Dobar i Los, Povratak u Darkvud, Tajanstvene Vode, Ocajnicko Putovanje, Bijes Osaga, Zagor protiv Supermikea... majko mila, super par godina su ispred nas u ovom izdanju, i to sve price u jednoj svesci po prvi put. Odlicno!
Ne pišem često, ali ovaj broj je katastrofa... Pred kraj ( oko 200 i neke stranice, nemam strip sad pri ruci) na neparnoj stranici prva pasica je ustvari treća sa prethodne parne stranice, što znači da ima manje stranica, a i vrlo je iritantno za čitanje.
Ima još netko takav problem ili sam samo bio sretan i kupio s greškom?
Ima i malo grešaka u prevođenju, tipa: tekst u oblačiću se poziva na prethodnu sliku, a prethodna nema veze s tekstom?
Obično takve stvari sa prevođenjem ne primećujem, ali izgleda da starim pa mi počinje smetati...
Nisam siguran mislimo li na istu priču, ali priča s krijumčarima oružja zauzima stranice od 1-71 u klasiku 23 (mlada gospođica Linares koja nosi "opremu za arheologiju".
Inače, moj strip ima grešku opisanu u mojem ranijem postu od 264 stranice pa sve do posljednje 357.
Dobar i Los, Povratak u Darkvud, Tajanstvene Vode, Ocajnicko Putovanje, Bijes Osaga, Zagor protiv Supermikea... majko mila, super par godina su ispred nas u ovom izdanju, i to sve price u jednoj svesci po prvi put. Odlicno!
Baš na to sam se i ja upravo podsjetio, ma nemam riječi, najbolji period Zagora...
Ima još netko takav problem ili sam samo bio sretan i kupio s greškom? Ima i malo grešaka u prevođenju, tipa: tekst u oblačiću se poziva na prethodnu sliku, a prethodna nema veze s tekstom? Obično takve stvari sa prevođenjem ne primećujem, ali izgleda da starim pa mi počinje smetati...
To je tako vec godinama..nista novo i meni nakon jednog vremena nakog vlastitog korigiranja koreksom, i jos sam kemijskom unosio ispravan tekst..pih !
Bas citam neki redovni Dyd i ima felera da imam osjecaj da citam stenogram emisije "brojke i slova"..
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Ne pišem često, ali ovaj broj je katastrofa... Pred kraj ( oko 200 i neke stranice, nemam strip sad pri ruci) na neparnoj stranici prva pasica je ustvari treća sa prethodne parne stranice, što znači da ima manje stranica, a i vrlo je iritantno za čitanje. Ima još netko takav problem ili sam samo bio sretan i kupio s greškom?
Jedanput ili od 200 i neke stranice do kraja na svakoj neparnoj stranici? Strip je s greškom imao ga ti sam ili svi mi.