Sjeća li se netko prve revolucionarne konzole zvane Sony Playstation i supersimpatične poteznostrateške ige Vandal Hearts (1 i 2). Još se sjećam svojeg zaprepaštenja kada sam na kraju te japanske igre (prevedene na engleski) začuo ovo: http://www.youtube.com/watch?v=nmde79Sn0P4&feature=related Pogodite tko pjeva.
Vidim da sada ima i nastavak za PS3 konzolu (poslije toliko vremena dočekah) Vandal hearts: Flames of judgement.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Mislim da svatko tko ju je (pred više od 10 godina) izigrao nije ništa drugo ni zapamtio osim uhu razumljive pjesme nakon završetka igre.. Sjećam se da je igra bila miks neke strategije i rpg-a sa ograničenom pokretima po poljima. Ne znam tko pjeva pjesmu,ali i kod mene je iznenađenje bilo veliko. Na playstationu 1 sam izigrao stotine igara i sve su mi manje više bile odlične,a danas kad je tehnologija toliko uznapredovala i kad igre svojom kvalitetom grafike graniče sa filmom, ja odigram jednu igru godišnje i recimo trenutno me zanima jedino Uncharted 3 za koji ću pričekati da izađe u platinum (3 puta jeftinijoj) verziji i nije mi problem ako budem trebao čekati i godinu dana...a tko zna,možda ju negdje i posudim..