Po meni nema nikakve,ali apsolutno nikakve potrebe za edicijom KLASIK Ok ja uziman zbog kultnih epizoda da iman u jednoj svesci, sve skupa...ali to je čista komercijala.
Jesi li ti svjestan koliko si kontradiktoran i to u dvi rečenice jedne iza druge.
Sta kompliciraju sebi zivot ako ima taj specijalac blaga neka ga stavi odmah poslije ovog extra i gotovo sta sada kenjaju da nije bilo ni SB niti Lud-a ne bi ga majci ovako pisali.Ne daje nitko novce ako nece,a ako vec imas taj broj stavi si ga na policu i gotovo. Kamo srece da ja imam vremena muciti se u zivotu sa banalnoscu...a ovo pisem jer imam cajta izmedju obaveza ( citaj: strebanje iz profesionalnih knjiga) Izbjegavajte rupe na policama popunite ih ako imate sa cime... Ako izadje opet u boji pa sta onda mozda bude mat ili masniji papir ili delux edicija....za prave kolekcionare isti broj u vise vrsta papira...
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
I "Moj prijatelj Jim Gitara" je bio najavljivan u jednom Zagoru, tacnije u br. 108. Tragedija na Karnevalu (Na poledjini su tada stavljali sta je jos u prodaji), a pod istim je rednim brojem (108.) najavljen. O.o
Momci, ima razlike izmedju NAJAVE i REKLAME. To o cemu alanford prica je REKLAMA za Zagor Extra izdanja, to nije NAJAVA za sledeci broj. U Zagoru LudEx broj 108, najava je za broj 109, u stvari Pobunjenici iz Louisiane, tako da su izdali upravo ono sto su rekli. Sada, u ovom slucaju sa najavom za Prokleto Blago, je li u pitanju Najava ili Reklama? Ima li neko sliku da moze ovdje da je stavi?
Ovo je NAJAVA za sledeci broj (u Zag LUD Extra 108), kao sto vidite najavljuju broj 109, Pobunjenici iz Louisiane. To su najavili, i to je upravo bio sledeci broj.
Ovo ispod je REKLAMA na zadnjoj korici istog stripa. Kao sto vidite, reklamiraju Ludensova izdanja Zagor Extra, redovni Zagor, DD Ex i DD redovni. Naravno, greskom su obiljezili Moj Prijatelj Jim Gitara da pripada u Extra ediciji, ali ovo nije najava da je to sledeci broj.
Koji je sada slucaj sa ovim Zagor Ex 206 brojem? Je li najava za 'Prokleto Blago', ili je u pitanju samo reklama?
U pitanju je NAJAVA, dakle na unutrašnjosti zadnje korice stoji da je slijedeći broj extra edicije, dakle broj 207, Prokleto blago... Nema sumnje da će Ludens klapa to ponovno objaviti... Samo se nadam da neće biti u boji...
Prvo sam kupio 'Prokleto blago' kao Dnevnikov gigant, pa onda kao Ludensov specijal, onda mi se svidio u HC izdanju, pa sam i njega kupio. Sad bi ga trebao opet ga kupiti i u redovitom, a za par godina i u klasik izdanju, koju redovito kupujem.
Hmm..a, ono, ne smatram se baš nekim velikim Zagor fanom. Zanima me kako to izgleda kod onih koji se smatraju velikim fanovima
ma dajte ljudi, to je greška, ni prva ni zadnja pod kojim je ono naslovom najavljen DDEX Morgana, 'priviđenje' ili tako nekako... u ovom slučaju su jednostavno uzeli najave iz originala, ana gašpar je prevela i za divno čudo, strip se zove kako je i objavljen, mogla ga je prekrstit u ukleto blago, blago prokletih ili slično
Nadam se da si u pravu, da će u Ludensu uvidjeti besmisao ponovnog objavljivanja "Prokletog blaga" i da ćemo u broju 207 dobiti "Demonsku masku". Imaju dovoljno vremena...
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Originally posted by velka031 Nema sumnje da će Ludens klapa to ponovno objaviti... Samo se nadam da neće biti u boji...
neće biti u boji...
Znaci ipak ide Prokleto blago. Ne kontam cemu to, pa preskocili su Jim Gitara i strpali u specijal, gdje je izasao i ovaj prvi pomenuti. Sada opet bezveze ostade onda rupa jer ce uvijek faliti taj jedan broj u extra seriji.
Znači ipak ide i to u c/b varijanti. OK. Meni ne smeta, uzimam. Ali mislim da je Ludens onda trebao tako da objavi i broj 100 u extra i Klasik ediciji.
They have money for wars, but can't feed the poor!