Kapetan Amerika oduvijek je u Marvelovu svijetu bio uzor i moralni oslonac. No, ispod toga rovarila je sumnja kako je on relikvija prošlosti: zastarjela, nadigrana i današnjici neprikladna. U razdoblju nakon 11. rujna stigao je red na mračniju i introspektivniju pripovjest o Kapetanu. Kad moralni kompas podivlja, na čiju će stranu on stati: uz svoje zemljake ili svoju zemlju?
Petorica američkih vojnika gacaju kroz kolumbijsku džunglu, zalihe i moral su im na nuli, a misija tajanstvena poput motiva. Kad se među njih spusti časnik odjeven u crveno, bijelo i plavo, njihovim je brigama naizgled kraj. No, što su bliži spasu i pitanja je više. Kad ti saveznik postane neprijatelj, kome ćeš vjerovati?
PLES SMRTI Darka Macana i Danijela Žeželja prva je u povijesti priča o Kapetanu Americi na kojoj nije radio nijedan Amerikanac ...
Ima, samo je ovdje odrezan:) I na naslovnici, i na hrbatu i na poleđini. Ubili su nas u pojam zahtjevima. Darkov tekst iz uvodnika je izbačen jer nismo htjeli pristati na cenzuru teksta (a i tražili su da izbacimo iz uvodnika motiv sa svastikom - koji je, gle čuda, iz samog stripa:) ).
Nema to veze sa uspješnošću, nego sa zainteresiranošću vlasnika prava da iste proda nama pigmejima. Meni se jako sviđaju Jedi vs. Sith npr. ali nije do mene.
Ima, samo je ovdje odrezan:) I na naslovnici, i na hrbatu i na poleđini. Ubili su nas u pojam zahtjevima. Darkov tekst iz uvodnika je izbačen jer nismo htjeli pristati na cenzuru teksta (a i tražili su da izbacimo iz uvodnika motiv sa svastikom - koji je, gle čuda, iz samog stripa:) ).
svašta
morat ću si onda sam isprintat tu stranicu
Isto sam pomislio. Da li ce se moci okaciti negdje taj tekst?
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Darkov tekst iz uvodnika je izbačen jer nismo htjeli pristati na cenzuru teksta (...)
Da li ce se moci okaciti negdje taj tekst?
Ako sam dobro shvatio, tekst jest u previewu, samo ga nema u tiskanom izdanju. Inače, radi se o Kvintalovoj tjednoj kartici #244. Te kartice su nešto neopisivo dobro.
Kapetana Ameriku ću isto morati kupiti sutra. Fuck.
Vrhunski, uzima se pod obavezno Predobro i prejeftino.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud