forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 udata je ona majko....
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/12/2011 : 08:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
http://cndb.com/phpBB2/viewtopic.php?f=14&t=24019&start=120

O one su volele i bile zaljubljene!!! Pitanje je da li bi vi jednoj od ovih srecno zaljubljenih jednog dana za Dan Zaljubljenih poklonili nesto nezno je zagrlili i rekli jedina volim te.Iskreno?

Ja bih se licno potrudio da moj poklon bude mnogo perverzniji gadniji od ovog sto dobijaju ovde,samo tako bi se osecao kao normalan covek.

Problem i nije problem dok ne dobije sliku ,pravu istinitu prljavu sliku stvarnosti.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/12/2011 : 10:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by REJS

Izmedju iznosenih i izlizanih stvari uvek biram nove

Zato valjda i citas samo novog Zagora, glanc, od Ludens i VC, a onog starog iz ZS ne jebes :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21095 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/12/2011 : 11:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:

Udata zena !!!!
Podseca na gomilu sati jahanja,znojenja i veliku kilometrazu necijeg slinavog k....
Zatim oralke obostrane ili popularne 69,prskanja po licu,trpanja u g...sibanja po guz...ponizavanja.Pa uspomene dok vecerate sa njom,secanje na bivseg muza,mozda njegov ogromni krivi ud,a zatim neraskidivi sastanci zbog dece.
Onda opravdavanje da je njena presorika samo zato sto je prirodno takva a ne zbod svakodnevnog seksa sa bivsim i to vise puta na dan.Njen odgovor voleli smo se vama ce doneti mnogo,mnogo olaksanja i bice vam mnogo mnogo lakse.
Kada za 8 mart i dan zaljubljenih kupite neki skupi poklon uvek se mozete setiti njene bivse ljubavi kako otkovcava slic i kaze draga dodji da uzmes poklon koji najvise volis.

Da li to zelimo u zivotu,isisanu cokoladicu izvozenu biciklu,izlupani auto ili novi neubrani mirasljavi cvetak.

Moderni i moralisti neka me preskoce,odmah da kazem da sam seljacina i patrijahalna majmuncina u tom pogledu,ne treba mi fraza gde ti zivis u kom veku ili tako to.Izmedju iznosenih i izlizanih stvari uvek biram nove,takav sam rodjen i umrecu,a modu i standarde odredjujem ja a e ne vreme ulica i belosvetskla javnost.

Ufff, Rejs, sad ćeš da izbedačiš većinu forumaša, to jest sve one koji nisu oženili nevine devojke.
Šta li su sve radile one pre braka???

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/12/2011 : 12:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Zivele u manastirima, svasta i od tebe.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/12/2011 : 12:28:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:

Udata zena !!!!
Podseca na gomilu sati jahanja,znojenja i veliku kilometrazu necijeg slinavog k....
Zatim oralke obostrane ili popularne 69,prskanja po licu,trpanja u g...sibanja po guz...ponizavanja.Pa uspomene dok vecerate sa njom,secanje na bivseg muza,mozda njegov ogromni krivi ud,a zatim neraskidivi sastanci zbog dece.

a ove neudate to inače ne praktikuju?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/12/2011 : 12:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Udata zena !!!!

a ove neudate to inače ne praktikuju?

Da ali ovo je sigurica da je tako
Kod neudatih se mozes barem nadati da nije

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 28/12/2011 : 12:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Lepo si rekao "nadati se", posebno u današnja vremena
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/12/2011 : 12:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Jebi ga odrastao sam uz Tinta Brasa i domacu kinematografiju,to je valjda unistilo moju psihu i ostavilo trajne posledice.
Ko je jednom odgleda o Limeni Dobos,Kljuc,Mirandu i nas praznik Kurvi nikada ne koristi izraz vodjenje ljubavi vec trpanje.a devojkama za osmi Mart ne zeli da poklanja cvece.
Pa tacnoi je da ne citam novog Zagora ali iz Zlatne serije biram brojeve koji su n ajmanje dodirivani
Sto se tice braka i pisljivog potpisa vezanog za njega,uvek bi pre odabrao zenu koja je bila u braku recimo 1 godinu nego devojku koju su guzili 5 godina u vanbracnoj zajednici,manje je punjena i razmazivana prirodnim gelom.

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 28/12/2011 : 12:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
@ REJS

Razmisljas li kad neku djevojku poljubis koliko si samim tim cinom k...a indirektno popusio i kome sve
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 28/12/2011 : 13:09:40  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/12/2011 : 13:16:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Cudni bre ljudi ponekad. Ja nevinu nikad ne bih zenio, visok procenat zena (necu bas da kazem 99% da ne ispadnem prljavi seksista :D) u zivotu pre ili kasnije pozeli da proba i tudju motiku. Zene se bre gotove snajke, sto su prosle svaki devojacki blud, znas da ce s tobom bude mirna i normalna.

A i sta da radim sa curom od 25-30 godina koja je neiskusna ili nedajboze nevina :D Da ne govorim sto mi to mnogo govori o njoj kao osobi, ne jebem ja puno te "cuvam se za pravog" gluposti. Sta je radila u najboljim godinama ako se nije heftala u slas ? Cccc... :D

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/12/2011 : 14:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

@ REJS

Razmisljas li kad neku djevojku poljubis koliko si samim tim cinom k...a indirektno popusio i kome sve

O tome cesto razmisljam,sto mozes videti po mojim neznim razmisljanjima o zenama.Na zalost nevine devojke koje takve udju u brak ostatak zivota provedu u varanju muzeva,sedenju pored kompa do kasno u noc sto je prva faza.Posle virtuelnog varanja kada opipaju potencijalnog kandidata,provere koliko je siguran i diskretan (koliko dobro ume da odglumi finog)odluce se za sastanak.Ako tu padne sex onda je prva i najteza barijera probijena i one ulaze u zakasneli promet.
Znam i zene koje imaju po 40 godina i jos nisu prevarile muza,lome se oko grize savesti,osecaja krivice prema porodici i iz religijskih razloga.Imaju jaku zelju da probaju ali jednostavnu nesmeju da se usude.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/12/2011 : 14:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Ova ceka pravog,ali kojos hoce ovu jadnicu bez iskustva.Ko?

[URL=http://www.zaslike.com/][/URL]

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 28/12/2011 : 17:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Moderni i moralisti neka me preskoce,odmah da kazem da sam seljacina i patrijahalna majmuncina u tom pogledu,ne treba mi fraza gde ti zivis u kom veku ili tako to.Izmedju iznosenih i izlizanih stvari uvek biram nove,takav sam rodjen i umrecu,a modu i standarde odredjujem ja a e ne vreme ulica i belosvetskla javnost.

He,he...
Zbog ovog otvaranja duše, sve ti je oprošteno.
Bar si iskren.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/12/2011 : 17:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Taj niz postova je stvarno vanredan bio, ali dovoljno sam ga slao u tri majcine, pa reko, aj sad da preskocim :D

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 28/12/2011 : 17:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Ova ceka pravog,ali kojos hoce ovu jadnicu bez iskustva.Ko?

[URL=http://www.zaslike.com/][/URL]

Jadnica! Nema ni za cipele, bosonoga...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 28/12/2011 : 21:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Pa u danasnje vreme pedera i nasminkanih,svakog ko me nazove seljacinom sirovinom mogu samo da kazem hvala brate tome sam oduvek tezio,ali ako bi me neko oterao u materinu onda bih njegovoj kevi ili seki ....tamo gde je najsladja.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/12/2011 : 21:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
U sustini covek bi se i dao uvrediti na ovu konstataciju, ali buduci da dolazi od ove imitacije ljudskosti sto ide pod "REJS", cemu trud :P

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 29/12/2011 : 07:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Nabijajte postove,samo napred, imiganirani Klark Kentovi me ne zanimaju svi ovde mogu da budu Zagor ili Mister no.Ali ja nemam vremena da se prepucavam sa dokonim ribicama koje vole crvice i bacaju ih gladnim ribicama.Ostalim ljudima odavde svaka cast,a onima koji se pljuju preko tastature mogu reci samo ovo,ne volim da jedem g....ovde sve sto imam nekom da kazem kazem u oci,jer pred tastaturom moze da bude i maloletno dete,starac i invalid pa bi se zbog toga osecao ruzno i bedno.
Ende za doticnu osobu sa moje strane jer covek kome ni lice neznam me uopste i ne zanima.Hvala bogu da ce svetom vladati ubistva nasilje i ratovi kada te neki upisanko pljuje i tera u materinu sta ocekujemo od ljudi s kojima delimo svakodnevni zivot poslove i ostale stvari.
Evropo cekaces dugo na neke!!!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/12/2011 : 13:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Evropo cekaces dugo na neke!!!

Na mene ne ceka jos od 2006., imam belgijsko drzavljanstvo. Prijatan dan u svom malom klerosovinistickom svetu, ne zaboravi da pises !

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 29/12/2011 : 15:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Sta cemo,po uzoru na dobre serije filmove ili knjige i stripovi.com moraju da imaju zlu osobu ili svoju frau Gabrijelu.Ko bi inace bio vegeta svakoj corbi,ko to odgovarao kada mu se ne pominje nigde ime.Uljez koji se hvali infiltracijom u moderne tokove,vec vidim u gomili evropljanina nase gore list sa flasom radze u parku proslavlja ulazak u svet bledolikih.
Meni je mama kupila smoki a neko to nema da jede.Culi ste imam smoki,bogat sam.a imam i njivu pored Male Krive Grede i to Ektar i dvaes ari,ariiii sa naglaskom.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 29/12/2011 : 15:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Mislim da bi se na ovom sajtu trebalo postaviti pitanje ljudi koji proviciraju,ili izazivaju ceste provokocaije drugih forumasa.Ako je neko nevaspitan i bezobrazan jednostavno treba se skine sa necije grbaca,psovke prozivanje rodbine je govedarski nacin obracanja i direktno krsi norme ljudkog i kulturnog ponasanja.Covek moze da dobije triper a na ovom sajtu buljasa koji smara i proziva i provocira.
Ovde me pre svega zanima dobro druzenje,stripovi i umesni humor i malo ironije ne skode ali me nerviraju bolesnici.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 29/12/2011 : 15:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Klerosovinistickom !!!

Otrcana,cesto upotrebljavana,potpuno tudja,sve u svemu ocekivana papagajka!!!

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/12/2011 : 16:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Daj prijatelju, idi oteli neku kravu, procitaj nekog Zagora, ne truj vise...mislim, nisi ni uvredljiv, to zahteva neki nivo inteligencije ipak.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 29/12/2011 : 16:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Mislim da smo sa ovim zavrsili za sva vremena,nema potrebe da se ikada vise u zivotu sa ovakvima izgubi ni sekund.Moja farma je jedna od najboljih u Srbiji i mogu da kupim traktor i evropsko drkaljanstvo,a opet volim da uzivam u mirisu sena jerbo jeb...evropu bez mirisa cvarci i kiseo kuupuss.Zbogom necu ti cak ni pisati moram da jurim devojkeee i snajke po avlijama!!!Ihhh sto se izdadooo.Uhhh

Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000