Bojane super si to složio majstore E da acestroke sto je sa ovim projektom demoni ludila? Ako je na engleski ne bi uzimao ako je na " naški" 2 onda bi
E pa ako ovaj covjek sve ovo uradi, onda mozes s njim da se dogovoris kako da nadjes stranice, pa moguce da i sebi onda sam stampas primjerak, ali trebace dugo vremena.
Bojane super si to složio majstore E da acestroke sto je sa ovim projektom demoni ludila? Ako je na engleski ne bi uzimao ako je na " naški" 2 onda bi
E pa ako ovaj covjek sve ovo uradi, onda mozes s njim da se dogovoris kako da nadjes stranice, pa moguce da i sebi onda sam stampas primjerak, ali trebace dugo vremena.
Konačno smo završili i sa poslednjim Tim i Dasti stripom koji nije bio objavljen na našim prostorima. Sada slobodno možemo reći da su sve TiD epizode objavljene kod nas.
Cita li Ipad2 stripove u pdf formatu po defaultu ili treba da se kesira za neku aplikaciju koja to omogucava? I da li za apple uopste ima hakovanih aplikacija ili sve mora da se kupi on-line?
Cita li Ipad2 stripove u pdf formatu po defaultu ili treba da se kesira za neku aplikaciju koja to omogucava? I da li za apple uopste ima hakovanih aplikacija ili sve mora da se kupi on-line?
@shommy
Cita pdf bez problema, ali ipak opcija i kvalitet koji najbolje izgledaju su .cbr & .cbz fajlovi. A app koja je najbolja za citanje stripova u tim formatima je Comic Zeal!!!
@shommy
Sto se tice citanja po defaultu, odgovor je Yes. Default aplikacija na iPad-u je iBooks i moze da cita pdf fajlove, medjutim oni u iBooks formatu ne izgledaju ni blizu onome kako super izgledaju na Comic Zeal, isto moze da se download i Pdf Reader Lite koji je besplatan. Ako zelis mogu da postavim par slika kako to izgleda u pdf formatu.
Uspeo sam da nabavim skenove Zagor Kalendara iz 1987. Pa sam u Illustratoru i InDesignu napravio jedan za 2012, sa istim slikama, iste veličine, i u istom stilu kao što je onaj stari bio. Pa, sad, ako ste stari nostalgičari kao što sam ja, onda izvolite.