Author |
Topic  |
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 19/01/2012 : 05:59:14
|
quote: Originally posted by Raven84 Pizdo jedna, a jesi i jaki-ja prijavio?   
Nemam pojma o kakvom je potpisu riječ...al fakat nemam pojma.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 19/01/2012 : 06:12:56
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by paro
Zamolio sam i u Izdavačkom pdf-u, a ovom prilikom molim i ovdje da kolega forumaš Raven84 makne očito politički potpis koji glasi 22.1:DA, jer iskreno sumnjam da će svi zaokružit DA, a osim toga kosi se s pravilima ovog foruma. Unaprijed zahvaljujem...
ala cinkaroša.
jbga, ovaj put je bilo jače od mene  
pravi si Pavlik
Niti sam ja Morozov, niti mi je Raven otac. Nisam znao da su takve parole dozvoljene na ovom forumu. Ako je dozvoljeno, nema problema imam ja jedan puno zanimljiviji potpis što se referenduma tiče, samo recite, samo recite.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 19/01/2012 : 13:06:52
|
mlađo, dokazo si se ko jedan vrlo nesposoban moderator, ja neznam, kako misliš da se dikutuje o yu spejs programu a da se pritom ne ne spomene onaj ko je to gradio i u koju svrhu...?
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 19/01/2012 : 13:37:57
|
Zamolio sam i u Izdavačkom pdf-u, a ovom prilikom molim i ovdje da kolega forumaš Raven84 makne očito politički potpis koji glasi 22.1:DA, jer iskreno sumnjam da će svi zaokružit DA, a osim toga kosi se s pravilima ovog foruma. Unaprijed zahvaljujem...
ala cinkaroša.
jbga, ovaj put je bilo jače od mene  
pravi si Pavlik
Niti sam ja Morozov, niti mi je Raven otac. Nisam znao da su takve parole dozvoljene na ovom forumu. Ako je dozvoljeno, nema problema imam ja jedan puno zanimljiviji potpis što se referenduma tiče, samo recite, samo recite..
večina forumaša nije ni skužila o čemu se tu radi u njihovim potpisima. uostalom to se tiče možda polovice foruma. ako i toliko |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 19/01/2012 : 13:39:18
|
quote: Originally posted by KRAS
mlađo, dokazo si se ko jedan vrlo nesposoban moderator, ja neznam, kako misliš da se dikutuje o yu spejs programu a da se pritom ne ne spomene onaj ko je to gradio i u koju svrhu...?
ja isto ne vidin razlog da se ono zaključa |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 19/01/2012 : 13:51:54
|
ja isto ne vidin razlog da se ono zaključa
prvo nam kaže da smo na granici a posle da smo davno prešli granicu...
koju granicu ? vidilo se, da na topicu vlada dobro razpoloženje uz sitne demagogije koje neškode nikom, međutim, on je toliko prestrašen moderator, da bi najbolje bilo da podnese ostavku na taj položaj, ionako je moderator samo zbog nacionlanog ključa....
jer ako sam kršio pravila onda nek me izbaci i mirna bosna, a n e prvo kao simpatizira a onda u drugom upisu, kaže da se prešla granica... |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 19/01/2012 : 14:15:18
|
pravi si Pavlik
Niti sam ja Morozov, niti mi je Raven otac. Nisam znao da su takve parole dozvoljene na ovom forumu. Ako je dozvoljeno, nema problema imam ja jedan puno zanimljiviji potpis što se referenduma tiče, samo recite, samo recite.. [/quote]
večina forumaša nije ni skužila o čemu se tu radi u njihovim potpisima. uostalom to se tiče možda polovice foruma. ako i toliko [/quote]
mislim da ovdje uopće nije relevantno dal se tiče 95% foruma ili 5% foruma.. apsolutno nebitno.. |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 19/01/2012 : 15:56:09
|
pravi si Pavlik
Niti sam ja Morozov, niti mi je Raven otac. Nisam znao da su takve parole dozvoljene na ovom forumu. Ako je dozvoljeno, nema problema imam ja jedan puno zanimljiviji potpis što se referenduma tiče, samo recite, samo recite..
večina forumaša nije ni skužila o čemu se tu radi u njihovim potpisima. uostalom to se tiče možda polovice foruma. ako i toliko [/quote]
mislim da ovdje uopće nije relevantno dal se tiče 95% foruma ili 5% foruma.. apsolutno nebitno.. [/quote]
najbitnije je da si ih ti cinka. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 19/01/2012 : 15:57:07
|
quote: Originally posted by Poli
joooj, ovako neopran retrovizor

a da si vidia našto je iznutra ličia |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 19/01/2012 : 16:03:33
|
najbitnije je da si ih ti cinka.
o čem sad pričaš? kog to njih? |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 19/01/2012 : 16:33:54
|
o čem sad pričaš? kog to njih?
ravena i jakija |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 19/01/2012 : 16:55:30
|
ravena i jakija
Kakav sad mrtvi jaki, reko sam Ravenu, ponovit ću i tebi da nemam pojma kakav je jaki imao potpis. A ako nekome može smetat podržavanje crnih, crvenih ili ne znam kakvih, e pa onda mene za oči može zabolit EU agitiranje. Ako nema politike, onda nema, bila ona otprije 50 godina ili 5 dana. Osim toga, ako je zatvoren topik na kojem se promovirala strip izložba (strip izložba!!!) zato jer je njih par uvrijedio posprdni plakat za izložbu onda stvarno.. |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 19/01/2012 : 18:06:42
|
ravena i jakija
Kakav sad mrtvi jaki, reko sam Ravenu, ponovit ću i tebi da nemam pojma kakav je jaki imao potpis. A ako nekome može smetat podržavanje crnih, crvenih ili ne znam kakvih, e pa onda mene za oči može zabolit EU agitiranje. Ako nema politike, onda nema, bila ona otprije 50 godina ili 5 dana. Osim toga, ako je zatvoren topik na kojem se promovirala strip izložba (strip izložba!!!) zato jer je njih par uvrijedio posprdni plakat za izložbu onda stvarno..
Jaki(bogu fala nije mrtav, sad san se s njin čuo) je ima isti potpis ka i Raven samo obrnut pa zato lwood vjerovatno misli da si ti. Potpis na cili post, od riči do riči, a ovo boldano je u stvari jedini razlog zašto san se uopće javija na ovome topicu . |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 19/01/2012 : 23:22:35
|
ravena i jakija
Kakav sad mrtvi jaki, reko sam Ravenu, ponovit ću i tebi da nemam pojma kakav je jaki imao potpis. A ako nekome može smetat podržavanje crnih, crvenih ili ne znam kakvih, e pa onda mene za oči može zabolit EU agitiranje. Ako nema politike, onda nema, bila ona otprije 50 godina ili 5 dana. Osim toga, ako je zatvoren topik na kojem se promovirala strip izložba (strip izložba!!!) zato jer je njih par uvrijedio posprdni plakat za izložbu onda stvarno..
ok,cinka si samo ravena.  al ne vidin čemu? šta je bitno ko šta podupire? meni oba potpisa ne smetaju i šta sad?nisan normalan? |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 20/01/2012 : 07:57:44
|
ok,cinka si samo ravena.  al ne vidin čemu? šta je bitno ko šta podupire? meni oba potpisa ne smetaju i šta sad?nisan normalan?
Uh, neš ti cinkanja bokte. Raven ne samo da je baniran, već je dobro isprebijan i odveden iza prvog ugla gdje je strjeljan, i to sve zahvaljujući zadnjem aktivnom udbašu, poznatijem kao paro. Čemu? Odgovorio sam ti na pitanje u prethodnom postu. Tebi ne smeta, dok nekom drugom možda smeta.. |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 20/01/2012 : 11:51:59
|
ne znam kome normalnom bi to moglo smetat. pogotovo šta ih bar pola kojih bi se to moglo ticat nije ni skužilo o čemen se radi |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 20/01/2012 : 11:58:38
|
ne znam kome normalnom bi to moglo smetat. pogotovo šta ih bar pola kojih bi se to moglo ticat nije ni skužilo o čemen se radi
pa nisam ni reko da sam normalan  |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 20/01/2012 : 12:23:07
|
ne znam kome normalnom bi to moglo smetat. pogotovo šta ih bar pola kojih bi se to moglo ticat nije ni skužilo o čemen se radi
pa nisam ni reko da sam normalan 
znam da nisi normalan al nisan zna da si cinkaroš  |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 20/01/2012 : 12:56:57
|
znam da nisi normalan al nisan zna da si cinkaroš 
pa nije ko da sam išao šaputat moderatorima na uho, nego sam javno prokazao agitatora, da cijelo selo vidi ko je, kako bi ga mogli gađat kravljom balegom dok korača premu stupu srama   |
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 20/01/2012 : 16:04:05
|
inače forum je krcat trockistima,anarhistima a ima i nacista  smjesta ih prijavi!   |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts
Posted - 20/01/2012 : 16:30:14
|
inače forum je krcat trockistima,anarhistima a ima i nacista  smjesta ih prijavi!  
 |
|
 |
|
Topic  |
|