Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 22/12/2011 : 15:59:40
|
quote: Originally posted by Curunir
quote: Originally posted by Tonka24
Ponavljam sve osim izdavanje sljedečeg broja Demonska maska bilo bi lupanje teže vrste ![](facepalm.gif) ![](facepalm.gif) ![](facepalm.gif) ![](facepalm.gif)
apsolutno. nadajmo se da je tipican Ludensov nemar, nebriga, uobicajen jebemese stil, a ne namjera da sad stavi broj 200 opet, iako je 100 (posve opravdano) bio preskocen...
Živa istina. Boli njih briga za izdanja i čitatelje... barem ja imam takav dojam. Koliko puta su samo pogrešno napisali podatke na unutrašnjoj stranici korica, npr. "autor lika" Gianluigi Bonelli, ili "u izvedbi" što bi značilo "glavni urednik" - Canzio koji je bio glavni urednik prije sto godina. Pa greške s brojevima epizoda, ne stavljanje uvodne stranice u extra izdanjima. Ne postojanje nikakvog kontakta putem redovitih rubrika s čitateljima... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7794 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 22/12/2011 : 17:18:43
|
sad sam bio našao zex 108 i na zadnjoj korici ima najava džimi gitara kao extra broj,jeste da je i na njemu pisalo da je broj 108 jer je trebao ići kao taj broj,ipak su ga na kraju izdali kao specijal i od tada su sve ostale u boji izdali kao specijale. džimi gitara u extra seriji i dugin most i indijanska magija u redovnoj seriji su preskočeni pa bi na osnovu toga i prokleto blago trebalo biti preskočeno,mada kad pogledamo unazad i vidimo par dilan dogova koje su izdali(reprint SD) i onaj mark (sami sebe reprintovali) mogue da ovo i nije samo greška već namjera da se zaradi još koji dinar.
da mi je znati koliko će nas u kolekciji imati broj 206 pa nakon toga 208.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 22/12/2011 : 17:32:32
|
Nikad necu shvatit kako Ludens dopusta da se ovakve greske (kao najave pogresnih brojeva) uopste desavaju, i to ne jednom, nego cesto... Pa jesu li ti ljudi uopste kompetentni, ili je njih bas briga kako glupo njihova izdanja izgledaju u ovakvim slucajevima...? Majko mila i draga. :( |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 22/12/2011 : 18:05:46
|
Glede "grešaka" da najavljuju pogrešne epizode ( brojeve ) To je samo praktična ušteda papira i tinte tj, iskorištavanje onoga sto je ostalo da ne troše na novi papir i tintu, kako to ne kapirate...
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) |
|
Džedson
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/alien0010.gif)
535 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 22/12/2011 : 18:10:03
|
Ponavljam sve osim izdavanje sljedečeg broja Demonska maska bilo bi lupanje teže vrste ![](facepalm.gif) ![](facepalm.gif) ![](facepalm.gif) ![](facepalm.gif)
apsolutno. nadajmo se da je tipican Ludensov nemar, nebriga, uobicajen jebemese stil, a ne namjera da sad stavi broj 200 opet, iako je 100 (posve opravdano) bio preskocen...
jasno kao dan jebemise stil![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 22/12/2011 : 18:10:05
|
??? Ma ako izađe "prokleto blago" zgadit će mi se ludens do kraja i onaj ko je na čelu istog..Na kakav način oni uzimaju pare, majko mila.. |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]![](http://i24.tinypic.com/27ypf69.gif) Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 22/12/2011 : 18:17:46
|
Sad če doći globinjo i pistai da smo cjepidlake,da uvik nešto njurgamo...samo ga čekam![](lol.gif) ![](lol.gif) Ali evo realno svaka čast Berniju na trajanju, na tolikim izdanjima... Ali brate što je je znaju zasrat samo tako, i ja ne pamtim otkada je ludens došao na scenu oni se niti jednom nisu obratili čitateljima. |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 22/12/2011 : 18:22:28
|
Imaš pm.. |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]![](http://i24.tinypic.com/27ypf69.gif) Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 22/12/2011 : 18:23:37
|
aha, zove Globo...jadni Tonka24... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Posted - 22/12/2011 : 18:40:22
|
quote: Originally posted by teller
aha, zove Globo...jadni Tonka24...
Ma ne, u vezi aukcija![](icon_smile_big.gif) |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47426 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/12/2011 : 18:45:21
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by acestroke
Indijanski Cirkus u Extra seriji je bio c/b zato sto je izasao u SD izdanju, a ne u Ludensu, tako da to nema veze s LudEx odlukama. Mada moram priznat, u Ludensovim Dylanovima oni cesto najavljuju pogresan sledeci broj, pa moguce je da je greska. Istovremeno, Ludens jest objavio Dylana broj 200 u boji za istu cijenu kao i c/b, tako da me ne bi cudilo ako Prokleto Blago izadje kao LudEx, i to u boji.
Ali ako to urade, onda se pitam zasto to isto nisu uradili sa brojem 100, Moj Prijatelj Jimi Gitara? Extra edicija je u to doba bila u Ludensovim rukama, tako da je stvarno cudno da su sada to odlucili da pravilno rade.
Ma neka ostave kako je, vrlo vjerojatno ide Devil Mask. Nisan još nabavija ovaj broja pa tako da ne znam koji je najavljen na unutrašnjoj korici. Stvarno mi je bilo čudno kod Dylana kad su jubilarni broj stavili u redovnu seriju.
najavljen je prokleto blago |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47426 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/12/2011 : 18:47:05
|
Glede "grešaka" da najavljuju pogrešne epizode ( brojeve ) To je samo praktična ušteda papira i tinte tj, iskorištavanje onoga sto je ostalo da ne troše na novi papir i tintu, kako to ne kapirate...
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif)
pa naravno,boli njih k. šta se neko buni |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 22/12/2011 : 19:33:49
|
meni odgovara ako izadje prokleto blago u boji. bolje i tako,nego lazni specijal koga cu momentalno utopiti coveku koji ne prati forum.![](icon_smile_evil.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
split85
Advanced Member
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8288 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
dsormaz1
Advanced Member
![](AvatarUpload/gradjanski1(1).jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 22/12/2011 : 20:10:21
|
quote: Originally posted by zlatan bihac da mi je znati koliko će nas u kolekciji imati broj 206 pa nakon toga 208.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Ja sigurno neću kupovati br.207 ako će izaći epizoda "Prokleto blago". |
Edited by - dsormaz1 on 22/12/2011 20:12:37 |
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 22/12/2011 : 20:27:27
|
u ludensovom specijalu prokleto blago desila se greska pa je sad zele mozda ispraviti izdajuci taj broj u ekstra seriji... salu na stranu....greska je bila na prvoj stranici stripa...posto su radili epizodu iz originalnog zenith izdanja a ne iz tutto serije zagpra..ostavili su natips da je scenario uradio nolitta..ali to je naravno netacno...scenario je uradio sclavi i tu je u totto zagoru ispravljeno..ali eto to je ostalo i u ludens izdanju pogresno napisano nolitta.... |
|
Pavel
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 22/12/2011 : 21:04:33
|
Mnogo veći bezobrazluk je bilo što su prvi gigant proglasili četvrtim, valjda kako bi ljudi kupili i prethodna tri koji se u Italiji nisu numerirali pa ispada da imamo i više giganata od Talijana. Sad će dvaput objaviti istu epizodu u dvije različite edicije računajući da će ljudi kupiti kako ne bi imali rupu u kolekciji. Baš jadno. |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 22/12/2011 : 21:32:44
|
quote: Originally posted by Džedson
jasno kao dan jebemise stil![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
uh, i treba jebemise (=svrbi me q), ali neka, jebemese (=neki mene jebu) više zaslužuju![](icon_smile_big.gif) eh, jedno slovo, itekako znaci... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/12/2011 : 21:41:04
|
Da, barem prema najavi (kupio sam danas Krug života), dobit ćemo ponovno Prokleto blago... Sad se pitam, treba li mi to, nakon što imam ZS izdanje (bio mi je velika patnja u djetinjstvu, tek nedavno sam ga nabavio) i onaj užas od boje od Ludensa? Ovo je praktički prvo c/b izdanje, hm... Eto, to su tipična razmišljanja bolesnika od virusa zvanog Zagor, a to baš ne treba kupiti, e baš ne treba! |
|
almon
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
238 Posts
Member since 13/11/2009 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Camilo2.jpg)
Croatia
8204 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 23/12/2011 : 00:41:20
|
ma dajte ljudi, to je greška, ni prva ni zadnja pod kojim je ono naslovom najavljen DDEX Morgana, 'priviđenje' ili tako nekako... u ovom slučaju su jednostavno uzeli najave iz originala, ana gašpar je prevela i za divno čudo, strip se zove kako je i objavljen, mogla ga je prekrstit u ukleto blago, blago prokletih ili slično |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 23/12/2011 : 01:40:07
|
![](icon_smile_big.gif)
ali mislim da odavno prevodi elžbjeta, ne anica. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
feka82
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/w601093938605.5151.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 23/12/2011 : 09:38:36
|
isto tako ne razumijem zasto na zadnjoj korici redovne serije zagora ubace umjesto "u slijedecem broju" i naslovnicu tog junaka , neku drugu naslovnicu i to "potrazite na kioscima" , pa covjek po internetu mora traziti da vidi koja je to naslovnica ![](icon_smile_evil.gif) |
feka |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|