forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor extra 206 - Krug života
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 30/12/2011 : 21:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

"Brada: e to sam želio čuti,na to računam"

Ode u qurac ionako već degenerirana numeracija Zagora

Ja i stotku vec drzim tamo gde joj je mesto, sad ce tamo i 2oo, a ovaj duplirani broj preskacem.
Zabole me sto pise specijal i sto necu da imam 207, uostalom iste muke imamo i sa DD gde su 4 regularna upala u extra seriju, ja sam ih izvuko i poredjao kako treba, jbm se za Ludensovu numeraciju

+1
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17048 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 30/12/2011 : 21:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

99% nece biti Prokleto Blago, ljudi.
Devil Mask je sledeci broj, hajd da se kladimo
;)

Najbolje da otvorimo kladionicu i dijelimo nagrade
Ja bi rekao da će izaći Prokleto blago, zato što je to Zagor i zato što je to Ludens, sasvim dovoljno...
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 30/12/2011 : 21:54:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message  Reply with Quote
cemu kladionica kad se vidi da je najavljen nastavak Prokleto Blago?

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava

Edited by - Barney on 30/12/2011 21:55:15
Go to Top of Page

supermike
Starting Member

Croatia
5 Posts

Member since 30/11/2008

Posted - 30/12/2011 : 23:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send supermike a Private Message  Reply with Quote
Curunir, drago mi je da ima ljudi koji razmišljaju kao mi ali ako kažeš da je Globinjo blizak toliko Bernardu onda se stvarno pitam kakva je to politika izlaženja? Zar ne bi trebalo imati malo obzira prema ljudima poput nas koji kupujemo svaki broj koji izađe? Loša politika izlaska je stvarno stara stvar, prisjetimo se almanah izdanja koja uredno imaju brojeve koji se ne poklapaju sa originalima a ja sve slažem po poretku kako je izlazilo u Italiji, ma katastrofa. Ako već je netko tako blizak Bernardu onda bi mu mogao prišapnuti da onaj tko upisuje tekst radi greške u svakom broju, nije da sam picajzla i nije da je to nešto prestrašno ali.... i nisam seronja ali tisuće kuna sam dao za stripove koje izdaje ludens i uredno kupujem sve što izlazi a samim tim kupit ću i "PROKLETO BLAGO" ako izađe opet i smatram da smijem reći nešto što me živcira, pogotovo zato što sam jedna od jačih mušterija.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19102 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/12/2011 : 07:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ipak če PROKLETO BLAGO,... kad su sređivali najavu za to extra izdanje morali su izbrisati i retuširati ono Tutto a colori, pa bi bilo jako čudno da si daju toliko truda za izdanje koje če bit preskočeno...ja kupujem bilo što da izdaju,radije bi DEVIL MASK ali ako več izdaju PROKLETO BLAGO ima da je izdano crno/bijelo a ne SIVO (tj.od original kolora izbrisane boje)...
znam da je polemika brezpredmetna ali mi je zanimljiva...sve što se Zagora tiče je zanimljivo...za dobrim konjem se uvijek praši najviše...a supermike je u pravu, zašto imamo onda Globu na forumu ako Bernardu ne prenese što tražimo čitatelji?
samo za banovanje nam ne treba, to mogu i ja ili netko drugi...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 01/01/2012 : 20:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller
a supermike je u pravu, zašto imamo onda Globu na forumu ako Bernardu ne prenese što tražimo čitatelji?

Potpisujem!
Trebao bi se Bernard priključiti ovom forumu pa da mu mi kažemo što mislimo. Trebali bi ispitati G kolaboraciju, ovaj mislim suradnju s Bernijem.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/01/2012 : 20:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:
a supermike je u pravu, zašto imamo onda Globu na forumu ako Bernardu ne prenese što tražimo čitatelji?

Potpisujem!
Trebao bi se Bernard priključiti ovom forumu pa da mu mi kažemo što mislimo. Trebali bi ispitati G kolaboraciju, ovaj mislim suradnju s Bernijem.

A šta bi mu globo trebao prenjet? Onih 10ak ludonja sa foruma se ne slaže da sljedeći broj bude Prokleto blago??
Mi smo ovdi manjina Ludensovih mušterija i realno koga briga šta mi mislimo. Možemo uzeti ono šta se nudi ili ne.
Osobno bi volio da je sljedeći broj Devil mask al šta je tu je

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 02/01/2012 : 00:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
prevod u prici o vuku samotnjaku je vrlo los..cas se prevodi vuk samotnjak..cas usamljeni vuk...
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 02/01/2012 : 00:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Tipični "Ludens" nemar i nedostatak poštovanja za strip i one koji ga čitaju.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 02/01/2012 : 00:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Sjajno, taj kolor u Prokletom blagu mi je oduvek bio odvratan

Meni nije baš odvratan, ali bit će mi drago vidjeti c/b verziju.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/01/2012 : 09:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

prevod u prici o vuku samotnjaku je vrlo los..cas se prevodi vuk samotnjak..cas usamljeni vuk...

Ljepo sam rekao negdje da su Gornji Milanovci dobili posao u LU.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2420 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 02/01/2012 : 09:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dzoni

Ljepo sam rekao negdje da su Gornji Milanovci dobili posao u LU.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/01/2012 : 15:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

i meni se sve više čini da če DEVIL MASK sledeća...bar se nadam.

Izišao je PROKLETO BLAGO
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/01/2012 : 16:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

99% nece biti Prokleto Blago, ljudi.
Devil Mask je sledeci broj, hajd da se kladimo
;)

Eto ti na sad si dobio svoje jedan posto te zafrknuo
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/01/2012 : 16:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by supermike

Ne mogu vjerovati da se diglo toliko prašine i rasprave oko toga. Hajdemo malo razmisliti logično. Ludens je napravio grešku jer po originalnom poretku nakon broja 199 dolazi broj 200 a netko vjerojatno radi svoj posao preko k.... kao i sa upisom teksta u svakom broju pa nije ni čudo što su objavili "PROKLETO BLAGO" kao nastavak, ja vjerujem da će idući biti "DEVIL MASK" i stvarno me čudi da su se neki ponadali broju 200 bez boje. Mislim da je nemoguće da broj koji je u boji i uz to već i objavljen, bude idući extra Zagor. Bezveze sam pogledao forum da vidim ima li šta oko ove ludens greške, kad ono živa rasprava i kako se sjećam takva greška za najavu novog broja nije prva, već je to bilo jednom, dvaput koliko se sjećam.

pa svi smo smatrali da je greska (uobicajena) dok se Globinjo nije umijesao tvrdeci suprotno.
buduci da mu je Bernard bliži od žene, tesko je ne povjerovati mu.
daj Bože da ispadne nevjera

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/01/2012 : 16:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermike

Curunir, drago mi je da ima ljudi koji razmišljaju kao mi ali ako kažeš da je Globinjo blizak toliko Bernardu onda se stvarno pitam kakva je to politika izlaženja? Zar ne bi trebalo imati malo obzira prema ljudima poput nas koji kupujemo svaki broj koji izađe? Loša politika izlaska je stvarno stara stvar, prisjetimo se almanah izdanja koja uredno imaju brojeve koji se ne poklapaju sa originalima a ja sve slažem po poretku kako je izlazilo u Italiji, ma katastrofa. Ako već je netko tako blizak Bernardu onda bi mu mogao prišapnuti da onaj tko upisuje tekst radi greške u svakom broju, nije da sam picajzla i nije da je to nešto prestrašno ali.... i nisam seronja ali tisuće kuna sam dao za stripove koje izdaje ludens i uredno kupujem sve što izlazi a samim tim kupit ću i "PROKLETO BLAGO" ako izađe opet i smatram da smijem reći nešto što me živcira, pogotovo zato što sam jedna od jačih mušterija.

Nemaš nikakvo pravo, da prestaneš kupovati berni ne bi to niti osjetio... kupuj ako hočeš ako neš nemoraš...

A sad ozbiljno ako već ovakvo nešto pišeš vjeruj mi jedina nada da privučeš pažnju na greške ljudima iz ludensa, je da kolektivno sakupiš određeni broj ljudi koji su spremni na bojkot sve dok se " nedodirljiva gospoda" ne oglase i bar objasne neke stvari.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/01/2012 : 16:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Potpisujem!

Mislim da bi trebao netko adekvatan za takve stvari tko če normalno odgovarati na pitanja i na opširan i detaljan način, a ne da ili ne.
Go to Top of Page

supermike
Starting Member

Croatia
5 Posts

Member since 30/11/2008

Posted - 02/01/2012 : 17:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send supermike a Private Message  Reply with Quote
Tonka nisam ni mislio praviti ustanak protiv ludensa niti skupljati potpise jer kako sam rekao i dalje ću kupovati bez obzira jer volim strip, samo sam rekao sitnicu i naglasio da nije toliko strašno ali i dalje mislim da pravi kupci su kolekcionari.Samo malu iskru sam bacio i apsolutno ništa više.Potpuno sam svjestan da ludens može bez mene ali znam i to da stripofili žele što kvalitetnije izdanje i što je moguće vjernije originalu.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/01/2012 : 18:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Ni sam vise ne znam sta me vise nervira: to sto je Ludens ponovo i NEPOTREBNO objavio ovu epizodu u pokusaju da nas sto vise oderu, ili to sto je globinjo cijelo vrijeme bio u pravu.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 02/01/2012 : 18:58:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message  Reply with Quote
PA mislim da nije motivacija Ludensa ovim potezom da nas oderu dodatno, jer hvala Bogu, u Extra ediciji imaju sta za objavljivat, tako da im je s te strane potpuno svejedno izdali oni prokledo blago ili demonsku masku. Njima je jedino bitno da Zagor izadje jedniom mjesecno.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/01/2012 : 19:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ozasloscena_sovuljaga

PA mislim da nije motivacija Ludensa ovim potezom da nas oderu dodatno, jer hvala Bogu, u Extra ediciji imaju sta za objavljivat, tako da im je s te strane potpuno svejedno izdali oni prokledo blago ili demonsku masku. Njima je jedino bitno da Zagor izadje jedniom mjesecno.

Ova epizoda je izasla prije samo cetiri godine kao specijal, tako da kakve potrebe ima da ponovo izlazi, i to u crno bijelom kako nikad nije bila ni zamisljena, ne kod Italijana, pa zasto onda kod nas? Pa ako ce sada da izdaju jubilarce u specijal izdanju i u Extra seriji, zasto su onda preskocili Moj Prijatelj Jim Gitara u Extra ediciji? Ovdje je pitanje o konzistenciji, tako da se ja cesto pitam sta je u stvari motivacija Ludensa?

Go to Top of Page

pwild
New Member

118 Posts

Member since 11/09/2011

Posted - 02/01/2012 : 19:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send pwild a Private Message  Reply with Quote
a odakle vama uopce informacija da je izaslo prokleto blago?
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/01/2012 : 19:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Tonka24 odozgo tvrdi da ga je negdje vidio

Go to Top of Page

pwild
New Member

118 Posts

Member since 11/09/2011

Posted - 02/01/2012 : 19:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send pwild a Private Message  Reply with Quote
valjda prvo osvane na stripovi.hr prije nego dodje na kioske

a i proslo je samo 12 dana od izlaska broja 206

ne vjerujem da ce tako brzo izdati novi broj.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19102 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/01/2012 : 19:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
a možda je to PROKLETO BLAGO neki božično-novoletni poklon kolekcionarima i novim klincima(ipak su prošle 4 godine od kolorca) pa sada oko 20-tog več dobijemo i DEMONSKU MASKU...taj scenarij bi meni pogodovao.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000