forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/01/2012 : 17:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
ma kakvi Zabranjeni, kakav Alcz, sve je to isto..
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/01/2012 : 17:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Shamrock, pritom, je iz republike Irske, ne iz Severne Irske.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/01/2012 : 17:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Koja smejurija od predstavljanja trenera.Djuric zabranjuje da prevodioc prevodi Grantu nezgodna pitanja.Ovo sto on radi je nevidjena sramota za klub kakav je Partizan.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/01/2012 : 17:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Shamrock, pritom, je iz republike Irske, ne iz Severne Irske.

ne znaju ni od koga smo ispali
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/01/2012 : 17:26:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

ma kakvi Zabranjeni, kakav Alcz, sve je to isto..

Bitno je da su pravi navijaci koji nisu u navijackim grupama juce dosli i pokazali za koga su.Jos je bila obicna neorganizovana podrska treneru.Da se organizuje skup protiv teranja uprave verujem da bi bilo jako puno ljudi.Sa zabranjenima ovo ipak dobija neku novu dimenziju i verujem da ce u utorak biti bas dosta ljudi.Mogu da mislim sta ce biti ako uprava ostane pa ceo stadion na prvoj utakmici pocne uprava napolje osim 100 ljudi iz alkatraza.Stvarno ne znam dokle ce Djura izdrzati sa ovoliko protivnika.Kazite vi sta hocete ali je Djura Stanojevim otkazom zakucao poslednji ekser na svoj sanduk.Mislim da bi mu navijaci sve oprostili ali Stanoja tesko.Pricao sam sa bas dosta navijaca Partizana i starijih i mladjih i svi su za Stanoja i svima im je zao.Jedini kojeg licno poznajem da nije za njega a da je pritom za upravu je Sawic.
Iskreno sam iznenadjen sto judi sa ovog topika posrzavaju Djurica ili pjuju Stanoja ali ok svako ima pravo na misljenje i to nije nista licno i ne mislim nista lose o nikom zbog toga iako me ovde dosta njih napada.Ja sve ljude odavde postujem ali nastavljam tamo gde sam stao jer imam pravo na misljenje.Probacu sa manje rasprave da ulazim u pricu jer znam kad sam u manjini ali buducnost ce pokazati ko je bio u pravu.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/01/2012 : 17:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ja ne podržavam nikoga, već želim da vidim leđa i jednima i drugima. A realno, ako je srao protiv kluba, svako normalan bi mu dao otkaz.

A za protest juče su pozivali sve u 16 preko partizan.net, tako da je nekog organizovanja bilo.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/01/2012 : 17:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja ne podržavam nikoga, već želim da vidim leđa i jednima i drugima. A realno, ako je srao protiv kluba, svako normalan bi mu dao otkaz.

A za protest juče su pozivali sve u 16 preko partizan.net, tako da je nekog organizovanja bilo.

Pa da pozvali su sa Partizan.net uvece i ostavljali poziv preko raznih portala.Poenta je da nije bilo navijackih grupa i opet je bilo bas dosta ljudi.Kad se ukljuce i zabranjeni bice i vise ljudi i veci odjek u javnosti.
A pazi "srao protiv kluba".Nikad Stanoje nije srao protiv kluba,ni Krstajic ni niko drugi vec su srali protiv Djurica i UO,srali su za lose poslovanje uprave.Da li su nesto slagali?Imali su barem muda da iznesu neke stvari i da se pobune.Da se razumemo Djuric nije KLUB niti je to UO.
Partizan nije privatna Djurina svojina,to je poenta.Koliko je legendi kluba Djura oterao,bukvalno svakog coveka za koga je posumnjao da je protiv njega on je oterao.U klubu vise nema nikog od bivsih sportista osim prodanog Nadja.Sad ti meni reci jel to normalno?Pa ko je stvarao taj klub?Ko je doprinosio svih ovih godina.Rasa Babic,Vukadinovic,Djuric ili bivsi igraci i sportisti.Ovo sto Djuric radi je teska diktatura i slika i prilika zemlje Srbije.Ovo je gore nego u vreme najzesceg komunizma.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 15/01/2012 : 17:56:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Izvini Boki, ali ako nesto mrzim to je floskula da "bivsi igraci moraju u upravu". U upravu moraju da idu biznismeni i sposobni ljudi koji znaju kako se vodi firma, a oni idealno zaposljavaju sportski kadar koji zna sa sportom. Ako se potrefi da je neki bivsi igrac u tom profilu, kao sto je npr. bio Dika Stojanovic u Zvezdi - super. Ako ne, ne treba silovati samo zato sto je bio bivsi igrac (Lukic, Adzic, Savic, Filipovic, Mrkela, Njegus, Djorovic, itd.). Pa to su cesto bre tocila od ljudi.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/01/2012 : 18:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Izvini Boki, ali ako nesto mrzim to je floskula da "bivsi igraci moraju u upravu". U upravu moraju da idu biznismeni i sposobni ljudi koji znaju kako se vodi firma, a oni idealno zaposljavaju sportski kadar koji zna sa sportom. Ako se potrefi da je neki bivsi igrac u tom profilu, kao sto je npr. bio Dika Stojanovic u Zvezdi - super. Ako ne, ne treba silovati samo zato sto je bio bivsi igrac (Lukic, Adzic, Savic, Filipovic, Mrkela, Njegus, Djorovic, itd.). Pa to su cesto bre tocila od ljudi.

Slazem se sa ovim u potpunosti ali onda za ulaz u upravni odbor plati recimo 100 hiljada evra ili na neki nacin donesi pare u klub a ne da se klub finansira i da je godisnji budzet 90% od prodaje igraca.Od ovih likova u UO Partizana niko nije dinar dao osim na pozajmicupa posle mozda uzimao i kamatu.pritom su prekrsili statut kluba time sto nisu sazvali skupstinu prosle godine i time se jos i hvale i bahate po medijima.Da ne pricamo da uo MORA DA BROJI 17 CLANOVA A OVAJ IMA 12(takodje pise u statutu).Da ne pricamo koliko je njih smenilo Stanoja.Postoje dokazi da je par clanova na odmoru i da nisu u BG-u.Odrzali su sednicu da niko ne zna ni gde je odrzana.Koliko njih su dali otkaz Stanoju,dvoje troje,ko zna.
I nisam pricao samo o UO vec o tome da ko god im se na neki nacin suprotstavio bio je najuren.Znaci diktatura totalna kakve nema nigde u svetu.To nigde nema ali nigde da te nece igraci,nece navijaci,svi se bune a ti i dalje tu jos delis otkaze nemilice.Pa koliko je jedna Barselona uprava promenila za godinu dana(ovo sam pre neki dan cuo)ali je sportski sektor ostao.Jebiga mi i dalje zivimo u komunizmu samo sto se to vise ne zove tako valjda.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/01/2012 : 18:15:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote

Smena Stanojevića – zabranjena tema u Partizanu

15.01.2012. 17:50 | mozzartsport.com
Novinarima onemogućeno da čelnicima kluba postavljaju pitanja o dojučerašnjem treneru crno-belih
Dolazak Avrama Granta na mesto šefa struke Partizana gotovo momentalno je izbrisao sećanje na dojučerašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića. Barem u glavama klupskih čelnika na čelu sa predsednikom Draganom Đurićem, koji su na promociji Izraelca odbijali da odgovaraju na pitanja o smeni Stanojevića.
“Intervenišite“, naredio je Đurić novoj portparolki Partizana Nataši Cvetković već posle prvog pitanja koje se odnosilo na odlazak Stanojevića i subotnje proteste navijača crno-belih ispred stadiona u Humskoj.
“Ovde pričamo o Avramu Grantu. Odgovore na sva druga pitanja dobićete na posebnoj konferenciji u ponedeljak“, najavio je Đurić, ali predstavnici medija, naviknuti na obmane klupskih funkcionera, nisu bili ubeđeni da će se to zaista i desiti.

Uostalom, mnogi od njih nisu dobili poziv na nedeljno predstavljanje Avrama Granta. Oni koji jesu su o svemu bili obavešteni samo par sati pre samog događaja.

Ubrzo je zato usledilo novo pitanje. Ovaj put upućeno Avramu Grantu, koji je zamoljen za komentar na proteste Grobara i njihov zahtev da Stanojević ostane na kormilu srpskog šampiona, pa i činjenicu da je i većina igrača bila za produženje saradnje sa dosadašnjim trenerom. Odgovor je prvo stigao od potpredsednika Partizana Ratomira Babića, koji je nedavno bio udarna vest zbog priznanja da je uprava kluba prekršila Statut (ali uz pitanje: ’Pa šta’).
“Vidi ga ovaj šta pita“, promrmljao je Babić sebi u bradu, ali dovoljno glasno da svi u sali čuju njegov komentar.

Odmah potom se oglasio i Đurić, koji je portparolki rekao: “Ne dajte mu više da postavlja pitanja“ i tako potvrdio da je Stanojević barem donekle bio u pravu kada je u subotu ocenio da novinarima nije omogućeno da se u Partizanu na uobičajen način bave svojim poslom.

Predstavnici medija su, inače, za razgovor sa trenerom Grantom imali svega 15 minuta, a takva odluka je obrazložena dugim letom i umorom Izraelca.

Novinari su, takođe, prvi put od kada je izgrađen sportski centar Teleoptik u Zemunu bili legitimisani na ulazu u sam objekat. Ispred zgrade je bio parkiran policijski kombi, takozvana marica.

Edited by - okiboki on 15/01/2012 18:19:31
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 15/01/2012 : 19:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki
A pazi "srao protiv kluba".Nikad Stanoje nije srao protiv kluba,ni Krstajic ni niko drugi vec su srali protiv Djurica i UO,srali su za lose poslovanje uprave.Da li su nesto slagali?Imali su barem muda da iznesu neke stvari i da se pobune.Da se razumemo Djuric nije KLUB niti je to UO.
Partizan nije privatna Djurina svojina,to je poenta.

Aman, on je trener Partizana, a ako sere protiv ljudi koji vode klub, otkaz je sasvim logična posledica. Možemo mi da volimo ili mrzimo Đuru, to je potpuno nebitno u celoj priči..
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 15/01/2012 : 19:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Mislim da bi ovaj resio probleme na pleju
http://sportal.rs/news.php?news=66395

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12055 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 15/01/2012 : 20:47:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Dugo nije igrao..ko zna sta se stvorilo od njega i koliko ce mu trebati da se vrati.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 15/01/2012 : 23:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Predstavljanje Avrama Granta
http://bambuser.com/channel/strange/broadcast/2288423
Sa Partizanovog sajta(bolji je snimak i ton)
http://www.partizan.rs/25358-promovisan-avram-grant-novi-trener-partizana/

Djura prso skroz,nervoza,pijenje vode,lupanje nogama,prekidanje novinara,instrukcije prevodiocu da neke stvari ne prevede i jos je morao i da cita uvodni govor,ni to nije mogao da nauci(ovo se vidi sve na prvom linku).A ovog Granta mi je iskreno zao.Prodali mu ko zna kakvu pricu,nema pojma covek gde je dosao.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/01/2012 : 00:52:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Jos jedan odlican tekst iz lista Danas.

Grant veruje u Ligu šampiona, klub cenzurisao pitanja
http://www.danas.rs/danasrs/sport/fudbal/grant_veruje_u_ligu_sampiona_klub_cenzurisao_pitanja.74.html?news_id=232043

Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 16/01/2012 : 01:45:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:

Smena Stanojevića – zabranjena tema u Partizanu

15.01.2012. 17:50 | mozzartsport.com
Novinarima onemogućeno da čelnicima kluba postavljaju pitanja o dojučerašnjem treneru crno-belih
Dolazak Avrama Granta na mesto šefa struke Partizana gotovo momentalno je izbrisao sećanje na dojučerašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića. Barem u glavama klupskih čelnika na čelu sa predsednikom Draganom Đurićem, koji su na promociji Izraelca odbijali da odgovaraju na pitanja o smeni Stanojevića.
“Intervenišite“, naredio je Đurić novoj portparolki Partizana Nataši Cvetković već posle prvog pitanja koje se odnosilo na odlazak Stanojevića i subotnje proteste navijača crno-belih ispred stadiona u Humskoj.
“Ovde pričamo o Avramu Grantu. Odgovore na sva druga pitanja dobićete na posebnoj konferenciji u ponedeljak“, najavio je Đurić, ali predstavnici medija, naviknuti na obmane klupskih funkcionera, nisu bili ubeđeni da će se to zaista i desiti.

Uostalom, mnogi od njih nisu dobili poziv na nedeljno predstavljanje Avrama Granta. Oni koji jesu su o svemu bili obavešteni samo par sati pre samog događaja.

Ubrzo je zato usledilo novo pitanje. Ovaj put upućeno Avramu Grantu, koji je zamoljen za komentar na proteste Grobara i njihov zahtev da Stanojević ostane na kormilu srpskog šampiona, pa i činjenicu da je i većina igrača bila za produženje saradnje sa dosadašnjim trenerom. Odgovor je prvo stigao od potpredsednika Partizana Ratomira Babića, koji je nedavno bio udarna vest zbog priznanja da je uprava kluba prekršila Statut (ali uz pitanje: ’Pa šta’).
“Vidi ga ovaj šta pita“, promrmljao je Babić sebi u bradu, ali dovoljno glasno da svi u sali čuju njegov komentar.

Odmah potom se oglasio i Đurić, koji je portparolki rekao: “Ne dajte mu više da postavlja pitanja“ i tako potvrdio da je Stanojević barem donekle bio u pravu kada je u subotu ocenio da novinarima nije omogućeno da se u Partizanu na uobičajen način bave svojim poslom.

Predstavnici medija su, inače, za razgovor sa trenerom Grantom imali svega 15 minuta, a takva odluka je obrazložena dugim letom i umorom Izraelca.

Novinari su, takođe, prvi put od kada je izgrađen sportski centar Teleoptik u Zemunu bili legitimisani na ulazu u sam objekat. Ispred zgrade je bio parkiran policijski kombi, takozvana marica.

Ti novinari su lepo trebali da se pokupe i da napuste tu kvazikonferenciju.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 16/01/2012 : 07:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Iskreno sam iznenadjen sto judi sa ovog topika posrzavaju Djurica ili pjuju Stanoja ali ok svako ima pravo na misljenje i to nije nista licno i ne mislim nista lose o nikom zbog toga iako me ovde dosta njih napada.Ja sve ljude odavde postujem ali nastavljam tamo gde sam stao jer imam pravo na misljenje.Probacu sa manje rasprave da ulazim u pricu jer znam kad sam u manjini ali buducnost ce pokazati ko je bio u pravu.

Crveni brate, imas moju podrsku, ali je tesko kada se masa ljudi okrene preko noci, i od nekog koga su zvali "zla kob" prave vrhunskog predsednika i podrzavaju svaki njegov potez.
Niko ovde osim tebe ne prokomentarisa bruku na konferenciji prilikom predstavljanja novog trenera, gde se novinarima onemogucava da postavljaju pitanja koja ne prijaju usima rukovodioca kluba. Ne to nije problem, problem je sto Stanoje busi i rusi Partizan, sto je jajara koja je pogazila ono sto je rekla...
Ponasanje rukovodioca kluba je u najmanju ruku drsko, bezobrazno, arogantno, nadmeno, potcenjivacko. Ali kako vidim, to nikome ne smeta, jer kako neki ovde rekose, u svakom dobrom preduzecu se zna red, i sta sledi ako ne postujes taj red.
Naravno, za njih sa ovog topica, je Partizan dobro preduzece i logican sled dogadjaja je bio teranje trenera. Ali kako to da to dobro organizovano preduzece nije imalo sportskog direktora godinu ipo dana, i sada ga nece imati jos sest meseci?! Kako to da jedno dobro preduzece kakvo je Partizan krsi sopstveni najveci pravni akt - STATUT?! I jos se sprdaju sa tim! Kako to preduzece umesto 17 ima samo 12 clanova UO?! Sto ne kooptiraju UO ili promene statut?! Ovako je legalno?! Kako to da svaki clan rukovodstva ovako uspesnog preduzeca barata sa razlicitim ciframa oko visine budzeta za ovu sezonu?! Pa ko je onda usvajao budzet kluba i vrsio njegovu preraspodelu ako ne UO?! Kako to da predsednik FK Partizan po sopstvenom priznanju nije gledao ove polusezone sve utakmice kluba ciji je prvi covek zbog toga sto kako kaze "nije imao vremena"?! Kako to da u tom uspesnom preduzecu ne mogu da pronadju generalnog sponzora godinama?! A imaju rezultate prethodnih godina?! Nemamo sponzora samo zbog rezultata ove sezone?! Neka veruje ko zeli!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 16/01/2012 : 07:51:21  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Sto se tice kosarke...Imamo vrhunskog trenera, sve ce to doci na svoje mesto. Ljudi ja iskreno obozavam da citam njegove izjave posle poraza! Evo sad je rekao kako smo bili umorni jer smo igrali u Sloveniji u nedelju a u Kragujevcu smo gostovali u subotu, umesto u nedelju! Da smo gostovali nedelju verovatno bismo imali dve izgubljene lopte manje, verovatno bi Milosavljevic ubacio bar jedan kos iz deset pokusaja, verovatno bi Cakarevic ostvario jedan dobar pas, itd, itd...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/01/2012 : 09:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Kako serete, kad moram tako kažem.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 16/01/2012 : 09:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako serete, kad moram tako kažem.

Na koga mislis?

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/01/2012 : 11:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Samo me zanima ko od nas pravi od Đure vrhunskog predsednika i podržava svaki njegov potez?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/01/2012 : 11:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

quote:

Crveni brate, imas moju podrsku, ali je tesko kada se masa ljudi okrene preko noci, i od nekog koga su zvali "zla kob" prave vrhunskog predsednika i podrzavaju svaki njegov potez.
Niko ovde osim tebe ne prokomentarisa bruku na konferenciji prilikom predstavljanja novog trenera, gde se novinarima onemogucava da postavljaju pitanja koja ne prijaju usima rukovodioca kluba. Ne to nije problem, problem je sto Stanoje busi i rusi Partizan, sto je jajara koja je pogazila ono sto je rekla...
Ponasanje rukovodioca kluba je u najmanju ruku drsko, bezobrazno, arogantno, nadmeno, potcenjivacko. Ali kako vidim, to nikome ne smeta, jer kako neki ovde rekose, u svakom dobrom preduzecu se zna red, i sta sledi ako ne postujes taj red.
Naravno, za njih sa ovog topica, je Partizan dobro preduzece i logican sled dogadjaja je bio teranje trenera. Ali kako to da to dobro organizovano preduzece nije imalo sportskog direktora godinu ipo dana, i sada ga nece imati jos sest meseci?! Kako to da jedno dobro preduzece kakvo je Partizan krsi sopstveni najveci pravni akt - STATUT?! I jos se sprdaju sa tim! Kako to preduzece umesto 17 ima samo 12 clanova UO?! Sto ne kooptiraju UO ili promene statut?! Ovako je legalno?! Kako to da svaki clan rukovodstva ovako uspesnog preduzeca barata sa razlicitim ciframa oko visine budzeta za ovu sezonu?! Pa ko je onda usvajao budzet kluba i vrsio njegovu preraspodelu ako ne UO?! Kako to da predsednik FK Partizan po sopstvenom priznanju nije gledao ove polusezone sve utakmice kluba ciji je prvi covek zbog toga sto kako kaze "nije imao vremena"?! Kako to da u tom uspesnom preduzecu ne mogu da pronadju generalnog sponzora godinama?! A imaju rezultate prethodnih godina?! Nemamo sponzora samo zbog rezultata ove sezone?! Neka veruje ko zeli!

Drago mi je da jos neko razmislja kao ja.Slazem se sa svim od reci do reci.Samo bih jos dodao da u statutu pise da sportski direktor bira trenera.Pa kako je moguce da se potpise novi trener ili da otkaz starom kad mi uopste i nemamo sportskog direktora.
Inace imate statut kluba na sajtu Partizana koji moze da se iscita.Ovi su prekrsili statut 10 puta.

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 16/01/2012 : 11:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Hmmm...Imrahile, ti si jedan od onih na topicu koji su se uhvatili za ono sto je rekao Stanoje, i kako je na kraju ispao neznam ni ja sta, jer je polizao ono sto je ispljuvao. S druge strane, prezident je dao milion obecanja, i nijedno nije ispunio. Cak sta vise, sve je bilo suprotno od obecanog. Pa ipak, u ovoj situaciji je pokazao ozbiljnost i istresao se na treneru, kojeg je uzgred budi receno, on postavio na mesto sefa strucnog staba.
Ne mislim da je tragedija odlazak Stanoja ili Krleta, odlazili su mnogi iz kluba ali smo opstajali. Problem je u onima koji su non stop u klubu, koji nemaju nameru da napuste klub, jer su se oni poistovetili sa klubom. Napad na njih je napad na klub?! Narcisoidno do zla Boga!
I sad cu tu da kenjam kako je u pravu, jer se u preduzecu zna sta ko sme a ko ne, i ostale nebuloze...Ma daj bre...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 16/01/2012 : 11:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Dobro Imrahil je protiv Stanoja vec odavno,mislim od Samroka a opet nije za Djuru.Samo sto je ovde po sredi visi cilj a to je da je primarno oterati Djurica.E sad svako ko je protiv Djurica kao na primer Stanoje onaj ko nije za Djuru bi trebao stati iza njega.Pa kad se otera bagra onda se moze pricati da li Stanoje valja,ako me razumete sta hocu da kazem.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 16/01/2012 : 11:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Станоје је требало да оде, јер је много кењао, изгледа да ни он није знао шта хоће. Час одлази, час хоће да настави где је стао. Ко је ту нормалан.
Ђура је требало да оде пре њега, није, али се надам да ће отићи на лето, када нас покраде још мало. А поздрављам пто је сјебо Станоја, то му је најпаметнији потез од како је у клубу. Није луд да дозволи да дозволи онакво понашање. Сваки шрф би отпустио радника у том случају.
Само се надам да неко неће ово протумачити као подршку Ђури.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 16/01/2012 11:59:10
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.42 seconds. Snitz Forums 2000