A ako "Fibra" izda neki strip koji još otvorenije i bezrezervnije promoviše peder-vrijednosti? Pa, onda će nam se antich potpuno "reformisati", sve u skladu sa modernim europskim vrijednostima njegovih voljenih strip-albuma!
@Obi ? Jebi ga prijatelju, ovo je neka moja zezanjesastarimdrugarima konverzacija između mene,Colta,Savića,Cronosa i Vronskog - nadam se da to i drugi znaju, nemam ništa protiv homoseksualaca, što li si se ti našao povređen, fuck it!!! Inače, ako ćemo ozbiljno, Vronski je ovo lepo iskomentarisao.Bolje je i dva stripa na 4 meseca, nego da počnu da guraju jači tempo, pa kad zaglibe pređu na duplo kraći a počnu da maste publiku (scenaro BP) i tako dalje. Ne daj se Colte!!!
A šta se ti mang(a)upe smeješ ??
Ok. Izvini. Vjerovatno sam pogrešno shvatio.
Samo se sise izvinjavaju! Jesi li ti sisa??
Pa jesam...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Nabavio sam prve dve epizode u striparnu "Bunker" u Skoplju. Procitao br.1, cekam da malo "legne" materijal pa cu da produzim sa br.2. Kec je dobar start serijala, ipak sam malo vise ocekivao. :) Sama ideja je veoma dobra i moze da ovo bude odlican serijal u celini, tu su svi sastojci, samo maestro Sera da to malo bolje iskombinuje u sledecih epizoda. Bravo i hvala Feniks Pres-e za mogucnost da ovo imamo i citamo sada - samo godinu dana nakon zavrsetka serijala u italiji.
Ovo mi je mozda najbolji pocetni broj svih Bonelli serijala.
Mene je razocarao, iako nisam imao velika ocekivanja. Ali, prvo da procitam i drugi broj prije nego sto dam neki sud... pohvale PP za tehnicku obradu izdanja, zaista nema mane i izgleda kvalitetnije odradjeno od Caravana.
Procitao prva 2 broja. Prvi broj nas lagano uvodi u pricu karakterizacijom 2 glavna junaka, namerno odradjenom tako da citalac moze samo da lupa glavu kako ce se nastavak odvijati, stare granice crno-belih opisa likova kod Bonelija ovde su potpuno izbrisane. Za razliku od Kesidija, koji , iako se bavi kriminalom, ima cvrst moralni kodeks, koj citaoca tera da se od pocetka veze i navija za njega, Grejstorm je operisan od bilo kakvih vrsta emocija, osim za njegove izume i ideje koje mora da ostvari po cenu bilo cega. Drugi broj nas uvodi u osnovnu radnju serijala, iako je jos prilicno rano dati realnu ocenu, ja sam i vise nego zadovoljan. Crtez odlican, naslovnice perfektne, zaista bih voleo da imam ovakav poster u sobi. Izdanje Phoenix press-a je zaista savrseno odradjeno, ne postoji ni jedna zamerka. Svaka cast, samo nastavite ovako