forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/01/2012 : 17:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki
Po meni je sramota da neko u celoj ovoj prici ne podrzi Stanojevica,naseg trenera koji nam je doneo toliko radosti,sta me zabole za Granta,ali to je opet samo moje misljenje.I Stanoje je za mene i dalje trener barem do prve utakmice u prvenstvu.

Meni je taj Stanoje doneo Šamrok.
I doneo je ćutanje kad je trebalo progovoriti protiv Đure.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Po meni je sramota da neko u celoj ovoj prici ne podrzi Stanojevica

А, и ја сам само навијач, имам право да га не подржим, поготово када сере ко фока.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 17/01/2012 17:11:10
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Po meni je sramota da neko u celoj ovoj prici ne podrzi Stanojevica,naseg trenera koji nam je doneo toliko radosti,sta me zabole za Granta,ali to je opet samo moje misljenje.I Stanoje je za mene i dalje trener barem do prve utakmice u prvenstvu.

Koliko ti je doneo pobeda u derbijima,koliko trofeja i ligu sampiona.Jebes Samrok koji bi isto dobio da mu nisu prodali pola tima.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

o.O 321
Junior Member

358 Posts

Member since 09/01/2012

Posted - 17/01/2012 : 17:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send o.O 321 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

Koliko ti je doneo pobeda u derbijima,koliko trofeja i ligu sampiona.Jebes Samrok koji bi isto dobio da mu nisu prodali pola tima.

Da su se skupili omladinci Jedinstva Bele Palanke i veterani Morave Cokot, pobedili bi ih, a kamoli rasprodano-kupljeni tim Partizana
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/01/2012 : 17:18:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Jebote, pa ovo je smešno, rekli mu da prepusti Zvezdi kup, a igralo se polufinale, kako da ovo protumačim? Pa onda mu nisu dali da bude jesenji prvak, ali on je uprkos svemu, svojom doktorskom taktikom to uspeo, ma bravo Stanoje, evo, pitaću svog kumića od 10 godina da li može da poveruje u ovo, ko zna...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jebes Samrok koji bi isto dobio da mu nisu prodali pola tima.

Dobro, drago mi je videti da neki jos veruju u deda mraza i bezgresno zacece.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:26:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
И, све да је истина што је Станоје рекао, највећи утисак је његово понашање. Премишљање око оставке, његово ћутање, сада покушава да привуче пажњу кукњавом, али не иде мајсторе када си проваљен. Мени је он најискреније био ок и тренер и човек, али после овога ме је много разочарао. И само да није срао говна, а после их појео, имао би пуну подршку, верујем, готово свих навјача.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 17/01/2012 17:28:11
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:28:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Upravo sta Caleb i Imrahil kazu. Stanojevic je sve vreme bio precutni saucesnik (dok god je bio dovoljno placen valjda), a sad je veliki buntovnik. Ovo moze samo medju srbima da prodje.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Mairosu i Srdjan rekli ste da necete vise da polemisete,samo vas podsecam.I ne lupajte gluposti odgledajte konferenciju pa onda pricajte a ne napamet.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

И, све да је истина што је Станоје рекао, највећи утисак је његово понашање. Премишљање око оставке, његово ћутање, сада покушава да привуче пажњу кукњавом, али не иде мајсторе када си проваљен. Мени је он најискреније био ок и тренер и човек, али после овога ме је много разочарао. И само да није срао говна, а после их појео, имао би пуну подршку, верујем, готово свих навјача.

Pa i ovako ima od bar 80%.To sto si ti u manjini to je nesto drugo.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Вероватно смо у мањини (али то не значи да је већина у праву), али ајде буди искрен и реци да ли се слажеш са овим што сам написао

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/01/2012 : 17:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mairosu i Srdjan rekli ste da necete vise da polemisete,samo vas podsecam.I ne lupajte gluposti odgledajte konferenciju pa onda pricajte a ne napamet.

Nelogično mi je da kažeš da polufinalista osvaja kup, a kad malo bolje razmislim, ne čudi me način na koji ste to majstorski ostvarili. Ko bre lupa gluposti, sa tobom pokušavamo da argumentovano raspravljamo, ali ne vredi.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Вероватно смо у мањини (али то не значи да је већина у праву), али ајде буди искрен и реци да ли се слажеш са овим што сам написао

Demokratija je kurva,jebiga.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mairosu i Srdjan rekli ste da necete vise da polemisete,samo vas podsecam.

Sa _tobom_, da. Ima ovde i drugih.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:46:28  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Nelogično mi je da kažeš da polufinalista osvaja kup, a kad malo bolje razmislim, ne čudi me način na koji ste to majstorski ostvarili. Ko bre lupa gluposti, sa tobom pokušavamo da argumentovano raspravljamo, ali ne vredi.

Ali ja uopste ne zelim da polemisem sa tobom o stanju u FK Partizan a ni sa Mairosom.Sa njim zato sto je kontras a sa tobom zato sto zelis najgore Partizanu isto kao i ja Zvezdi.Sa Partizanovcima koji ne misle kao ja volim da polemisem jer znam da zele najbolje iako se ne slazemo.Kad vidim tvoje misljenje u vezi Stanojevica ja znam da sam u pravu.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

Mairosu i Srdjan rekli ste da necete vise da polemisete,samo vas podsecam.

Sa _tobom_, da. Ima ovde i drugih.

Pa mene si citirao pa kontam da se meni obracas

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 17/01/2012 : 17:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

Ali ja uopste ne zelim da polemisem sa tobom o stanju u FK Partizan a ni sa Mairosom.Sa njim zato sto je kontras a sa tobom zato sto zelis najgore Partizanu isto kao i ja Zvezdi.Sa Partizanovcima koji ne misle kao ja volim da polemisem jer znam da zele najbolje iako se ne slazemo.Kad vidim tvoje misljenje u vezi Stanojevica ja znam da sam u pravu.

Važi zemljak, evo ostavljam te da veruješ u ono što kaže bivši trener...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 17:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ево, ја ти као вечити "контраш" на овој теми кажем да маиросу није никакав контраш, већ врло реалан коментатор. Што је најбитније све поткрепљује чињеницама и довитљивим коментарима. Не види се никаква завист или љубомора у његовим порукама, већ је врло оштар и према Звезди и према нама, тј. није субјективан, већ реалан.
Али ок, некима се не свиђа такав вид комуникације

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 18:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ево, ја ти као вечити "контраш" на овој теми кажем да маиросу није никакав контраш, већ врло реалан коментатор. Што је најбитније све поткрепљује чињеницама и довитљивим коментарима. Не види се никаква завист или љубомора у његовим порукама, већ је врло оштар и према Звезди и према нама, тј. није субјективан, већ реалан.
Али ок, некима се не свиђа такав вид комуникације

Matori.Mairosu je kontras.Ja ne znam kako da nazovem coveka koji se nikad ne slaze nisacim.Nije zlonameran,nije ljubomoran,nije zavistan,duhovit je,dobar je covek ali je kontras i tera pricu koja samo njemu odgovara.Ako neko da 15 argumenata on ce se uhvatiti za jedan o kome zna "nesto kao" i terace tu pricu do besvesti.Ostalih 14 argumenata vesto eskivira.
Opet kazem gotivim te Mairosu ali si kontras.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 18:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ja ne znam kako da nazovem coveka koji se nikad ne slaze nisacim.

Па, па.. сложио се са Имрахилом и са мном
Ти, Боки, никако да се сложиш да је Станоје испао пичкица која је погаѕила своју реч. И ти си контраш

Edited by - Caleb on 17/01/2012 18:03:19
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 17/01/2012 : 18:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Ja ne znam kako da nazovem coveka koji se nikad ne slaze nisacim.

Па, па.. сложио се са Имрахилом и са мном
Ти, Боки, никако да се сложиш да је Станоје испао пичкица која је погаѕила своју реч. И ти си контраш

Sad cu ti reci nesto.U neku ruku si u pravu.Ja sam uvek protiv vlasti ,ja im ni 100 dana ne bi davao nego bi ih odmah menjao.Uvek sam za obicnog coveka.Djura=Vlast Stanoje=obican covek.
Ako se slazes sa ovim onda da,kontras sam.
Stanoje je ovde izneo mnogo stvari koje vecina zna a o kojima niko ne sme da prica.Manimo Ruzica,ne mislim na to.Mislim na druge stvari koje je imao muda da kaze i de je sreca da imaju i drugi mozda bi nam fudbal bio malo bolji.Hvatati se sad za price sto nije pre,sto sad je malo bezveze jer nikad nije kasno.Ti si bio do nedavno za njega pa sad nisi.Imrahil je drzao cak i njegov avatar pa ga sad pljuje.Sto niste odmah mislili ovako.Tako i on nije odmah mislio neke stvari.Sve u svemu rekao je sve na konferenciji i pretpostavljam da niste gledali jer je objasnio.Odgledajte pa pricajte.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 17/01/2012 : 19:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
GOLAC ..STANOJE vrati se na Maldive,mozda traze tamo trenere i povedi Babovica i Miljkovica .RUZIC i kompanija ,,jebiga izbegli su 6 oktobar i sad samo mozemo da gledamo...

Nema,nema niko tako lepe dragane.

Edited by - radulovic marko on 17/01/2012 19:20:58
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 17/01/2012 : 19:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Kako da izbegnu onog sto nazalost nikad ne bese...majke im ga...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/01/2012 : 19:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala mu za pobede u derbijima i trofeje, ali pored ovakve Zvezde, to iskreno i nije neki uspeh. Uspeh se vidi u Evropi, a prve godine je imao neviđenu sreću. Em su poništili Anderlehtu čist gol, em su oni prebacili tri penala preko gola, što u životu nisam video. Posle su nas kantali u toj ligi šampiona kako su stigli. Ove godine Gent i Šamrok, a tu valjda komentar nije potreban.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 17/01/2012 : 19:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ево, ја ти као вечити "контраш" на овој теми кажем да маиросу није никакав контраш, већ врло реалан коментатор.

Mairosu je kontraš kada podbode Partizan, a kad podbode Zvezdu, onda je retko realan navijač Zvezde
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000