forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Magični Vetar topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 77

Dalen
Senior Member

Croatia
2273 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 17/12/2011 : 16:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Još jedna opaska glede Magičnog Vjetra i Libellusa. U talijanskom, ako se varam zadnjem broju ili tako nekako, ima kratki članak o Libellusovom izdanju MV-a za koji kažu da je to najbolje izdanje MV-a koji su ikad vidjeli.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 17/12/2011 : 18:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
pa jesu najbolji
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/12/2011 : 13:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dalen

Meni je indijanski narod oduvijek prirastao srcu a tzv. Amerikance ne volim upravo zbog tog što su napravili Indijancima.

Zar se krivnja prenosi sa generacije na generaciju?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 18/12/2011 : 13:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
ne..ali oni to isto rade i ostatku sveta danas...
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 18/12/2011 : 14:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

ne..ali oni to isto rade i ostatku sveta danas...

Tko su to "oni"? Djeca u vrtiću? Kakve veze imaju djeca sa američkom vanjskom politikom? Kakve veze s time imaju radnici koji pokušavaju zaraditi za sebe i svoju obitelj?

Princip kolektivne krivnje ne možeš primijeniti na kompletno stanovništvo neke države. To bi značilo da apsolutno svi podržavaju poteze svojih političara, što je nemoguće.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 18/12/2011 : 16:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
upravu si za to...ali kad pricamo u mnozini obicno mislimo na vlast...o tome sam i ja mislio...ali dobro..necemo o politici
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/01/2012 : 23:51:52  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Nocas sam i ja procitao petodjelnu Aiwasovu sagu.
3. i 5. dio su cista perfekcija! Kako je sve to lijepo Manfredi slozio - prava milina! Cak mi je i Siniscalchijev crtez kojeg su Kasper i Curunir toliko popljuvali odlican. Barem za 8. Po stilu podsjeca na Parlova, ne bas toliko dobar, ali ipak. Uz Perovica u 3. djelu, on mi je najbolji u ovih 5 knjiga.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/01/2012 : 17:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ok, pripisat cu to opijanju ili vise ne govorim s tobom

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/01/2012 : 17:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
i kako to mislis "nocas procitao 650 stranica"???????????
ocito ti i zena imate odvojene krevete

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/01/2012 : 17:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

ok, pripisat cu to opijanju ili vise ne govorim s tobom

Pa bilo je kasno, mozda nisam dobro vidio.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/01/2012 : 17:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

i kako to mislis "nocas procitao 650 stranica"???????????
ocito ti i zena imate odvojene krevete

To je vise ono, "Goodnight honey, I'm gonna read a little". Problem je sto se s ovom vrazjom sagom ne moze citati "a little"!

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/01/2012 : 17:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

a po danu uzmeš slikovnice a unutra MV i kao tobože čitaš malome bajke

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 03/01/2012 : 17:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Pa i nisi daleko, osim sto mu ponekad i citam stripove umjesto bajki. To bas i ne mogu s MV jer ima previse strave, ali sam mu sinoc citao malo Greystorma.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10910 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/01/2012 : 18:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.
Cak mi je i Siniscalchijev crtez kojeg su Kasper i Curunir toliko popljuvali odlican. Barem za 8.

U bre, u bre bre bre, u breeeeeeeeeee
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10910 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 03/01/2012 : 19:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Zamolio bih recenzenta Aiwas sage (DeeCay nadam se) da svih 5 stripova strpa pod jednu, fala
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/01/2012 : 17:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
u bre D.J. bacio neku čaroliju. sinkalko se znatno poravio u mv 110 u turi koja se priprema!
jos uvijek nije narocit, ali da je solidan- jest. nevjerojatno!

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10910 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/01/2012 : 17:21:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

u bre D.J. bacio neku čaroliju. sinkalko se znatno poravio u mv 110 u turi koja se priprema!

Ah, daj izlektorisi to vise, pa da se salje na stampu. Isto i za Texa. Nemoj da LL postane izdavacka kuca koja ce izdavati stripove po Antovoj volji

Edited by - kasper on 04/01/2012 17:24:25
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/01/2012 : 17:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
tesko je izlektorirati nešto što još nije prevedeno do kraja
ali brzo će, ne brini se, tijekom ovog mjeseca sve ce biti gotovo, a zadnja tura mora NAJKASNIJE za Mafest, tako da nema straha.
osim toga, MV više ne može pobjeći.
s druge strane, moramo razumjeti i "one s čudnim ukusom"
Riđan je uistinu bio zapeo, tako da zasluzuje 4 ili cak 6 komada u 2012.
sto se Texa tice, 47, 48 i 49 su totalna ludnica! ne znam jos 50 kakva ce biti, ali ove 3 su izvanredne (Cruzado, ona u boji i fenomenalni alkemicar (malo u pocetku usporen, no zato poslije razvaljuje!)).

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10910 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/01/2012 : 18:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Gladan, ah gladan .
Za ove sa cudnim ukusam, ah, sva sreca pa smo toleranti ljudi, al nek znaju da i nasa tolerancija ima graince . Uostalom, uvek mogu naci utehu u starim i vecnim edicijama, kojoj godine daju poseban sarm.
Gladan, ah gladan .
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/01/2012 : 20:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde bre, nemoj da me zamajavas! Pa zna valjda cika da prepozna pravi talenat!

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 04/01/2012 : 20:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
pih, jedino u čemu imaš ukusa ti je žena

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/01/2012 : 20:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

pih, jedino u čemu imaš ukusa ti je žena

He-he! Hvala, hvala!

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10910 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 06/01/2012 : 10:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Nego, dok sam cekao (i dalje cekam) novu turu LL MV, malo sam se bavio Vetrom iz rezerve. Ima tu par neprocitanih epizoda, koje cekaju da budu neprocitane. Mahom su to neke dosta slabe/uzasne epizode koje redom ne mogu citati, al ovde sam se zabezeknuo. Rec je o LL 32, gde su sve tri epizode CITLJIVE, i ne samo to, nego su i dobre. Ovde se vracamo korenima MV, i nacinu pripovedanja koje sam volim. Nije sad to neki Boneli vrhunac, al je ugodjaj tokom citanja sjajan. Imamo ovde ovaplocenje neke Indijanske legende, stare/nerascisene racune sa nekim krupnim i cestitiom olosem, cudovise koje dolazi niodkuda. Epizode su takave kakve treba da budu, malo teksta, avantura, akcija, brutalni okrsaji, surovo lice Amerike (vremena se izgleda ne menjaju, imam utisak da je svuda sada tako), napetost. Sve to kad izmuckate dobijate milinu, LL MV 32. Ovo je suzio katastofalni niz epizoda MV na epizode 47-93. Ono sto mi i dalje fali jesu epizode tipa 35 (problemi lezbejki na zapadu), 36 (MV zaljubljen u Ritu), koje u sebi nose dozu humanizma i tragicnosti, no za to ima vremena u epizodama koje dolaze.

Edited by - kasper on 06/01/2012 10:54:26
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 06/01/2012 : 11:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:

tesko je izlektorirati nešto što još nije prevedeno do kraja
ali brzo će, ne brini se, tijekom ovog mjeseca sve ce biti gotovo, a zadnja tura mora NAJKASNIJE za Mafest, tako da nema straha.
osim toga, MV više ne može pobjeći.
s druge strane, moramo razumjeti i "one s čudnim ukusom"
Riđan je uistinu bio zapeo, tako da zasluzuje 4 ili cak 6 komada u 2012.
sto se Texa tice, 47, 48 i 49 su totalna ludnica! ne znam jos 50 kakva ce biti, ali ove 3 su izvanredne (Cruzado, ona u boji i fenomenalni alkemicar (malo u pocetku usporen, no zato poslije razvaljuje!)).

Jedva čekam te Texove!

Malo sam u zaostatku, još nisam niti Tornado pročitao.
Eno ga, pokraj kreveta, čeka da završim Aiwasovu sagu!

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 06/01/2012 : 11:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Nakon vrhunskih epizoda sa Custerom, ove sa Aiwasom su mi dosta slabije.
Ne znam kakve će biti dalje u serijalu, ali siguran sam da će biti iznad prosjeka. Ali znam da se kvaliteta prvih šezdesetak epizoda ne može ponoviti i jedva čekam MAFEST, da završi serijal i da dobijemo jednu lijepu cjelinu.

Go to Top of Page
Page: of 77 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000