forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 udata je ona majko....
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

sawitch
Advanced Member

Serbia
40276 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/12/2011 : 16:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message

Poslusaj ovo.. :)

A moj savet.. Nikom brak ne kvari, ali ni neprijatelju.. Ako ces jebati jebi.. Jer neko preko jebanja predje, oprosti i bude im super.. Ima svakakvih.. Ali ovo je zajebana situacija...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/12/2011 : 16:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:
Originally posted by lwood

kakvih sve odgovora možeš ovde pročitat.
prosto neverovatno

pa zasad je manhunter dao najrealniju opciju... da stavim sve na stendbaj, pa ako tako sudbina odluči, već ćemo se naći...

da čujem tebe...

šta god da ti odlučiš imaj u glavi da ona ima to 2 dice i to prilično male.
znači to u startu nije čist odnos između tebe i nje.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/12/2011 : 16:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Poslusaj ovo.. :)

A moj savet.. Nikom brak ne kvari, ali ni neprijatelju.. Ako ces jebati jebi.. Jer neko preko jebanja predje, oprosti i bude im super.. Ima svakakvih.. Ali ovo je zajebana situacija...

nema on šta tu kvarit,očito taj brak ne štima,neovisno o njemu.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/12/2011 : 16:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:
[i]Originally posted by lwood

Ja bih licno trazio neku slobodnu da sam momak, al' ako je to bas ona prava nek proba covek, ne kosta nista osim ako joj muz ne vlada nekim borilackim vestinama pa gleda da ih isproba bas na njemu[:D]
ili da isproba novi šmajser

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 20/12/2011 16:50:55
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/12/2011 : 16:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

problem koji imam u tome je što je ona žena nekom drugom a imaju i djecu...

drugi problem je, što ja nebi volio bit rušitelj nečije porodice...

Ja sam i suprug i roditelj pa opet ne vidim ovde problem.
Nikom ti ne rusis porodicu, ona se sama rusi jer nesto ne stima iznutra. Ona je ta koja treba da misli na to, a ako njoj nije problem tebi treba da bude jos manje

Ne moze niko sa strane da srusi ono sto se vec samo ne rusi, tako da treba da teras to sve dok tebi odgovara, ti ionako nisi u braku i imas pravo da biras, slobodnu ili ne. Tvoje je da pitas, njeno da odbije ili ne

Gde si pročitao da se porodica urušava? Ja vidim ženu koja je nezrela u svakom pogledu i koja ide na to da uruši porodicu. Udala se za čoveka "koji je ne razume", zatrudnela sa njim a nije htela da abortira kad je on to tražio. I tek posle rodjenja drugog deteta se setila druga iz detinjstva... Ko koga ovde zeza? I za nju i za Krasa važi ono: Posle jebanja nema kajanja.

ovo je lagano kontradiktorno a?
očito ta porodica od starta ne štima,bilo kakvo forsiranje je samo još veče sranje.
očito se taj njen muž njoj osvečuje kad je več "mora oženit."
al to ne minja činjenicu da imaju 2 male dice koje če na ovaj ili onaj način bit "kolateralna šteta".
i po meni to je ono najgore u ciloj ovoj priči.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 20/12/2011 : 17:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
http://www.srecica.com/2010/03/dobar-seks-zenama-muti-pamet/ Moras da razmislis i o ovoj soluciji...Posto kazes da niste imali odnose ,zamisli ako je ona sa svojim muzom bila samo zbog ovoga i ako je on teski gad ...I onda je ti dodjes i ne ispunis njena ocekivanja,jesi ti dobar ,pazljiv i jos drug iz deinstva.Odgovaras joj trenutno ali ona trazi nesto vise od toga,a ti mozda nisi u stanju da joj to ispunis i sta ces onda ,na neki most da resis probleme,,,,,Zajeban je njihov mozak do zla boga.....Bataljuj to sto pre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/12/2011 : 17:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
sad zvučite ko moji roditelji...

majka neće za nju ni da čuje, ni pod kojim uvjetima...

ćaća, pak veli, sine, ako te ona čini sretnom, razmisli dobro i nek ti je sa srećom...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/12/2011 : 17:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Imas 31 godinu, sta bre pitas kevu i caleta sta oni misle :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 20/12/2011 : 17:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
@KRAS

Ako si kršćanin, odgovor ti je već poznat. Ako nisi religiozan, opet ne smiješ, tuđi životi su u pitanju, djeca na prvom mjestu, pa onda ostali, muž, rodbina...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/12/2011 : 17:45:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

pa pita ih je za misljenje isto ka sta nas pita..a i nije mala stvar u ovo sta se upusta..na kraju krajeva ako se desi sranje roditelji su ti koji ce ga zastitit..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/12/2011 : 17:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Jbg, ja baš i nisan religiozan ali se isto ne bi upušta u tu avanturu. Znan da bi me grizla savjest ako bi zna da san razoria nečiji brak. I meni bi prvi glas u glavi bia: "Toooo, ožeži je, opleti je, šišaj Zlotvore, ne daj joj da diše" i slično ali isto ne bi to napravia. Ne radi drugima što ne želiš da tebi rade - ima nešto u tome...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/12/2011 : 17:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

pa nisam ni pitao, već me sestra provalila i sve im ispričala... i šta ću sad...a stari kad me zovne na raport tu nema oću neću...

mogu reć da me iznenadilo ćaćino razumevanje, ali mi je dao rezolutni stav, da moram do njenog oca i sve mu priznat... valjda tako tradicija nalaže...

a majka... bolje da nepričam, nema šta mi nije izgovorila... kaže mi " ona da ičemu valja nebi se u tebe zaljubila "
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2472 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 20/12/2011 : 17:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message
quote:
Originally posted by Otto Kraus

Care,
život je prekratak da bi se opterećivao s takvim stvarima.
Napravi šta želiš,a posljedice će doći same po sebi.
Kakve će one (posljedice) biti,to ne zna nitko,ali u tome je i čar života...
SAMO UŽIVAJ U TRENUTKU,IONAKO JE MORAL OSOBINA KOJA NAM JE NAMETNUTA...

Apsolutno!
Pusti ove što morališu, pametuju i drže predavanja.
Svako od njih bi da ga stavi u neku rupu, ali...
Ako ti se dobar sex poklopio sa emocijama...pa to je jednostavno extra!
Uživajte i ti i ona! Ako je to ono pravo, uspećete. Ako nije, bar se nećeš kajati i žaliti za onim što si propustio.
Samo jednom se živi, samo jednom...

Carpe diem

Edited by - DzekDenijels on 20/12/2011 17:52:41
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 20/12/2011 : 17:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Ne radi drugima što ne želiš da tebi rade - ima nešto u tome...

Slažem se.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/12/2011 : 18:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by Mairosu

i šta ću sad...a stari kad me zovne na raport tu nema oću neću...

Cek, jel si ti sa Cetinja ili iz Slovenije ? :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/12/2011 : 18:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by DzekDenijels

quote:
Originally posted by Otto Kraus

Care,
život je prekratak da bi se opterećivao s takvim stvarima.
Napravi šta želiš,a posljedice će doći same po sebi.
Kakve će one (posljedice) biti,to ne zna nitko,ali u tome je i čar života...
SAMO UŽIVAJ U TRENUTKU,IONAKO JE MORAL OSOBINA KOJA NAM JE NAMETNUTA...

Apsolutno!
Pusti ove što morališu, pametuju i drže predavanja.
Svako od njih bi da ga stavi u neku rupu, ali...
Ako ti se dobar sex poklopio sa emocijama...pa to je jednostavno extra!
Uživajte i ti i ona! Ako je to ono pravo, uspećete. Ako nije, bar se nećeš kajati i žaliti za onim što si propustio.
Samo jednom se živi, samo jednom...

iskreno rečeno, nekako mi se najviše dopadaju ova dva odgovora...

šta ja sad tu mogu kad uživam u svakom trenutku kad sam sa njom... pa sve je to za ljude zar ne...? mislim, nije da radim neki zločin
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/12/2011 : 18:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Cek, jel si ti sa Cetinja ili iz Slovenije ? :D

pa iz bosne... samo živim u sloveniji...

dobro sad, nije sad stojim mirno pred njim, već lijepo ko ćaća i sin uz rakiju prodiskutujemo o svemu...
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/12/2011 : 18:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Znas ono kad vidis znak ispred plaze NE PLIVAJ, AJKULE.

A ti tad mislis, ma jes kurac ajkule, vidi lepe plaze, vidi mora. Neko mora da me laze. Idem ja da proverim, sigurno tu nema nista.

Nemoj posle samo da se zalis kad te izgrize velika bela. :)

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/12/2011 : 18:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Znas ono kad vidis znak ispred plaze NE PLIVAJ, AJKULE.

A ti tad mislis, ma jes kurac ajkule, vidi lepe plaze, vidi mora. Neko mora da me laze. Idem ja da proverim, sigurno tu nema nista.

Nemoj posle samo da se zalis kad te izgrize velika bela. :)

Možda mu samo otkine noge pa će imat k***c do poda

Trljam ruke.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/12/2011 : 18:21:00  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Ja sam i suprug i roditelj pa opet ne vidim ovde problem.
Nikom ti ne rusis porodicu, ona se sama rusi jer nesto ne stima iznutra. Ona je ta koja treba da misli na to, a ako njoj nije problem tebi treba da bude jos manje

Ne moze niko sa strane da srusi ono sto se vec samo ne rusi, tako da treba da teras to sve dok tebi odgovara, ti ionako nisi u braku i imas pravo da biras, slobodnu ili ne. Tvoje je da pitas, njeno da odbije ili ne

Dabome, svaka čast za upis !!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/12/2011 : 18:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
u biti možda taj lik jedva čeka da je se otarasi.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/12/2011 : 18:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
premalo si nam izbacia podataka za neki detaljniji odgovor

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/12/2011 : 18:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

u biti možda taj lik jedva čeka da je se otarasi.

Muz sad cepa shtok na shtok i peva "crna zeno, prokleta bila"... :D :D :D :D

Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 20/12/2011 : 19:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
Posto vecina ljudi kad pita nekoga za savjet vec ima u glavi neku svoju sliku toga sto ce napraviti i jako mali broj njih napravi suprotno od toga sto su si zacrtali, vjerujem da ces i ti tako postupiti. Tome u prilog idu i potpuno oprecni savjeti; dok jedni savjetuju da se maknes od nje, drugi govore samo se jednom zivi. Ja bih ti savjetovao da poslusas KW, no posto je to tvoja odluka i ti ces napraviti onako kako mislis da je najbolje za tebe, ja ti zelim srecu sto god odabrao.

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/12/2011 : 19:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
pa ovako, mislim da su KW i MH dosta dobro i realno ocijenili cijelu stvar i razum mi govori isto... okreni se i idi svojim putem...

al pošto poznajem sebe, vjerovatno ću ići putem srca pa kako mi bude...

kajat ću se u svakom slučaju...
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000