Author |
Topic |
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 07/12/2011 : 17:41:55
|
quote: Originally posted by wolf
Samo bih dodao da ovako nešto još nisam od nikoga doživio, a i u onih par rijetkih iznimnih slučajeva trgovac je pošteno zamijenio neispravan predmet.
Dosta je kompliciran ovaj Sova za nekoga kome 500 ili 1000 kuna ne znače mnogo... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 07/12/2011 : 20:42:02
|
quote: Originally posted by goran split
wolfe daj molinte stavi njegovo ime i prezime ode tako da znamo o kome se radi.
Vasif Jakupović - Velika Gorica |
Oj, budi svoj! |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 07/12/2011 : 20:45:45
|
Najnovije vijesti - dotični mi je dao osvetničke komentare, i to čak i za stare riješene aukcije. Kaže - nisam mu uplatio, a tu sam ga i čekao. Čuvam uplatnicu iz banke. Ovo se ne odnosi na 15 predmeta koji nisu realizirani, a razloge sam naveo.
Ako vam sad nije jasno kakav lik je u pitanju onda ne znam što više treba. Očekujem primjenu pravila vezanu za osvetničke komentare. |
Edited by - wolf on 07/12/2011 20:49:40 |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 08/12/2011 : 00:56:37
|
čovjek na aukcije.hr ima hrpu AF-a u prodaji, al po paprenim cijenama. Isti nick, pa me čude tolke optužbe, pretpostavljam da tamo na aukcijama ne radi baš tolka sranja.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 08/12/2011 : 01:28:38
|
quote: Originally posted by paro
čovjek na aukcije.hr ima hrpu AF-a u prodaji, al po paprenim cijenama. Isti nick, pa me čude tolke optužbe, pretpostavljam da tamo na aukcijama ne radi baš tolka sranja..
Sve ovo je i počelo radi sranja na aukcije.hr |
Trljam ruke. |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Posted - 08/12/2011 : 12:39:14
|
quote: Originally posted by paro
čovjek na aukcije.hr ima hrpu AF-a u prodaji, al po paprenim cijenama. Isti nick, pa me čude tolke optužbe, pretpostavljam da tamo na aukcijama ne radi baš tolka sranja..
Pročitaj topic od početka, sve ćeš saznati... |
Oj, budi svoj! |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Posted - 08/12/2011 : 18:29:46
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Pročitao sam cijeli topic i crknuo od smijeha.
Slažem se zbilja je smiješno! "Gospodin" kao zgrće tisuće i tisuće kuna na stripovima a zaj..... se s nama zbog desetak kuna! Fenomen... |
Oj, budi svoj! |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 08/12/2011 : 19:40:21
|
http://www.bolha.com/uporabnik/sova123
Jesu li to ovi AF??Mislim da jesu! E ovakve stvari meni metaju i trebalo bi se oko njih postarati(mislim na odgovorne ovog sajta). Ja cu se sad npr.ulogati na Hr aukcije i na bolhu i kupiti sve ove AF od njega.Sad je pitanje kako ce me ispostovati?? Nikako!Cisti lopovluk i prevara,u jednom momentu postavljati predmete na vise sajtova PREDLOG:svi koji to rade treba da se izbace sa sajta
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 08/12/2011 : 19:51:45
|
quote: Originally posted by bihac-una
http://www.bolha.com/uporabnik/sova123
Jesu li to ovi AF??Mislim da jesu! E ovakve stvari meni metaju i trebalo bi se oko njih postarati(mislim na odgovorne ovog sajta). Ja cu se sad npr.ulogati na Hr aukcije i na bolhu i kupiti sve ove AF od njega.Sad je pitanje kako ce me ispostovati?? Nikako!Cisti lopovluk i prevara,u jednom momentu postavljati predmete na vise sajtovaPREDLOG:svi koji to rade treba da se izbace sa sajta
Pa ja imam iste predmente na 2 sajta u isto vrijeme. I radije ne bih da me izbace zbog toga. Nije poenta u dva sajte već duple aukcije. Možeš imati na više sajtova oglas ako nije obavezujući tj. nije licitacija u pitanju. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5293 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 08/12/2011 : 20:44:43
|
Evo, da Bachy i Wolf ne budu izuzetak i ja spadam među one koje je sova.vg zajebao i to mi je jedino neugodno iskustvo na aukcijama stripovi.com. Da ne kopiram sve te silne mailove,radi se o tome da sam od njega kupio jedan Zagorov strip (bio je to zadnji Zagor koji mi je falio) "očuvan za 5" , uplatio mu odmah 29kn za strip i 20kn za poštarinu!!!! Strip sam dobio 2 tjedna nakon moje uplate i to doslovno u raspadajućem stanju,a što je najbolje, da sam se malo bolje zagledao u sliku stripa na aukciji, vidio bih da je naslovnica otparana par cm u gornjem ljevom kutu(kao i zadnja korica)... Naravno kada sam mu se požalio na stanje stripa slijedi ono standardno: ti meni pošalji strip natrag,pa ću ja tebi novce....ali ako želiš imam ja i jedan bolji primjerak istog stripa i bla,bla,bla(sve na kulturni način). Završili smo s time da sam mu dao broj svog tekućeg za povrat novca,ali mi nikad nije uplatio novac. U međuvremenu sam od ostalih članova saznao da je dotični "gospodin" obični muljator i prevarant(uputili su me na forum temu: sova.vg) Jedini razlog što mu prije nisam dao negativni komentar je taj što nisam htio kvariti svoju reputaciju jer bi mi isti vjerovatno uzvratio osvetničkim negativnim,a primjetio sam da se u nekim slučajevima takvi komentari ne brišu. Ovom prilikom bih apelirao nadležne da negativne komentare koje je dobio kolega Wolf obrišu jer vidim da je on član sa podužim stažom i dvije tisuće i nešto kupljenih aukcija koji nikada s niti jednim prodavačom nije imao problema. Također,ako ima još oštečenih u trgovini sa sovom.vg neka reagiraju jer takvim muljatorima (koji bi se j..... za kunu,a zarađuju po par tisuća dnevno) na stripovi.com nije mjesto!!!!!! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29373 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 08/12/2011 : 21:28:47
|
Citiram:
"Nemam više vremena ni strpljenja za ovo, niti vjerujem vašoj verziji priče. Previše je tu kontradikcija i dokaza od strane oštećenih članova koji govore suprotno. Moj sam vam stav već rekao: ili izbrišite negativne komentare korisniku wolf ili ću ih ja izbrisati i vama zaključati account. I ako se još jednom ponovi ista priča, ako se jos jedan jedini član javi da je prevaren (kao što se sad na forumu javio OKI) za lose ocuvani strip, preskupu poštarinu, nevraćenu uplatu i slično - zaključat ću vam account. Ako vam takve muljaže toleriraju na aukcije.hr ili drugim aukcijskim sajtovima, na stripovi.com ih nećemo tolerirati."
|
Trouble will find me |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 08/12/2011 : 21:30:48
|
Samo čekam kad će izjaviti da nas je unajmila ljubomorna konkurencija.
Nadam se da će se klupko polako početi odmotavati budući da ima puno ljudi koji su se ustručavali dati negativan u tom nekom strahu od osvetničkih komentara, iako su isti u potpunoj suprotnosti s pravilima ovog sitea. Neka ide do vraga onaj novac koji mi je ušićario, to mu je nadnica za sramotu. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 08/12/2011 : 21:36:48
|
quote: Originally posted by Markos
Citiram:
"Nemam više vremena ni strpljenja za ovo, niti vjerujem vašoj verziji priče. Previše je tu kontradikcija i dokaza od strane oštećenih članova koji govore suprotno. Moj sam vam stav već rekao: ili izbrišite negativne komentare korisniku wolf ili ću ih ja izbrisati i vama zaključati account. I ako se još jednom ponovi ista priča, ako se jos jedan jedini član javi da je prevaren (kao što se sad na forumu javio OKI) za lose ocuvani strip, preskupu poštarinu, nevraćenu uplatu i slično - zaključat ću vam account. Ako vam takve muljaže toleriraju na aukcije.hr ili drugim aukcijskim sajtovima, na stripovi.com ih nećemo tolerirati."
Evo zašto stripovi.com predstavljaju jedino mjesto gdje smo pošteđeni muljaža toleriranih od strane administracije. Drugdje se dotični vješto koristi s onih 60 dana koje ljudi ne stignu iskoristiti za davanje ocjene. Nadam se da će dotični dobro razmisliti je li mu sve ovo trebalo. |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Posted - 09/12/2011 : 09:19:38
|
Upravo zbog toga wolf sam ja ovdje i otvorio tu temu! Istu temu sam otvorio i na aukcije.hr - znaš kakve sam odgovore dobijao? tipa, pa zašto nisam kupio "novi" strip, to bi mi se više isplatilo, sam si si kriv i te fore... Usput budi rečeno tamo sova.vg ima pozamašan broj neutralnih i negativnih komentara na koje je drsko i bezobrazno odgovarao i naravno više accounta tako da sam sebi diže cijenu kada se nađe kupac za pojedini predmet (strip pogotovo). Da poštarinu naplaćuje skuplje - to neću uopće komentirati jer nema smisla.
Smiješni su mi takvi trgovci koji misle na prevaru i nepoštenje zarađivati novac. Uvijek sam optimist tako da vjerujem u onu: Pravda je slijepa ali dostižna.
No, baš malo razmišljam i čitajući ove odgovore ovdje u ovoj temi došao sam do jednog zaključka: da ja tako varam ljude okolo po Hrvatskoj za 10 kuna pa me bih ni ja volio obavljati kupoprodaju u živo - što ako je to zamka pa se sa mnom želi naći neki kupac koji nije bio zadovoljan - moglo bi biti batina...
Uglavnom: jako sam sretan i zadovoljan što moj apel nije bio uzaludan, sretan sam što su svi oštećeni na ovaj način barem malo ublažili svoje poniženje koje su doživjeli od "gospodina" koji zarađuje "tisuće" kuna a vara ljude zbog 10 kuna! |
Oj, budi svoj! |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Posted - 09/12/2011 : 09:25:46
|
Citiram:
Evo ga Markose: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40898
Po mojoj računici: wolf Oki almon Barney moja malenkost
ako zbrojimo još onih sa aukcije.hr i drugih sličnih siteova mogli bi organizirati feštu i lijepo se provesti za one novce za koje nas je prevario "gospodin" Vasif Jakupović
|
Oj, budi svoj! |
Edited by - Bachy on 09/12/2011 09:29:43 |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 09/12/2011 : 11:51:39
|
Inače, lokacija dotičnoga je u samom središtu grada, a do pošte nema ni kilometar. Dobro poznajem VG. Toliko o istiniotosti tvrdnje 'živim izvan grada'. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 09/12/2011 : 11:54:09
|
quote: Originally posted by Bachy
Citiram:
ako zbrojimo još onih sa aukcije.hr i drugih sličnih siteova mogli bi organizirati feštu i lijepo se provesti za one novce za koje nas je prevario "gospodin" Vasif Jakupović
sve ti je ovo zaludu kad mu ti nisi dao negativni i još neki koji su to trebali...jos dva negativna i on je bivši... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 09/12/2011 : 11:55:34
|
A kruva ti, ovo s kriglom me uzelo skoro
Zbilja, Bachy je postavia uistinu zanimljivu teoriju - očito frajer izbjegava sastanke "oči u oči" jer bi ga moga dočekat jedan od bivših klijenata. A koliko vidin, takvih ima mnogo. |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 09/12/2011 11:56:28 |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 09/12/2011 : 11:57:30
|
Naravno, ni Markos ni ovaj site ne mogu uredovati za prijevare na drugim mjestima niti mu je to potreba. Ali zato se svi vi koji ste bili oštećeni trebate javno očiotvati, a ako postoji opravdan razlog dati i negativan. A da ću se ustručavati zbog osvetničkih komentara - taman posla.
Globinjo vam je lijepo sve rekao. |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Posted - 09/12/2011 : 11:59:08
|
On izbjegava osobne susrete isključivo zato jer bi tada kupac jasno vidio što kupuje, tj. stvarno stanje predmeta, a ne ono dotjerano u Photoshopu ili tko zna kojem alatu. |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1750 Posts
Posted - 09/12/2011 : 12:30:06
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Bachy
Citiram:
"... I ako se još jednom ponovi ista priča, ako se jos jedan jedini član javi da je prevaren (kao što se sad na forumu javio OKI) za lose ocuvani strip, preskupu poštarinu, nevraćenu uplatu i slično - zaključat ću vam account... "
sve ti je ovo zaludu kad mu ti nisi dao negativni i još neki koji su to trebali...jos dva negativna i on je bivši...
Jesam li ja što krivo shvatio ili... |
Oj, budi svoj! |
Edited by - Bachy on 09/12/2011 12:31:10 |
|
|
Topic |
|