Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Brdar
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/tex(3).jpg)
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 26/12/2011 : 15:48:35
|
Crtež ti i nije vrhunski, ali ideje i smisao za humor su savršene. Care! ![](icon_smile.gif) |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Tonka24
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Brdar
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Posted - 26/12/2011 : 16:16:56
|
svi ovi radovi su stari nekoliko godina. u to doba sam 'otkrio' photoshop, a buduci da mi je uvijek bila zelja raditi stripove u koloru (digitalnom), vise sam paznju obracao na usavrsavanje koloriranja, a buduci da su u pitanju parodije, pretpostavio sam da ce to biti neka mala vrsta pokrica za poprilicno kritican crtez. ![](icon_smile_blush.gif)
sto se ideja i smisla za humor tice, hvala na komplimentima! ![](icon_smile.gif) |
Edited by - Brdar on 26/12/2011 16:18:21 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/tex(3).jpg)
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 26/12/2011 : 17:27:09
|
Umalo se nisam udavio od smijeha na onome "Hoće li to, momci?" ![](icon_smile_big.gif) |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
Edited by - selanne on 26/12/2011 17:27:21 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Hajo
Senior Member
![](AvatarUpload/255thf6.jpg.gif)
1897 Posts
Member since 26/12/2008 |
|
Snake Plissken
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Snake 2.jpg)
Serbia
707 Posts
Member since 05/07/2011 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Posted - 04/01/2012 : 13:44:04
|
quote: Originally posted by solar
Ovo je čak bolje od one Toninellijeve parodije Zagora. ![](icon_smile_big.gif)
Pa ovo je vec pravi kompliment za mene, jer smatram da je Toninellijeva parodija stvarno odlicna. Hvala, Solar, hvala puno!
A hvala i ostalima na potpori! |
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Posted - 24/02/2012 : 22:40:55
|
Izvinjavam se svima, doslo je do tehnickih poteskoca zbog kojih sam morao ukloniti kompletan strip, pa molim moderatore da ili zakljucaju ili obrisu ovaj topik.
Hvala na razumijevanju. |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|