Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
acestroke
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 27/12/2011 : 15:45:25
|
quote: Originally posted by teller
preteruješ ace, to PROKLETO BLAGO cb če se prodati isto tako kao specijalc... ima nas puno koji želimo to izdanje CRNO BIJELO bez drečavih starinskih boja...a slažemo se da je taj specijal loše obojen(što nije čudno kad je izašo)...ne paničarite, kupite-ili ne kupite i strpte se za DEMONSKOM MASKOM...i ja je jedva čekam ali HOČU vidit i Ferrija original crtež na PROKLETOM BLAGU prije nego što su ga pokvarili koloristi.... dižete preveliku galamu, Ludens bi zasrao da sada objavljuje opet kolor PROKLETO BLAGO, ovako je to sada druga pjesma... BRAVO LUDENS!!!!!!! usput 2 knjiga kolorca je odlična...tako da ima nade.
Znam da ce se prodati, ali ne bi trebalo da se proda, jer niko ne bi trebao da to kupi. PROKLETO BLAGO nema smisla izdavati u crno bijelom, jer ni original nije nikad izlazio u crno bijelom, pa niti kod Italijanaca. Da li ti stvarno mislis da ce to biti onaj fini crno bijeli crtez, a ne samo crno bijela verzija kolor izdanja, onako sa sivim bojama? Imas previse pouzdanja u Ludens ako mislis da ce ti oni nabavit originalne table crno bijelog Ferrijevog crteza te epizode, pa ih onda tako stampat i objavit. Sfuserit ce oni to. To jest, ako sledeca epizoda uopste bude bila PB, a ne DM. |
http://www.acestroke.blogspot.com |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 27/12/2011 : 19:15:41
|
xuxuxu doduše, globinja, ne globinju.
iako, njega možeš i užgat, ali paljenje hajdukova grba stajat će te skupo, skupo![](icon_smile_big.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 27/12/2011 : 19:37:54
|
quote: Originally posted by Curunir
xuxuxu doduše, globinja, ne globinju.
iako, njega možeš i užgat, ali paljenje hajdukova grba stajat će te skupo, skupo![](icon_smile_big.gif)
Eh, taj tipfeler.![](icon_smile_wink.gif) Čekaj malo, ja nisam nigdje rekao da ću spaliti grb samo sam želio istaknuti tko je tko.![](icon_smile_big.gif) EDIT: Sada vidim da je moderator za ovaj podforum. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
Edited by - bjelolasica on 27/12/2011 20:04:40 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
![](AvatarUpload/item(2).jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 27/12/2011 : 20:32:36
|
quote: Originally posted by Tonka24
[quote]Originally posted by djukak
Kako god ja uzimam. Nema sanse da cu propustiti bro zato sto ga vec imam. Nema veze..... Zagor je to.
"Brada: e to sam želio čuti,na to računam"
Ode u qurac ionako već degenerirana numeracija Zagora |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]![](http://i24.tinypic.com/27ypf69.gif) Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 27/12/2011 : 21:48:06
|
quote: Originally posted by npetros2@htnet-dsl
"Brada: e to sam želio čuti,na to računam"
Ode u qurac ionako već degenerirana numeracija Zagora
Ja i stotku vec drzim tamo gde joj je mesto, sad ce tamo i 2oo, a ovaj duplirani broj preskacem. Zabole me sto pise specijal i sto necu da imam 207, uostalom iste muke imamo i sa DD gde su 4 regularna upala u extra seriju, ja sam ih izvuko i poredjao kako treba, jbm se za Ludensovu numeraciju![](icon_smile_wink.gif) |
|
supermike
Starting Member
![](AvatarUpload/zag0226(1).jpg)
Croatia
5 Posts
Member since 30/11/2008 |
Posted - 30/12/2011 : 04:38:09
|
Ne mogu vjerovati da se diglo toliko prašine i rasprave oko toga. Hajdemo malo razmisliti logično. Ludens je napravio grešku jer po originalnom poretku nakon broja 199 dolazi broj 200 a netko vjerojatno radi svoj posao preko k.... kao i sa upisom teksta u svakom broju pa nije ni čudo što su objavili "PROKLETO BLAGO" kao nastavak, ja vjerujem da će idući biti "DEVIL MASK" i stvarno me čudi da su se neki ponadali broju 200 bez boje. Mislim da je nemoguće da broj koji je u boji i uz to već i objavljen, bude idući extra Zagor. Bezveze sam pogledao forum da vidim ima li šta oko ove ludens greške, kad ono živa rasprava i kako se sjećam takva greška za najavu novog broja nije prva, već je to bilo jednom, dvaput koliko se sjećam.
|
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19107 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/12/2011 : 09:17:20
|
i meni se sve više čini da če DEVIL MASK sledeća...bar se nadam. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Barney
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/The-Flintstones.jpg)
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 30/12/2011 : 15:39:50
|
Ludens ne odstupa od talijanskih izdanja po redu tako da su odlucili bez obzira na vec ranije objavljeni specijal u boji ipak objaviti kao nastavak Prokleto blago a zatim ide Devil Mask, pa ona prica Velika protuva i kobna mreza i onda crna kula sa nastavcima. Malo bezveze sto imamo neke price u nekoliko edicija ali ok, Zagor extra ima svoju buducnost, potraznju i cijenu i OK je da je unutra i Prokleto blago a ne da ga se nabavlja u nekom specijalu. Podrska Ludensu. |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/hajduk.gif)
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 30/12/2011 : 18:34:46
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by acestroke
99% nece biti Prokleto Blago, ljudi. Devil Mask je sledeci broj, hajd da se kladimo ;)
ja tebi moju kolekciju,ti meni svoju...je'l ok?
mmm... to je prevelik rizik, ionako nisam reko 100%, nego 99%. moze pice kad sledeci put dodjem na Mafest? :) |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
|
globinjo
Moderator
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Posted - 30/12/2011 : 19:53:47
|
quote: Originally posted by bjelolasica
quote: Originally posted by globinjo ja tebi moju kolekciju,ti meni svoju...je'l ok?
Ako bude Mask više me nikad nećeš banirati.![](icon_smile_big.gif) Ako ne bude Mask onda me samo nećeš banirati.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_blush.gif) ![](icon_smile_shy.gif)
šta bude da bude,ti ćeš ionako letit![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif)
![](http://i52.tinypic.com/2ui7waf.gif) |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 30/12/2011 : 21:14:37
|
quote: Originally posted by Barney
Ludens ne odstupa od talijanskih izdanja po redu tako da su odlucili bez obzira na vec ranije objavljeni specijal u boji ipak objaviti kao nastavak Prokleto blago a zatim ide Devil Mask, pa ona prica Velika protuva i kobna mreza i onda crna kula sa nastavcima. Malo bezveze sto imamo neke price u nekoliko edicija ali ok, Zagor extra ima svoju buducnost, potraznju i cijenu i OK je da je unutra i Prokleto blago a ne da ga se nabavlja u nekom specijalu. Podrska Ludensu.
ti si rođen prekjučer![](icon_smile_question.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Posted - 30/12/2011 : 21:17:27
|
99% nece biti Prokleto Blago, ljudi. Devil Mask je sledeci broj, hajd da se kladimo ;)
ja tebi moju kolekciju,ti meni svoju...je'l ok?
mmm... to je prevelik rizik, ionako nisam reko 100%, nego 99%. moze pice kad sledeci put dodjem na Mafest? :)
koliko pica?plavuše ili crnke![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
Crnke mi vise gode, njih cemo prvo probat, ako ne stimaju, onda na plavuse |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 30/12/2011 : 21:17:58
|
quote: Originally posted by supermike
Ne mogu vjerovati da se diglo toliko prašine i rasprave oko toga. Hajdemo malo razmisliti logično. Ludens je napravio grešku jer po originalnom poretku nakon broja 199 dolazi broj 200 a netko vjerojatno radi svoj posao preko k.... kao i sa upisom teksta u svakom broju pa nije ni čudo što su objavili "PROKLETO BLAGO" kao nastavak, ja vjerujem da će idući biti "DEVIL MASK" i stvarno me čudi da su se neki ponadali broju 200 bez boje. Mislim da je nemoguće da broj koji je u boji i uz to već i objavljen, bude idući extra Zagor. Bezveze sam pogledao forum da vidim ima li šta oko ove ludens greške, kad ono živa rasprava i kako se sjećam takva greška za najavu novog broja nije prva, već je to bilo jednom, dvaput koliko se sjećam.
pa svi smo smatrali da je greska (uobicajena) dok se Globinjo nije umijesao tvrdeci suprotno. buduci da mu je Bernard bliži od žene, tesko je ne povjerovati mu. daj Bože da ispadne nevjera![](icon_smile_big.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|