meni ne smeta PROKLETO BLAGO u extra seriji ali ako je crno/bijelo otisnuto,jer šta če mi još jedno u boji? mada, nije to potez najbolji jer u oba slučaja: 1.ako je u boji, bezveze jer več imamo u specijalu 2.ako je c/b opet bez veze jer je original u boji pa onda kad se takvo izdanje otisne bez boja ne dobijemo c/b več sivo, jedino ako postoji koji original bez boja pa da dobijemo cb Ferri crtež PROKLETOG BLAGA...
nadam se ipak da je zajeb i da če ići DEMONSKA MASKA...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
neka otisnusvaki brojpos sto puta pa da ga stavimo pored wc solje da imamo i za to ....
Da stvarno malo pretjeruju. Po meni nema nikakve,ali apsolutno nikakve potrebe za edicijom KLASIK Ok ja uziman zbog kultnih epizoda da iman u jednoj svesci, sve skupa...ali to je čista komercijala.
Nemojte sada za svojim licnim strastima. Iako je vec objavljeno u specijalcu (koja glupost, mogli su to u KLASIK ako su vec morali) ono po pravilu mora da izadje u extra ediciji jer tamo i pripada.
Ne slažem se, jer kad bi gledali gdje sto pripada po redu, onda je ludens u puno edicija zeznuo...tako da bi bila blamaža ponovo u extra seriji izbaciti ono sto je bilo u specijal seriji.Gdje bi onda bilo kraja pomješanosti?
Bilo bi jos gore da zbog njihovoh tikova edicija extra koja reprintuje regularnu seriju i kod nas i kod italijana ima gomilu tih rupa. Ovde je vec rec o kolekcionarstvu. Jedva sam zaredao neke zagijeve extra brojeve i sad treba da sa broja 199 skoci na 201. I gledaj to ovako-da se pojavi u extra ediciji odmah bi video ovaj moj primerak KLASIKA "indijanski cirkus" u topicu "vrijeme darivanja"
Bilo bi jos gore da zbog njihovoh tikova edicija extra koja reprintuje regularnu seriju i kod nas i kod italijana ima gomilu tih rupa. Ovde je vec rec o kolekcionarstvu. Jedva sam zaredao neke zagijeve extra brojeve i sad treba da sa broja 199 skoci na 201. I gledaj to ovako-da se pojavi u extra ediciji odmah bi video ovaj moj primerak KLASIKA "indijanski cirkus" u topicu "vrijeme darivanja"
taman znas da je preskoceno kada u nas ide to numeroloski , onda nisu trebali ici ispred pa je unas 206 ti broj extra a u italiji 199 kad cemo vec da tjeramo svoje po meni je to glupo
Indijanski Cirkus u Extra seriji je bio c/b zato sto je izasao u SD izdanju, a ne u Ludensu, tako da to nema veze s LudEx odlukama. Mada moram priznat, u Ludensovim Dylanovima oni cesto najavljuju pogresan sledeci broj, pa moguce je da je greska. Istovremeno, Ludens jest objavio Dylana broj 200 u boji za istu cijenu kao i c/b, tako da me ne bi cudilo ako Prokleto Blago izadje kao LudEx, i to u boji.
Ali ako to urade, onda se pitam zasto to isto nisu uradili sa brojem 100, Moj Prijatelj Jimi Gitara? Extra edicija je u to doba bila u Ludensovim rukama, tako da je stvarno cudno da su sada to odlucili da pravilno rade.
Indijanski Cirkus u Extra seriji je bio c/b zato sto je izasao u SD izdanju, a ne u Ludensu, tako da to nema veze s LudEx odlukama. Mada moram priznat, u Ludensovim Dylanovima oni cesto najavljuju pogresan sledeci broj, pa moguce je da je greska. Istovremeno, Ludens jest objavio Dylana broj 200 u boji za istu cijenu kao i c/b, tako da me ne bi cudilo ako Prokleto Blago izadje kao LudEx, i to u boji.
Ali ako to urade, onda se pitam zasto to isto nisu uradili sa brojem 100, Moj Prijatelj Jimi Gitara? Extra edicija je u to doba bila u Ludensovim rukama, tako da je stvarno cudno da su sada to odlucili da pravilno rade.
Ma neka ostave kako je, vrlo vjerojatno ide Devil Mask. Nisan još nabavija ovaj broja pa tako da ne znam koji je najavljen na unutrašnjoj korici. Stvarno mi je bilo čudno kod Dylana kad su jubilarni broj stavili u redovnu seriju.
Piquet je rekao da je Prokleto Blago najavljen u sledecem broju, on je haman vec kupio primjerakKruga Zivota, pa zato se i raspitujemo zasto taj potez od Ludensa, u slucaju da nije greska kao i u Dylanovim izdanjima
Ponavljam sve osim izdavanje sljedečeg broja Demonska maska bilo bi lupanje teže vrste
apsolutno. nadajmo se da je tipican Ludensov nemar, nebriga, uobicajen jebemese stil, a ne namjera da sad stavi broj 200 opet, iako je 100 (posve opravdano) bio preskocen...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!