Author |
Topic  |
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 03/01/2012 : 20:43:09
|
@King A,cekali ste mene ...jako duhovito. Molio bih unapred za sto manjom demagogijom tokom diskusije.Ne pocinjimo odmah sa cetnickim slikama(prvi dokaz da ste klimavi ).Gde su?Gde je to postavljao?Sto nije izbacen tad odmah? I kakav je to novi moderatorski sleng "nakamaralo se puno toga"?Kaznjava se odmah,a ne naredne godine kad nekog od modova zaboli zub pa bude nervozan...  |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 03/01/2012 : 20:46:02
|
Dobro, znam da je zadnje psovao pravednog bez nekog razloga, a neko vrijeme je stavio i neprimjeren avatar i to je bila čista provokacija, ponajprije zato jer dugo vremena nije postao, pa se avatar mogao vidjeti tek kad se išlo listat njegove stare postove..evo ja sam tome svjedok jer sam vidio. al opet da to zaslužuje baš doživotni ban....mislim da je odluka prestroga. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 03/01/2012 : 20:50:27
|
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by bjelolasica
A na koje je topice to stavljao? 
Pitanje za pola milijuna dolara! 
Neko vrijeme je imao četnički grb za avatar... Može i uplata na tekući.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 03/01/2012 : 20:54:24
|
quote: Originally posted by paro
Neko vrijeme je imao četnički grb za avatar... Može i uplata na tekući..
Jok 
U pitanju je jedan topik, ali je slika bila cista zajebancija i rekao bih vrlo domisljata, s obzirom na ime topika  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 03/01/2012 : 20:55:04
|
@paro Niks uplata...pominju se slike neke  Bez sale,ne radi se to tako nigde.Nema "kamarisanja" kazni.Izbacen je ono vece zbog svadje sa Pravednim.Treci prekrsaj.U cemu je problem? |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 03/01/2012 : 20:56:59
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by paro
Neko vrijeme je imao četnički grb za avatar... Može i uplata na tekući..
Jok 
U pitanju je jedan topik, ali je slika bila cista zajebancija i rekao bih vrlo domisljata, s obzirom na ime topika 
Javi mi to na PM da nam ne puknu žice, ovaj mislim ban. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
Edited by - bjelolasica on 03/01/2012 20:57:42 |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 03/01/2012 : 20:58:15
|
@paro Niks uplata...pominju se slike neke  Bez sale,ne radi se to tako nigde.Nema "kamarisanja" kazni.Izbacen je ono vece zbog svadje sa Pravednim.Treci prekrsaj.U cemu je problem?
Pa avatar je slika tako da.. Gle, u svakom slučaju smatram da je kazna prestroga, a šta se desilo s docom da su mu se postovi sveli na podbadanje moderatora i psovke, nemam pojma. |
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 03/01/2012 : 21:01:18
|
Molio bih unapred za sto manjom demagogijom tokom diskusije.Ne pocinjimo odmah sa cetnickim slikama(prvi dokaz da ste klimavi ).Gde su?Gde je to postavljao?Sto nije izbacen tad odmah?
Ne bavim se demagogijom, nemam razloga za to, imam muda kao i nas prijatelj docA, obojica smo rodjeni na isti dan, i nemoj molim te to da mi prebacujes. Jedan clan je snimio to postavljanje cetnicke slike i poslao nam. Ko i sta, ne pitajte. Od mene se takve stvari doznati nece. evo slike:
 Poturio sam svoja ledja sada i iznio u javnost sto smo odlucili, ako neko hoce zbog toga mene da kamenuje-samo neka izvoli. Tu sam! docA zna da sam licno sa njim imao korektan odnos i vladalo je,i vlada uzajmno postovanje, barem se nadam da je bilo obostrano, ali svi nabrojani faktori su doveli do tog izbacivanja odlukom MODERATORA(MNOZINA). Pa shvatite kako hocete. |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 03/01/2012 : 21:05:02
|
kao što rekoh..šta mu se desilo.. bez ikakve veze s temom, očito samo zbog provokacije. ko da ja sad iz čista mira počnem kačit ne znam čije fotke..nigdje veze. |
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 03/01/2012 : 21:05:36
|
quote: Originally posted by King Warrior
...VAZNO: Iza ovog akta ne stoji jedan moderator kao pojedinac, u odluci o trajnom izbacivanju su sudjelovali svi moderatori! Tek toliko da se ne pokrene hajka za pojedincem.
U vezi ovoga,umal' da zaboravim...ne interesuju me zakulisanje radnje,kuknjava preko telefona i svadje van foruma... ...komentarisem ono sto vidim na forumu.Coveka ste izbacili ono vece jer je dosao i psovkama odgovorio Pravednom na prozivkama.Bio sam tad online pa znam.Zasto je on to vece izbacen za stalno,to nam objasnite,King? |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 03/01/2012 : 21:14:03
|
U vezi ovoga,umal' da zaboravim...ne interesuju me zakulisanje radnje,kuknjava preko telefona i svadje van foruma... ...komentarisem ono sto vidim na forumu.Coveka ste izbacili ono vece jer je dosao i psovkama odgovorio Pravednom na prozivkama.Bio sam tad online pa znam.Zasto je on to vece izbacen za stalno,to nam objasnite,King?
Pa tada je samo normalno izbacen, ne znam da li je to sa pravednim bilo zadnje sto je prouzrokovalo ban, ali se onda pokrenulo pitanje zbog svih tih stvari zajedno jer su se, kao sto rekoh, nakamarale. I tako, odluka je donesena. Nesto kao kap koja je prelila punu casu...tako nekako. |
Edited by - King Warrior on 03/01/2012 21:14:48 |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 03/01/2012 : 21:33:50
|
quote: Originally posted by Pajtos Znaci,ipak se "nakamarilo",a? Pa sto ga niste tad izbacili,u cemu je fora?
Nema fore. Doca ima preko 8 hiljada postova ovde i jedan je od članova po kome je forum prepoznatljiv. Čekalo se to da svi moderatori glasaju a negde u tom vremenu je usledilo nekoliko njegovih postova pravednom (koji je uzgred budi rečeno jedan od najstarijih članova foruma) što je dovelo do ovakve odluke.
Isto kao i paro, ne mogu da se načudim šta se sa njim desavalo i da je dovelo do ovoga.
Ko god hoće može da pogleda njegove poslednje postove ...
http://forum.stripovi.com/search.asp?mode=DoIt&MEMBER_ID=5300
... plus ove koje je brisao sa četničkim slikama i da vidi da je to totalno drugi čovek. Ima jedan post gde kaže: "BICE BELAJA DOK NE POPIJEM TRAJNI BAN"
Zašto? Čemu?
Šta ga je dovelo do ovoga pojma nemam, ti sigurno znaš i ako želiš možeš to da napišeš ovde.
Jedno je sigurno, unazad nekoliko meseci to nije onaj docA koga smo poznavali na forumu do tada.
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 03/01/2012 : 21:46:21
|
@King Svaka tebi cast sto si izasao sa objasnjenjem,imao si muda,prijatelju,potvrdjujem  I dalje sam protiv"kamarenja" kazni,ono vece je samo utrcao da uzvrati na visednevno prozivanje od strane Pravednog...ciji je greh neka si ga na dusi nosi. Ja sam samo usao da odbranim prijatelja i uvek cu,a sad se povlacim jer znam kada su mi slabe karte u rukama... |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 03/01/2012 : 22:14:21
|
DocA je bio član po kojemu je forum bio prepoznatljiv, istinski dobričina i osoba čije sam postove uvijek rado čitao. Na žalost, negdje je pošlo krivo. Njegovo ponašanje na forumu u zadnje vrijeme stvarno ni najmanje nije ličilo na "onog" Docu kojeg smo svi znali. samim time nije nam ostavio mogućnost izbora. Žao mi je što se tako završilo, ali jednostavno to je bila odluka koja je bila neminovna.
Nadam se da ćemo svi jednog dana popiti cugu i dobro se zabaviti uživo. Stvarno mi je želja jednom doći u južne krajeve |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 03/01/2012 : 22:36:33
|
Opet...moram jos ovo da dodam...ne radi se to tako,prijatelji moji.Sad svi dolazite(kao na sahrani,boze me prosti) da kazete kako je bio jako simpatican i rado citan lik na forumu,a iznabadali ste mu nozeve u ledja kao Cezaru...Jeste brljavio,dokazali ste.Ali cim imate snimljene stranice starih topica pa ih sad izbacujete ocigledno je da (kao sto i jeste) tu ima vise od odnosa moderator-clan.Ponavljam pitanje,sto ga niste tad odmah banovali? Ono vece je imao svadju sa Pravednim.Dobio ban.Hanter kaze najmanje mesec dana. Razmenim PM,dva sa njim pre neko vece kaze "u,nisam stigao,upisacu mu 21 dan"...Sad ovo.Nemojte mi reci da su vam trebali toliki dogovori,rasprave i hvatanja za gusu u moderatorskoj sobi da bi doslo do ove odluke?Mislim,k'o neka bizarna predstava sve ispade na kraju... Sto bi rekao Tuko Ramirez,ako ces da pucas-pucaj,ne pricaj... |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 03/01/2012 : 22:48:18
|
Ma nismo nikome zabijali noževe u leđa, Pajtose, vjeruj mi. Tri su stvari bitne: 1) Smatram da je DocA ok lik (nisam ga upoznao ali je ostavio takav dojam) 2) Učestalo je kršio pravila foruma i zbog toga je trajno udaljen. 3) trajno udaljene osobe se ne evidentiraju u popis (to je i odgovor na optužbe o "tajnim" izbacivanjima. Nikad se nikoga nije "tajno" izbacilo.) Ti si mu prijatelj i emotivno reagiraš ali probaj shvatiti da to nije ništa osobno. Ni u vezi tebe ni u vezi njega. Zašto je on tako postupio - ne znam.
Možda ti znaš? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/01/2012 : 22:52:09
|
Opet...moram jos ovo da dodam...ne radi se to tako,prijatelji moji.Sad svi dolazite(kao na sahrani,boze me prosti) da kazete kako je bio jako simpatican i rado citan lik na forumu,a iznabadali ste mu nozeve u ledja kao Cezaru...Jeste brljavio,dokazali ste.Ali cim imate snimljene stranice starih topica pa ih sad izbacujete ocigledno je da (kao sto i jeste) tu ima vise od odnosa moderator-clan.Ponavljam pitanje,sto ga niste tad odmah banovali? Ono vece je imao svadju sa Pravednim.Dobio ban.Hanter kaze najmanje mesec dana. Razmenim PM,dva sa njim pre neko vece kaze "u,nisam stigao,upisacu mu 21 dan"...Sad ovo.Nemojte mi reci da su vam trebali toliki dogovori,rasprave i hvatanja za gusu u moderatorskoj sobi da bi doslo do ove odluke?Mislim,k'o neka bizarna predstava sve ispade na kraju... Sto bi rekao Tuko Ramirez,ako ces da pucas-pucaj,ne pricaj...
Ja i dalje stojim iza ovog, da ne bude da tebi pričam jedno a radim drugo. Ja sam ga izbacio zbog onog psovanja i jednostavno nisam stigao, a posle i zaboravio da mu upišem kaznu.
Posle toga se izdešavalo ovo što se izdešavalo. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 03/01/2012 : 23:08:19
|
quote: Originally posted by manhunter
Ja i dalje stojim iza ovog, da ne bude da tebi pričam jedno a radim drugo. Ja sam ga izbacio zbog onog psovanja i jednostavno nisam stigao, a posle i zaboravio da mu upišem kaznu.
Posle toga se izdešavalo ovo što se izdešavalo.
Hanteruuu...posle toga se nije nista izdesavalo(barem ne medju rajom na forumu),cekalo se da mu upises kaznu o kojoj smo imali prepisku u Novogodisnjoj noci(cekaj samo dok javim Santa Klausu)...sto znaci da ili nisi ucestvovao u zajednickoj odluci ili si promenio misljenje posle silnog novogodisnjeg opijanja... :) |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25988 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/01/2012 : 23:10:29
|
Posle toga se izdešavalo ovo što se izdešavalo.
Hanteruuu...posle toga se nije nista izdesavalo(barem ne medju rajom na forumu),cekalo se da mu upises kaznu o kojoj smo imali prepisku u Novogodisnjoj noci(cekaj samo dok javim Santa Klausu)...sto znaci da ili nisi ucestvovao u zajednickoj odluci ili si promenio misljenje posle silnog novogodisnjeg opijanja... :)
Ne pijem alkohol nikad, čak ni za NG. A pošto sam principijelan i tvrdoglav, retko menjam i mišljenje. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 03/01/2012 : 23:16:13
|
Ne pijem alkohol nikad, čak ni za NG. A pošto sam principijelan i tvrdoglav, retko menjam i mišljenje.
Onda mu,brate,rebni tu tritjednu kaznu k'o sto forum i zakon zapovedaju pa da se razilazimo k'o ljudi... ;) |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 03/01/2012 : 23:24:21
|
quote: Originally posted by mladjo (to je i odgovor na optužbe o "tajnim" izbacivanjima. Nikad se nikoga nije "tajno" izbacilo.)
e sad, sa ovim se ne mogu složiti i djeluje mi kao (samo)obmanjivanje
kao prvo, stvari treba posmatrati kao dva odvojena problema:
izbacivanje članova i evidencija istih
trajno izbačeni članovi i nepostojanje podataka o izboru i sastavu istih
polaziš od toga da je spisak u prvoj poruci ove teme Spisak, hronika koja obuhvata sve segmente represije; ali, ne, ona obuhvata samo jedan - trenutne kazne članova, isticanje istih. Segment trajnog izbacivanja je prazan, neuređen, "tajan", kao što reče, i to se ne može pravdati podvođenjem pod drugu, sličnu ali i različitu, kategoriju
dakle, trajno izbacivanje jeste "tajno", ili barem nedovoljno otvoreno. predlažem pravljenje spiska, ili, kao drastičniju opciju, no ne i strogo nužnu, javnu raspravu prije izbacivanja istih, u kojoj bi učestvovali moderatori ali bi bila vidljiva i nama, svakako |
Edited by - Mhejl on 04/01/2012 16:19:38 |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
Topic  |
|