u vezi neobjavljene epizode koju je crtao segna...pitao sam buratinija dali ce i kada biti objavljena ta epizoda i njegov odgovor je da za sad jos uvek nije u planu da izadje iako je on to mnogo puta predlagao i zeleo......
u vezi neobjavljene epizode koju je crtao segna...pitao sam buratinija dali ce i kada biti objavljena ta epizoda i njegov odgovor je da za sad jos uvek nije u planu da izadje iako je on to mnogo puta predlagao i zeleo......
za sad nije u jos u planu....ali verujem da ce kad tad izaci...jer to je i buretova velika zelja...tako mi je odgovorio...predpostavljam da ce izaci za par godina....posle juznoamericke turneje..
Ovo je očito alternativna naslovnica za priču 543/544 Zakopana strava/Planine straha u kojoj je Jacopo Rauch izvrsno iskoristio motiv iz sada već kultne Morske strave i vratio ljude-ribe.
Vraceni su ljudi ribe jeli je vracen onaj barub W.?
Nije. A nisu u pitanju ni ljudi - ribe.
Istina, nisu oni isti ljudi-ribe, ali čudovišta nastala na isti način.
Ja sad niš ne razumijem. Jel ima ta epizoda ikakve veze sa profesorom Vajzerom (Crna močvara) il što?
Nema nikakve veze sa starim likovima i događajima, al kako mi je rekao jedan prijetelj iz Italije, ima s onom tvari iz Morske strave od koje nastaju ona čudovišta. Razlika je jedino što ih je tamo onaj barun proizvodio, a ovdje stanovnici nekog zabačenog mjesta u brdima slučajno dolaze u dodir s njom. Valjda još netko na forumu posjeduje tu informaciju. Solar možda?
Nema nikakve veze sa starim likovima i događajima, al kako mi je rekao jedan prijetelj iz Italije, ima s onom tvari iz Morske strave od koje nastaju ona čudovišta. Razlika je jedino što ih je tamo onaj barun proizvodio, a ovdje stanovnici nekog zabačenog mjesta u brdima slučajno dolaze u dodir s njom. Valjda još netko na forumu posjeduje tu informaciju. Solar možda?
Imam skenirane te epizode, kad budem imao vremena pogledat ću.