Author |
Topic  |
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 15/12/2011 : 19:54:56
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
3. Ne znam
Majstor i Margarita |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
kingleoric
New Member

229 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 16/12/2011 : 01:41:42
|
Evo, onako iskreno: 1.c 2.b 3.a 4.c 5.?? možda c? 6.c 7.?? možda b? 8.b 9.c 10.?? možda c? |
In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King... |
Edited by - kingleoric on 16/12/2011 01:43:53 |
 |
|
emirem
Advanced Member

10864 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 16/12/2011 : 17:12:11
|
"Dusa grada" procitana super pric,volim takve price,jeste opet crnac "gulio" ali eto..bar je prezivio u odnosu na John Coffeyija ,podsjetio me na njega... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 17/12/2011 : 23:40:38
|

NN 248- ZAVRŠNI OBRAČUN by Vietti/ De Angelis, Barbati, Casalanguida/ De Angelis
Rat svjetova bliži se vrhuncu. Da li će Nathan i Agencija Alfa uspjeti spriječiti Marsovsko osvajanje Zemlje, pitanje je sad? ;) |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts
Posted - 18/12/2011 : 00:02:06
|
Ovo mi nekako ne djeluje privlačno, desetak fantasy epizoda za jedan rat. Malo previše, pa makar to bio i rat svjetova. Baš me zanima kakve su kritike na ovaj Viettijev šou?
Kad bi bar Djole uskrsnuo sa svojom kratkom recenzijom ovog rata. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 18/12/2011 : 00:05:05
|
delim misljenje u potpunosti, ali suprotno: nadao sam se da ce to da bude nesto grandiozno, da se proteze kroz brojeve i brojeve kad ono cvrc djubre....
pa kako bre previse, za tako nesto veliko!? :O
|
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts
Posted - 18/12/2011 : 00:14:51
|
Ma i ovo je već sad previše. Čitam ove kratke sadržaje tih najnovijih epizoda i pojma više nemam tko tu koga. Čini mi se da previše ima akcije, veliki odmak od onog našeg starog Nathana. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 18/12/2011 : 00:19:23
|
predaleko je to od ovoga dokle je LL dogurao, ko zna kakve su se promene desile u medjuvremenu :)
uostalom nije li bilo nekog govora o nekakvoj reviziji uredjivacke politike NN, itd...? ne mogu da se setim da li je bilo ovde, ili na DW, ostali mi obrisi samo |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts
Posted - 18/12/2011 : 00:25:59
|
Ne znam za nikakvu reviziju, a i to što kažeš, 10 smo mi godina od najnovijih epizoda, tko zna što se sve promijenilo. Ali Nathan i dalje gura, za 10 godina kad budemo čitali ove epizode, možda nam budu odlične. |
 |
|
emirem
Advanced Member

10864 Posts
Posted - 18/12/2011 : 00:28:59
|
Techno zohari na steroidima... Kazem ja da ce oni to isfurati kad-tad da nece znati vise sta ce pisati... Bolje da rade neke paralelne univerzume sa istim likom ali samo druga stvarnost... Bah...i to je malo...ono! Pisao sam vec nisam bas odusevljen sa NN imam ih ovih dana u glavi( dvadesetak ih procitao od broja 99 do 119,ali nisu mi ostavili dojam... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts
Posted - 18/12/2011 : 00:35:17
|
quote: Originally posted by emirem
Pisao sam vec nisam bas odusevljen sa NN imam ih ovih dana u glavi( dvadesetak ih procitao od broja 99 do 119,ali nisu mi ostavili dojam...
Ovo je već peti-šesti put da ovo ističeš. Pa i Lorda ćeš odagnat od Nathana taman sad kad ga je opet počeo čitati.
Mislim da su ove naše najnovije epizode sasvim zadovoljavajuće, možda između brojeva 109-119 ima više ispodprosječnih epizoda. Ali mi sad govorimo o epizodama koje nastupaju tek za 10 godina. Daleko je još ovo razdoblje. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 18/12/2011 : 00:41:47
|
nema teorije da ce me odagnati ;)
(BTW, procitao sam napokon Speci. #3, koji mi je cucao na polici jedno godinu/godinu i po.... sjajna pricica, uvek mogu origin stories, u svako doba! :D )
a sto se tice one revizije uredjivacke politike NN sad sam procesljao NN temu na DW, nije tamo a da je bilo ovde, kapiram da bi ti sigurno znao sa druge strane, ubedjen sam da sam to video negde :/
da je Djole barem tu, da mi kaze da se tripujem, ili da imam pamcenje dostojno jednog slona  |
 |
|
emirem
Advanced Member

10864 Posts
Posted - 18/12/2011 : 00:42:44
|
quote: Originally posted by emirem
Pisao sam vec nisam bas odusevljen sa NN imam ih ovih dana u glavi( dvadesetak ih procitao od broja 99 do 119,ali nisu mi ostavili dojam...
Ovo je već peti-šesti put da ovo ističeš. Pa i Lorda ćeš odagnat od Nathana taman sad kad ga je opet počeo čitati.
Mislim da su ove naše najnovije epizode sasvim zadovoljavajuće, možda između brojeva 109-119 ima više ispodprosječnih epizoda. Ali mi sad govorimo o epizodama koje nastupaju tek za 10 godina. Daleko je još ovo razdoblje.
Bit ce dobro do 50 i neke epizode a poslije tralalala... Neka Vader cita i dalje,sam ce doci do zakljucaka..jeste ispodprosjecne su ove o kojima sam pisao poslije stotice.. Ovo za deset godina,eeeh..to je vec stvarno "neka druga buducnost" |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts
Posted - 18/12/2011 : 00:45:25
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
(BTW, procitao sam napokon Speci. #3, koji mi je cucao na polici jedno godinu/godinu i po.... sjajna pricica, uvek mogu origin stories, u svako doba! :D )
A zašto ti je toliko stajao na polici nepročitan |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 18/12/2011 : 11:01:52
|
A zašto ti je toliko stajao na polici nepročitan
To ti je kao dobro vino, što duže stoji to je bolje.  |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8335 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 18/12/2011 : 11:39:46
|
Imam na polici specijalce od 3 do 8 i broj 10. i samo san broj 3 pročita  |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 18/12/2011 : 12:24:29
|
Ovo mi nekako ne djeluje privlačno, desetak fantasy epizoda za jedan rat. Malo previše, pa makar to bio i rat svjetova. pojma više nemam tko tu koga. Čini mi se da previše ima akcije, veliki odmak od onog našeg starog Nathana.
kakav fantasy, malo je to previše nonšalantno rečeno... Mada je možda NN zašao u drugo polje SF-a, više Star Wars tip (a to je sigurno ono što vadera pali), no sve to spada u domenu SF tematike, i meni to nije ništa manje zanimljivo od urbanih hard SF krimića. Štoviše, i očekivao sam taj odmak na malo grandioznije stvari. Epizode oko rata s orbitalnim stanicama su također imale velik nivo akcije. Zato se ovdje ne slažem s Jerryjem i jedva očekujem Rat svjetova... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts
Posted - 18/12/2011 : 21:29:29
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ovo mi nekako ne djeluje privlačno, desetak fantasy epizoda za jedan rat. Malo previše, pa makar to bio i rat svjetova. pojma više nemam tko tu koga. Čini mi se da previše ima akcije, veliki odmak od onog našeg starog Nathana.
kakav fantasy, malo je to previše nonšalantno rečeno... Mada je možda NN zašao u drugo polje SF-a, više Star Wars tip (a to je sigurno ono što vadera pali), no sve to spada u domenu SF tematike, i meni to nije ništa manje zanimljivo od urbanih hard SF krimića. Štoviše, i očekivao sam taj odmak na malo grandioznije stvari. Epizode oko rata s orbitalnim stanicama su također imale velik nivo akcije. Zato se ovdje ne slažem s Jerryjem i jedva očekujem Rat svjetova...
Nadam se da si u pravu. Pratim redovno kratak sadržaj ovih epizoda Rata svjetova i ništa mi nije jasno. A kako će i biti kada smo tako daleko od Talijana s epizodama. Više je ono izrečeeno iz ljutnje što ništa ne kontam, a kako sam nakon toga rekao, možda ovaj Rat svjetova bude savršen.
Reći ću ti to Dee, za 10 godina. |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts
Posted - 18/12/2011 : 21:49:31
|
quote: Originally posted by split85
Imam na polici specijalce od 3 do 8 i broj 10. i samo san broj 3 pročita 
A zašto i tebi toliko stoje na polici nepročitani 
Ne znam, bilo koji strip kad nabavim, ne stoji mi više od par dana nepročitan. A kad je riječ o Nathanu, onda je to svetogrđe. |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 18/12/2011 : 21:59:42
|
ne'm pojma :/
da je redovnjak, ne bi mi tolko stajao u zivotu cekao sam da mi dodje, nemam pojma a pogotovu jer sam se jedno vreme toliko odvojio od Bonelija, da je i NN trpeo zbog toga
pa evo, jos uvek mi stoji 3. almanah, ako se dobro secam, njega nisam overio 
jbg kad kao ja kupujes jednom u 3 godine moras ravnomerno da rasporedjujes  |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Posted - 18/12/2011 : 22:03:34
|
ako nešto toliko dugo stoji neprodati onda je to znak da ne treba kupovati više tako sam se ja riješio mnogih junaka kad sam shvatio da su mi teret |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts
Posted - 18/12/2011 : 22:15:14
|
Nije Lordu Nathan teret već je više kao neka prekrasna djevojka, recimo plavuša zamamnih oblina koja ima samo jednu manu: živi na visokoj nozi i stalno izvlači lovu od njega kako bi bila s njim.
Je li tako Lorde?  |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
|
Topic  |
|