forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor extra 206 - Krug života
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/01/2012 : 19:50:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pwild

valjda prvo osvane na stripovi.hr prije nego dodje na kioske

a i proslo je samo 12 dana od izlaska broja 206

ne vjerujem da ce tako brzo izdati novi broj.

Ne mora da znaci. Nekad izadje na kioske prije nego sto stigne u SNK. Onaj Dylanov specijal GOSPODAR SVJETLA ovdje najavljen prije 15 dana, jos uvijek ga nema na SNK website.

Znam da je ZagEx 206 skoro izasao, ali ipak je dosta kasnio, tako da je moguce da 207, tj PB izaslo malo ranije

http://www.acestroke.blogspot.com

Edited by - acestroke on 02/01/2012 19:55:45
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/01/2012 : 20:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
A gdje je to izašlo "Prokleto blago"?? Na kioscima (nisam ga vidio)? U SNK (imali su danas inventuru, tako da se to nije moglo provjeriti)? Ako je točno da će objaviti tu epizodu, jedno je sigurno: ne kupujem!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 02/01/2012 : 20:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Same here!
nema teorije da ću ga uzeti

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/01/2012 : 20:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
+1
Drago mi je da ima pametnih ljudi ovdje.
Da svi imamo imalo mudrosti, ne bi niko kupio ovaj broj, pa da mi onda Ludensu malo uceramo za promjenu.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/01/2012 : 20:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ako bude u boji, ni ja ne kupujem, ako bude crno bijeli, jebiga...
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/01/2012 : 20:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Zašto onda nisu i Jima objavili?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/01/2012 : 20:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Ne kupujem ni u boji (ionako imam onaj specijal i ono staro izdanje u velikom formatu), a pogotovo ne cb.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2012 : 20:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ja ču kupit 4 primjerka pa....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/01/2012 : 20:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

to ti sad nama pokusavas da uceras, a ne Ludensu.
Steta

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/01/2012 : 21:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

ajde dok mozes, dok te ne kupi todoric

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/01/2012 : 21:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Kupi ih 5.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2012 : 21:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
pa uzimam svakog Zagora u 3-4 primjerka:
1. direkt glanc u vrečicu i policu
2. sinu za kolekciju(hoče imat svoju iako zna da če tata prije ili kasnije otegnuti patke i...)
3. za pročitat meni i susjedu(lječeni alkoholičar na socialni ali voli stripove)
4. na ljetu u jednom od paketa(po tri broja u paketu)

imate donekle pravo što se Ludesa tiče ali forumaši su manji dio Ludens publike tako da...oni imaju neku svoju politiku,
nebi jih zagovarao poslje one sramote kad nisu trepnuli na vijest o odlazku velikog Sergia ali sa tim PROKLETIM BLAGOM
nisu ni puno pogrešili, ima ljudi koji bi to cb pročitali a ima u tih 4 godine od kolorca i ljudi koji to nisu još pročitali..imaju pogrešne poteze sigurno ali taj se meni ne vidi tako katastrofalan koliko neki prikazujete...
još ako PROKLETO BLAGO stigne ovih dana a DEVIL MASK več oko 20-tog, što se mene tiče sve ok.

Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 02/01/2012 : 21:07:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by ozasloscena_sovuljaga

PA mislim da nije motivacija Ludensa ovim potezom da nas oderu dodatno, jer hvala Bogu, u Extra ediciji imaju sta za objavljivat, tako da im je s te strane potpuno svejedno izdali oni prokledo blago ili demonsku masku. Njima je jedino bitno da Zagor izadje jedniom mjesecno.

Ova epizoda je izasla prije samo cetiri godine kao specijal, tako da kakve potrebe ima da ponovo izlazi, i to u crno bijelom kako nikad nije bila ni zamisljena, ne kod Italijana, pa zasto onda kod nas? Pa ako ce sada da izdaju jubilarce u specijal izdanju i u Extra seriji, zasto su onda preskocili Moj Prijatelj Jim Gitara u Extra ediciji? Ovdje je pitanje o konzistenciji, tako da se ja cesto pitam sta je u stvari motivacija Ludensa?

Istina jest da izdanje nema smisla, ali hocu rec da je Ludensu tako svejedno kupio ti Prokleto blago ili Demonsku masku...

Jer nije to zadnji broj Zagora pa eto, zele izdat broj vise i dodatno zaradit.

Tako da smatram da je Prokleto blago izdato vise radi nemara nego radi dodatne zarade, jer kao sto sam rekao, Zagor bi ovako i onako izasao...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2012 : 21:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Kupi ih 5.

pa možda i hoču.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/01/2012 : 21:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
tellere, kakav ti je to potpis????????????????

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2012 : 21:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

ajde dok mozes, dok te ne kupi todoric

meni ne smeta taj Todorič, samo da ne ukine u trgovinama jeternu Gavrilovič i sve ok.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2012 : 21:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

tellere, kakav ti je to potpis????????????????

kakav? pa prošlogodišnji.
ne priznajem da sam se zajebo....teller ne greši nikad pa ni onda.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/01/2012 : 21:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2012 : 21:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

2. sinu za kolekciju(hoče imat svoju iako zna da če tata prije ili kasnije otegnuti patke i...)
3. za pročitat meni i susjedu(lječeni alkoholičar na socialni ali voli stripove)

imate donekle pravo što se Ludesa tiče ali forumaši su manji dio Ludens publike tako da...oni imaju neku svoju politiku,
nebi jih zagovarao poslje one sramote kad nisu trepnuli na vijest o odlazku velikog Sergia ali sa tim PROKLETIM BLAGOM
nisu ni puno pogrešili, ima ljudi koji bi to cb pročitali a ima u tih 4 godine od kolorca i ljudi koji to nisu još pročitali..imaju pogrešne poteze sigurno ali taj se meni ne vidi tako katastrofalan koliko neki prikazujete...
još ako PROKLETO BLAGO stigne ovih dana a DEVIL MASK več oko 20-tog, što se mene tiče sve ok.

ako me netko proglasi neuračunljivim ili ludim samo napomena ...da je u pravu i da se ne ljutim nimalo...jbg.Zagor mi je velika ljubav i volim da je dijelim i sa onima oko mene...ni meni ne pada novac sa neba ali dok si mogu priuštit, to ču i radit...dosta tih stripova pročitanih ili iz paketiča razdelim klincima iz sinovog nogometnog kluba ili ostalim zainteresiranima...znam kako sam bio ko klinac sretan kad mi netko dao ili kupio strip...ako budu oni bar 10% sretni ko ja-moja misija je tu izvršena...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/01/2012 : 22:03:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
totalno lud čo'ek

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/01/2012 : 22:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Poznaješ Dylana Doga

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/01/2012 : 22:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ako me netko proglasi neuračunljivim ili ludim samo napomena ...da je u pravu i da se ne ljutim nimalo...jbg.Zagor mi je velika ljubav i volim da je dijelim i sa onima oko mene...ni meni ne pada novac sa neba ali dok si mogu priuštit, to ču i radit...dosta tih stripova pročitanih ili iz paketiča razdelim klincima iz sinovog nogometnog kluba ili ostalim zainteresiranima...znam kako sam bio ko klinac sretan kad mi netko dao ili kupio strip...ako budu oni bar 10% sretni ko ja-moja misija je tu izvršena...

teller, ti si misionar Duha sa sjekirom, svaka čast
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2012 : 22:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

totalno lud čo'ek

hmmm, ne uzmi ono da se neču ljutit zdravo za gotovo.
ja sam možda lud čo'vek, al nije moj odvjetnik...

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2012 : 22:28:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

quote:

teller, ti si misionar Duha sa sjekirom, svaka čast

fala velka,fala,ali budimo skromni...za sada.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/01/2012 : 22:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote

Glavni razlog povećanja prodaje ...

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000