forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 21:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Djukicu nije prvi angazman, trenirao je U21 Srbiju pre Partizana.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 21:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Hvalis Granta.eno iscitaj malo engleske portale ljudi prave sprdacinu sa njim,on je u engleskoj sprdacina.Covek je ispao iz lige sa jednim westhemom a sa celzijem nije uzeo nista te godine.Nista a pricamo o celziju.

Немој да се љутиш, али ово је смешно. Чуј, коментари кажу да је Грант лош тренер... леле. Па и ви овде и на осталим форумима кажете да је Станоје Фергусон, да је добар тренер... шта је он урадио вредно помена, а да то нису титуле код (које би и ти освојио са Партизаном). Немој, Грант је смешан, ајде молим те, мало озбиљности. Да је Тери погодио пенал, сад би га хвалио на сва врата... немој.

А и ако је Крле дао више од свих заједно нашем фудбалу, који је к улазио у дил са Ђурићем, ако је знао какав је?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 21:21:31  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Pa neko mora da ti stavi do znanja da gresis, barem kad su cinjenice po sredi. Smatraj to drugarskom uslugom :D

Ne smeta mi samo svaki put kad pisem po forumu vec vidim tvoju poruku posle mene kao da ti neko javi eno okiboki ostavio post.I ok je kad mi das neki argument ali iskopavas neke pojedinacne slucajeve koji veze nemaju sa mojim pisanjem a od mojih 10 recenica ti se uvek uhvatis za jednu koja ti odgovara.I ako ti za to dam arument da nije tako ti se onda uhvatis opet za nesto sasvim trece i tako u nedogled.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 21:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Kako nemaju veze, i ti i "pojedinacni slucaj" su rekli u mnozini "mi/grobari" :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 21:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Hvalis Granta.eno iscitaj malo engleske portale ljudi prave sprdacinu sa njim,on je u engleskoj sprdacina.Covek je ispao iz lige sa jednim westhemom a sa celzijem nije uzeo nista te godine.Nista a pricamo o celziju.

Немој да се љутиш, али ово је смешно. Чуј, коментари кажу да је Грант лош тренер... леле. Па и ви овде и на осталим форумима кажете да је Станоје Фергусон, да је добар тренер... шта је он урадио вредно помена, а да то нису титуле код (које би и ти освојио са Партизаном). Немој, Грант је смешан, ајде молим те, мало озбиљности. Да је Тери погодио пенал, сад би га хвалио на сва врата... немој.

А и ако је Крле дао више од свих заједно нашем фудбалу, који је к улазио у дил са Ђурићем, ако је знао какав је?

Ne kazu komentari nego se svi zivi se zajebavaju sa njim.Pricas kako bi ja uzeo titulu sa Parizanom.Pa mozda ali bi je uzeo i sa onakvim Celzijem i sigurno ne bi ispao iz lige sa onakvim westhemom.Evo ti jedna zajebancija u vezi granta:

Avram Grant, Partizan i
engleski humor
Nekim Englezima je činjenica da je bilo
ko angažovao Avrama Granta
dovoljno duhovita da to podele sa
ostatkom sveta. To važi i za uredništvo
internet portala football365.com, koji se
bavi fudbalskim temama.
O dolasku Granta na kormilo
Partizana, football365.com je, posle
neuspelih epizoda izraleskog stratega u
Čelsiju, Portsmutu i Vest Hemu, na ovaj
način obavestio svoje čitaoce o
njegovom novom angažmanu:
"Avram Grant je novi trener
beogradskog Partizana. A kako su
crno-beli osvojili četiri titule u srpskoj
ligi u poslednje četiri godine, ovo je
njihov način da se ponašaju sportski i
daju i ostalima šansu".

I ne MI nego si i ti do pre mesec dana govorio da je Ser aleks a sad ne valja.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 21:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako nemaju veze, i ti i "pojedinacni slucaj" su rekli u mnozini "mi/grobari" :P

Evo to ti kazem

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 21:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aко сам ја овако нешто написао, извинућу се одмах свима. Само ми нађи где сам то рекао. Мислим да то никад нисам писао, можда када сам био ироничан, али овако, сигурно нисам.

А поредити нашу лигу и енглеску, стварно је примерено.

Мене искрено боли дупе за Гранта, само су ми смешне ове приче.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 13/01/2012 21:37:20
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 21:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Aко сам ја овако нешто написао, извинућу се одмах свима. Само ми нађи где сам то написао. Мислим да то никад нисам писао, можда када сам био ироничан, али овако, сигурно нисам.

А поредити нашу лигу и енглеску, стварно је примерено.

Мене искрено боли дупе за Гранта, само су ми смешне ове приче.

Nemam nameru da pretrazujem forum ako kazes da nisi nisi nije bitno ali je poenta da si mislio za njega sve najbolje,bio ti je ok i podrzavao si ga a sad ne valja.Avram Grant je mozda bolji od Stanoja tj u fudbalskim krugovima u svetu vazi za boljeg ali je Stanoje sigurno bolji za Partizan jer je sa igracima vec duze vreme,zna ih u dusu,zna nasu ligu,zna koji timovi kako igraju i zna kako da pobedi zvezdu.Grant o svemu ovome nema pojma niti ima ko da mu kaze posto je bagra rasterala ceo sportski sektor.
Red Cloud je u pravu da ne treba vise polemisati o ovome a rezultati ce pokazati ko je bio u pravu.Ja sam spreman da ako mi dobijemo sva tri derbija,osvojimo titulu i kup i udjemo u LS da pojedem sva govna koja sam izasrao na ovom forumu.Pojescu ih u slast!Ali ako puknemo od zvezde izbugimo titulu i popusimo za LS hoces li ti isto to uraditi?

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 21:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Мени је Станоје био ок, ништа више, нисам га ни хвалио, ни кудио нешто претерано.

А нисам рекао ни да ћемо добити или изгубити дербије, ни да ћемо или не ући у ЛШ, освојити или не куп и првенство. Немам шта да поједем.

У целој овој причи сам хтео да Станоје оде због принципа, Ако је јео говна, требало је да их једе до краја, а не да се премишља. А Ђуру не подржавам ич, али је овде нормално одреаговао када је сменио овог. Још да он одлети и сви сретни и задовољни, барем док не дође нова лоповска управа.
А, ако Грант оствари све ове успехе, велика већина навијача ће заборавити на сва ова дешавања, што ће рећи, опет ће се задовољити ситнишем и гурнути све под тепих.

Edited by - Caleb on 13/01/2012 21:47:34
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 21:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Мени је Станоје био ок, ништа више, нисам га ни хвалио, ни кудио нешто претерано.

А нисам рекао ни да ћемо добити или изгубити дербије, ни да ћемо или не ући у ЛШ, освојити или не куп и првенство. Немам шта да поједем.

У целој овој причи сам хтео да Станоје оде због принципа, Ако је јео говна, требало је да их једе до краја, а не да се премишља. А Ђуру не подржавам ич, али је овде нормално одреаговао када је сменио овог. Још да он одлети и сви сретни и задовољни, барем док не дође нова лоповска управа.
А, ако Грант оствари све ове успехе, велика већина навијача ће заборавити на сва ова дешавања, што ће рећи, опет ће се задовољити ситнишем и гурнути све под тепих.

Ako mislis da je tako dobar onda verujes da ce se sve ovo desiti.Jedan los Stanoje je to sve uspeo da ostvari pa valjda ce i ovakva trenerska velicina kao sto je Grant.
Rezultati ce pokazati a ja ostajem pri svojim recima.Ako sve ovo ostvari licno cu poslati mail tom coveku i izvinuti mu se a ovde na forumu cu javno reci da sam pojeo najvece govno na svetu sto sam ga pljuvao.
Slobodno sejvujte ova moja dva posta pa cemo videti.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 21:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Акција подршке Станојевићу

Александар Станојевић за суботу заказао конференцију за медије, а навијачи Партизана у истом термину најавили окупљање испред северне трибине Партизановог стадиона, у знак подршке смењеном тренеру.
Смењени тренер Партизана Александар Станојевић најавио је у суботу од 14 часова конференцију за медије, а истовремено су навијачи "црно-белих" организовали окупљање на стадиону у Хумској улици.

Навијачи Партизана заказали окупљање у Хумској

Аврам Грант је нови тренер Партизана, а Александар Станојевић ће у суботу "олакшати душу". Тренер који је у последње две сезоне узимао титулу са црно-белима требало би да обелодани шта се заправо дешавало од смене спортског директора Младена Крстајића.
Навијачи Партизана, преко бројних форума и друштвених мрежа, позвали су све љубитеље црно-белих да у суботу дођу испред северне трибине стадиона у Хумској улици, како би пружили подршку Александру Станојевићу.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 22:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ma ja mislim da pola ljudi ovde masi poentu. Ko god da dodje, _kosta minimum 5x vise nego Stanojevic koji je vec imao titulu u dzaku_, alo ljudi...pitanje je pragmatizma, na stranu morali.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 22:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ja mislim da pola ljudi ovde masi poentu. Ko god da dodje, _kosta minimum 5x vise nego Stanojevic koji je vec imao titulu u dzaku_, alo ljudi...pitanje je pragmatizma, na stranu morali.

Da se slozimo jednom.Ludost je sada davati nekom treneru tolike pare za kupljenje kajmaka.Ali sta je po sredi.Djuri su izgleda dani odrojani i Djura proba ocajnicki potez.Dovesti extra veliko trenersko ime kako bi kupio navijace i kako bi i oni najzagrizeniji pobornici Stanoja rekli ok ipak je to Grant.Donekle je i uspeo u toj nameri ali mislim nedovoljno.Stanoje sutra drzi konferenciju a navijaci su najavili okupljanje.Kako vidim sprema se poprilican broj ljudi koji ce dati podrsku Stanoju ispred stadiona.Na nekim svetskim pa cak i Izraelskim sajtovima je osvanulo kako je Grant nepozeljan u BG_u kako nema podrsku navijaca.
Evo jedan primer.
http://www.haaretz.co.il/sport/world-soccer/1.1616701?cache=1464635%3FhideOthers%3D7.2083892

Ispod grantove slike podvuceni deo kliknuti.

Znajuci sta se desilo sa Hajdukom kad je Grant u poslednji momenat odustao od trenerskog posla u Splitu,ne bi me cudilo da se i ovde pokoleba posto covek jos nije potpisao nikakav ugovor.
Videcemo sta ce biti dalje.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/01/2012 : 22:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Слажем се Оки, очајнички потез Ђуре, али овај га је приморао на то.

Нисам знао да умеш да читаш хебрејски

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 22:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Слажем се Оки, очајнички потез Ђуре, али овај га је приморао на то.

Нисам знао да умеш да читаш хебрејски

Google translate

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 23:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ne volim da prenosim komentare sa portala ali evo jedan zanimljiv sa B92

"Kako je nogomet cudan sport...Ovaj Grant se pojavi apsolutno niotkuda, preko neke vjerske veze ili kao Abramovichev prijatelj, nemam pojma, poslije Mourinha preuzme Chelsea i dobije godisnje milijune eura place. Naravno, nema pojma, ali nekako izdrzava do neizdrzivosti. Ode u Portsmouth, iispada iz lige, ocito nije trener za Premiership. Ali ne, eto njga u West Hamu. Zivim u Engleskoj i reci cu vam da su se ljudi (Lineker, Alan Hansen i ostali novinari/nogometasi) otvoreno iscudjavali njegovoj nesposobnost i naizgled nedostatku sportskog duha. U jednoj od zadnjih utakmica Scott Parker je odrzao govor da bi podigao momcad. Uz nekoliko povrmenih engleskih reprezentativaca, Parker, Cole, Green, Upson, Bridge? vrlo dobrog Hitzlspergera i Dembu Ba koji rastura u Newcastlu sada, ovaj diletant ispada iz lige. Mislim da vise nema sanse raditi u Premiershipu niti u jednom klubu i eto njega u Partizanu. Da je i 500 eura bilo bi previse, a ne pola milijuna. Tko toga covjeka gura, sta su u Partizanu vidjeli u njemu, stvarno ne znam? Moguce jedino da je bolji trener nego menager i takticar. U svakom slucaju cini mi se da je Partizan dobio muda pod bubrege. Jel' se tako kaze?"
(sasha03, 13. januar 2012 20:16)

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/01/2012 : 23:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
1. Najbolji klub u okviru SD - Gladajuci samo prvu polovinu tj. ne najnoviju sezonu svi su bili na nivou ali ajde da izdvojimo.FK,KK,VK
2. Najbolji sportista u okviru SD koji igra za Partizan - Vlada Vujasinovic,Milan Macvan
3. Najbolji sportista u okviru SD koji ne igra više za Partizan - Filip Filipovic,Stevan Jovetic,Jan Veseli,Nikola Pekovic
4. Najpotencijal - Lazar Markovic
5. Najbolji trener - Milanovic,Stanojevic,Vlada Jovanovic
6. Najveće razočarenje (pojedinac) - Ejsi Lo
7. Najveće razočarenje (klub) - Svi zadovoljili i svi pomalo razocarali u novoj sezoni
8. Trenutak za pamćenje (šta vas je najviše pogodilo i čega se najradije sećate u prošloj godini)
Najvise pogodilo-Samrok,Uprava Partizana i smena Stanojevica,ponasanje komsija na vecitom derbiju
Najvise obradovalo-Dolazak Vujosevica na mesto predsednika SD,Povratak Nikole Pekovica,pobeda u poslednjem fudbalskom derbiju,titula prvaka Evrope u vaterpolu.Bilo je dosta toga ali ovo je najaci utisak.Ako se setim jos necega dodacu.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 14/01/2012 : 01:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Kako te ne mrzi

pročešljaj partizan.net, pa vidi kako su dočekali ovog što je spominjan kao zamenik Granta
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 14/01/2012 : 01:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

I zbog toga je sprdnja? Daj bre uozbilji se
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 14/01/2012 : 01:55:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Doneo je Čelziju jedino finale LŠ i zaista je malo falilo da ga i osvoji. Plus reći da je loš trener jer je bio drugi je bezobrazluk. Nije Premijer liga ova oranica od lige koju mi imamo, pa da se krsti čovek kako nije uspeo da je osvoji.
Portsmaut se raspadao te godine, pa nije ni bilo rečano očekivati uspeh. Ipak ih je doveo do finala kupa.
West Ham je jedini neuspeh.

E sad, da je smena trenera i dovođenje mnogo skupljeg u ovakvom trenutka nelogična, u neku ruku i jeste. Ali Stanoje je sam kriv, jeo je govna i svaki normalan klub bi ga oterao zbog toga.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 14/01/2012 : 02:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/01/2012 : 06:13:59  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Mrzi me da citam 10 strana toga sto ste pisali ali osvrnucu se na ono sto sam rekao pre par nedelja kada je nastalo sranje, a to je da cemo dokazati da smo ozbiljan klub ako ih sve otpustimo... Mislim koji su oni faktor da krse pravila kluba.. Sada kada su popusili neka otvore dusu pa da vidimo koliki su Grobari... Da zelis dobro Partizanu treba da se najedes govana a ne kada ti dune da seres po onom ili ovom... U privatnim zivotima svi mrzimo direktore... Pa tako i ovde.. Ali meni je dolazak Granta (koji ne moze biti losiji trener od Stanojevica da ga jebes) odlican potez... Zamisli koliki cemo ugled napraviti u svetu njegovim dovodjenjem.. Dosta vise treniranja u Partizanu.. Djukicu prvi angazman, Jokanu prvi angazman, Stanoju prvi angazman itd.. Ma zajebi to.. Nismo mi BSK iz Borce... Treba da imas neko ime da bi dosao u Partizan... Odlicno.. Podrzavam upravu za sve sto su sada uradili...

To je to !!!!!!!!!!!!!! Napokon da je neko razumeo.... Ovde se radi o Partizanu a ne o Krojacu ,Stanoju ili Sinanu Sakicu to jest Krstajicu...Mi smo za ove ovde prostore veliki klub ,nismo mi poligon za trenere pocetnike koji jedan dan seru a drugi dan jedu ista govna..Jedan je Mladen Krstajic ....Moj Kurac je jedan ...bilo ih je na desetine ...Pa se nisu vracali i uzimali po 800.ooo od partizana ...Pun mi je vise k.... ,svih koji glume da im je partizan svetinja...Pun mi je k.... i navijaca koji zive i grebu se od Partizan ,cim im je Zecevic ukinuo privilegije odmah sve po spisku...Cim Djura nije stao na njihovu stranu ,,opleti po Djuri...Sava Milosevic hoce funkciju,hoce da ubaci politicke prijatelje u partizan da malo oni lapaju..Nadj smrda cuti, nit smrdi nit mirise,lepa platica u partizanu aaaa.......Golac nema posao vec 15 godina.. Voleo bih malo da uzmes kintu aaa..Samo pogledajte Raspadnutu zvezdu i onu budalu Lukica,Den Tanu,Adzica itd..Ne mogu da prodju kvalifikacije za evropu sad ce bogme Decenija...Zaboravili kad su nas dobili i osvojili nesto..Jel hocete da se zamene malo uloge ,,,sta bih onda rekli o rukovodstvu...Alavi smo do zla boga ,,ide nam dobro ma sta ko pricao,,,Boli me kurac za Stanojevica ,,bio sam posle Samroka uz njega,,,Da nije mozda Djura ili neko iz uprave kriv sto smo izgubili od konobara i izgubili jos 5 miliona,,da nije Djura kriv sto stanojevic Gura Miljkovica i raspalog Babovica...KOJI SU NAM UZELI NOVIH 12 MILONA OD L.S. ....

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 14/01/2012 06:14:46
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/01/2012 : 09:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Portsmaut se raspadao te godine

Portsmut.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/01/2012 : 10:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
ПЕНАЛ: Да ли у Партизану чекају да Звезда изда саопштење?

ПИШЕ: Зоран Стојадиновић

Партизан је сменио тренера и именовао новог. Ни првог, ни последњег… Али, први пут се у историји Партизана десило да је један тренер добио отказ, а доведен нови, а да се ни председник, ни било ко други не огласи и објасни очекиване потезе. Наводно су се договорили да ћуте до недеље за када је заказана промоција Аврама Гранта, или можда чекају да Црвена звезда изда саопштење и прокоментарише потезе Партизана па да тек тада одговоре. Чија год да је – ова одлука јако је лоша за Партизан из пуно разлога.

Спортска јавност у Србији жели да зна због чега је Партизан сменио Александра Станојевића – човека који је увео црно-беле у Лигу шампиона и постао освајач титуле, затим и дупле круне, кад су чланови Управног одбора чак и после његовог обраћања медијима са Малдива – тврдили да има пуно поверење, да није споран и да ће остати тренер. То је овог пута морао да објасни председник, ако ни због чега другог – због чињенице да се једини од свих из управе до сада није оглашавао. Објашњење у саопштењу да је Станојевић изјавама грубо прекршио радну дисциплину и да због тога добија отказ, коси се са тврдњама и изјавама у медијима чланова УО…
Морао је Драган Ђурић, а није објаснио и зашто је ангажовао баш Аврама Гранта. Да ли зато што заиста верује да је Израелац карика која је недостајала Партизану за улазак у Лигу шампиона? Можда је могао да каже зашто се између Гранта и Ериксона одлучио за Израелца, шта је Матеус заиста условљавао приликом преговора у којима је учествовала и Маријана Матеус? Наравно и да ли је 900.000 евра за годину Грантовог рада тачна цифра или је дупло мања?
Немуштим ћутањем челници Партизана уместо медијске промоције потеза који је емитован широм Европе дају уствари медијима простор за спекулације свакојаке врсте од којих је најбезазленија она која гласи да ли ће пропасти 100.000 евра из уговора за припреме у Дубаију јер јевреји не могу да уђу у Уједињене Арапске Емирате, а најбизарнија је везана за супругу Аврама Гранта која је између осталог испијала урин у својој шоу емисији!?
Са друге стране – Александар Станојевић је заказао за конференцију за медије и то на стадиону Партизана! Да човек не поверује!?

Сав овај циркус могућ је само у Партизану.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/01/2012 : 10:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

..Ne mogu da prodju kvalifikacije za evropu sad ce bogme Decenija...

Ima do 2017, polako.

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000