Nezgodno pitanje , glasao sam za ostale , ali dosta Bonellija pratim i volim.S jedne strane Corto , Bluberi , Gaston , Hogar , Konan itd, s druge DD , KP , MV , Dampir , PSDZ. Suprotno , ne volim : Superherojština - Zagor (ne pucajte), KM , KM , VB , KT
A sad, 95% izdanja Bonelli, i nije bas. Ima i od Bonelija sta volim (kao i francuza, domacih, japanaca), ali dobrim delom najvise citam Amere, tako da glas za ostale.
kako nije?? koliko ludens i veseli godisnje izbace bonelli naslova? koliko libellus godisnje izbaci bonelli naslova? i sa druge strane imas fibrina, par libellusovih izdanja, bookglobe na kapaljku?
Originally posted by supermark 95% izdanja je bonelli, tako da to i nije neki uspjeh
Kod nas, ali u globalu... Pitanje je sta ljudi vole da citaju, a ne sta vole vise da citaju kod nas.. Citaju i na stranim jezicima u velikom broju..
ne shvacam baš glasaju ljudi koji žive tu, na balkanu (ili kako si ti rekao "kod nas") zar je vazno kakvo je stanje u globalu? ili sam te ja krivo shvatio
kako nije?? koliko ludens i veseli godisnje izbace bonelli naslova? koliko libellus godisnje izbaci bonelli naslova? i sa druge strane imas fibrina, par libellusovih izdanja, bookglobe na kapaljku?
A bre, 95%! Evo sad pogledah listu od proslogodisnjeg Oskara (doduse tu su samo oni koji su dobili bar jedan bod - tako da nije bas najtacnije, ali eto ako ima negde spisak svega, dajte). Od 428 kiosk naslova ja sam izbrojao malo preko 90 ne-bonelli. Verovatno sam nesto propustio, nisam brojao rucno Znaci boneli je to oko 75-80%. Ima jos 100+ u albumima. Tu ne znam ni da li ima ijednog bonelija (LL je valjda u kiosk izdanjima).
Znaci od oko 528 pobrojanih oko 200 je ne-Bonelli. AAA?
A bre, 95%! Evo sad pogledah listu od proslogodisnjeg Oskara (doduse tu su samo oni koji su dobili bar jedan bod - tako da nije bas najtacnije, ali eto ako ima negde spisak svega, dajte). Od 428 kiosk naslova ja sam izbrojao malo preko 90 ne-bonelli. Verovatno sam nesto propustio, nisam brojao rucno Znaci boneli je to oko 75-80%. Ima jos 100+ u albumima. Tu ne znam ni da li ima ijednog bonelija (LL je valjda u kiosk izdanjima).
Znaci od oko 528 pobrojanih oko 200 je ne-Bonelli. AAA?
nešto sam skeptičan u vezi ovih tvojih brojeva trebalo bi platiti nekomu da sve izbroji
I Darkwood, Komiko, Marketprint, System Comics, Lavirint, Besnu Kobilu, Beli Put...
Glasao sam jučer za ostale stripove jer ih zadnjih godina čitam više od Bonellija, ali volim i Bonelli od kad znam za sebe. Sad kad razmislim često mi ovisi o raspoloženju što ću ćitati.