forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor extra 206 - Krug života
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/12/2011 : 00:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Srebrni vodopad mi je medju prvih deset. Nekako mi nadjacava i Vuka Samotnjaka (bez napada molim, to je stvar ukusa)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 22/12/2011 : 09:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
najvljeno prokleto blago u slijedećem broju...čudi me da ga bernard izdaje kad je nedavno išla epizoda kao specijal u boji...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/12/2011 : 09:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

najvljeno prokleto blago u slijedećem broju...čudi me da ga bernard izdaje kad je nedavno išla epizoda kao specijal u boji...

Hm, 100ka fali u extra ediciji, a mece 200tku.
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 22/12/2011 : 10:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

Hoce li Prokleto blago i u extra ediciji biti u boji
Mada sudeci po Indijanskom cirkusu,rekao bih da nece...ali ajd znaj.
Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 22/12/2011 : 10:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message  Reply with Quote
Prokleto blago je vec izaslo. Bilo je u boji.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8250 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 22/12/2011 : 10:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MladenT

Prokleto blago je vec izaslo. Bilo je u boji.

Da. To je još jedna Ludensova glupost, ubacit jubilarni boj u specijal ediciju.
Da bar naprave ko i sa Markom, vračanjem tog broja u redovnu seriju.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/12/2011 : 10:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
meni ne smeta PROKLETO BLAGO u extra seriji ali ako je crno/bijelo otisnuto,jer šta če mi još jedno u boji?
mada, nije to potez najbolji jer u oba slučaja:
1.ako je u boji, bezveze jer več imamo u specijalu
2.ako je c/b opet bez veze jer je original u boji pa onda kad se takvo izdanje otisne bez boja ne dobijemo c/b več sivo,
jedino ako postoji koji original bez boja pa da dobijemo cb Ferri crtež PROKLETOG BLAGA...

nadam se ipak da je zajeb i da če ići DEMONSKA MASKA...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8250 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 22/12/2011 : 11:24:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller
nadam se ipak da je zajeb i da če ići DEMONSKA MASKA...

Ma ići će sigurno

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 12:00:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ma o kakvom vi prokletom blagu lupate...Ako ne bude demonska maska biti će to katastrofa ludensa
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 22/12/2011 : 12:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
neka otisnusvaki brojpos sto puta pa da ga stavimo pored wc solje da imamo i za to ....

feka
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 12:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feka82

neka otisnusvaki brojpos sto puta pa da ga stavimo pored wc solje da imamo i za to ....

Da stvarno malo pretjeruju.
Po meni nema nikakve,ali apsolutno nikakve potrebe za edicijom KLASIK
Ok ja uziman zbog kultnih epizoda da iman u jednoj svesci, sve skupa...ali to je čista komercijala.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/12/2011 : 12:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nemojte sada za svojim licnim strastima. Iako je vec objavljeno u specijalcu ono po pravilu mora da izadje u extra ediciji jer tamo i pripada.

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 22/12/2011 12:33:46
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 12:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Nemojte sada za svojim licnim strastima. Iako je vec objavljeno u specijalcu (koja glupost, mogli su to u KLASIK ako su vec morali) ono po pravilu mora da izadje u extra ediciji jer tamo i pripada.

Ne slažem se, jer kad bi gledali gdje sto pripada po redu, onda je ludens u puno edicija zeznuo...tako da bi bila blamaža ponovo u extra seriji izbaciti ono sto je bilo u specijal seriji.Gdje bi onda bilo kraja pomješanosti?
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 22/12/2011 : 12:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi jos gore da zbog njihovoh tikova edicija extra koja reprintuje regularnu seriju i kod nas i kod italijana ima gomilu tih rupa. Ovde je vec rec o kolekcionarstvu. Jedva sam zaredao neke zagijeve extra brojeve i sad treba da sa broja 199 skoci na 201. I gledaj to ovako-da se pojavi u extra ediciji odmah bi video ovaj moj primerak KLASIKA "indijanski cirkus" u topicu "vrijeme darivanja"

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 12:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovako-da se pojavi u extra ediciji odmah bi video ovaj moj primerak KLASIKA "indijanski cirkus" u topicu "vrijeme darivanja"

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 22/12/2011 : 12:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bilo bi jos gore da zbog njihovoh tikova edicija extra koja reprintuje regularnu seriju i kod nas i kod italijana ima gomilu tih rupa. Ovde je vec rec o kolekcionarstvu. Jedva sam zaredao neke zagijeve extra brojeve i sad treba da sa broja 199 skoci na 201. I gledaj to ovako-da se pojavi u extra ediciji odmah bi video ovaj moj primerak KLASIKA "indijanski cirkus" u topicu "vrijeme darivanja"

taman znas da je preskoceno kada u nas ide to numeroloski , onda nisu trebali ici ispred pa je unas 206 ti broj extra a u italiji 199 kad cemo vec da tjeramo svoje po meni je to glupo

feka
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/12/2011 : 13:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Indijanski Cirkus u Extra seriji je bio c/b zato sto je izasao u SD izdanju, a ne u Ludensu, tako da to nema veze s LudEx odlukama. Mada moram priznat, u Ludensovim Dylanovima oni cesto najavljuju pogresan sledeci broj, pa moguce je da je greska. Istovremeno, Ludens jest objavio Dylana broj 200 u boji za istu cijenu kao i c/b, tako da me ne bi cudilo ako Prokleto Blago izadje kao LudEx, i to u boji.

Ali ako to urade, onda se pitam zasto to isto nisu uradili sa brojem 100, Moj Prijatelj Jimi Gitara? Extra edicija je u to doba bila u Ludensovim rukama, tako da je stvarno cudno da su sada to odlucili da pravilno rade.

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 22/12/2011 13:04:18
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:07:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ponavljam sve osim izdavanje sljedečeg broja Demonska maska bilo bi lupanje teže vrste
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8250 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Indijanski Cirkus u Extra seriji je bio c/b zato sto je izasao u SD izdanju, a ne u Ludensu, tako da to nema veze s LudEx odlukama. Mada moram priznat, u Ludensovim Dylanovima oni cesto najavljuju pogresan sledeci broj, pa moguce je da je greska. Istovremeno, Ludens jest objavio Dylana broj 200 u boji za istu cijenu kao i c/b, tako da me ne bi cudilo ako Prokleto Blago izadje kao LudEx, i to u boji.

Ali ako to urade, onda se pitam zasto to isto nisu uradili sa brojem 100, Moj Prijatelj Jimi Gitara? Extra edicija je u to doba bila u Ludensovim rukama, tako da je stvarno cudno da su sada to odlucili da pravilno rade.

Ma neka ostave kako je, vrlo vjerojatno ide Devil Mask. Nisan još nabavija ovaj broja pa tako da ne znam koji je najavljen na unutrašnjoj korici.
Stvarno mi je bilo čudno kod Dylana kad su jubilarni broj stavili u redovnu seriju.

Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 22/12/2011 : 13:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message  Reply with Quote
Svi jubilarci su objavljeni kao specijalna izdanja tako da ne kuzim o cem sad pak vi pricate i zasto se ne bi dalje nastavilo redosljedom.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8250 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Ponavljam sve osim izdavanje sljedečeg broja Demonska maska bilo bi lupanje teže vrste

Sve je moguče, npr. 100-ti broj Marka su izdali u specijalcu, pa nakon godinu-dvi u redovnoj seriji isti taj.
Ništa me ne bi iznenadilo.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/12/2011 : 13:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Piquet je rekao da je Prokleto Blago najavljen u sledecem broju, on je haman vec kupio primjerakKruga Zivota, pa zato se i raspitujemo zasto taj potez od Ludensa, u slucaju da nije greska kao i u Dylanovim izdanjima

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:

Sve je moguče, npr. 100-ti broj Marka su izdali u specijalcu, pa nakon godinu-dvi u redovnoj seriji isti taj.
Ništa me ne bi iznenadilo.

Ma mene ne bi iznenadilo da otvorim strip i da se cijeli raspadne kao extra priča neman iz lagune i još par kasnijih brojeva
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 22/12/2011 : 15:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

apsolutno. nadajmo se da je tipican Ludensov nemar, nebriga, uobicajen jebemese stil, a ne namjera da sad stavi broj 200 opet, iako je 100 (posve opravdano) bio preskocen...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 22/12/2011 : 15:39:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Dodje li ovo na kioske?

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000