forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 581

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 15/12/2011 : 19:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

3. Ne znam

Majstor i Margarita

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 15/12/2011 : 23:14:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
uuu ne sjećam se ovo za vrijeme osvete mora se to ispitati

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 16/12/2011 : 01:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
Evo, onako iskreno:
1.c
2.b
3.a
4.c
5.?? možda c?
6.c
7.?? možda b?
8.b
9.c
10.?? možda c?

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...

Edited by - kingleoric on 16/12/2011 01:43:53
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/12/2011 : 17:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
"Dusa grada" procitana super pric,volim takve price,jeste opet crnac "gulio" ali eto..bar je prezivio u odnosu na John Coffeyija ,podsjetio me na njega...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 17/12/2011 : 23:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote

NN 248- ZAVRŠNI OBRAČUN
by Vietti/ De Angelis, Barbati, Casalanguida/ De Angelis

Rat svjetova bliži se vrhuncu. Da li će Nathan i Agencija Alfa uspjeti spriječiti Marsovsko osvajanje Zemlje, pitanje je sad? ;)
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 17/12/2011 : 23:51:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
WOOOOAH, yes!!!!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/12/2011 : 00:02:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ovo mi nekako ne djeluje privlačno, desetak fantasy epizoda za jedan rat. Malo previše, pa makar to bio i rat svjetova. Baš me zanima kakve su kritike na ovaj Viettijev šou?

Kad bi bar Djole uskrsnuo sa svojom kratkom recenzijom ovog rata.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/12/2011 : 00:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
delim misljenje u potpunosti, ali suprotno:
nadao sam se da ce to da bude nesto grandiozno, da se proteze kroz brojeve i brojeve
kad ono cvrc
djubre....

pa kako bre previse, za tako nesto veliko!? :O

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/12/2011 : 00:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ma i ovo je već sad previše. Čitam ove kratke sadržaje tih najnovijih epizoda i pojma više nemam tko tu koga. Čini mi se da previše ima akcije, veliki odmak od onog našeg starog Nathana.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/12/2011 : 00:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
predaleko je to od ovoga dokle je LL dogurao, ko zna kakve su se promene desile u medjuvremenu :)

uostalom
nije li bilo nekog govora o nekakvoj reviziji uredjivacke politike NN, itd...?
ne mogu da se setim da li je bilo ovde, ili na DW, ostali mi obrisi samo

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/12/2011 : 00:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ne znam za nikakvu reviziju, a i to što kažeš, 10 smo mi godina od najnovijih epizoda, tko zna što se sve promijenilo. Ali Nathan i dalje gura, za 10 godina kad budemo čitali ove epizode, možda nam budu odlične.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 18/12/2011 : 00:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Techno zohari na steroidima...
Kazem ja da ce oni to isfurati kad-tad da nece znati vise sta ce pisati...
Bolje da rade neke paralelne univerzume sa istim likom ali samo druga stvarnost...
Bah...i to je malo...ono!
Pisao sam vec nisam bas odusevljen sa NN imam ih ovih dana u glavi( dvadesetak ih procitao od broja 99 do 119,ali nisu mi ostavili dojam...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/12/2011 : 00:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Pisao sam vec nisam bas odusevljen sa NN imam ih ovih dana u glavi( dvadesetak ih procitao od broja 99 do 119,ali nisu mi ostavili dojam...

Ovo je već peti-šesti put da ovo ističeš. Pa i Lorda ćeš odagnat od Nathana taman sad kad ga je opet počeo čitati.

Mislim da su ove naše najnovije epizode sasvim zadovoljavajuće, možda između brojeva 109-119 ima više ispodprosječnih epizoda. Ali mi sad govorimo o epizodama koje nastupaju tek za 10 godina. Daleko je još ovo razdoblje.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/12/2011 : 00:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
nema teorije da ce me odagnati ;)

(BTW, procitao sam napokon Speci. #3, koji mi je cucao na polici jedno godinu/godinu i po....
sjajna pricica, uvek mogu origin stories, u svako doba! :D )

a sto se tice one revizije uredjivacke politike NN
sad sam procesljao NN temu na DW, nije tamo
a da je bilo ovde, kapiram da bi ti sigurno znao
sa druge strane, ubedjen sam da sam to video negde :/

da je Djole barem tu, da mi kaze da se tripujem, ili da imam pamcenje dostojno jednog slona

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10864 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 18/12/2011 : 00:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by emirem

Ovo je već peti-šesti put da ovo ističeš. Pa i Lorda ćeš odagnat od Nathana taman sad kad ga je opet počeo čitati.

Mislim da su ove naše najnovije epizode sasvim zadovoljavajuće, možda između brojeva 109-119 ima više ispodprosječnih epizoda. Ali mi sad govorimo o epizodama koje nastupaju tek za 10 godina. Daleko je još ovo razdoblje.

Bit ce dobro do 50 i neke epizode a poslije tralalala...
Neka Vader cita i dalje,sam ce doci do zakljucaka..jeste ispodprosjecne su ove o kojima sam pisao poslije stotice..
Ovo za deset godina,eeeh..to je vec stvarno "neka druga buducnost"

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/12/2011 : 00:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

(BTW, procitao sam napokon Speci. #3, koji mi je cucao na polici jedno godinu/godinu i po....

A zašto ti je toliko stajao na polici nepročitan
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 18/12/2011 : 11:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To ti je kao dobro vino, što duže stoji to je bolje.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8335 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 18/12/2011 : 11:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imam na polici specijalce od 3 do 8 i broj 10.
i samo san broj 3 pročita

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/12/2011 : 12:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo mi nekako ne djeluje privlačno, desetak fantasy epizoda za jedan rat. Malo previše, pa makar to bio i rat svjetova. pojma više nemam tko tu koga. Čini mi se da previše ima akcije, veliki odmak od onog našeg starog Nathana.

kakav fantasy, malo je to previše nonšalantno rečeno... Mada je možda NN zašao u drugo polje SF-a, više Star Wars tip (a to je sigurno ono što vadera pali), no sve to spada u domenu SF tematike, i meni to nije ništa manje zanimljivo od urbanih hard SF krimića. Štoviše, i očekivao sam taj odmak na malo grandioznije stvari. Epizode oko rata s orbitalnim stanicama su također imale velik nivo akcije. Zato se ovdje ne slažem s Jerryjem i jedva očekujem Rat svjetova...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/12/2011 : 21:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Ovo mi nekako ne djeluje privlačno, desetak fantasy epizoda za jedan rat. Malo previše, pa makar to bio i rat svjetova. pojma više nemam tko tu koga. Čini mi se da previše ima akcije, veliki odmak od onog našeg starog Nathana.

kakav fantasy, malo je to previše nonšalantno rečeno... Mada je možda NN zašao u drugo polje SF-a, više Star Wars tip (a to je sigurno ono što vadera pali), no sve to spada u domenu SF tematike, i meni to nije ništa manje zanimljivo od urbanih hard SF krimića. Štoviše, i očekivao sam taj odmak na malo grandioznije stvari. Epizode oko rata s orbitalnim stanicama su također imale velik nivo akcije. Zato se ovdje ne slažem s Jerryjem i jedva očekujem Rat svjetova...

Nadam se da si u pravu. Pratim redovno kratak sadržaj ovih epizoda Rata svjetova i ništa mi nije jasno. A kako će i biti kada smo tako daleko od Talijana s epizodama. Više je ono izrečeeno iz ljutnje što ništa ne kontam, a kako sam nakon toga rekao, možda ovaj Rat svjetova bude savršen.

Reći ću ti to Dee, za 10 godina.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/12/2011 : 21:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:

quote:

Imam na polici specijalce od 3 do 8 i broj 10.
i samo san broj 3 pročita

A zašto i tebi toliko stoje na polici nepročitani

Ne znam, bilo koji strip kad nabavim, ne stoji mi više od par dana nepročitan. A kad je riječ o Nathanu, onda je to svetogrđe.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/12/2011 : 21:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne'm pojma :/

da je redovnjak, ne bi mi tolko stajao u zivotu
cekao sam da mi dodje, nemam pojma
a pogotovu jer sam se jedno vreme toliko odvojio od Bonelija, da je i NN trpeo zbog toga

pa evo, jos uvek mi stoji 3. almanah, ako se dobro secam, njega nisam overio

jbg
kad kao ja kupujes jednom u 3 godine
moras ravnomerno da rasporedjujes

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/12/2011 : 22:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ako nešto toliko dugo stoji neprodati onda je to znak da ne treba kupovati više
tako sam se ja riješio mnogih junaka kad sam shvatio da su mi teret

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/12/2011 : 22:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nije Lordu Nathan teret već je više kao neka prekrasna djevojka, recimo plavuša zamamnih oblina koja ima samo jednu manu: živi na visokoj nozi i stalno izvlači lovu od njega kako bi bila s njim.

Je li tako Lorde?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/12/2011 : 23:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
možda djevojka koja mu izvlači lovu a kako vidimo ne konzumira je redovno niti na vrijeme

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page
Page: of 581 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.04 seconds. Snitz Forums 2000