Author |
Topic |
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 28/12/2011 : 10:24:37
|
quote: Originally posted by REJS
Izmedju iznosenih i izlizanih stvari uvek biram nove
Zato valjda i citas samo novog Zagora, glanc, od Ludens i VC, a onog starog iz ZS ne jebes :P |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21095 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 28/12/2011 : 11:50:52
|
Udata zena !!!! Podseca na gomilu sati jahanja,znojenja i veliku kilometrazu necijeg slinavog k.... Zatim oralke obostrane ili popularne 69,prskanja po licu,trpanja u g...sibanja po guz...ponizavanja.Pa uspomene dok vecerate sa njom,secanje na bivseg muza,mozda njegov ogromni krivi ud,a zatim neraskidivi sastanci zbog dece. Onda opravdavanje da je njena presorika samo zato sto je prirodno takva a ne zbod svakodnevnog seksa sa bivsim i to vise puta na dan.Njen odgovor voleli smo se vama ce doneti mnogo,mnogo olaksanja i bice vam mnogo mnogo lakse. Kada za 8 mart i dan zaljubljenih kupite neki skupi poklon uvek se mozete setiti njene bivse ljubavi kako otkovcava slic i kaze draga dodji da uzmes poklon koji najvise volis.
Da li to zelimo u zivotu,isisanu cokoladicu izvozenu biciklu,izlupani auto ili novi neubrani mirasljavi cvetak.
Moderni i moralisti neka me preskoce,odmah da kazem da sam seljacina i patrijahalna majmuncina u tom pogledu,ne treba mi fraza gde ti zivis u kom veku ili tako to.Izmedju iznosenih i izlizanih stvari uvek biram nove,takav sam rodjen i umrecu,a modu i standarde odredjujem ja a e ne vreme ulica i belosvetskla javnost.
Ufff, Rejs, sad ćeš da izbedačiš većinu forumaša, to jest sve one koji nisu oženili nevine devojke. Šta li su sve radile one pre braka??? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 28/12/2011 : 12:09:40
|
Zivele u manastirima, svasta i od tebe. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 28/12/2011 : 12:28:16
|
Udata zena !!!! Podseca na gomilu sati jahanja,znojenja i veliku kilometrazu necijeg slinavog k.... Zatim oralke obostrane ili popularne 69,prskanja po licu,trpanja u g...sibanja po guz...ponizavanja.Pa uspomene dok vecerate sa njom,secanje na bivseg muza,mozda njegov ogromni krivi ud,a zatim neraskidivi sastanci zbog dece.
a ove neudate to inače ne praktikuju? |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 28/12/2011 : 12:33:00
|
quote: Originally posted by Imrahil
Udata zena !!!! Podseca na gomilu sati jahanja,znojenja i veliku kilometrazu necijeg slinavog k.... Zatim oralke obostrane ili popularne 69,prskanja po licu,trpanja u g...sibanja po guz...ponizavanja.Pa uspomene dok vecerate sa njom,secanje na bivseg muza,mozda njegov ogromni krivi ud,a zatim neraskidivi sastanci zbog dece.
a ove neudate to inače ne praktikuju?
Da ali ovo je sigurica da je tako Kod neudatih se mozes barem nadati da nije |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 28/12/2011 : 12:45:27
|
Jebi ga odrastao sam uz Tinta Brasa i domacu kinematografiju,to je valjda unistilo moju psihu i ostavilo trajne posledice. Ko je jednom odgleda o Limeni Dobos,Kljuc,Mirandu i nas praznik Kurvi nikada ne koristi izraz vodjenje ljubavi vec trpanje.a devojkama za osmi Mart ne zeli da poklanja cvece. Pa tacnoi je da ne citam novog Zagora ali iz Zlatne serije biram brojeve koji su n ajmanje dodirivani Sto se tice braka i pisljivog potpisa vezanog za njega,uvek bi pre odabrao zenu koja je bila u braku recimo 1 godinu nego devojku koju su guzili 5 godina u vanbracnoj zajednici,manje je punjena i razmazivana prirodnim gelom. |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
|
feniks
Senior Member
1922 Posts
Member since 08/05/2004 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 28/12/2011 : 13:16:47
|
Cudni bre ljudi ponekad. Ja nevinu nikad ne bih zenio, visok procenat zena (necu bas da kazem 99% da ne ispadnem prljavi seksista :D) u zivotu pre ili kasnije pozeli da proba i tudju motiku. Zene se bre gotove snajke, sto su prosle svaki devojacki blud, znas da ce s tobom bude mirna i normalna.
A i sta da radim sa curom od 25-30 godina koja je neiskusna ili nedajboze nevina :D Da ne govorim sto mi to mnogo govori o njoj kao osobi, ne jebem ja puno te "cuvam se za pravog" gluposti. Sta je radila u najboljim godinama ako se nije heftala u slas ? Cccc... :D |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 28/12/2011 : 14:16:53
|
quote: Originally posted by ponki
@ REJS
Razmisljas li kad neku djevojku poljubis koliko si samim tim cinom k...a indirektno popusio i kome sve
O tome cesto razmisljam,sto mozes videti po mojim neznim razmisljanjima o zenama.Na zalost nevine devojke koje takve udju u brak ostatak zivota provedu u varanju muzeva,sedenju pored kompa do kasno u noc sto je prva faza.Posle virtuelnog varanja kada opipaju potencijalnog kandidata,provere koliko je siguran i diskretan (koliko dobro ume da odglumi finog)odluce se za sastanak.Ako tu padne sex onda je prva i najteza barijera probijena i one ulaze u zakasneli promet. Znam i zene koje imaju po 40 godina i jos nisu prevarile muza,lome se oko grize savesti,osecaja krivice prema porodici i iz religijskih razloga.Imaju jaku zelju da probaju ali jednostavnu nesmeju da se usude. |
|
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 28/12/2011 : 17:08:27
|
Moderni i moralisti neka me preskoce,odmah da kazem da sam seljacina i patrijahalna majmuncina u tom pogledu,ne treba mi fraza gde ti zivis u kom veku ili tako to.Izmedju iznosenih i izlizanih stvari uvek biram nove,takav sam rodjen i umrecu,a modu i standarde odredjujem ja a e ne vreme ulica i belosvetskla javnost.
He,he... Zbog ovog otvaranja duše, sve ti je oprošteno. Bar si iskren. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 28/12/2011 : 17:10:25
|
Taj niz postova je stvarno vanredan bio, ali dovoljno sam ga slao u tri majcine, pa reko, aj sad da preskocim :D |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 28/12/2011 : 17:32:07
|
Ova ceka pravog,ali kojos hoce ovu jadnicu bez iskustva.Ko?
[URL=http://www.zaslike.com/][/URL]
Jadnica! Nema ni za cipele, bosonoga... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 28/12/2011 : 21:02:08
|
Pa u danasnje vreme pedera i nasminkanih,svakog ko me nazove seljacinom sirovinom mogu samo da kazem hvala brate tome sam oduvek tezio,ali ako bi me neko oterao u materinu onda bih njegovoj kevi ili seki ....tamo gde je najsladja. |
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 28/12/2011 : 21:19:04
|
U sustini covek bi se i dao uvrediti na ovu konstataciju, ali buduci da dolazi od ove imitacije ljudskosti sto ide pod "REJS", cemu trud :P |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 29/12/2011 : 07:38:10
|
Nabijajte postove,samo napred, imiganirani Klark Kentovi me ne zanimaju svi ovde mogu da budu Zagor ili Mister no.Ali ja nemam vremena da se prepucavam sa dokonim ribicama koje vole crvice i bacaju ih gladnim ribicama.Ostalim ljudima odavde svaka cast,a onima koji se pljuju preko tastature mogu reci samo ovo,ne volim da jedem g....ovde sve sto imam nekom da kazem kazem u oci,jer pred tastaturom moze da bude i maloletno dete,starac i invalid pa bi se zbog toga osecao ruzno i bedno. Ende za doticnu osobu sa moje strane jer covek kome ni lice neznam me uopste i ne zanima.Hvala bogu da ce svetom vladati ubistva nasilje i ratovi kada te neki upisanko pljuje i tera u materinu sta ocekujemo od ljudi s kojima delimo svakodnevni zivot poslove i ostale stvari. Evropo cekaces dugo na neke!!! |
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 29/12/2011 : 13:13:28
|
Evropo cekaces dugo na neke!!!
Na mene ne ceka jos od 2006., imam belgijsko drzavljanstvo. Prijatan dan u svom malom klerosovinistickom svetu, ne zaboravi da pises ! |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 29/12/2011 : 15:41:39
|
Sta cemo,po uzoru na dobre serije filmove ili knjige i stripovi.com moraju da imaju zlu osobu ili svoju frau Gabrijelu.Ko bi inace bio vegeta svakoj corbi,ko to odgovarao kada mu se ne pominje nigde ime.Uljez koji se hvali infiltracijom u moderne tokove,vec vidim u gomili evropljanina nase gore list sa flasom radze u parku proslavlja ulazak u svet bledolikih. Meni je mama kupila smoki a neko to nema da jede.Culi ste imam smoki,bogat sam.a imam i njivu pored Male Krive Grede i to Ektar i dvaes ari,ariiii sa naglaskom. |
|
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 29/12/2011 : 15:52:22
|
Mislim da bi se na ovom sajtu trebalo postaviti pitanje ljudi koji proviciraju,ili izazivaju ceste provokocaije drugih forumasa.Ako je neko nevaspitan i bezobrazan jednostavno treba se skine sa necije grbaca,psovke prozivanje rodbine je govedarski nacin obracanja i direktno krsi norme ljudkog i kulturnog ponasanja.Covek moze da dobije triper a na ovom sajtu buljasa koji smara i proziva i provocira. Ovde me pre svega zanima dobro druzenje,stripovi i umesni humor i malo ironije ne skode ali me nerviraju bolesnici. |
|
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 29/12/2011 : 16:04:30
|
Daj prijatelju, idi oteli neku kravu, procitaj nekog Zagora, ne truj vise...mislim, nisi ni uvredljiv, to zahteva neki nivo inteligencije ipak. |
|
|
REJS
Senior Member
Serbia
2891 Posts
Posted - 29/12/2011 : 16:27:02
|
Mislim da smo sa ovim zavrsili za sva vremena,nema potrebe da se ikada vise u zivotu sa ovakvima izgubi ni sekund.Moja farma je jedna od najboljih u Srbiji i mogu da kupim traktor i evropsko drkaljanstvo,a opet volim da uzivam u mirisu sena jerbo jeb...evropu bez mirisa cvarci i kiseo kuupuss.Zbogom necu ti cak ni pisati moram da jurim devojkeee i snajke po avlijama!!!Ihhh sto se izdadooo.Uhhh |
|
|
|
Topic |
|