forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 udata je ona majko....
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 21/12/2011 : 14:36:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
Heheheheh, šta mislite ko će da iskoristi ovu situaciju, spremi scenario, nađe glumce i traži finansije po forumu da napravi seriju od 'iljadu epizoda? I sigurno se obogati i postane nadaleko poznat.

...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/12/2011 : 14:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by vope

Heheheheh, šta mislite ko će da iskoristi ovu situaciju, spremi scenario, nađe glumce i traži finansije po forumu da napravi seriju od 'iljadu epizoda? I sigurno se obogati i postane nadaleko poznat.

evo ja cu biti redatelj..biti ce pravi hardcore..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 21/12/2011 : 20:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

e ovako, naravno da ću učiniti po svome, al to naravno neznači da mi nije drago što sam čuo mišljenja ovakva i onakva, i mnogo sam zhvalam svima...

uzet ću u obzir KW i odmaknit se od nje, al ako se ona primakne meni, odstupit neću ni santima, a ako mahne repom izdržat ću to muški...

prestaO sam da joj se javljam, pre dva dana...

neću da joj se mješam u interne stvari...

neću da razmišljam o posljedicama, jer od tog samo boli glava...

sila koja me pokreće, je "love" naravno...

i još nešto, lagao bi kad bi reko, da ne godi i prija, kad žensko ludi za mnom... šetam gradom pun samopuzdanja...

Ali prijatelju to je jako veliko pitanje da li ona ludi za tobom???

Posto si ti jako zaljubljen,ne mozes realno sagledati situaciju.Ti mislis da ona tebe voli.
Iskreno,meni to ne deluje tako!
Meni to vise izgleda,da ti njoj samo sluzis kao sredstvo da postigne neki cilj,da se izvuce iz tog braka,ili da mu nabije rogove...
Ne znam,mozda i gresim,ali ipak ne verujem.

Povuci se sa strane,budi jak,neka ona fino rascisti svoju situaciju i ako te onda,kao slobodna zena potrazi,to je to,to je sto bi ti rekao LOVE.
Ovako,u ovoj situaciji,mirise na nevolju...

U svakom slucaju,zelim ti sve najbolje.
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 21/12/2011 : 23:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
@Kras, ne trebaju ti drugi savjeti od ovih koje si dobio, a po meni najozbiljniji i najbolji su ti od Mahnutera, Radulović Marka i Obi-Wana. To što su ti oni rekli rakao bih ti i ja, no najbolje je da sve to zaboraviš i okreneš novu stranicu. Žena tvog života tek treba da dođe.

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/

Edited by - all_ba on 21/12/2011 23:49:08
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17817 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 22/12/2011 : 00:24:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
samo da se javim
da kažem kako ne znam šta reći

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 22/12/2011 : 00:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
Burazeru poslusaj roditelje.Niko ti bolje ne zeli od njih,ti si njima najvazniji.Ni otac ni majka te nece prevariti,zele ti samo najbolje.Stavi se i ti u njihov polozaj,ni tebi ne bi bilo svejedno da ti se sin zabavlja sa udatom zenom koja ima tudju decu.Nikada ne mozes voleti tudje kao svoje.
Veruj mi,mozes vrlo lako zbog ovakve zene da dodjes i u svadju sa roditeljima, a to ti ne treba.
Na kraju krajeva pitao si za misljenje na forumu i mislim da su ti neki clanovi dobronamerno dali savet a i ja cu: bezi brate sto dalje od toga.
Ako prihvatis nju,moras prihvatiti i njenu decu a to ti je najveci problem.Da je ona razvedena i da nema decu pa da krenete u zajednicki zivot i stvarate porodicu ali ovako...nemoj to sebi dozvoliti.
To ti ne treba i mozes samo probleme da imas.Ona svoju decu najvise voli i ti si joj na drugom ili nekom petom mestu.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 22/12/2011 : 00:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

samo da se javim
da kažem kako ne znam šta reći

Pametno!
Evo i ja samo da se javim!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/12/2011 : 01:21:13  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

i još nešto, lagao bi kad bi reko, da ne godi i prija, kad žensko ludi za mnom... šetam gradom pun samopuzdanja...

Ljubav je kao droga, trenutno se osjecas jak i mocan, mislis da mozes sve, naprosto sijas.
Kada krene naopako onda ces se osjecati suprotno od svega toga. Pasces u depresiju, sjebaces se totalno. Ta faza onda drzi 2-5 mjeseci, sve zavisi na koji nacin ces pristupiti odljubljivanju i koliko duboko si bio zagazio.
Rekao sam ti vec, neka je sa srecom u naredno vrijeme.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7122 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 22/12/2011 : 01:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
Stvarno si dobio mnogo odlicnih savjeta!
Evo i nesto od mene. I ja sam od onih koji te savjetuju da se maknes iz ove situacije jer:

1. Ona je udata zena s malom djecom!

2. To sto ti osjecas i ne mora biti prava ljubav nego infacuacija sa njom. Ljubav je puno vise od gubljenja glave i emocija. Srce je varljivo! Ta ludost obicno se dogodi na pocetku veze, ali kad se to malo smiri, onda treba imati snage i mudrosti pa vezu drzati i raditi na njoj, a ne potraziti novu vatru drugdje. Ti sigurno ne shvacas kako je to s malom djecom! I to jos s tudom! Covjece, zaboravi one romanticne Holivoodske price, kao vjencas se i zivis sretan do kraja zivota! Brak je ustrajnost i rad na njemu, svaki dan. Ja kad sam sreo i zaljubio se u svoju curu, (sad vec 7 godina moju zenu), osjecao sam se kao da letim nebom. Svakim danom i tako mozda 9 mjeseci. Osjecao sam se kao da sam neranjiv, neunistiv i da cu osjecati takav "high" do kraja zivota. Ali nije tako. I sad je volim, ali je to drugacije, sad je dublja, vise istinska ljubav, s brigom i zrtvovanjem, nisu samo emocije i ludost u pitanju. Romantika je pala u drugi plan.

3. Slusaj i vjeruj svojim roditeljima. Kao sto su ti napisali. Nema ljudi kojima je vise stalo do tebe. Meni su moji dali blagoslov, ali u tvojoj situaciji ne vjerujem da bi bilo tako

4. Ti mislis da je ona “the one”, ali vjeruj mi ima “the other one!”

5. Njezina sitaucija je jako sumnjiva kao i ta njezina nesretnost. Osim ako je muz ne tuce, ona plete opasnu mrezu oko tebe. Vecina nas muskaraca ima zelju u sebi da budemo heroji, princevi-spasitelji a tako i ti. Samo u ovom slucaju ona mozda i ne treba spasavanje nego treba poraditi na svojem braku i obavezama koje brak donosi, a ne iskakati iz njega.

6. Onaj savjet da je nasa moralnost izmisljena je velika nebuloza!!! Ako je tako ajde da ti netko pride i opali samarcinu iz cista mira. Sad reci da mu ne bi barem rekao “Cime sam to zasluzio?” Znaci nagonski znamo da je nesto “pravo”, a nesto “krivo”. (Naravno ima i slucajeva koji su vise sivi.)

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/12/2011 : 01:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

uzet ću u obzir KW i odmaknit se od nje, al ako se ona primakne meni, odstupit neću ni santima, a ako mahne repom izdržat ću to muški...

Moje misljenje: Javice se, na taj nacin ces jos vise zaglibiti i teze ce ti biti kasnije. Ukoliko se ne javi jos koji dan, popizdices totalno pa ces ti traziti kontakt.
Najbolje bi bilo pobrisati je sa fejsa i udariti blokadu tamo na njen profil, tako da ne mozes svakodnevno spijunirati njen profil, gledati slike i mastati. Na taj nacin ces sebi olaksati put do zaborava, s obzriom da sada stalno(najvjeroavtnije) visis na fb i cekas na njenu poruku.
Isto vazi i za mobilni. Preporucujem ti kada dodje kriza da njen broj obrises na licu mjesta da se ne pretvoris u stalkera i bombardujes je sa kuknjavom preko SMS. na taj nacin ces barem zadrzati svoj ponos.
Znam da me neces poslusati, to je dobro tako.
Mi govorimo, ti idi svojim putem. Ovo ce ti biti dobra lekcija, jebiga, desi se svakome.
Ono sto je najvaznije to je da naucis iz nekih stvari koje te cekaju iz ovog iskustva, jednostavno da ne dozvolis da ti se ista greska ponovi opet za neko vrijeme.
Da nisi zaljubljen savjetovao bih ti da je povalis i fino se zabavite bez komplikovanja, ali burazu dragi, ti si opasno zaglibio. Seks ce ti dodatno pogorsati situaciju u kasnijem periodu.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 22/12/2011 : 02:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Evo upravo sam sa ženom pročitao ceo topik. Trebalo nam je petnaestak minuta...
Sledeće godine niko neće moći kod mene u KG na gajbu za vreme festivala

Elem, ono što je meni interesantno u celoj ovoj priči je da je jako malo trolova na topiku i da se priča otvoreno - što samo pokazuje da je forum vremenom evoluirao u jednu veliku porodicu. Puno je primera za to: onaj Obijev topik, ovaj novi bandoglavog Sawitcha i ovaj o preživljavanju koji je otvorio Tonka24 ... Lepo prednovogodišnje ćaskanje

KRAS, da se poznajemo, da smo popili po koju, popričali... bilo bi mi lakše da te posavetujem. Isto važi i za nju, da je znam iz cuga bih ti rekao (naravno ne znači da bi bio u pravu - ali bi imao svoje mišljenje o njoj) šta smatram da je ispravno. Ovako je to teško, druže...
Nijedna situacija nije ista, ljudi nisu isti, ovaj svet nije crno/beo.
Oni kojima je čudno što neko "razara" brak drugome možda u braku rade i gore stvari od toga...
Možda kraj tog braka bude najlepša stvar za sve aktere, a možda i najgora...
Sve zavisi, samo pomisli u koliko pravaca može da se razvije ta cela priča...

Nego, moj je utisak da si ti čvrsto rešio da tu ženu privoliš sebi a da si topik otvorio čisto da sebi olakšaš dušu, zar ne ?
Iskreno, na prvu loptu: male su ti šanse za uspeh a velike da natovariš bedu na vrat!
Sasvim druga situacija bi bila da je razvedena. Ovako se ti pojavljuješ kao direktan učesnik u njenom (eventualnom) razvodu. Ako misliš da je to isto - grešiš. Razvedena žena je već napravila odmak od partnera i slobodna je. Ova nije slobodna, ima muža, decu. Misli na to.

U svakom slučaju, želim ti puno sreće u narednom periodu šta god činio, trebaće ti. Posebno ako te njen muž provali

JBT pišem ovo već 10 minuta, već je prošlo pola tri a ustajem u 7.00 Žena pametnija, normalno, otišla na spavanje

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 22/12/2011 : 17:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Moje misljenje: Javice se, na taj nacin ces jos vise zaglibiti i teze ce ti biti kasnije. Ukoliko se ne javi jos koji dan, popizdices totalno pa ces ti traziti kontakt.
Najbolje bi bilo pobrisati je sa fejsa i udariti blokadu tamo na njen profil, tako da ne mozes svakodnevno spijunirati njen profil, gledati slike i mastati. Na taj nacin ces sebi olaksati put do zaborava, s obzriom da sada stalno(najvjeroavtnije) visis na fb i cekas na njenu poruku.

ti baš sve pogađaš ko da me znaš...

pa evo, rešio sam stvar muški...

četvrti put sam je odjebo, al ovaj put sam zaista bio žestok...

u ponedeljak naveče, zasjeo sam sa društvom na pokericu... i stiže sms, pa drugi pa treći... kao brine što joj se nisam javio dva dana...

i tu mi puko film, našli smo se sinoć i odma sam joj zalepio šamarčinu- nisam je udario naravno al sam joj reko... pa jebo ti bog mater, jel imaš ti kući koga o kome ćeš da brineš ( izleda je MH u pravu kad kaže da je nezrela i da čak zapostavlja djecu )

ovo nam je prva ozbiljna rasprava bila, bez rukavica...

reko sam joj, da neželim da zbog mene ičija djeca trpe, i da mi se nejavlja sve dok ne bude slobdna žena... ako je suđeno već će mo se naći...

ako pak ostaje gdje jeste sada, želim joj svu sreću...

bio je to jedan iskren i otvoren razgovor...

sad mi ostaje samo da čekam...

Edited by - KRAS on 22/12/2011 17:14:59
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/12/2011 : 17:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Toooooooooooo miki, tako ti je mala moja kad ljubi bosanac !

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/12/2011 : 17:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Bravo stari. Sada gledaj da se ne osamljujes, iako ce ti to najvise goditi. Izlazi i druzi se, pricaj puno, kroz pricanje zaboravljas na nju na minute, to je vec korak naprijed. Mora se ici korak po korak, odjednom ne moze.
Pokusaj koliko mozes da ne misis na nju, a ako ona rascisti svoju situaciju, i ti budes tada slobodan jos uvijek, onda vazi ono-ako je suđeno već ćemo se naći.
jos jednom svaka cast, ispasio si bolji i jaci nego vecina njih na tvom mjestu. Gledaj samo da istrajes kada te uhvati kriza u naredno vrijeme.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7122 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 22/12/2011 : 20:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
KRAS, bravo majstore!!!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/12/2011 : 22:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
drz se kras,nemoj da joj ga das.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2011 : 22:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Evo upravo sam sa ženom pročitao ceo topik. Trebalo nam je petnaestak minuta...
Sledeće godine niko neće moći kod mene u KG na gajbu za vreme festivala

Elem, ono što je meni interesantno u celoj ovoj priči je da je jako malo trolova na topiku i da se priča otvoreno - što samo pokazuje da je forum vremenom evoluirao u jednu veliku porodicu. Puno je primera za to: onaj Obijev topik, ovaj novi bandoglavog Sawitcha i ovaj o preživljavanju koji je otvorio Tonka24 ... Lepo prednovogodišnje ćaskanje

KRAS, da se poznajemo, da smo popili po koju, popričali... bilo bi mi lakše da te posavetujem. Isto važi i za nju, da je znam iz cuga bih ti rekao (naravno ne znači da bi bio u pravu - ali bi imao svoje mišljenje o njoj) šta smatram da je ispravno. Ovako je to teško, druže...
Nijedna situacija nije ista, ljudi nisu isti, ovaj svet nije crno/beo.
Oni kojima je čudno što neko "razara" brak drugome možda u braku rade i gore stvari od toga...
Možda kraj tog braka bude najlepša stvar za sve aktere, a možda i najgora...
Sve zavisi, samo pomisli u koliko pravaca može da se razvije ta cela priča...

Nego, moj je utisak da si ti čvrsto rešio da tu ženu privoliš sebi a da si topik otvorio čisto da sebi olakšaš dušu, zar ne ?
Iskreno, na prvu loptu: male su ti šanse za uspeh a velike da natovariš bedu na vrat!
Sasvim druga situacija bi bila da je razvedena. Ovako se ti pojavljuješ kao direktan učesnik u njenom (eventualnom) razvodu. Ako misliš da je to isto - grešiš. Razvedena žena je već napravila odmak od partnera i slobodna je. Ova nije slobodna, ima muža, decu. Misli na to.

U svakom slučaju, želim ti puno sreće u narednom periodu šta god činio, trebaće ti. Posebno ako te njen muž provali

JBT pišem ovo već 10 minuta, već je prošlo pola tri a ustajem u 7.00 Žena pametnija, normalno, otišla na spavanje

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 22/12/2011 : 23:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
Uradio si pravu stvar. Svaka čast. Život ide dalje.:)

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2011 : 23:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Bravo stari. Sada gledaj da se ne osamljujes, iako ce ti to najvise goditi. Izlazi i druzi se, pricaj puno, kroz pricanje zaboravljas na nju na minute, to je vec korak naprijed. Mora se ici korak po korak, odjednom ne moze.
Pokusaj koliko mozes da ne misis na nju, a ako ona rascisti svoju situaciju, i ti budes tada slobodan jos uvijek, onda vazi ono-ako je suđeno već ćemo se naći.
jos jednom svaka cast, ispasio si bolji i jaci nego vecina njih na tvom mjestu. Gledaj samo da istrajes kada te uhvati kriza u naredno vrijeme.

i to obavezno na otvorenim javnim mistima
kakav je ovo savjet?? cc

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 22/12/2011 : 23:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Da.

Tu računamo i tebe sa sva tri tvoja plavušana =>

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2011 : 23:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by lwood

Da.

Tu računamo i tebe sa sva tri tvoja plavušana =>

zašto pišeš u množini?

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 23/12/2011 : 09:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Bižati ća od udanih žena!
Previše je sebi natovariti nesreću za propast nečijeg braka.
A, uz toliko divnih i slobodnih žena na svijetu je i glupo...

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/12/2011 : 13:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message
Gresis druze,na silu nemozes pobeci,nikako na silu,kad si vec usao u to nema natrag na silu,samo ces se muciti,evo i sam si rekao da ces cekati,cekajuci ti ces se jos vise zaljubiti,svi ti predlazu sto je najbolje,tacno,najbolje je pobjeci,ali to je veoma tesko,priznaj da sad non stop mislis na nju,kako joj je,pa jedva cekas neku poruku,samo se zavaravas da ces lako pobjeci na ovaj nacin..jedina varijanta ti je da pustis da vreme odradi svoje,a odradice,sve ovo ti se desava posto je zabranjeno,krijes se,pazis,i tebe su sjebali poruke druze,poruke i mobilni,da je bilo sexa prvih dva dana ti bi sad bio opet samopouzdan setajuci gradom a pritom uopce ne bi bio zaljubljen,ti si odigrao igru koja te je svakog dana zagrijavala vise i vise,ocekujes ovo,ocekujes ono,pa ide sex itd...idi,ne bjezi od nje,svakako nemozes pobeci ovako,pa ti si zaljubljen,idi do kraja i usput samo trazi joj neke maane,samo tako ces se ohladiti,a usput kad se ti hladis i ona ce se ohladiti,znaci veruj mi idi do kraja,ali sa konacnim ciljem da se ohladis,a ne da naglo bjezis,to ce te ubiti..a neces pobjeci..
Znam da ovo sto kazem je protiv svih moralnih vrednosti,ali to je to,nemozemo mi spasavati svet i brakove,tamo je krenulo nizbrdo tako ce i biti,ako njima krene na bolje,bolje i za tebe,bas to ce te ohladiti,misla da je ona snjim,da ima decu,da puno laze,da pravi greske,da ce i tebi nekad to uraditi,sve ce te to ohladiti,ali treba ti vremena..daj si to vreme,ne muci se ovako.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/12/2011 : 08:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Udata zena !!!!
Podseca na gomilu sati jahanja,znojenja i veliku kilometrazu necijeg slinavog k....
Zatim oralke obostrane ili popularne 69,prskanja po licu,trpanja u g...sibanja po guz...ponizavanja.Pa uspomene dok vecerate sa njom,secanje na bivseg muza,mozda njegov ogromni krivi ud,a zatim neraskidivi sastanci zbog dece.
Onda opravdavanje da je njena presorika samo zato sto je prirodno takva a ne zbod svakodnevnog seksa sa bivsim i to vise puta na dan.Njen odgovor voleli smo se vama ce doneti mnogo,mnogo olaksanja i bice vam mnogo mnogo lakse.
Kada za 8 mart i dan zaljubljenih kupite neki skupi poklon uvek se mozete setiti njene bivse ljubavi kako otkovcava slic i kaze draga dodji da uzmes poklon koji najvise volis.

Da li to zelimo u zivotu,isisanu cokoladicu izvozenu biciklu,izlupani auto ili novi neubrani mirasljavi cvetak.

Moderni i moralisti neka me preskoce,odmah da kazem da sam seljacina i patrijahalna majmuncina u tom pogledu,ne treba mi fraza gde ti zivis u kom veku ili tako to.Izmedju iznosenih i izlizanih stvari uvek biram nove,takav sam rodjen i umrecu,a modu i standarde odredjujem ja a e ne vreme ulica i belosvetskla javnost.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/12/2011 : 08:34:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Inace fejs je pun dokonih zena u istrosenim godinama.Prezasicenih muzem koji spava dok on lupkaju do ranih jutarnjih casova.Uglavnom hvataju klince ili mladje od njih pomocu kojih pokusavaju da povrate samopouzdanje i stare dane slave.
Dok su ti momci sisali palac one su sisale k...a sada zele da osveze krv mladom piletinom.Uglavnom idu na emocije umerene su sa slikama ali se brzo snalaze sa recima koje brzo prelaze u perverzije.
Hmm znam nekog lika koji je navatao infekciju,i posle toga naucio skolu,a sada na lageru ima nekoliko takvih ocajnih mamica koje ocajnicki zele da budu voljene.
Da ali ovog puta nikako bez kondoma!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000