Author |
Topic  |
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 25/12/2011 : 18:53:44
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by velka031 Nema sumnje da će Ludens klapa to ponovno objaviti... Samo se nadam da neće biti u boji...
neće biti u boji...
Znaci ipak ide Prokleto blago. Ne kontam cemu to, pa preskocili su Jim Gitara i strpali u specijal, gdje je izasao i ovaj prvi pomenuti. Sada opet bezveze ostade onda rupa jer ce uvijek faliti taj jedan broj u extra seriji.
Moguce je da su to uradili zato sto Jim Gitara ima 130 stranica, dok Prokleto Blago ima 100. Redovna ili Extra serija nikad ne objavljaju brojeve vece od 100 stranica, to ostavljaju za Specijal i Klasik edicije. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
kasper
Advanced Member

10921 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19382 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 25/12/2011 : 19:57:20
|
odlično, iako se bojim kakav če biti taj c/b strip jer ako je u originalu u boji,i ako se mu oduzmu boje postane više siv nego crnobijel...ali ajde da vidimo konačno i to PROKLETO BLAGO u prekrasnom Ferri crtežu brez drečavih(starinskih boja)...možda i postoji u originalu koja nekolorirana verzija?...ne mrzim boje ali ako je loš kolor radije vidim strip crnobijelo...odlično Ludens. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 25/12/2011 : 21:11:30
|
Nisam ljubitelj kolora, nekad ga je lijepo vidjeti za promjenu, i zato bilo bi stvarno lijepo vidjeti Prokleto blago u CB verziji. |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 25/12/2011 : 21:14:23
|
quote: Originally posted by kasper
Sjajno, taj kolor u Prokletom blagu mi je oduvek bio odvratan 
Slažem se, kolor je bio loš Ovim ćemo imati prva tri Zagor kolorca u c/b varijanti |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/12/2011 : 22:20:00
|
quote: Originally posted by velka031 Nema sumnje da će Ludens klapa to ponovno objaviti... Samo se nadam da neće biti u boji...
neće biti u boji...
Znaci ipak ide Prokleto blago. Ne kontam cemu to, pa preskocili su Jim Gitara i strpali u specijal, gdje je izasao i ovaj prvi pomenuti. Sada opet bezveze ostade onda rupa jer ce uvijek faliti taj jedan broj u extra seriji.
kako ne kontas? treba izmusti svaku kintu od budala, i to im uistinu uspijeva. e pa neka onda, dabogda nakon toga poceli i s objavljivanjem po dvije verzije svakog stripa, jednom na kojoj pise extra crnom bojom i drugom na kojoj pise ekstra ljubičastomaslinastom... i obje bi se prodale. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 25/12/2011 : 22:33:26
|
quote: Originally posted by Curunir kako ne kontas? treba izmusti svaku kintu od budala, i to im uistinu uspijeva. e pa neka onda, dabogda nakon toga poceli i s objavljivanjem po dvije verzije svakog stripa, jednom na kojoj pise extra crnom bojom i drugom na kojoj pise ekstra ljubičastomaslinastom... i obje bi se prodale.
Zagor je kao kondom. Bolje ga je imati kada ti ne treba nego ga nemati kada ti treba. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4349 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19382 Posts
Posted - 25/12/2011 : 22:41:50
|
ako ide PROKLETO BLAGU c/b ja tu ne vidim neko muzenje budala, ipak če to bit premierno bez boja izdanje tog jubilejca kod nas i šire...a kako je to Ferri u najboljim danima i odlična priča...meni je to ok....a, i budale su(smo) ljudi...bar mislim. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
pwild
New Member

120 Posts
Member since 11/09/2011 |
Posted - 25/12/2011 : 22:51:51
|
quote: Originally posted by acestroke
neće biti u boji...
Moguce je da su to uradili zato sto Jim Gitara ima 130 stranica, dok Prokleto Blago ima 100. Redovna ili Extra serija nikad ne objavljaju brojeve vece od 100 stranica, to ostavljaju za Specijal i Klasik edicije.
zašto onda nisu objavili indijansku magiju u redovnoj seriji?! |
 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

.jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 25/12/2011 : 23:07:38
|
Zato jer je g...d koji/a zna da je Zagor ovdje ona milka sa reklame koja gurka i nastavlja gurkati.. Užas! Ako izađe demonska maska povlačim sve ovo |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/12/2011 : 23:08:25
|
neće biti u boji...
Moguce je da su to uradili zato sto Jim Gitara ima 130 stranica, dok Prokleto Blago ima 100. Redovna ili Extra serija nikad ne objavljaju brojeve vece od 100 stranica, to ostavljaju za Specijal i Klasik edicije.
to nema nikave veze. uostalom, govore li ti sto stripovi "nemoguca dimenzija" ili "opsjednuti"? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 25/12/2011 : 23:14:16
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
Zato jer je g...d koji/a zna da je Zagor ovdje ona milka sa reklame koja gurka i nastavlja gurkati.. Užas! Ako izađe demonska maska povlačim sve ovo

|
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
Edited by - bjelolasica on 25/12/2011 23:14:31 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22363 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 25/12/2011 : 23:15:45
|
quote: Originally posted by teller
ako ide PROKLETO BLAGU c/b ja tu ne vidim neko muzenje budala, ipak če to bit premierno bez boja izdanje tog jubilejca kod nas i šire...a kako je to Ferri u najboljim danima i odlična priča...meni je to ok....a, i budale su(smo) ljudi...bar mislim.
Ovaj strip u tusu je sigurno vizuelno bolji od obojenog, problem je ako objave strip u boji sa sivim tonovima(materijal u boji), e to ce biti sranje. |
 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

.jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 25/12/2011 : 23:21:52
|
@bjelolasica
Sad će Curunir nešto na to,ne boj se..
...204,205,206,208 WTF? |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
 |
|
Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 25/12/2011 : 23:50:33
|
ako ide PROKLETO BLAGU c/b ja tu ne vidim neko muzenje budala, ipak če to bit premierno bez boja izdanje tog jubilejca kod nas i šire...a kako je to Ferri u najboljim danima i odlična priča...meni je to ok....a, i budale su(smo) ljudi...bar mislim.
Ovaj strip u tusu je sigurno vizuelno bolji od obojenog, problem je ako objave strip u boji sa sivim tonovima(materijal u boji), e to ce biti sranje.
Je, sigurno će si ekipa u Ludensu dati truda i "očistiti" devedeset četiri stranice puta pet vinjeta po stranici kako bi nam priuštili to zadovoljstvo. Ni puno manje stvari ne žele napraviti |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 26/12/2011 : 00:40:36
|
quote: Originally posted by pwild
neće biti u boji...
zašto onda nisu objavili indijansku magiju u redovnoj seriji?!
Ko ce znat. Rekao sam 'moguce' je, a ne sigurno je ovako ili onako. Zar je Ludens upotrebljavo zdrav razum u bilo kojim odlukama zadnjih par godina? |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 26/12/2011 : 00:45:42
|
quote: Originally posted by Curunir
neće biti u boji...
to nema nikave veze. uostalom, govore li ti sto stripovi "nemoguca dimenzija" ili "opsjednuti"?
To je istina, ali u tom slucaju su produzili te sveske zbog preskocenih epizoda, potez koji je SD zasrao, a ne Ludens (nevjerovatno, zar ne, da se bar u necemu Ludens ne moze krivit). Sta je znam, kao sto sam rek'o pwildu, samo predpostavljam da je to razlog, ali pojma nemam koji je qrc kriv.
Ipak, na osnovu svega sto sam ovdje cuo i procitao, ja sam trenutno 99% ubjedjen da ce sledeci broj biti Demonska Maska, a NE Prokleto Blago. To sto su najavili Prokleto Blago je sigurno Ludensova greska, da je bogdom to zadnja greska s njihove strane, ali na zalost, moramo biti realni
 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22363 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 26/12/2011 : 02:18:26
|
quote: Originally posted by Pavel
Ovaj strip u tusu je sigurno vizuelno bolji od obojenog, problem je ako objave strip u boji sa sivim tonovima(materijal u boji), e to ce biti sranje.
Je, sigurno će si ekipa u Ludensu dati truda i "očistiti" devedeset četiri stranice puta pet vinjeta po stranici kako bi nam priuštili to zadovoljstvo. Ni puno manje stvari ne žele napraviti
nemaju sta da "ciste", ako imaju originalne skenove u tusu problem je rijesen. ako nemaju jebiga |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19382 Posts
Posted - 26/12/2011 : 02:30:14
|
ako nemaju or.skenove u tušu imaju bar 14 dana da jih nabave, bar če imati opravdan razlog kašnjenja izdanja koji se najavljuje svakih 24 dana...nadam se da kad su več odlučili cb neče zasrat, dvojka kol.Zagora me uvijerila da kad se potrute i oni znaju nešto napravit kako treba, nadam se da me več trica ne razočara...i čemu dvojbe ide u boji ili ne? zar na najavljenom stripu ne stoji cijena izdanja?valjda niste svi oni sa Iwodovog avatara pa očoravili...dajte sken pa da to vidimo mi kojima drk...anje nije još oštetilo vid...nemam još taj Krug života,bio sam na poslu tih dana,kupujem u utorak. |
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
|
darkwoodaxe
Senior Member

Croatia