forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 14/01/2012 : 10:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by Imrahil

Portsmaut se raspadao te godine

Portsmut.

Dobro, ne budimo sitničari
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 14/01/2012 : 10:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Inače, danas Stanojević pred novinarima. Baš da vidimo šta "ima" da kaže.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 14/01/2012 : 14:51:39  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Na parkingu...majko sveta,koji cirkus.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/01/2012 : 15:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Stanojević: Sramota, ne dižem bunu

Smenjeni trener Partizana Aleksandar Stanojević obratio se prisutnim navijačima ispred stadiona u Humskoj 1 gde nije održao najavljenu konferenciju za medije.

Oko 1.000 "grobara" se okupilo ispred stadiona, a Stanojević im se zahvalio na podršci istakavši da će se javnosti obratiti kada za to bude imao normalne uslove.

"Ovo je sramota, ja nisam revolucionar, nisam došao da dižem bunu. Kao bivši trener imam pravo da kažem svoje mišljenje, ali ne na ovakav način", rekao je Stanojević ispred zaključanog stadiona.

"Sve što imam da kažem reći ću kada budem mogao da uđem u prostorije kluba. Ne mogu da shvatim da ja kao dosadašnji trener ne mogu da dam informaciju navijaču Partizana!? A imam mnogo toga da kažem. Hvala vam mnogo na ovome. Svi znamo da se nismo ovde okupili zbog mene ili vas, već zbog Partizana", rekao je Stanojević dok su mu navijači skandirali.

Stanojević je dodao da bi Udruženje novinara Srbije trebalo da pita predstavnike medija zašto im se brani da pišu o onome što znaju.

“Neće me niko sprečiti da navijačima kažem neke stvari koje znam. Meni je najdraže, to zna svaki navijač Partizana, kada u Kupu izvučemo Zvezdu za rivala. A to mi je oduzeto. Tada nastupi neka radost, velike emocije. Ali, sada su i ovde emocije, i to jake. A bilo bi neozbiljno da pričam pod emocijama. Želim da pričam o stvarima koje sam hteo da uradim, a nije mi omogućeno. Želim da se bavim samo strukom, da budem trener, a ne da budem revolucionar. Nisam bitan ja, nebitan je i Krstajić, bitan je samo Partizan”, rekao je Stanojević.

Smenjeni trener srpskog šampiona najavio je novo obraćanje javnosti, u utorak.

“Bilo bi neozbiljno da pričam u ovakvoj situaciji. Pričaćemo samo na civilizovan način. Pitanje je dana kada ću održati pravu konferenciju, a ne ovde. Samo hoćemo da se zna šta se radi. Hvala vam svima, vidimo se u utorak”, rekao je Stanojević.

Okupljeni navijači su istakli da žele da pruže podršku Stanojeviću i da izraze nezadovoljstvo odlukom uprave kluba koja ga je u petak smenila i umesto njega postavila Avrama Granta. Ispred stadiona je nekoliko policijskih "marica".

Okupili su se na platou ispod severne tribine stadiona noseći transparente i pevajući pesme. Na najvećem je pisalo "Podrška Stanojeviću - Avram, go home", koji se odnosi na novog trenera crno-belih Avrama Granta.

Osim transparenata i pesama, okupljeni navijači i na druge načine iskazuju nezadovoljstvo upravom, pa su tako doneli i burek za potpredsednika Mileta Jovičića, koji je ranije izjavio da "na račun Partizana nije ni burek pojeo".

Uprava kluba zaključala je sve ulaze u prostorije stadiona, pa i rampu za prilaz na parking ispod severne tribine.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/01/2012 : 15:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Sramota.Da ne dozvole coveku da odrzi konferenciju za stampu u prostorijama kluba.Bruka i sramota za nas klub.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 14/01/2012 : 15:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Kako me nervira ovaj Stanojevic. Kao ima nesto da kaze sto ce zanimati navijace.. pa kazi vise!!! Ne moras da udjes na stadion da bi to rekao, mogao si i na parkingu... svi uvek znaju nesto, ali niko nece da kaze, nego pozivaju one druge da sami priznaju neke stvari... Isto i Krle. Sazvao je konferenciju i sta je rekao, nista!!

Manite se vise.. izigravaju neke zrtve.. kazite otvoreneo sta imate, dosta vise okolisanja!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 14/01/2012 : 15:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Sramota.Da ne dozvole coveku da odrzi konferenciju za stampu u prostorijama kluba.Bruka i sramota za nas klub.

Ako je razresen funkcije trenera, sta koji qrac ima da drzi press u klubu ciji nije trener ? To bi znacilo da u Partizanu media centar moze koristi ko god 'oce samo dok se najavi.

Sa druge strane, sta on svira patku, pravi okupljanja na parkingu.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/01/2012 : 15:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Ako je razresen funkcije trenera, sta koji qrac ima da drzi press u klubu ciji nije trener ? To bi znacilo da u Partizanu media centar moze koristi ko god 'oce samo dok se najavi.

Sa druge strane, sta on svira patku, pravi okupljanja na parkingu.

Otkud ti ideja da on pravi okupljanje na parkingu?
I ma sta vi pricali ovo je velika sramota,velika.Taj klub nije Djuricev da moze da zakljucava stadion kad hoce.Valjda Stanojevic kao bivsi igrac i kao odlazeci trener ima pravo da odrzi konferenciju za stampu u prostorijama kluba.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/01/2012 : 15:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Kako me nervira ovaj Stanojevic. Kao ima nesto da kaze sto ce zanimati navijace.. pa kazi vise!!! Ne moras da udjes na stadion da bi to rekao, mogao si i na parkingu... svi uvek znaju nesto, ali niko nece da kaze, nego pozivaju one druge da sami priznaju neke stvari... Isto i Krle. Sazvao je konferenciju i sta je rekao, nista!!

Manite se vise.. izigravaju neke zrtve.. kazite otvoreneo sta imate, dosta vise okolisanja!

Calebe ajmo malo realnosti i ozbiljnosti.Da li bi bilo normalno da odrzi konferenciju za stampu ispred stadiona na one tri stolice dok hiljadu navijaca urla oko njega?Nemojmo se zajebavati,mozemo nevoleti nekog ali budimo realni.I sta uopste ocekujes da kaze?Pa nismo to ti i ja i Mairosu na forumu pa da serendamo o cemu hocemo.Iza Djurica stoje najkrupnije zverke ove zemlje a i malo sire(R.Srpske).Pa nije valjda lud da ugrozava svoju bezbednost?I ono sto je rekao kako novinari ne smeju da pisu o nekim stvarima ti dovoljno govori o necemu.Nije ovde rec vise o Stanoju nego moramo biti svesni koja je to bagra koja nam vodi klub.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/01/2012 : 16:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Koji dobar komentar, plačem...

sir Oliver каже:
14. јануар 2012. у 15:49

"Stanoje pa sto nisi seo za sto ,pojeo burek i pred Grobarima svojim koji su dosli da se smrzavaju zbog tebe rekao sta imas. Da Djura vidi da te nemoze spreciti da kazes ono sto imas."

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 14/01/2012 16:04:52
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/01/2012 : 16:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

sir Oliver каже:

"Stanoje pa sto nisi seo za sto ,pojeo burek i pred Grobarima svojim koji su dosli da se smrzavaju zbog tebe rekao sta imas. Da Djura vidi da te nemoze spreciti da kazes ono sto imas."

Najveca radost navijaca Zvezde u zadnjih 5 godina-odlazak Stanojevica sa klupe PartizanaKoje je on vama komplekse nabio pa to je strasno

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/01/2012 : 16:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

sir Oliver каже:

Najveca radost navijaca Zvezde u zadnjih 5 godina-odlazak Stanojevica sa klupe PartizanaKoje je on vama komplekse nabio pa to je strasno

Opet ti počinješ da pričaš o kompleksima, neprocenjivo!

PFC(Putujući fudbalski cirkus)

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/01/2012 : 16:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

sir Oliver каже:

Opet ti počinješ da pričaš o kompleksima, neprocenjivo!

PFC(Putujući fudbalski cirkus)

Pa ne znam ko ima kompleks.Likujete sto je otisao Stanojevic na citavih -10 i 4 titule za redom u vitrinama Partizana dok vam u upravi sedi Lukic koji je em lud em glup em se posvadjao sa citavim svetom.E moj prijatelju sa ovom garniturom koja je u Partizanu ne vidite vi titulu jos 10 godina.Kad dodamo na to garnituru iz Zvezde i citavih 20 je malo.Ja da sam na tvom mestu ja bih navijao da ode Djuric,veruj mi isto kao sto sad volim Lukica.Mi barem pokusavamo bagru da oteramo dok vi zivite u 91-oj i prizivate matorog Djajica koga ste pre ne tako puno vremena i sami oterali.Zavrsavam ovu pricu sa tobom da me ne bi opet neki moderator banovao zato sto si me uvredio.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/01/2012 : 16:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ja mogu samo da ti kažem da, realno, boljeg trenera od Granta niste mogli da dovedete, za Stanoja je doktor. A ja ne likujem, ja sam voleo da kompleksaš ostane, ali ko mu je kriv kad je ispao glup.

I što se stalno plašiš banovanja, pa i to je za ljude, kao da ti život zavisi od pisanja po forumu?

Edited by - srdjandj on 14/01/2012 16:29:12
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/01/2012 : 16:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Obraćanje Stanojevića ispred stadiona
http://www.youtube.com/watch?v=AnitmseQS6c&feature=player_embedded#

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/01/2012 : 16:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote

Cirkus u Humskoj, Stanojević drži konferenciju ispred stadiona!

Počeo je da pada i sneg u Humskoj, jedan navijač obučen je kao crno-beli Deda Mraz...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 14/01/2012 : 16:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Calebe ajmo malo realnosti i ozbiljnosti.

Bivsi je trener, ima more prostorija gde moze da odrzi konferenciju. Pateticno sve ovo deluje. A jos smesnije je sto je doslo 800 ljudi da ga podrzi Pa gde su svi ti navijaci...

I, da, prihvati zezanje Zvezdasa, kad smo mi mogli njih da zezamo kada im je bilo sranje u klubu, mogu oni sada i nas. Boli Zvezdu dupe sto imaju -10, kada je sada cirkus u nasem klubu. i neka zezaju i treba to da rade.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/01/2012 : 17:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oki sta ti je....Vidis da je covek budala...Gde si video u svetu da trener koga smene(a pri tom on podneo ostaku ,pa se predomislio) ,protestuje sa navijacima i to teskim debilima...Daj pusti ga ko ga jebe...Dosao trener koji je igrao finale L.S... Sta mislis da ce njemu neko odredjivati ko ce da igra ....Pusti se Stanoja (zeke i bjeke )...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 14/01/2012 17:02:42
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/01/2012 : 17:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Avram Grant - šta nas čeka?

Ako preživimo ekstravaganciju njegove supruge, mogli bismo da vidimo ozbiljan rad u Partizanu, forsiranje mlađih igrača i stvaranje tima koji će u Evropi umeti da igra na rezultat.

Verovatno ćete narednih dana čitati dosta o gospođi Grant koja je TV zvezda u domovini, a "proslavila" se neuobičajenim metodama vođenja emisije. Radi dobrog ukusa, hajde da to ne prepričavamo, ali u svakom slučaju, ako bude pohodila Srbiju, svakako će i ovde izazvati veliku pažnju.

No, to ostavljamo tabloidima, kakav je Grant zapravo trener?

Čitaćete ovih dana pohvale, Duško Tošić je već rekao da se radi o odličnom stručnjaku i da je u njegovim ekipama atmosfera dobra, mediji su preneli izjave i Roberta Prosinečkog koji je podsetio na Grantovo iskustvo.

Đovani Roso, koga su promovisali u pomoćnika, ali on neće u Beograd je za "Sport" izjavio da je Grant i veliki čovek i veliki trener.

Murinja niko nije pitao, on je osetio šta se sprema kada je Grant stigao u Čelsi i upozorio ga da mu se ne meša u posao. Par meseci kasnije, više nije imao posao.

Grant je doveo Čelsi do finala Lige šampiona, oni su tu utakmicu morali da dobiju, većina će se složiti da su možda i zaslužili da podignu pehar. Međutim, nakon samo osam meseci je otišao i tu počinju njegove nevolje.

Upućeni tvrde da je u pitanju politika lošeg izbora i želja da po svaku cenu ostane u Premijer ligi.

Portsmut je već bio gotov kada je seo na klupu i te stvari nisu imale veze sa terenom. U Vest Hemu nije imao pravu podršku, živeo je na "pozajmljenom vremenu" i to je praktično jedini promašaj u njegovoj karijeri.

Svuda gde je bio pokušavao je da afirmiše mlade igrače. U Izraelu gde je praktično napravio neke nemoguće stvari su mu zamerali da je previše defanzivan i rigidan, ali niko da njegov tim ne ume da igra na rezultat.

Grant je odličan taktičar, trener koji je, prema tvrđenju kolega sa ostrva svuda vrlo brzo uspevao da sakrije mane ekipe i da iskoristi prednosti. Njegovi timovi nisu bez razloga najopasniji u kup utakmicama. Sad, u Partizanu se neće praštati čisti remiji, ali ako mu omoguće da napravi ekipu kakva odgovara zahtevima Evrope, ova misija nije bez šansi na uspeh.

Manje je poznato da je bio pred Hajdukom, taj avion nikada nije poleteo iz Nemačke ka Splitu, a verovatno se dobro raspitao pre dolaska. Tako je bilo i u slučaju Partizana, jer je u njegovoj prirodi da nauči iz grešaka.

U svakom slučaju Grant je bolji trener nego što je liga u koju dolazi, što naravno nije teško, ali svejedno, neka potcenjivanja koja slušamo ovih dana su daleko od istine.

Kritičari nagoveštavaju da je došao da pokupi laku titulu i novac, međutim, odbijao je ponude koje su takođe značile bezbrižnost i stabilne finansije, pa sigurno da ima još neki motiv...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 14/01/2012 17:05:53
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/01/2012 : 17:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Calebe ajmo malo realnosti i ozbiljnosti.

Bivsi je trener, ima more prostorija gde moze da odrzi konferenciju. Pateticno sve ovo deluje. A jos smesnije je sto je doslo 800 ljudi da ga podrzi Pa gde su svi ti navijaci...

I, da, prihvati zezanje Zvezdasa, kad smo mi mogli njih da zezamo kada im je bilo sranje u klubu, mogu oni sada i nas. Boli Zvezdu dupe sto imaju -10, kada je sada cirkus u nasem klubu. i neka zezaju i treba to da rade.

Doslo je 1000 ljudi koji su dosli bez ikakve organizacije,fakticki sinoc je bilo objavljeno po portalima da dodje ko moze i ljudi su dosli.Ovo ti nije ni alkatraz ni zabranjeni vec obicni navijaci koji su dosli da daju podrsku.Ni jedna navijacka grupa nije dosla organizovano.Reci da je to smesan broj neorganizovanih navijaca je samo po sebi smesno.Da su grobari slozni kao kad se terao Bjekovic doslo bi 5000 ljudi ali kazem ti ovo su obicni navijaci a ne navijacke grupe.
I da,naravno da prihvatam zezanje ali mi je smesno nekog zezati dok u klubu ima vecih sranja triput nego sto su ova nasa.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 14/01/2012 : 17:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:

Oki sta ti je....Vidis da je covek budala...Gde si video u svetu da trener koga smene(a pri tom on podneo ostaku ,pa se predomislio) ,protestuje sa navijacima i to teskim debilima...Daj pusti ga ko ga jebe...Dosao trener koji je igrao finale L.S... Sta mislis da ce njemu neko odredjivati ko ce da igra ....Pusti se Stanoja (zeke i bjeke )...

Ti sad kao Mairosu.Covek najavio konferenciju za stampu i navijaci spontano resili da dodju i da mu daju podrsku.Ne vidim sto su debili?Obicni navijaci koji vole klub i koji nisu placeni kao alkatraz.A jel ti stvarno mislis da ce Grant pored svih Damjanaca,Ramadanija i ko zna kakvih ajkula u klubu sam 100% odredjivati ko ce da igra.Ja iskreno ne verujem,nikad bilo a tesko i da ce da bude.
O Grantu sam vec rekao i Calebu i ne bi da se ponavljam ali mozda nisi video.Ako covek ostvari rezultate u Partizanu bolje nego sto je Stanojevic a to znaci ako dobije Zvezdu tri puta sad na prolece,uzme titulu i kup i plasira se u LS ja cu pojesti sva govna koja sam rekao i priznacu da je najbolji trener na svetu.
Ako neko ko se toliko kune u njega kao trenera moze to isto da kaze da ce uraditi ako ovaj ne ostvari te rezultate onda ok,svaka cast.Do god ne vidim kod nekog to ubedjenje nemam sta da pricam o njemu.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 14/01/2012 : 18:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sjajan komentar.

Nek ide bre u kurac. Il nek kaže šta ima il nek prestane da sere..
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 14/01/2012 : 18:13:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Kako da kaze kad nece da ga puste na stadion.

Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 14/01/2012 : 18:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav iz predugackog reda ispred hale Jezero :)

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 14/01/2012 : 18:43:50  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav iz prepune hale Jezero ;)

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.22 seconds. Snitz Forums 2000