Padora je mali izdavac, al radi posao kako treba. Postuje kupce u svim pogledima, izdaje jedan solidan serijal, dobar kotak sa citaocima, lepo izdanje, dobar prevod, a nije ni skupo. Prava milina, napred Padora .
Gde sve moze da se kupi u Bg osim u Darkwudu i Alan Fordu...neka knjizara i kad ? Hvala unapred
Može da se kupi u Delfi knjižarama ali kada isporučim njima u centralni magacin prodje oko 4 nedelje da oni to isporuče po Beogradu i drugim gradovima. Delfi knjižare u Beogradu - RESAVSKA 33 011 3341 711 u Zemunu GLAVNA 20 011 2613 653
Kupio prva tri broja no kako zivim u zabiti jos nismo imali prilike za ostalo,valjda budemo do kraja 6 mjeseca ,inace za Padoru samo pohvale.
Od kad je Zagreb zabit !?????sta bi bilo da zivis u Splitu
bilo bi mi super ako bi imao posao,ekipa je odlicna Igor,Robert,Jere,Toni,Srecko,Marko,Jaki,Dalibor,Robi...da sad ne nabrajam, a i Split je meni krasan grad samo ne mogu shvatiti da nema ni jedne striparnice(ne racunam profile,algoritme i ostale)
Kupio prva tri broja no kako zivim u zabiti jos nismo imali prilike za ostalo,valjda budemo do kraja 6 mjeseca ,inace za Padoru samo pohvale.
Od kad je Zagreb zabit !?????sta bi bilo da zivis u Splitu
bilo bi mi super ako bi imao posao,ekipa je odlicna Igor,Robert,Jere,Toni,Srecko,Marko,Jaki,Dalibor,Robi...da sad ne nabrajam, a i Split je meni krasan grad samo ne mogu shvatiti da nema ni jedne striparnice(ne racunam profile,algoritme i ostale)
Salim se naravno,ali na zalost strip je danas na margini,pa smo i mi kao sto Dzoni rece "usamljeni marginalci".A ima li sta lijepse od citanja stripova na moru u ove ledene zimske dane