forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 udata je ona majko....
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/12/2011 : 19:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ti se nećeš kajati, uopšte se ne radi o tome.
Ali dobro, javi šta je bilo. :D

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/12/2011 : 19:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
ovo me podseti na jednu pricu od skora, kad smo sedeli u nekoj pivari i ja startovao jednu jedinu koja je na nesto licila
malo mrsava doduse, ali bas bas lepa
i tu izgleda, moja neka generacija, malo starija

i tako pricamo, zezamo se, ovo ono, ona meni kaze da slika, ja se bog zna kolko razdusevio, ona da mi pokaze na mobilnom fotke tih slika
i jedna od njih, neka beba, kaze, "e, ovo je moj sin"

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jbm ti zivot....kog razocarenja

"pa gde je sada sin?"

"eno ga sedi kuci s tatom...."

qquuuu....
posle toga sam se iovako obeznanio, pa mi je bilo manje bitno.... :D
iovako ostatak price i nije toliko za javnost :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/12/2011 : 19:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Zejebana situacija. Teško je uraditi ono pravo jer treba istrajnost i strpljenje, a kako si ti u vatri, ne znam da li ćeš moći.
Kao prvo, ne mješati nikakve popove, babe, roditelje u to...
Drugo, ako je ona nezadovoljna svojim brakom do te mjere da mrzi muža, treba taj brak prekinuti. Ni slučano ne treba ostati s mužem radi djece (ovo govorim iz vlastitog iskustva) već se razići prijateljski što prije. No problem je što to ona mora uraditi i smoći snage i volje da uradi. Ti tu možeš biti samo oslonac, nikako pokretačka snaga.
Kada se to završi, ako je ona ljubav tvojeg života, moraš biti spreman prihvatiti nju i njenu djecu kao da su tvoja.
Eto, to je pravi put. Vrlo je jasan i vrlo težak, no pravu stvar je uvijek najteže napraviti.
Ako ona ostane s mužem iz straha, zasrat će si čitav život. Ako misliš da je ona stvarno prava, voljet ćeš i njenu djecu jer su dio nje.
Uglavnom, budi siguran da je to stvarno "to" prije nego se počne sa drastičnim potezima.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 20/12/2011 20:09:15
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/12/2011 : 19:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

Kras, pa uživaj!!!!!!!!!!!

To ti je najbolja varianta (udata, a traži seks), THIS IS A WINNER!
Zašto da si komplicirate život nekakvim razvodom, pa rušenjem obitelji,....bla bla,....ona več ima djecu i pitanje da li če željeti imati još djecu. Ti ionako vjerovatno nečeš poželjeti da imaš djecu sa nekom ženom koja več ima djecu od prije (samo bi sebi natovorio dodatne probeme), isto tako ako je ona prevarila svoga muža, tako može prevariti i tebe (jednom kasnije...), zbog toga uživaj u danom trenutku. Ne znam zašto ljudi koji se zaljube hoče odmah da se ožene....ma jebeš brak. Vidiš da donosi samo probleme,a na takav način se gubi i imovina i slično.

ZATO UŽIVAJ DOK MOŽEŠ I TO JE TO!

Ionako je trebaš najprije dobro upoznati, a takve stvari traju mjesecima ili godinama, pa češ se možda kasnije još više zaljubiti (pa čete onda pričati o napuštanju muža, djece,...) ili čete se posvađati. Jer ako se neka žena koja je supruga i ima djecu može tek tako zaljubiti u nekoga putem interneta, ta žena i nije baš neki biser i ja njoj ne bi tek tako vjerovao. ISTO MOŽE NAPRAVITI TEBI JEDNOM KASNIJE....zato uživaj i uzmi ono što ti se nudi, a u porodične probleme se ne petljaj. Zar nije dovoljno da je možeš seksati, pa to ti je ionako ono najbolje u braku haha, a ona tebi daje bez braka haha- you lucky bastard!

I JOŠ NEŠTO: Znanstveno je dokazano, da svaka ljubav prođe nakon 2 godine, onda ostaje samo poštovanje, simpatija,....ili mržnja, nepoštivanje, ljutnja,ravnodušnost,....zato sačekaj malo, ne trebaš se odmah oženiti ili ozbiljno hodati sa njom. Uživaj u seksu i to je to!
Ne vjeruj joj previše! Ona želi da ostavi muža i djecu zbog nekoga koga je upoznala putem facebooka (WTF!???). Daj joj ono što njoj treba ( neki seks bez obaveze!) i to je to. Ona je več žena nekome drugome.....

Dakle, ako ste gledali jučer Kralj Kvinsa epizodu u kojoj Artur daje savjete pa ljudi urade točno suprotno i bude sve super...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 20/12/2011 : 19:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
vejderu švalerčino, rasturaš famElije!

Edited by - Mhejl on 20/12/2011 19:59:25
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 20/12/2011 : 20:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Zejebana situacija. Teško je uraditi ono pravo jer treba istrajnost i strpljenje, a kako si ti u vatri, ne znam da li ćeš moći.
Kao prvo, ne mješati nikakve popove, babe, roditelje u to...
Drugo, ako je ona nezadovoljna svojim brakom do te mjere da mrzi muža, treba taj brak prekinuti. Ni slučano ne treba ostati s mužem radi djece (ovo govorim iz vlastitog iskustva) već se razići prijateljski što prije. No problem je što to ona mora uraditi i smoći snage i volje da uradi. Ti tu možeš biti samo oslonac nikako pokretačka snaga.
Kada se to završi, ako je ona ljubav tvojeg života, moraš biti spreman prihvatiti nju i njenu djecu kao da su tvoja.
Eto, to je pravi put. Vrlo je jasan i vrlo težak, no pravu stvar je uvijek najteže napraviti.
Ako ona ostane s mužem iz straha, zasrat će si čitav život. Ako misliš da je ona stvarno prava, voljet ćeš i njenu djecu jer su dio nje.
Uglavnom, budi siguran da je to stvarno "to" prije nego se počne sa drastičnim potezima.

evo ga, to je to, tačno sam znao da mogu računati na već poslovičnu Obijevu smirenost u najtežim situacijama...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 20/12/2011 : 20:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
@Obi-wan

stvarno opravdavas ovaj svoj nick i avatar..

May the Force be with you Master Kenobi..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 20/12/2011 20:11:38
Go to Top of Page

Nostromo
Junior Member

Croatia
476 Posts

Member since 16/12/2008

Posted - 20/12/2011 : 20:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Nostromo a Private Message
Moderatori + obijeva mudrost. Nadji odgovor u tim postovima. Ne vidim na mobu šta ti je napisala ali kako znamo da joj muž nije neki ispravnjak koji ne zaslužuje ovakvu situaciju? Zanimljivo je i to da se nije osvijestila poslije prvog djeteta nego je išla i na drugo. I sad si se ti pojavio kao svijetlo na kraju tunela. Malo nezrelo po mom mišljenju. Ništa, odluku si već donio, naravno, ovdje samo trazis odredjenu potporu. Znaj da si joj ti najveća opasnost. Da li možeš garantirati da ćeš ostati s njom kada i ako ostavi muža? Drugo, klinci. Lako se dopisivati na fejsu, bla bla, ti si meni super i to, ali ti prijatelju u paketu dobiješ i dvoje male djece za koje ti postajes odgovoran. Klinci naravno znače da je i (bivši) muž uvijek u blizini. I tako. Sada misliš ma mogu ja to ali... Danas sam pričao sa jednim frendom koji je isto mislio. Pa se za godinu dana oženio za drugu, slobodnu, curu.

There Is a Light That Never Goes Out
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 20/12/2011 : 21:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

vejderu švalerčino, rasturaš famElije!

brate, tolko sam dobar bio, da sam par sati kasnije nasao drugu, a ovu ostavio da ljulja dete
(ova druga nije bila tako lepa doduse, al who cares )

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/12/2011 : 21:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Svi ovi gore sviraju kurcu.
Slusaj srce ili ces se kajati sto si slusao razum.
Svako je zasluzio neki novi pocetak.
ako se varam ..ti si mrtav lik, ako ne ..svijet je tvoj ..na jedno odredeno vrijeme .

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 20/12/2011 : 21:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ja sam jednom slusao razum, i za vrlo malo napravio kapitalnu glupost koju do sad ne bih ispravio. Spasila me je _puka_ sreca.

A jednom sam i slusao srce, i izgurao stvar do kraja. Da preciziram - jos je guram.

I ovo ne znaci apsolutno nista, jer "zena je varljiva", i svako dobije neki drugi primerak sa drugim serijskim brojem...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 20/12/2011 : 21:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

pa ovako, mislim da su KW i MH dosta dobro i realno ocijenili cijelu stvar i razum mi govori isto... okreni se i idi svojim putem...

al pošto poznajem sebe, vjerovatno ću ići putem srca pa kako mi bude...

kajat ću se u svakom slučaju...

da ali poenta je da se dobro zapitas da li te pokrecu dobre ili lose sile....
covece mani se foruma i ulagivanja ili oprecnih saveta ovako samo NAS zbunjujes
onda udari u meso ko muskarac i ne kukaj vise
ili odmah bezi iz cele price
neodlucnost ce ti u svakom slucaju doci glave
idi uradi neku akciju pa kako god da ispadne onda javi da castis
ovako ili onako ces biti srecan

Isuse Hriste sine Boziji,pomiluj me gresnog
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2456 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 20/12/2011 : 22:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Daj KRAS imas 31 god, iskusnjara si sigurno, šta god ti ko ode napiše ti češ i tako po svom...budi pošten prema sebi.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.

Edited by - Zagor-te-nay on 20/12/2011 22:37:49
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 20/12/2011 : 22:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 20/12/2011 : 22:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2011 : 00:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Gde si pročitao da se porodica urušava sama po sebi?

Sam pises vec u narednoj recenici da ona ( a ona je deo porodice valjda?) ide na to da urusi porodicu. Pa to je valjda iznutra, svejedno je ko je spolja, ne bi ga bilo da ga ona ne zeli.

quote:
Originally posted by manhunter

Ja vidim ženu koja je nezrela u svakom pogledu i koja ide na to da uruši porodicu.

I za nju i za Krasa važi ono: Posle jebanja nema kajanja.

S tim sto Kras i nema sto da se kaje, on je slobodan covek, moze da ulazi u vezu s kim hoce, nikom se nije obavezao na "dok ih smrt ne rastavi". Nije joj ni decu pravio pa nema nimalo razloga da se brine, osim mozda smajsera kako pomenu kolega Lwood
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 21/12/2011 : 00:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Scena iz Mallratsa, kad je frend od tog lika zamolio Stan Lee-a da izmisli neku pricu kojom bi njega nagovorio da ide osvojiti natrag svoju djevojku.
Inace, meni je to jako dobar film, Silent Bob ftw

Sve je relativno (E = mc^2)

Edited by - Felagund on 21/12/2011 00:51:27
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2011 : 01:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
@Kras

Ajde jos malo, onako skroz sebicno.
Gledaj sebe, da ti ne budes povredjen u celoj toj prici.
Ja kroz zivot gledam interes svoje porodice i prijatelja, prema njima uvek posten odnos, prema ostalima zavisno od situacije.

Znaci, gledaj samo svoje i interese sebi dragih, ostali ce se ionako pobrinuti za svoje
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/12/2011 : 01:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
jel sliči na ovu?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 21/12/2011 : 03:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
"Dok kucka ne mahne repom, kuce je nece zaskoci." Prema tome...

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 21/12/2011 : 04:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

jel sliči na ovu?

Za ovu covek da rizikuje i smajser
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 21/12/2011 : 13:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
1.Prva greska je sto ste to uradili
2.Druga greska je sto si to javno obznanio
3.Treca greska je sto si napravio prvu i drugu gresku
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 21/12/2011 : 14:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by Porter

1.Prva greska je sto ste to uradili
2.Druga greska je sto si to javno obznanio
3.Treca greska je sto si napravio prvu i drugu gresku

nema te sto godina na forumu...

morao sam javno obznaniti, jer prevelik teret sam nosio, i osjećam se odlično nakon što sam olakšao dušu...

šza ima inače u švedsku, jel ladno...?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 21/12/2011 : 14:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
e ovako, naravno da ću učiniti po svome, al to naravno neznači da mi nije drago što sam čuo mišljenja ovakva i onakva, i mnogo sam zhvalam svima...

uzet ću u obzir KW i odmaknit se od nje, al ako se ona primakne meni, odstupit neću ni santima, a ako mahne repom izdržat ću to muški...

prestaO sam da joj se javljam, pre dva dana...

neću da joj se mješam u interne stvari...

neću da razmišljam o posljedicama, jer od tog samo boli glava...

sila koja me pokreće, je "love" naravno...

i još nešto, lagao bi kad bi reko, da ne godi i prija, kad žensko ludi za mnom... šetam gradom pun samopuzdanja...
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 21/12/2011 : 14:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Jeste teret ali sami ste krivi,da se niste gledali ne bi se to ni dogodilo.Nije dobro pozeljeti nesto sto nije tvoje da se ne bi covjek nasao u nezgodnoj situaciji.
Sam pao sam se ubio kazu,svako padne i ubije se garant samo je fazon ustati i preboliti bol od pada.

Sto se tice Svedske ne mogu se pozaliti,kod mene nije jos pao snijeg pa mi haos dobro,lakse mi raditi a i ne padam .
Vec trazi zenu koja nije zauzeta,kad si zavolio zauzetu moces zavoliti i slobodnu pa ce ti biti lakse srcu.

Porter
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000