forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tko bi trebao crtati naslovnice nakon Ferrija?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 13/12/2011 : 02:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pa jeste li nekad videli kako Villa crta Zagora...? Ocito niste
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 13/12/2011 : 02:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Nuccio ne moze da radi vise od 5 tabli mesecno jer mu je to sporedni posao. On je arhitekta po struci i to mu je glavni posao. Licno mi je to rekao. A Zagora kad stigne...na zalost.

Voleo bi on da crta naslovne, ili Verni :D Sad cete me streljati zbog Vernija :D

A sto se tice Ville...hm...jedino ako bi Zagora crtao pomalo Ferrijevski a ostalo po njegovom detaljisanje kako samo on to ume... :D

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 13/12/2011 : 02:41:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Villa, Nuccio, Verni, Ferri Jr....

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 13/12/2011 : 10:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Verni

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 13/12/2011 : 11:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
NUCCIO!
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 13/12/2011 : 11:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
ma kakav villa ljudi moji,njegov zagor je očajan ,ja bih najprije della monicu,ili bisija....
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 13/12/2011 : 12:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Glasao za Espositovce ali isto tako i Della Monica i Andreucci nimalo ne zaostaju. Zašto? Pa važnije mi je da se uhvati nekakva atmosfera priče a ne da je što sličnije Ferriju jer to kopiranje uvijek ispadne nekako sterilno.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/12/2011 : 13:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Verni ili Nucio, nitko drugi jer ono drugo nije Zagor.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4342 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 13/12/2011 : 15:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
nuccio mi je najbolji i najverniji starom zagoru..ali njemu stripovi nisu na prvom mestu..covek to radi kad stigne...ima sasvim drugi posao gde gubi puno vremena i zato nestize da crta cesto....
Go to Top of Page

bonellistar
Starting Member

Croatia
61 Posts

Member since 12/10/2009

Posted - 14/12/2011 : 14:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit bonellistar's Homepage  Send bonellistar a Private Message  Reply with Quote
Verni je sve bolji i bolji i mislim da bi bio idealan za naslovnice. Baš mi mi daje neki Ferrijev štih. Nuccia i Toricellija treba štedjeti da crtaju čim više epizoda al bi mogli nacrtat naslovnice za nekakve jubilarne epizode ili specijalce. Della Monica je odličan ali mi nije za naslovnice, bar što se Zagora tiče.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 14/12/2011 : 15:03:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Della Monica afkors

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/12/2011 : 16:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
A zašto nije Gamba u ponudi?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/12/2011 : 17:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
to se i ja pitam,ili je predobar ili prestar?...čovjek je 1926 godište...tako da...imajte razumijevanje...
a za njega nema straha, francesco crta slike koje prodaje za 16.000 eura..neki ljudi znaju cijenit umjetnike.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 14/12/2011 : 17:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

to se i ja pitam,ili je predobar ili prestar?...čovjek je 1926 godište...tako da...imajte razumijevanje...
a za njega nema straha, francesco crta slike koje prodaje za 16.000 eura..neki ljudi znaju cijenit umjetnike.

imas li link,da pogledamo te slike.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/12/2011 : 17:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
oprosti, u žurbi sam, (vodim klinca na fudbal)...gogle-francesco gamba-ima tamo dosta stvari od majstora...

Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 14/12/2011 : 21:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Nekoliko crtača bi mi bilo prihvatljivo, ali glasao sam za Toričelija
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/12/2011 : 21:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma samo je na ovom forumu Gamba izjednačen sa samim Nečastivim. Da se umjesto Ferrija Gamba potpisao na Demone ludila, ali bi ih Ferri svejedno nacrtao, odmah bi svi popljuvali rad.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/12/2011 : 00:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

oprosti, u žurbi sam, (vodim klinca na fudbal)...gogle-francesco gamba-ima tamo dosta stvari od majstora...

Malo si se zeznuo telleru! Provjerio sam, to je drugi Francesco Gamba. Slikar iz 19. stoljeca.

http://www.arcadja.com/auctions/it/gamba_francesco/prezzi-opere/98386/
http://www.ilcastellodiaglie.it/eng/storia/artisti/gamba.htm

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 15/12/2011 : 00:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Torricelli ili Nuccio, nema dalje... Villa - sjajan na Texu, očajan na Zagoru...
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 15/12/2011 : 11:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
potpisujem ovo Velkino. Izmedju Torricellija i Nuccia sam izabrao Torreta, ali bi mi i Nuccio zadovoljio kriterijume.
Upravo sam buljio u Andreuccijev crtez u stripovima na polici. Od svih navedenih, on mi je najdrazi. Ali nekako zasere na naslovnicama.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 15/12/2011 : 12:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi interesantno kada bi se, u dogledno vreme naravno, mogli rezultati Polla poslati u SBE. Cisto onako da vidimo kakva bi njihova reakcija bila i koliko drze do misljenja fanova.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/12/2011 : 12:13:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

Malo si se zeznuo telleru! Provjerio sam, to je drugi Francesco Gamba. Slikar iz 19. stoljeca.

Ma krivo su otisnuli godinu rođenja Gambe. Treba biti 1826.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/12/2011 : 23:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

quote:

Ma krivo su otisnuli godinu rođenja Gambe. Treba biti 1826.

Bome nisu posto pise i godina kad je umro (1818 -1887 ), a ovaj nas je jos ziv

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7124 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 15/12/2011 : 23:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Inace, za naslovnice se ja ne brinem ima podosta odlicnih kandidata: Bisi, Della Monica, Nuccio. Villa nikako, Zagor mu izgleda uzasno!

Najbolji bi mi bio Andreucci, ali njega vise nema u staffu. bas prosli cetvrtak mi je dosla talijanska verzija njegove Morske strave. Koji je to vrhunski crtez!!! Izdanje SD je smece prema originalu, sve nesto blijedo, sivi crtez, katastrofa. U originalu je sve crno, detaljno, mocno! I jos kad se sjetim da sam mu prije nekoliko godina kritizirao crtez

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 15/12/2011 : 23:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Najbolji bi mi bio Andreucci, ali njega vise nema u staffu. bas prosli cetvrtak mi je dosla talijanska verzija njegove Morske strave. Koji je to vrhunski crtez!!! Izdanje SD je smece prema originalu, sve nesto blijedo, sivi crtez, katastrofa. U originalu je sve crno, detaljno, mocno! I jos kad se sjetim da sam mu prije nekoliko godina kritizirao crtez

U potpunosti se slažem s tobom. Čak i ja imam namjeru nabaviti talijanska izdanja iz istih razloga.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000