forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR EXTRA 207
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

lwood
Advanced Member

Colombia
47170 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/01/2012 : 23:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

evo sad sam vidio najavu za sledeci broj, Zag Ex 208, o ovoj epizodi rijec. Vidim da su i cijenu digli, mamicu im. C, c, c

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/01/2012 : 23:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Al smo oprali Ludens... Nisu se proslavili s PB-om, ali i dalje su mi dragi... Ajde neka objave 4 kolekcionarca u 2012. i sve je oprošteno...
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 20/01/2012 : 02:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Mogli bi da izdaju novi maxi i almanah, pogotovo ovo drugo jer su te priče hronološki starije od već dosta redovnih brojeva koji su izašli, a da ne spominjem još i onaj preskočeni broj.
Uželeh se već više ovih izdanja.
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2426 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 20/01/2012 : 02:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
A, NE!
Kupio sam ono Dnevnikovo gigant izdanje i to mi je dovoljno!!!!
Jer...stripove kupujemo radi onog što je unutra, a ne formata!
Jel tako?!
Ne znam što je Ludens mislio kada je ponovno izdao to isto izdanje?
Da ću ga kupiti samo zato što je normalnog Bomelli formata?
HA!
Luzeri!
Nema šanse, Ludens, jer stripove ne kupujemo radi formata, već sadržaja!
Mada...

OKOKOK Kupio sam i Ludensovo 'Prokleto blago' ALI NE radi formata!
NIKAKO!
Stvar je u naslovnici. Ferri lijepo nacrtao pa sve to krasno obojio, a onda ovi Dnevnikovci cenzurirali lubanju na naslovnici! NEDOPUSTIVO!
Ferrijevu naslovnicu!!!
Samo zato sam kupio i inače ne bi, jer važno je ono što je unutra!
Jel tako?
A, onda, Ludens taj isti strip izbaci s tvrdim koricama!
Isti strip!
Isti!!
Zar misle da sam poludio da kupujem taj isti strip koji sam već kupio u gigant izdanju i u bonelli izdanu (ALI sa lubanjom!)samo zato što ima tvrde korice, kada ama baš svi znaju da stripove kupujemo zbog onoga što je unutra!
HA!
Koji luzeri!
Baš me nasmijaše!
Mada...

OKOKOKOKOK Kupio sam i to Ludensovo izdanje 'Prokletog blaga' s tvrdim koricama!
OK, jesam!
ALI NE zbog samih tih tvrdih korica!
NIKAKO!
Već zbog onoga što je unutra, jer svi mi kupujemo stripove radi sadržaja!
Jel tako?
Naravno da je!
A svi mi, isto tako, znamo da sadržaj dobija na ozbiljnosti i važnosti (o težini djela da i ne pričam) kada je umotano u tvrde korice, a kako kupujemo stripove radi sadržaja (jel tako?)- to se, prirodno, moralo kupiti!

I sad Ludens PONOVO izbaci isti strip, samo crno bijeli!!!
ISTI, samo crno bijeli!
I sad bi ja to trebao kupiti!!!!
HEEEEE-LOUUU
Isti strip koji sam već kupio u gigant izdanju, pa u Bonelli izdanju (ALI sa lobanjom) i u HC izdanju (puno ozbiljniji sadržaj) da opet kupim samo zato što je ovaj put crno bijeli, kada svi znamo da se stripovi kupuju zbog sadržaja!
Jel tako?
LUUUUZEEERIIII Ludensovi!
Meni da prodaju, ha!

Mada...
Crno bijelo...
Ipak je crtež bitan dio priče, a crno bijeli crtež je upravo onakav strip kakvog ga je autor zamislio i stvorio prije nego su mu dodali tu neku fensi šarenilo koje odvlači pažnju od sadržaja...
a znamo da zbog sadržaja i kupujemo stripove!
Jel tako?

Stogaaa... crno bijelo je nužno kupiti radi izvornog dojma sadržaja!
Sadržaja zbog koga i kupujemo stripove!
Jel tako?
.
.
.
Iiiii...
Kada će Klasik 'Prokleto blago'?
Crvena boja hrbata taaaaako pojačava dramaturgiju sadržaja da to nije normalno, a znamo da zbog sadržaja...
.
.
.
Odoh se ja trijeznit
Jel tako?
.
.
.
Pa na kiosk

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38097 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/01/2012 : 07:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Izdavacka kuca

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/01/2012 : 09:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Al smo oprali Ludens... Nisu se proslavili s PB-om, ali i dalje su mi dragi... Ajde neka objave 4 kolekcionarca u 2012. i sve je oprošteno...

slažem se, zaslužilo su...iako meni to PROKLETO BLAGO i nije toliki promašaj,u drugom mjesecu kolekcionarc TITAN i DEMONSKA MASKA i sve ok...objaviti PB bez starinskih razmazanih boja MENI NIJE GREŠKA...
nije taj broj bio baš nužan ali od viška glava ne boli...bar kad je ZAGOR u pitanju.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/01/2012 : 11:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
uf ljudi ala ste se nalozili na ludensov idiotluk. Nemojte ga kupiti i tacka! Verujem da su se i oni malo zapitali citajuci ove vase kritike, i da ce biti normalni i ne ponavljati ovakve greske. Ja ne znam samo koja glupost oko PB je veca-to sto su objavili van redovne serije, i time napravili jos jednu rupu u tuznom nizu extra serije, ili to sto su je objavili opet i to crno-belu (jos stoga ne sa originalnog tusa vec sa kompjuterskim skidanjem boja), ili bi bilo jos gluplje da su preskocili. Da je doslo do ovoga treceg opet bi se nasla grupa filozofa koja bi po tome pljuvala. A nismo se bunili kad su je objavili gde ne treba...

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/01/2012 : 11:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

A, NE!
Jel tako?!
HA!
Luzeri!
Mada...

NIKAKO!
Stvar je u naslovnici. Ferri lijepo nacrtao pa sve to krasno obojio, a onda ovi Dnevnikovci cenzurirali lubanju na naslovnici! NEDOPUSTIVO!
Ferrijevu naslovnicu!!!
Jel tako?
Isti strip!
Isti!!
Zar misle da sam poludio da kupujem taj isti strip koji sam već kupio u gigant izdanju i u bonelli izdanu (ALI sa lubanjom!)samo zato što ima tvrde korice, kada ama baš svi znaju da stripove kupujemo zbog onoga što je unutra!
HA!
Koji luzeri!
Baš me nasmijaše!
Mada...

OKOKOKOKOK Kupio sam i to Ludensovo izdanje 'Prokletog blaga' s tvrdim koricama!
OK, jesam!
NIKAKO!
Jel tako?
Naravno da je!
A svi mi, isto tako, znamo da sadržaj dobija na ozbiljnosti i važnosti (o težini djela da i ne pričam) kada je umotano u tvrde korice, a kako kupujemo stripove radi sadržaja (jel tako?)- to se, prirodno, moralo kupiti!

ISTI, samo crno bijeli!
HEEEEE-LOUUU
Isti strip koji sam već kupio u gigant izdanju, pa u Bonelli izdanju (ALI sa lobanjom) i u HC izdanju (puno ozbiljniji sadržaj) da opet kupim samo zato što je ovaj put crno bijeli, kada svi znamo da se stripovi kupuju zbog sadržaja!
Jel tako?
Meni da prodaju, ha!

Mada...
Crno bijelo...
Ipak je crtež bitan dio priče, a crno bijeli crtež je upravo onakav strip kakvog ga je autor zamislio i stvorio prije nego su mu dodali tu neku fensi šarenilo koje odvlači pažnju od sadržaja...
Jel tako?

Jel tako?
.
.
.
Iiiii...
Crvena boja hrbata taaaaako pojačava dramaturgiju sadržaja da to nije normalno, a znamo da zbog sadržaja...
.
.
.
Odoh se ja trijeznit
Jel tako?
.
.
.
Pa na kiosk

Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 20/01/2012 : 12:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

A, NE!
Jel tako?!
HA!
Luzeri!
Mada...

NIKAKO!
Ferrijevu naslovnicu!!!
Jel tako?
Isti strip!
Isti!!
HA!
Koji luzeri!
Baš me nasmijaše!
Mada...

OK, jesam!
NIKAKO!
Jel tako?
Naravno da je!

ISTI, samo crno bijeli!
HEEEEE-LOUUU
Jel tako?
Meni da prodaju, ha!

Mada...
Crno bijelo...
Jel tako?

Jel tako?
.
.
.
Iiiii...
.
.
.
Odoh se ja trijeznit
Jel tako?
.
.
.
Pa na kiosk

bravo majstore to je to

feka
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
766 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 20/01/2012 : 14:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
quote:

A, NE!
Jel tako?!
HA!
Luzeri!
Mada...

NIKAKO!
Ferrijevu naslovnicu!!!
Jel tako?
Isti strip!
Isti!!
HA!
Koji luzeri!
Baš me nasmijaše!
Mada...

OK, jesam!
NIKAKO!
Jel tako?
Naravno da je!

ISTI, samo crno bijeli!
HEEEEE-LOUUU
Jel tako?
Meni da prodaju, ha!

Mada...
Crno bijelo...
Jel tako?

Jel tako?
.
.
.
Iiiii...
.
.
.
Odoh se ja trijeznit
Jel tako?
.
.
.
Pa na kiosk

Legendo
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 20/01/2012 : 15:10:18  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
Hoce li neko konačno staviti par slika kako izgleda taj famozni "prokleto blago" od ludensa iznutri ...
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 20/01/2012 : 16:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
Dosta zafrkavanja, ali ZAŠTO bi netko tko već ima onaj "specijalac" u koloru trebao ovo uzimati??? Zbog numeracije na polici? Naša numeracija ionako ne odgovara originalnoj talijanskoj. Osim toga, je li cilj kolekcionarstva imati postojeće priče ili postojeće brojeve? Ako je odgovor ovo drugo, onda smo ovce za šišanje jer izdavači mogu stalno izmišljati nova, drugačije numerirana izdanja, a mi to moramo sve uredno kupovati. Uostalom, Ludens je to već napravio s onim gigantima, pa tako dok u Italiji postoji samo jedan Zagor gigant u nas ih je izašlo već četiri. Jeste li zbog toga pohitali kupiti ona prva tri kako vam kolekcija giganata ne bi započela brojem četiri? Stvarno je žalosno u što se taj izdavač pretvorio
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 20/01/2012 : 17:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Strip sam danas posudio na jednom kiosku na 15-ak minuta (ženska je bila susretljiva, ipak tamo često kupujem), odnio sam ga u kancelariju, malo prelistao, uslikao nekoliko stranica i kadrova i vratio. Moj dojam s obzirom na viđeno (linije, otisak): jako loše. Dobro da ga nisam kupio, ipak je bolji specijal u boji, što će mi ovaj shit. Ali, evo, procijenite i sami, ima ovdje većih stručnjaka od mene...

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/01/2012 : 17:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel

Dosta zafrkavanja, ali ZAŠTO bi netko tko već ima onaj "specijalac" u koloru trebao ovo uzimati??? Zbog numeracije na polici? Naša numeracija ionako ne odgovara originalnoj talijanskoj. Osim toga, je li cilj kolekcionarstva imati postojeće priče ili postojeće brojeve? Ako je odgovor ovo drugo, onda smo ovce za šišanje jer izdavači mogu stalno izmišljati nova, drugačije numerirana izdanja, a mi to moramo sve uredno kupovati. Uostalom, Ludens je to već napravio s onim gigantima, pa tako dok u Italiji postoji samo jedan Zagor gigant u nas ih je izašlo već četiri. Jeste li zbog toga pohitali kupiti ona prva tri kako vam kolekcija giganata ne bi započela brojem četiri? Stvarno je žalosno u što se taj izdavač pretvorio

ZAŠTO? ja zbog kolekcije jer ne volim da mi stoji na polici Zagor 206 pa onda 207 i zato jer onaj specijal i kolor u njemu ne vredi pišljive pare...i verovatno ne postoji cb verzija u originalu tog izdanja pa su se potrudili pa skinuli drečave starinske boje i objavili ovo MENI ODLIČNO IZDANJE!nisu objavili sivinu koju dobiješ kad objaviš kolor izdanje u cb verziji, več je to sasvim solidno napravljena tako kako je.
i ko vas sili da kupite, strpite se mjesec dana,uzmite DEVIL MASK i basta...ne petljajte se u izdavačku politiku Ludensa dok je redovan i na tržištu več 12 godina valjda znaju posao....
ko babe tračare, prestanite kupovat i Ludens če propast pa onda m rš u striparnice po izdanja 5oo za 90-150 kuna....valjda bi bili sretniji sa tim izdanjima pa bi se svi redom tužili kako su skupa i HC.LUDENS je odličan izdavač, samo neke nebi zadovoljio ni da su jim izdanja po 0 kuna i svaki dan na kiosku....babe tračare!!!!

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/01/2012 : 17:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

Strip sam danas posudio na jednom kiosku na 15-ak minuta (ženska je bila susretljiva, ipak tamo često kupujem), odnio sam ga u kancelariju, malo prelistao, uslikao nekoliko stranica i kadrova i vratio. Moj dojam s obzirom na viđeno (linije, otisak): jako loše. Dobro da ga nisam kupio, ipak je bolji specijal u boji, što će mi ovaj shit. Ali, evo, procijenite i sami, ima ovdje većih stručnjaka od mene...

meni je to odlično!

Go to Top of Page

dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 20/01/2012 : 18:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dejan borca a Private Message  Reply with Quote
i meni je ovo na slikama dobro
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 20/01/2012 : 18:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
meni izgleda kao slabiji otisak na ovom primjerku, sto ne mora znaciti da je kod ostalih isto.
Ono sto je pozitivno je to da izgleda kao tus.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 20/01/2012 : 18:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Brzinskom usporedbom sa specijalcem u boji nisam našao nikakvo gubljenje detalja.
Ne znam, svi su počeli sipat drvlje i kamenje po Ludensu a ja im ne mogu zamjeriti ništa osim previsokih cijena, i to za sve naslove. Kupit ću ovo ako nadjem negdje u pola cijene i to je to jer mi nije sila davat 18 kuna za nešto što već imam.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 20/01/2012 : 18:43:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma o cemu ti? To ti je samo tipicna greska ovog izdavaca i njihovih prevodilaca, jedna od mnogih redovnih.
;)

I to sto kazes :) Inace, ja kupio broj danas. Zaista ne shvatam zasto iko brani Ludens, ovo im je ocigledna greska u izdavanju, i nije im trebala. Ja sam kupio strip iskljucivo zato sto ga nemam ni u jednom drugom izdanju, a i nikako ne volim Bonelli u boji, ali je bas bezveze odradjeno...
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 20/01/2012 : 19:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

quote:

Ma o cemu ti? To ti je samo tipicna greska ovog izdavaca i njihovih prevodilaca, jedna od mnogih redovnih.
;)

I to sto kazes :) Inace, ja kupio broj danas. Zaista ne shvatam zasto iko brani Ludens, ovo im je ocigledna greska u izdavanju, i nije im trebala. Ja sam kupio strip iskljucivo zato sto ga nemam ni u jednom drugom izdanju, a i nikako ne volim Bonelli u boji, ali je bas bezveze odradjeno...

Nije im ovo greška nego je greška bila prije nekoliko godina kad su ovo objavili kao specijalac.

I malo si kontradiktoran. Kažeš da nemaš ovo izdanje i ne voliš boju u Bonelliju. Na koju foru onda smatraš da je ovo bezveze odrađeno?

Bok, kako si.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 20/01/2012 : 19:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel

Mislim da preterujes, u generalnom smislu ... nije to neka velika para, kiosk izdanje koje kupim i srećan sam, jer novac nisam potrosio na cigare vec na strip. Sa druge strane, cinjenica je da postoji trend "komercijalnog izrabljivanja" nekih legendarnih epizoda, ali u ovom slučaju mislim da nije to u pitanju. Crno-bela verzija ovog stripa meni kao kolekcionaru je nesto sto zasluzuje mesto na polici bez obzira na numeraciju.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/01/2012 : 20:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
+1
kupujem ga sutra

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38097 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/01/2012 : 20:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

ZAŠTO? ja zbog kolekcije jer ne volim da mi stoji na polici Zagor 206 pa onda 207

A sta bi ti htio, da je između 206,5?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 21/01/2012 : 00:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
I ja bih ga sigurno kupio da nemam onaj primjerak u boji. Mogu razumjeti ljude koji su ovo uzeli samo zato jer imaju sve Extra brojeve pa ne žele rupu u kolekciji.
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 21/01/2012 : 01:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message  Reply with Quote
kupujem ga samo da imam citav komplet Extra. Kad su se vec pozurili objaviti ga u boji, mogli su ga bezbrizno preskociti u Extra i nitko se ne bi bunio. Sad jos samo da izadje i u Gigantu pa ce sve biti perfect.. zivjeli reprinti

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000