Poll Question:
Dakle čiji bi povratak najrađe željeli po povratku zagora u Darkwood iz JA? Ako vas je volja opišite povratak onoga za kojeg glasate
Choices:
Skull- mutant
Supermajk- Mike Gordon
Akkronijanci- saveznici hellingena sa planeta akron
Kandrax - keltski druid
Otto Kraus- satnik i zapovijednik crnih vukova
Žuti Zmaj- Chung Khan
Nat Murdo- škot
Hellingen- znanstvenik
Hegel von Axel - alkemicar
Bice iz hiljadu lica straha
Wendigo- duh zla
Veliki Marcus- leteci covjek
Barun Wolfingham-sledbenik dagona boga zla
Cudovište iz lagune
Barun bela rakosi- madarski plemic nadvampir
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Da upravo sam zato i nabrojao sjeti se slučaja Ben Stevens Npr. barun W. ,Otto kraus...mogli su preživjeti bez problema...već smo viđali i puno čudnija oživljenja u zg svijetu
Problem je samo u tome što neko prvo treba uopšte da se i seti Otta Krausa i čudovišta iz lagune da bi ih oživeo.
Dosta je bilo oživljavanja, treba nam nova dinamika u zbivanjima u Zagorovom svetu. No, Supermajka bi mogli vratiti, samo trebali bi smisliti dobru podlogu za priču šta je radio u međuvremenu.
Želio bih vidjeti Murda,ali kao pozitivca,to je genijalan lik.
I meni je genijalan, ali je samo običan čovijek i bilo bi glupo da se vraća ka o Hellingen, Kandraks i drugi.
Hellingena bolje da ne diraju ako nemaju fantastičnu epizodu,zato i nisam glasao za njega. Čisto sumnjam da bi netko mogao napraviti respektabilnu priču.
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Ne morate nagađati vratiti će se ni manje ni više Zagorova majka. Naravno ne posredstvom Wendiga, nego na neki malo manje morbidan način. Sad, hoće li u tu priču biti uključeni i još neki poznati zločesti ljudi to je drugo pitanje.
Hellinge se sigurno neće pojavljivati u dogledno vrijeme, već sam negdje bio napisao da je Burattini nedavno izjavio da je sada nakon Sergia, situacija ovo povratka neprijatelja "nešto relaksiranija" ali da mu sada ne pada na pamet, iz poštovanja prema Sergiu inzistirati na Hellingenu. Budući da znamo program epizoda za sljedeće 4 godine, Hellingenov povratak je najranije moguć za 7-8 godina.
Svi drugi sa spiska su več nekako ,,istrošeni,,, a Bice iz hiljadu lica straha ima nekako najozbilnije šanse za povratak. Samo da crta Ferri, radi mračne atmosfere.
Njah povratak mutanta me razočarao kao i zadnji Kandrax tako da Supremikea ne bi. Osim ak ga ne preuzme netko tko zna napraviti slojevitu priču.
Glasao za Wolfinghama- nek se digne iz mora kao hibrid čovjeka i hobotnice, izriga crnilo po nebu dok se Zagor vraća iz JA i okuje priču u 10 nastavaka svojim odurnim pipcima!
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."