stvari, pogotovo da se takve amaterske greske desavaju jednoj iskusnoj kuci kao sto je Ludens.

King, za mene je ovo jedno te isto:
Ludens = amateri

Ne mogu ti reci koliko imam njihovih Dylan Dog izdanja u kojim su toliko puta greskom najavili pogresan iduci broj ... pa da se ovo jednom desi, to je previse, ali preko deset puta? To je meni znak da se neko tamo uopste ne trudi previse da ugodi kupcima.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/12/2011 : 20:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

King, za mene je ovo jedno te isto:
Ludens = amateri

Ne mogu ti reci koliko imam njihovih Dylan Dog izdanja u kojim su toliko puta greskom najavili pogresan iduci broj ... pa da se ovo jednom desi, to je previse, ali preko deset puta? To je meni znak da se neko tamo uopste ne trudi previse da ugodi kupcima.

pa navodno na ovom izdanju je jedan od glavnih ljudi Zole, on je jedan od nas, zato me cudi da se takve greske desavaju.
Nista protiv onog papira iz prve knjige, meni je bio dobar. Takodje, nije problem sto je vec u drugoj knjizi stavljen drugi papir, ali razlika je tolika da knjiga izgleda duplo tanja. Ja se zgrozim kada te knjige vidim na polici jednu pored druge. Pa da barem nemaju isti broj stranica, pa hajde inekako...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 07/12/2011 : 20:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
@King: ...ali opet, u neku ruku, ne vjerujem da ce zbog ovoga da im propadne prodaja. Ipak je to Zagor, prodace se svi primjerci, prije ili kasnije.

Recimo hajde da ti nesto prodajes, i da hiljade ljudi predlozi tebi da bi ti mogo puno bolje svu to robu proizvesti, i da ces zadovoljit bas svakog tim trudom. Ali znas vrlo dobro da ce se sve to prodati i bez tog ekstra truda, bez viska napora... zasto bi onda uopste probao da ulazes vise vremena u to, kad ce se i ova roba Klasa C ionako prodat? Koji qrc ces se trudit da od nje pravis Klasu A?

Nekad imam dojam da je ovo upravo ono sto se desava s ovom izdavackom kucom. Eh, izgleda da se u mom zivotu nikad nece ostvarit moj san o pravom pravcatom Kolekcionarskom Zagor izdanju (iako je ZKI VC izdanje bolje od ovog, i ono ima svoje mane, s Laurentijevim naslovnicama i onim ruznim hrbatima). Mr. No ima savrseno izdanje u Libellusu, pa cak i Tex, Magicni Vjetar, Ken Parker, itd... ali najpopularniji Boneli junak na nasim krajevima je haman osudjen da pati u osrednjim izdanjima, time and time again. To ti je ironija.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19599 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/12/2011 : 20:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
u prvoj je bio papir predebeo i pretvrd(ko pergament) to su sada izpravili i sve je ok....
možda nekad i ponove prvu knjigu za one koji vole debeljuckaste....
pokazalo se več po koji put da je Libellus najbolji izdavač kolekcionarskih Bonelli izdanja pa mu opet neki
prigovaraju na cijeni...svi bi da nije skupo a kvalitetno...
šopaj LUDENS, za mjesec dana hoču tricu.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/12/2011 : 20:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Znam da ce se rasprodati, prokleti Zagor se uvijek proda pa zbog toga niko ne obraca paznju na to da nam da jedno pristojno KI izdanje.
Da ga ja izdajem? Brate...nijedna knjiga ne bi imala ispod 600 stranica, naslovnice unutar u boji i za sve ostalo(papir, uvez itd.) pitao bih Libellus za savjet. Tiraz nekih 500 komada, svaka tri mjeseca po jedna knjiga, cijena tolika da ostanem na nuli ili da budem u blagom minusu. Bilo bi to ultimativno izdanje, hocu reci unutar knjiga bih objavio sve sto je izaslo od Zagija, naravno kada dodje na red, maxije, specijale, chico itd...Nikada ne bih tezio za tim da zaradim na takvom projektu, znaci cijenu bih stavio da bude ljudima dostupna, jebes zaradu, barem u ovom slucaju razmisljam tako.

ko zna, jednog dana, ako se bas zainatim...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 07/12/2011 : 20:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znam da ce se rasprodati, prokleti Zagor se uvijek proda pa zbog toga niko ne obraca paznju na to da nam da jedno pristojno KI izdanje.
Da ga ja izdajem? Brate...nijedna knjiga ne bi imala ispod 600 stranica, naslovnice unutar u boji i za sve ostalo(papir, uvez itd.) pitao bih Libellus za savjet. Tiraz nekih 500 komada, svaka tri mjeseca po jedna knjiga, cijena tolika da ostanem na nuli ili da budem u blagom minusu. Bilo bi to ultimativno izdanje, hocu reci unutar knjiga bih objavio sve sto je izaslo od Zagija, naravno kada dodje na red, maxije, specijale, chico itd...Nikada ne bih tezio za tim da zaradim na takvom projektu, znaci cijenu bih stavio da bude ljudima dostupna, jebes zaradu, barem u ovom slucaju razmisljam tako.

Evo brate, bas mi dajes ideje za zelju nove 2012 godine

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19599 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/12/2011 : 21:00:36  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
KING WARRIOR COMICS se več nazire....
drhtite kvazi izdavaći.
Podržka kralju i dug život!

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 07/12/2011 : 21:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

drhtite kvazi izdavaći.

Tacno. KING WARRIOR COMICS, ili KING WARRIOR PUBLISHING...
i jedan i drugi mocno zvuce. Ko ovo ne bi uzeo, jebote?

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/12/2011 : 21:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by teller

drhtite kvazi izdavaći.

Tacno. KING WARRIOR COMICS, ili KING WARRIOR PUBLISHING...
i jedan i drugi mocno zvuce. Ko ovo ne bi uzeo, jebote?

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/12/2011 : 21:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
King jedan primjerak mora uvijek glasiti na moje ime.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 10/12/2011 : 00:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
ovo je za clanove teller, velka031, tonka24, i ostale super-fanove ovog izdanja.
Dobio sam sledece informacije iz veoma pouzdanog izvora:
Knjiga 3 izlazi krajem Januara/pocetkom Februara 2012
Knjiga 4 izlazi krajem Aprila/pocetkom Maja 2012
Knjiga 5 izlazi krajem Jula/pocetkom Augusta 2012
Knjiga 6 izlazi krajem Oktobra/pocetkom Novembra 2012
:)

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19599 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/12/2011 : 00:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
jel to vruča linija Chikago-Zagreb u pitanju...tačnije acestroke-Radovčič veza?
kako da bilo, 4 knjige mene zadovoljavaju, boju sam preživeo več, ako se zadrži papir kakav troši Libellus(za knjige, ne onaj koga troše Dedo/Dado zna se gdje)sve je dosta dobro, bar dosta za mene da nastavim sa tim izdanjem...
znajući ace ne sumljam iu informaciju i JEDNO VELIKO HVALA ZA NJU...nadam se da se i ostvari.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/12/2011 : 10:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
hajde barem ako bude stvarno tromjesecni ritam(mada cisto sumnjam u to), barem je to kako treba.
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2632 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 11/12/2011 : 17:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Ako je ovo što piše Ace tačno, onda za Zagora "nema zime".
U svakom slučaju to bi bio odličan potez Ludensa!
Samo napred...

Carpe diem
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/12/2011 : 18:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne budeš li ih izbacivao 6 godišnje

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000