forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Stanoje
Najupecatljivije od svega mi je nesto sto vec dugo kola a to je da mu je Ruzic rekao da iskulira malo kako bi Zvezda uzela koji trofej.Ova Stanojeva izjava je samo potvrda toga jos kad se setimo Jeremica koji je rekao da su "oni" ucinili sve kako bi se titula vratila na marakanu sve je ovde jasno.Coveceeeee sta se desava.
Ja sam posle ove konferencije ubedjen da ovi pucaju na skupstini kao tikve.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.

Edited by - okiboki on 17/01/2012 16:31:01
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ложи Станоје навијаче. Прича оно што желе да чују. Ако је карактер, зашто је све то трпео? Како је могао да ради у условима које диктира неко други? Што лепо није све тад изнео на видело, поднео оставку и остао упамћен као лафчина међу Партиѕановцима.
А и кол'ко је дошло навијача на организован скуп? Негде прочитах 500 Звездаша би било минимум 5000.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 17/01/2012 16:37:20
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Ложи Станоје навијаче. Прича оно што желе да чују. Ако је карактер, зашто је све то трпео? Како је могао да ради у условима које диктира неко други. Што лепо није све тад изнео на видело, поднео оставку и остао упамћен као лафчина међу Партиѕановцима.
А и кол'ко је дошло навијача на организован скуп. Негде прочитах 500 Звездаша би било минимум 5000.

Ne zajebavaj.Nema sanse da bi tako nesto izjavio da nije istina,rakao je da je jos neko tu bio i cuo i da moze da potvrdi ali nisam cuo koga je spominjao.Prvo si pricao sto nista ne kaze ako ima sta da kaze a sad kad je rekao sad laze.Pa jebiga.
Verovatno nisi odgledao konferenciju posto je sve lepo objasnio u vezi ovog tvog prvog pitanja.
500-1000 nije ni bitno radni je dan i bio je obican skup.Bice i vise nije bitno,bitno je da se sve ovo dobro zavrsi.A da je lafcina jeste za 90% navijaca Partizana.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Hahahhahahhaahhaahhahahahaha da da SVI SU PROTIV PARTIZANA !!!!! A on jadan vec pet godina prvak, sam protiv svih, lavovi bre, kakvi grobari...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/01/2012 : 16:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Hahaha, jedino još okiboki veruje u priče za malu decu, neverovatno...

Evo jednog dobrog komentara.

"A onda je on odlučio, da ne podlegne tom pritisku Branka Ružića i uz vetar u ledja koji mu daje ljubav prema klubu započinje borbu sa vetrenjačama i gle čuda postaje jesenji prvak uprkos svemu, ta ta, ra ta ta taaaaaaaaa!!!!!!!!! Avaj ipak su vetrenjče vetrenjače i oni ga iz tog razloga smenjuju jer grobari u partizanu ne žele da grobari na terenu budu prvaci!? Ja te Stanoje podržavam ali ovo je kenjaža godine, loš način da kupiš još više pristalica (a imaš ih veliki broj), pomisliće da si malo puko!!!!!"

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
„Posle moje izjave nakon poraza od Šamroka Branko Ružić, potpredsednik Partizana, i kaže mi: ’Sale, nema potrebe ovolika frka i tenzija, ne vidim razlog za to. Moraš jednu stvar da shvatiš – mi smo četiri godine prvaci, ne moraš toliko da se nerviraš, možda ove godine i ne budemo prvaci, možda to nije u našem interesu’. To je meni rekao Branko Ružić u jednom restoranu u prisustvu Vjetrovića i Krstajića. Kako ja da reagujem na to i šta da kažem kada mi potpredsednik kaže da možda nećemo biti prvaci? Bio sam začuđen i nisam mogao da verujem da mi je potpredsednik kluba to rekao. Nisam želeo da ulazim u dalje priče ko, zašto i zbog čega...“.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Нисам мислио конкретно на ово за Ружића, већ уопштено. Прича човек бајке. Ма, небитно, пуко је као звечка, сад кењка још мало. Бивши је и готово, хвала му на учиљеном.
Сад мора да се подржи Грант, нема друге.

А прочитах ово негде

quote:

Kako se od danas zovu fudbaleri Partizana? - Zvezde Granta.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 17/01/2012 16:48:34
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/01/2012 : 16:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ложи Станоје навијаче. Прича оно што желе да чују. Ако је карактер, зашто је све то трпео? Како је могао да ради у условима које диктира неко други? Што лепо није све тад изнео на видело, поднео оставку и остао упамћен као лафчина међу Партиѕановцима.
А и кол'ко је дошло навијача на организован скуп? Негде прочитах 500 Звездаша би било минимум 5000.

Realno.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/01/2012 : 16:49:58  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

„Posle moje izjave nakon poraza od Šamroka Branko Ružić, potpredsednik Partizana, i kaže mi: ’Sale, nema potrebe ovolika frka i tenzija, ne vidim razlog za to. Moraš jednu stvar da shvatiš – mi smo četiri godine prvaci, ne moraš toliko da se nerviraš, možda ove godine i ne budemo prvaci, možda to nije u našem interesu’. To je meni rekao Branko Ružić u jednom restoranu u prisustvu Vjetrovića i Krstajića. Kako ja da reagujem na to i šta da kažem kada mi potpredsednik kaže da možda nećemo biti prvaci? Bio sam začuđen i nisam mogao da verujem da mi je potpredsednik kluba to rekao. Nisam želeo da ulazim u dalje priče ko, zašto i zbog čega...“.

I na kraju jesenjeg dela 10 bodova viška, pa daj bre, jel ti stvarno veruješ u ovo, ozbiljno te sad pitam?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
A sta je cudno u ovome sto mu je rekao.Vi ne znate ko je Ruzic i koju stranku zastupa i koji im je primarni interes?Sigurno nije Partizan vec biraci.Zasto je onda Dacic pre nedelju dve rekao Ruzicu da iskulira sa Partizanom jer gube podrsku velikog broja ljudi zbog njega.Zasto je Jeremic izjavio sta je izjavio?U ovoj zemlji nista nije slucajno a vi mislite sta hocete bas me zabole.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

A sta je cudno u ovome sto mu je rekao.Vi ne znate ko je Ruzic i koju stranku zastupa i koji im je primarni interes?Sigurno nije Partizan vec biraci.Zasto je onda Dacic pre nedelju dve rekao Ruzicu da iskulira sa Partizanom jer gube podrsku velikog broja ljudi zbog njega.Zasto je Jeremic izjavio sta je izjavio?U ovoj zemlji nista nije slucajno a vi mislite sta hocete bas me zabole.

Sad samo reci da je Partizan sve osvojio casno i posteno, nikad nije krao, nikad nije imao politicki kadar i nikad nista nije nategao. Molim te.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/01/2012 : 16:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa zar nije Vujošević izjavio da je odnos navijača fifti-fifti, koji će mu onda glasovi zvezdinih navijača?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

I na kraju jesenjeg dela 10 bodova viška, pa daj bre, jel ti stvarno veruješ u ovo, ozbiljno te sad pitam?

Ne da verujem nego je istina 100% pogotovo sto se pricalo o tome.Isla je prica da su mu trazili da prepusti kup Zvezdi.I ako mu je Ruzic to trazio ne znaci da mu je i Djuric to trazio i da je sam Stanoje pristao na to.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/01/2012 : 16:55:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Mene samo zanima zašto Stanoje lafčina nije podneo ostavku i izneo prljav veš kad smu prodavali Klea, Savića bez dozvoleili kad su mu dovodili Adiju bez njegovog znanja, nego to radi sad kad su ga šutnuli? Licemer.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/01/2012 : 16:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Ne da verujem nego je istina 100% pogotovo sto se pricalo o tome.Isla je prica da su mu trazili da prepusti kup Zvezdi.I ako mu je Ruzic to trazio ne znaci da mu je i Djuric to trazio i da je sam Stanoje pristao na to.

U redu, onda nemamo više o čemu da diskutujemo.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Нисам мислио конкретно на ово за Ружића, већ уопштено. Прича човек бајке. Ма, небитно, пуко је као звечка, сад кењка још мало. Бивши је и готово, хвала му на учиљеном.
Сад мора да се подржи Грант, нема друге.

А прочитах ово негде

quote:

Kako se od danas zovu fudbaleri Partizana? - Zvezde Granta.

Ne pruzam podrsku nikom ko je sa Djurom usao u dil.Neka se teraju svi od reda.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:58:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Значи, ако се причало мора да је истина?

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Sad samo reci da je Partizan sve osvojio casno i posteno, nikad nije krao, nikad nije imao politicki kadar i nikad nista nije nategao. Molim te.

Jel sam to rekao?A ti kao ne znas kako stvari funkcionisu u nasem fudbalu i kako su funkcionisale do sad.Nemoj molim te,prvi si pricao o tome kako su titule bile rasporedjivane a sad ti je ova prica neverovatna.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 16:59:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Па, Грант је тренер. Човек само ради свој посао, боли њега дупе за Станоја.
Као и Стојке када је прелазио код нас, професионалац. Нема ту емоција.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Znas kako kazu gde ima dima ima i vatre.Ovo je samo potvrda.
Ma o cemu ja ovde raspravljam uopste pa protiv Dzajica imaju neoborive dokaze da je krao pa ljudi i dalje ne veruju a kamoli da poveruju u neciju rec.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Па, Грант је тренер. Човек само ради свој посао, боли њега дупе за Станоја.
Као и Стојке када је прелазио код нас, професионалац. Нема ту емоција.

Ali ja imam pravo da ga ne podrzim ja sam samo navijac.
Granta mi je zao vec sam rekao jer nema pojma gde je dosao.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/01/2012 : 17:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Što se mene tiče, sramota je da neko bojkotuje Granta, a da sebe naziva Partizanovcem.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:05:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Znas kako kazu gde ima dima ima i vatre.Ovo je samo potvrda.
Ma o cemu ja ovde raspravljam uopste pa protiv Dzajica imaju neoborive dokaze da je krao pa ljudi i dalje ne veruju a kamoli da poveruju u neciju rec.

Boki, konsistentan si k'o politicka pozicija Vuka Draskovica. Kad ti odgovara ima zavera, kad ti ne odgovara nema zavera. Smejes se Lukicu kad prica o neregularnosti, a on ima isto toliko "dokaza" koliko i Stanojevic, sad si odjednom preneseni kafanski razgovor interpretirao kao 100% dokaz da je prvensto neregularno i da se mulja.

Bezveze je i da se ulazi u argument sa tobom, verujes iskljucivo u ono sto ti je aktuelno ove nedelje.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

quote:

Što se mene tiče, sramota je da neko bojkotuje Granta, a da sebe naziva Partizanovcem.

Po meni je sramota da neko u celoj ovoj prici ne podrzi Stanojevica,naseg trenera koji nam je doneo toliko radosti,sta me zabole za Granta,ali to je opet samo moje misljenje.I Stanoje je za mene i dalje trener barem do prve utakmice u prvenstvu.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okibokiI Stanoje je za mene i dalje trener barem do prve utakmice u prvenstvu.

Сад вас има 500 + 1

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.34 seconds. Snitz Forums 2000