forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 15:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by okiboki

quote:
Originally posted by Imrahil

Mislim da nama treba novi Šamrok, pa da shvatite da nije problem samo u Đuri.

Svakako nije SAMO u Djuri vec je stvar mnogo komplikovanija.Uvukla se raznorazna bagra u nas FK jer tu ima para a samim tim i koristi.Raznorazni politicari,sps-ovci,miskovici,ramadani i kvazi biznismeni(citaj lopovi).Djura i UO su ljudi koji ih podrzavaju i daju pristup klubu.Prvo treba oterati Djuru i UO a kasnije i sve ostale krvopije iz kluba.Oterati Djuru i kompaniju jos je i moguce ali ovo sve drugo bogami ne tesko nego nemoguce.

Da da, stoka jedna SPSovska, a kad vam je Mirkec orgijao po upravi i Tumba osvajao titule tad se cutalo :D :D

Ne zajebavaj i vi ste ih onda osvajali.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/01/2012 : 15:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
[i]Originally posted by Mairosu[
Da da, stoka jedna SPSovska, a kad vam je Mirkec orgijao po upravi i Tumba osvajao titule tad se cutalo :D :D

A 80-ih ...kad je pokojni Arkan pretio sudijama na gajbi....To ste zaboravili...80% vasih titula su proklete ,,zato vam se sad sve vraca u istom obliku..

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 13/01/2012 15:27:55
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 15:28:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Mislim da nama treba novi Šamrok, pa da shvatite da nije problem samo u Đuri.

Svakako nije SAMO u Djuri vec je stvar mnogo komplikovanija.Uvukla se raznorazna bagra u nas FK jer tu ima para a samim tim i koristi.Raznorazni politicari,sps-ovci,miskovici,ramadani i kvazi biznismeni(citaj lopovi).Djura i UO su ljudi koji ih podrzavaju i daju pristup klubu.Prvo treba oterati Djuru i UO a kasnije i sve ostale krvopije iz kluba.Oterati Djuru i kompaniju jos je i moguce ali ovo sve drugo bogami ne tesko nego nemoguce.

Ne zajebavaj i vi ste ih onda osvajali.

Ja barem ne falsifikujem istoriju :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 13/01/2012 : 15:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

A 80-ih ...kad je pokojni Arkan pretio sudijama na gajbi....To ste zaboravili...80% vasih titula su proklete ,,zato vam se sad sve vraca u istom obliku..

80-ih, Arkan???

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 15:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pre ce biti da vasi asovi kalibra milana djurdjevica nisu umeli sa piksetom, dejom, pancevom itd. Ali ako ces radije da verujes da je arkan zasluzan, samo napred :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/01/2012 : 15:30:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ne obraćati pažnju na pojedine komentare. Ljudi su pod stresom zbog sveopšte situacije, pa ne razmišljaju prilikom kucanja.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/01/2012 : 15:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by o.O 321

quote:

quote:

80-ih, Arkan???

Verovatno si jos mlad pa ne znas sta je Zeljko Raznjatovic bio na severu,, i sta je preko Srpske drzavne bezbednosti radio za zvezdu u to vreme....

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 13/01/2012 : 15:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

80-ih, Arkan???

Verovatno si jos mlad pa ne znas sta je Zeljko Raznjatovic bio na severu,, i sta je preko Srpske drzavne bezbednosti radio za zvezdu u to vreme....

A pa jeste, verovatno je on doprineo i tituli prvaka Evrope
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/01/2012 : 15:38:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Zvezda je od 88.-92. imala strašne timove i organizaciju. Bilo bi bezveze sve svaliti na Arkana i slične.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 15:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Hehe sad zvuci k'o oni napaceni slaninari koji tvrde da su generali osvajali titule za Zvezdu i Partizan, inace bi sve to vosa kanda osvojila, ta budimo sigurni...

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 15:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Plus sto je svaki predsednik saveza bio njihov.Pa kad se setim Babarogica majmo moja koje su to kradje bile.Gledao sam pre jedno mesec dva na sos-u preglede derbija,pa to je strasno sta je taj Babarogic radio.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 15:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Plus sto je svaki predsednik saveza bio njihov.Pa kad se setim Babarogica majmo moja koje su to kradje bile.Gledao sam pre jedno mesec dva na sos-u preglede derbija,pa to je strasno sta je taj Babarogic radio.

Evo, a smeje se ciganima kad vicu "tole, tole" :D Godine patnje plivaju na videlo :D

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 13/01/2012 : 15:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
Drugovi i drugarice, tema je GranT parada, ostav'te se sad Dederogica i Arkana i Arkanica
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/01/2012 : 15:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naše kukanje za Babarogom = njihovo kukanje za Toletom.
Nema razlike.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 15:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
"Nasi predsednici saveza", "nasa dominacija", "arkan", "babarogic" = titula prvaka evrope i sveta, svi padaju nicice u Beogradu, ekipa strahovlade za svetske standarde
"Njihovi predsednici saveza", "makabizacija", "tole", "zeka bjeka djura" = prvak irske uci srbe fudbalu, petarde i stele, mucenje sa kipranima itd.

Al ako je vama lepo, sve super :D

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 15:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nema razlike.

Jesmo li mi pokrali neki derbi od kad je Tole na celu?Pogledaj malo derbije koje je sudio Babarogic pa mi reci da ono nije zlocin.17 godina nam nije sviran penal u derbiju.17 godina!!!Ne moze da se poredi Tole sa tadasnjim cirkusom pa pricajte vi sta hocete.

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 13/01/2012 : 15:49:01  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nema razlike.

Jesmo li mi pokrali neki derbi od kad je Tole na celu?Pogledaj malo derbije koje je sudio Babarogic pa mi reci da ono nije zlocin.17 godina nam nije sviran penal u derbiju.17 godina!!!Ne moze da se poredi Tole sa tadasnjim cirkusom pa pricajte vi sta hocete.

Nije ni sudjen protiv vas van derbija
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 15:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

"Nasi predsednici saveza", "nasa dominacija", "arkan", "babarogic" = titula prvaka evrope i sveta, svi padaju nicice u Beogradu, ekipa strahovlade za svetske standarde
"Njihovi predsednici saveza", "makabizacija", "tole", "zeka bjeka djura" = prvak irske uci srbe fudbalu, petarde i stele, mucenje sa kipranima itd.

Poredis totalno drugo vreme.Vreme kad je nas fudbal nesto bio i sad kad nismo ni za kurac.

Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 13/01/2012 : 15:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
No...

Ne pravite namerni diskurs.

Ajmo, Djuric, metla, Abraham, 16 miliona duga
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 15:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jesmo li mi pokrali neki derbi od kad je Tole na celu?

Revans kupa 07/08, npr.

I naravno da ne moze da se poredi. Ja napisao vec :D

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 15:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nema razlike.

Nije ni sudjen protiv vas van derbija

A i ti verujes da je Tole zasluzan za Partizanove cetiri uzastopne titule a ne raspala Zvezda?I ti verujes da je Zvezda svaku utakmicu odigrala posteno.Aha vazi

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/01/2012 : 15:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne zezaj Oki, koliko puta navuku za nas u nekom meču i onda se ne buniš. Daj budi fer.
A takav argumennt mogu da povuku i oni i šta onda? Prestanimo s tim da je neko drugi uvek kriv..
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 13/01/2012 : 15:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
quote:
A i ti verujes da je Tole zasluzan za Partizanove cetiri uzastopne titule a ne raspala Zvezda?I ti verujes da je Zvezda svaku utakmicu odigrala posteno.Aha vazi

Ne, to ti verujes da ja verujem
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/01/2012 : 15:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gde udari u beton jebote...

Edited by - radulovic marko on 13/01/2012 15:55:31
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/01/2012 : 15:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Makabizacija sad ima posebnu draž
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000